PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل ناسازگاری رم با مین بورد

h_pes_hero
28-10-11, 01:28
سلام خدمت دوستان عزیز شهر سخت افزار! بنده یه رم 2 گیگ باس 800 خریدم و میخواستم کنار رم 1 گیگ باس 667 ببندم! مادربردم gig 945 pl هست که حداکثر سقف ساپورت رمش تو توضیحاتش 667 هست! وقتی رم 2 گیگ رو کنار یکک گیگ میبندم بعد از حدود یک دقیقه سیستم یه ارور میده که یه صفحه آبی رنگ باز میشه و ریست میکنه! وقتی رم 2 گیگ رو درمیارم بدون مشکل کار میکنه! میشه راهنماییم کنید چطوری این مشکل رو حل کنم؟

haji1339
28-10-11, 11:20
سلام کانفلید میشه بین سخت افزارها باسد هردورم یک باس داشته باشند وچک کن ببین مادربرد تا چه باسی رو ساپورت میکنه اگه بازهم نشد رم با باس 667 را بردار وهمون 2گیگ رو بگذار این ارور یا از کانفایت قطعات هست یا از ویروس که بیشتر از همون رم هست که مادربردت رمهای بایک باس رو پشتیبانی میکنه یاعلی

h_pes_hero
28-10-11, 12:06
ویروس که به هیچ عنوان ندارم! قبلا یه رم یک گیگ 800 باس کنار همین رم یک گیک 667 نصب بود و مشکلی نداشت! ولی الان که میخوام رم 2 گیگ 800 بزارم نمیشه!

mehrdad_ab
28-10-11, 16:08
سلام خدمت دوستان عزیز شهر سخت افزار! بنده یه رم 2 گیگ باس 800 خریدم و میخواستم کنار رم 1 گیگ باس 667 ببندم! مادربردم gig 945 pl هست که حداکثر سقف ساپورت رمش تو توضیحاتش 667 هست! وقتی رم 2 گیگ رو کنار یکک گیگ میبندم بعد از حدود یک دقیقه سیستم یه ارور میده که یه صفحه آبی رنگ باز میشه و ریست میکنه! وقتی رم 2 گیگ رو درمیارم بدون مشکل کار میکنه! میشه راهنماییم کنید چطوری این مشکل رو حل کنم؟

ویروس که به هیچ عنوان ندارم! قبلا یه رم یک گیگ 800 باس کنار همین رم یک گیک 667 نصب بود و مشکلی نداشت! ولی الان که میخوام رم 2 گیگ 800 بزارم نمیشه!
سلام
قبل از هر کاری ، پیشنهاد می کنم بایوس سیستم رو آپ کنید.
باس رو روی 667 توی ستاپ ست کنید .
رم رو هم به صورت تکی ( 2 گیگ به تنهایی ) روی همه اسلاتها امتحان کنید.
تصویر Cpu-z هم از قسمت های memory/spd/mainboard قرار بدین .

h_pes_hero
28-10-11, 18:33
چطوری باید بایوس رو آپ کنم؟

h_pes_hero
28-10-11, 19:35
رم دو گیگ رو به صورت تنها رو تمام اسلات ها تست کردم! یا سیستم هنگ میکرد یا بعد از چند ثانیه انواع ارورها ظاهر میشد! چندتا عکس تونستم از زمانی که رم دو نصب بود بگیرم

Only the registered members can see the link

الانم دارم با رم یک گیگ کار میکنم اینم عکسهاش

mehrdad_ab
29-10-11, 12:40
رم دو گیگ رو به صورت تنها رو تمام اسلات ها تست کردم! یا سیستم هنگ میکرد یا بعد از چند ثانیه انواع ارورها ظاهر میشد! چندتا عکس تونستم از زمانی که رم دو نصب بود بگیرم

الانم دارم با رم یک گیگ کار میکنم اینم عکسهاش

شما با رم 2 گیگ( به تنهایی) وارد ستاپ بشین و باس رو روی 533 و تایمینگ رو بصورت 10-4-4-4 ست کنید و دوباره امتحان کنید.