PDA

مشاهده نسخه کامل : دمای چیپ 870 چقدر باید باشه؟

Rezasam1
04-11-11, 23:28
سلام

مادربرد من در حالت بیکاری و دور فن پایین حرارت چیپ 870 - 65 و در حالت رندر 75 هست این دما بالا هست ؟

با دور بالای فن کولر در حالت بیکاری 60 و رندر 70 میشه که صدای زیادی میده کولر

بعضی وقتها ریست میشه رم پردازنده و گرافیک هم با برنامه هاس ام اس ای و او سی سی تی تست شدن مشکل ریست نداشتن

احتمال داره از این دمای بالا ریست بشه ؟

مشخصلت سیستم در امضام هست پردازنده بدون ولتاژ تا 700 مگاهرتز اور شده رمها هم با باس 1066 بعد اور همون 1333 شدن

با تشکر

mehrdad_ab
05-11-11, 15:31
سلام

مادربرد من در حالت بیکاری و دور فن پایین حرارت چیپ 870 - 65 و در حالت رندر 75 هست این دما بالا هست ؟

با دور بالای فن کولر در حالت بیکاری 60 و رندر 70 میشه که صدای زیادی میده کولر

بعضی وقتها ریست میشه رم پردازنده و گرافیک هم با برنامه هاس ام اس ای و او سی سی تی تست شدن مشکل ریست نداشتن

احتمال داره از این دمای بالا ریست بشه ؟

مشخصلت سیستم در امضام هست پردازنده بدون ولتاژ تا 700 مگاهرتز اور شده رمها هم با باس 1066 بعد اور همون 1333 شدن

با تشکر

سلام
آقا رضا اگر دما بالای 75 نره ، مشکلی نیست ، خیلی راحت مهارش کنید . یه فن بلبرینگ دار مرغوب که نویز خیلی کمی ایجاد می کنن رو خرید کنید و یه جوری بین کارت گرافیک و فن پردازنده قرار بدین که روی چیپ بدمه . برای مشکل ریست هم پیشنهاد می کنم یک واحد اضافه ولتاژ به CPU بدین .
امتحان کنید ، اگر مشکل حل نشد بفرمائین هم فکری کنیم .

Rezasam1
05-11-11, 17:31
ممنون مهرداد عزیز

یک فن کوچک خریدم با مقداری چسب چسبوندم روی هیتسینک چیپ 870 تو رندر از 68 بالاتر نیومد با دور کولر پایین

از راهنمایی و پیشنهاد مفیدتون خیلی ممنون

فقط یک موردی هست سیمهای فن با هیتسینک تماس دارن در اثر گرما موردی پیش نمیاد مثلا همین 68 درجه

ممنون

mehrdad_ab
06-11-11, 11:12
خواهش می کنم .
دمای چیپ الان خوبه .
مشکلی نیست ، و تا حد امکان سعی کنید سیم ها به سینک تماس نداشته باشن . تا الان ندیدم که روکش پلاستیکی سیمی بر اثر گرمی سینک ( نه اتصال ! ) آب شه ، ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

Rezasam1
19-11-11, 02:29
سلام

این قسمتی که قرمز رنگ شده مربوط به چی هست ؟ سیستم در حالت دیفالت هست و اور نشده

Only the registered members can see the link

6079
با تشکر

Rezasam1
19-11-11, 22:53
سلام مشکل از مادربرد بود گارانتی تعویض کرد با 890

با تشکر