PDA

مشاهده نسخه کامل : دانلود اوبونتو 11.10 | Ubuntu 11.10

™Ali
31-10-11, 21:11
سلام

اوبونتو یکی از توزیع های گنو/لینوکس هست که با توجه به آمار DistruWatch محبوب ترین توزیع منتشر شده در حال حاضر می باشد.

Only the registered members can see the link

آخرین نسخه اوبونتو با نام عمومی Oneiric Ocelot منتشر شده که تغییرات زیادی در آن صورت گرفته است.

جهت مطالعه اطلاعات بیشتر در مورد اوبونتو ۱۱.۱۰ به صفحات زیر مراجعه نمائید.

جهت دریافت اوبونتو ۱۱.۱۰ از طریق اینترنت صفحه زیر را ببینید:

جهت مشاهده امکانات و بروزآوریهای جدید میتوانید صفحه امکانات جدید را ببینید:

موفق باشید:love:

X62
31-10-11, 22:31
متاسفانه تنهاجايي كه گنو لينوكس نتونسته موفقيتي داشته باشه، البته منظورم از نظر آماريه، همين دسكتاپ‌هاس كه هنوز مجبوريم به خاطر نرم‌افزارها از همون ويندوز عقب مونده استفاده كنيم، فقط به خاطر نرم‌افزارها!
اميدوارم روزي شاهد تسخير PC ها توسط گنولينوكس باشيم، البته با طعم خوشمزه‌ي KDE .:love:

™Ali
01-11-11, 17:53
متاسفانه تنهاجايي كه گنو لينوكس نتونسته موفقيتي داشته باشه، البته منظورم از نظر آماريه، همين دسكتاپ‌هاس كه هنوز مجبوريم به خاطر نرم‌افزارها از همون ويندوز عقب مونده استفاده كنيم، فقط به خاطر نرم‌افزارها!
اميدوارم روزي شاهد تسخير PC ها توسط گنولينوكس باشيم، البته با طعم خوشمزه‌ي KDE .:love:

نه اتفاقا اگر از نرم افزار های حرفه ای که برای ویندوز وجود داره، استفاده نمی کنید و مثل 90% افراد کارهای روزمره انجام میدید گنو/لینوکس به راحتی جوابگوی شماست.

Gnome و KDE هم هر کدوم طرفدارای خاص خودشون رو دارن. :give_rose:

K1LOU
02-11-11, 06:47
با سلام
اوبونتو رو من هم تست کردم عالی هست اگه به زیبایی هم اهمیت بدیم باز هم compiz fusion رو داره با دسکتاب سه بعدیش . فقط مشکلی که هست اینه که اگه به قول Ali با نرم افزارهای حرفه ای ویندوز کار کنیم مجبوریم از ویندوز استفاده کنیم
و بدترین قسمتش نیاز شدید به اینترنت هست یعنی نرم افزارها رو باید از اینترنت نصب کنی و برای سیستمهای افلاین کار خیلی سخت میشه
من که هر چی سعی کدم نتونستم یک برنامه رو به صورت افلاین نصب کنم به همین خاطر روی سیستم خونه که اینترنت ندارم موندم چکار کنم چون نسخه 11.10 رو هم دانلود کردم اما هنوز نصبش نکردم
با تشکر

X62
02-11-11, 18:51
نه اتفاقا اگر از نرم افزار های حرفه ای که برای ویندوز وجود داره، استفاده نمی کنید و مثل 90% افراد کارهای روزمره انجام میدید گنو/لینوکس به راحتی جوابگوی شماست.Gnome و KDE هم هر کدوم طرفدارای خاص خودشون رو دارن. :give_rose:
علي جون حرف شما متين. اما شما نمي‌تونيد براي مثلا فوتوشاپ نظيري پيدا كنيد. گيمپ هم خوبه، سروسبكه، اما فوتوشاپ نميشه.توي قضيه بازي‌ها هم كه وضع خيلي وخيم‌تر ميشه. يا مثلا من كه يكي از كارايي كه مي‌كنم فيلم ديدن نمي‌تونم از KMPlayer دل بكنم.هرچند با Wine ميشه يه كارايي كرد، اما نه هميشه.به هرحال خودم به شخصه تو اين چندساله به گنولينوكس عادت كردم و وقتي كه يه نسخه ازش رو سيستم نباشه يه جوريم.
تو هم ناقلا لو دادي كه از طرفداراي گنومي‌ها.(به قبول خودم نگيد گنوم بگيد بروبيابون)
البته ناراحت نشيا، ما مخلصيم.:love:

X62
02-11-11, 18:56
با سلام اوبونتو رو من هم تست کردم عالی هست اگه به زیبایی هم اهمیت بدیم باز هم compiz fusion رو داره با دسکتاب سه بعدیش . فقط مشکلی که هست اینه که اگه به قول Ali با نرم افزارهای حرفه ای ویندوز کار کنیم مجبوریم از ویندوز استفاده کنیم و بدترین قسمتش نیاز شدید به اینترنت هست یعنی نرم افزارها رو باید از اینترنت نصب کنی و برای سیستمهای افلاین کار خیلی سخت میشه من که هر چی سعی کدم نتونستم یک برنامه رو به صورت افلاین نصب کنم به همین خاطر روی سیستم خونه که اینترنت ندارم موندم چکار کنم چون نسخه 11.10 رو هم دانلود کردم اما هنوز نصبش نکردم با تشکرشما مي‌توني دي‌وي‌دي‌هاشو تهيه كني، بسته به توزيعتون دستوري رو مي‌زنين تا به مخازنتون اضافه بشه.(از اين قسمت يعني تايپ دستور متنفرم)
در ضمن توزيع چاكرا رو هم يه تستي بزن.:wink:

™Ali
03-11-11, 20:12
برای نصب آفلاین برنامه های ابونتو یکیش راهیه که X62 فرمودند یعنی استفاده از DVD مخازن. یکی دیگه اینه که لیست دانلود را از Synaptic بگیری بعد بری بیرون دانلود کنی.

GIMP هم اصلا با Photoshop قابل مقایسه نیست. شاید چیزی تو مایه های ورژن ششم Photoshop باشه.

اتفاقا من دارم کم کم به سمت KDE متمایل میشم ولی فعلا Gnome :give_rose: