adelanteh79 (Only the registered members can see the link)
گرفتم
همه چیه بورد درست کار میکنه و مشکلی باش ندارم فعلا.
تنها مشکل من اینه که وقتی وسیله ای به پورت 5 و6 این بورد وصل میشه تو اول کار و بایوس اسمش هست ولی داخل ویندوز که میاد ناپدید میشه!
من از دیوایس منیجر هم چک کردم،قطعه کلا انگار که وصل نیست.کارای زیرم انجام دادم:
1.تعویض ویندوز
2.تعویض پاور(گرین 535 با گرین 680و گرین 535B) ،و کابل های ساتا(همگی)
3.اپدیت بایوس به اخرین ورژن غیر بتا
4.برگردودن بایوس به تنظیمات پیش فرض
5.تعویض قطعه
از اون جایی که من 4 تا هارد 160 دارم که RAID 0 میکنمشون
مجبورم رایتر و هارد ارشیومو به این ساتاها وصل کنم!
(قبلا این کارو با ورژن USB3همین بورد کردم و هیچ مشکلی نداشتم!)
لطفا راهنمایی کنید
amin69r
29-10-11, 20:42
کسی نیست یه راهی برای این مشکل من ارائه بده؟!
:1. (36):
AMD>INTEL
29-10-11, 23:04
بايوس رو اپديت كنيد . برنامه داره تحت ويندوز ميتونيد بايوس رو اپ كنيد . كابل ساتارو عوض كنيد
amin69r
30-10-11, 07:50
دوست عزیز ،من قبلا همه این کارارو کردم(تو پست اول هم مطرح کردم که راهایی که احتمالا باقی نموندور بدونم!!!)
بايوس رو اپديت كنيد . برنامه داره تحت ويندوز ميتونيد بايوس رو اپ كنيد . كابل ساتارو عوض كنيد
mehrdad_ab
30-10-11, 11:48
سلام
مادربرد شما 890GTD pro هستش یا 89GTD pro ؟
مشکل با پورت ساتا >>M4A890 GTD PRO .
مدلی که شما نوشتین رو توی سایت پیدا نکردم ، اما برای مدل مذکور طبق آخرین ورژن بایوسی که ارائه شده ( به غیر ورژنی که برای ساپورت پردازنده های FX اومده ) برای افزایش کارائی/بهبود ساتای 5و 6 هستش که پیشنهاد می کنم اگر مدلی که من پیدا کردم مدل مادربرد شما باشه ، یکبار دیگه بایوس رو با ورژنی که با خط قرمز رنگ دورش رو کادر کشیدم آپدیت کنید و توی بایوس گزینه AHCI رو بهIDE تغییر بدین و دوباره امتحان کنید .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
amin69r
30-10-11, 21:30
بله
همون مدلی که گفتید،هستش،من اشتباه کردم
من همه کارایی رو که کردمو بالا توضیح دادم،ولی هیچ کس توجه نمیکنه انگار!
این شاید گویا تر باشه:
6027
من امروز بورد و به تعمیر گاه ویستا پخش بردم(که تعمیر کار یکی از اشنا های بابامه)ایشون یه کم بوردو ورنداز کردن و فرمودن که این مشکل به 3طریق میتونه پیش بیاد:
1.خود چیپ SB850 ایراد داشته باشه
2.pcb ایراد داشته باشه
3.اتصال چیپ به بورد ایراد داشته باشه
که به توجه به گفته های اقای جنگجو قبلا این چنین مشکلی نداشته بورد(و یقینا این جور بوده)
ایشون هم با توجه به گفته های من و اقای جنگجو میگفتن که مورد 3 بر اثر ضربه تو راه یا سرد گرم شدن بورد پیش اومده،و باید بوردو برای چسبوندن چیپ سر جاش به تهران فرستاد(که من مخالفت کردم(هیچ تظمینی نیست که برد بدتر نشه،و در ضمن بورد فاقد گارانتی هست و مجبورم هزینه این هارو هم بدم که ممکنه از قیمتی که بابت بورد دادم بیشتر بشه!!!))
:-(
سلام
مادربرد شما 890GTD pro هستش یا 89GTD pro ؟
مدلی که شما نوشتین رو توی سایت پیدا نکردم ، اما برای مدل مذکور طبق آخرین ورژن بایوسی که ارائه شده ( به غیر ورژنی که برای ساپورت پردازنده های FX اومده ) برای افزایش کارائی/بهبود ساتای 5و 6 هستش که پیشنهاد می کنم اگر مدلی که من پیدا کردم مدل مادربرد شما باشه ، یکبار دیگه بایوس رو با ورژنی که با خط قرمز رنگ دورش رو کادر کشیدم آپدیت کنید و توی بایوس گزینه AHCI رو بهIDE تغییر بدین و دوباره امتحان کنید .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
mehrdad_ab
31-10-11, 11:47
دوست عزیز ، توجه کردم ، اگر شما هم به نوشته های من یه کم بیشتر توجه میکردین ، نوشتم که یکبار دیگه امتحان کنید .
چیزی که پرواضحه این مشکل بیشتر به چیپ مادربرد مربوط میشه و همونطور که گقتم منظوم از یکبار دیگه امتحان کردن هم همین بود که اگر جواب نگرفتین ، برد باید راهی گارانتی بشه . ( بماند که گارانتی و این چیزام نداره ):whistle:
amin69r
02-11-11, 11:07
با سلامی دوباره،با همکاری یکی از دوستام بردو دادیم به گارانتی اواژگ که ایشون باهاشون دوستن(همونی که رو به روی هسجد سالار هستش)
و یه بورد به امانت ازشون گرفتم(از دوستم) تا کارم رو زمین نمونه(msi nf520-c35)
قرار شده تا عصر بوردو تست کنن، نتیجه بگن
که اگه مورد اساسی باشه،به جای فرستادن بورد واسه تعمیر یه کارت PCI-E to SATAمیگیرم که 24 تومن هستش
خیال همرو راحت میکنم!
حالا دیشب بعد این همه تو سایت اسوس متوجه شدم واسه مدل usb 3همین بورد دو تا بایوس جدید گذاشتن
که تو صفحه مربوط به مدل ساده نیستش!
ایا امکان داره دیزاین بورد تغییر کرده باشه تو این دو تا مدل؟!
(اخه ظاهرا دقیقا مثل هم هستن و فقط رو بورد ساده جای چیپ یو ای بی 3 خالیه!)
در ضمن تو فروم ها اطلاعات خیلی متناقضی در باره پشتیبانی این بورد ها از سی پی یو های بولدوزر هست،کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟!
اگه ای ام 3 پلاس یه پین بیشتر داره اصلا سی پی یو نمیشینه رو این بوردا که،پس واسه چی اسوس واسه این ورژن از سی پی یو ها بایوس داده بیرون ،واسه بوردای ای ام 3>!؟
ایا امکان داره این سی پی یو ها هم مثل سری های گذشته اول با سوکت ای ام 3 تولید بشن،و بهد ورژن ای ام 3 پلاس روانه بازار بشه؟
یه مشکل دیگه که دیشب بش بر خوردم اینه که با توجه به گفته یکی از دوستان همه درایور ها و نرم افزارای بورد و با اخرین ورژن موجود ارتقا دادم
تو این میون نرم افزار TUrboV EVOنظرمو جلب کرد
یه کم دست کاری کردم ولی یه بار تو حالت auto tuning
با انتخاب custom
با ولتاز متغییر
گذاشتم بورد سی پی یو رو اور کرد و بعد ار 2 با ریستارت شدن
تونست تو 3.96(واسه سی پی یو تسنت که یه سمپرون 140 هست که انلاک نمیشه(اون یکی هستش مورد داره!))
همه چی خوب بود و دما هارو هم چک میکردم ،همه چی خنک بود
بعد که خواستم کلاک هارو به حالت اولش برگردونم(از داخل ویندوز،تو برنامه turboV)
تصویر به هم میریخت
و سیستم هنگ میکرد!
من حتی به روش پله ای هم تست کردم که بازم این جوری شد(بحث کاهش کلاک هستش نه افزایش اون!)
اخر سر رفتم از تو بایوس AL. . .از حالت دستی به اتوماتیک تغیر دادم ،که حل شد مشکل.و سی پی یو به حالت پیش فرض برگشت.
ایا این طبیعی هستش؟!
Only the registered members can see the link face.gif