سلام دوستان من مادر برد و کارت گرافیک عوض کردم بعد نصب ویندوز فقط میتونم گرافیک و کارت تی وی رو نصب کنم صدای آنبرد و مودم اکسترنال نصب نمیشه و ویندوز هنگ میکنه 2-3 تا ویندوز مختلف هم نصب کردم پس مشکل از ویندوز نیست!
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
mehrdad_ab
21-10-11, 13:54
سلام دوستان من مادر برد و کارت گرافیک عوض کردم بعد نصب ویندوز فقط میتونم گرافیک و کارت تی وی رو نصب کنم صدای آنبرد و مودم اکسترنال نصب نمیشه و ویندوز هنگ میکنه 2-3 تا ویندوز مختلف هم نصب کردم پس مشکل از ویندوز نیست!
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
سلام
مشخصات دقیق سیستمتون چیه ؟
این قضایا از کی و چطوری شروع شده ؟
سیستم جدید خریداری کردین یا چه مشکلی ایجاد شده بود که همونطور که فرمودین با تعویض ویندوز هم حل نشده ؟
farhad10218
21-10-11, 13:59
سیستم قدیمی هست 478 پین مادربرد asus دست دوم گرفتم گرافیک 256 geforce رم 512
به نظرتون مادربرد ایراد داره؟ببینید وقتی از دیوایس منیجر میخوام نصب کنم درایور رو تا آخر میره ولی آخرین مرخله سیستم هنگ میکنه
گر چه سیستم با ارزشی نیست ولی دوست دارم بدونم مشکل چیه و ممنونم راهنمایی کنید:great:به نظرتون با آپدیت باسوس مشکل حل میشه؟همونطور که گفتم کارت گرافیک رو نصب میکنه!!!! ولی صدای آنبرد خودش یا کارت مودم رو نه!!!
mehrdad_ab
21-10-11, 14:12
بله
میتونه مشکل از چیپ مادربرد باشه . در صورت امکان بایوس رو هم آپدیت کنید . رم ها رو هم به صورت تکی امتحان کنید . امیدوارم پاور هم مشکلی نداشته باشه .
farhad10218
21-10-11, 15:24
مشکل از جای رم و پاور نبود بایوس رو هم آپدیت کردم مشکل حل نشد! الان نیم ساعتی هست تو نصب درایور مونده!و نصب نمیشه!
mehrdad_ab
21-10-11, 15:29
شما از سالم بودن اون قطعات مطمئن هستین ؟
farhad10218
21-10-11, 15:33
بله قطعات روی مادربرد قبلی نصب میشن!مادربرد قبلی هم مشکلش این بود که بایوسش بالا نمی اومد و بعد یه مدت باید جای جامپر بایوس رو عوض میکردم الانم که بعضی وقتا صدا دارهعضی وقتها نه!در مورد اینم راهنمایی کنید ممنون میشم حداقل اطلاعاتم میره بالا:yes:
farhad10218
21-10-11, 15:39
مادر برد جدید لینکش اینه:Only the registered members can see the link
ق (Only the registered members can see the link)بلی که بایوسش باید ریزیت شه matrix a2 بود که هیچ جا آپدیتش پیدا نکردم!
mehrdad_ab
21-10-11, 16:04
من هم این مدل از ایسوس رو داشتم P4P800X ( هر دو چیپ یکسان دارن )
گرافیک 256 مگ روش تصویر نمی داد . کارت صدای آنبردش غیر فعال شده بود و چیپ شمالی هم خیلی داغ میکرد ( من هم مثل شما دست دوم این برد رو خریده بودم و دوبار هم داده بودمش واسه تعمیر . یکبار خود برد مشکل داشت و یکبار هم خودم بهش آسیب رسوندم . اما باعث شد تا سر حد مرگ ازش کار بکشم) با یه گرافیک 128 ازش تصویرگرفتم .به چیپست کمی اضافه ولتاژ دادم ( کدوم گزینه توی بایوس بود رو در خاطر ندارم )و روی چیپ اصلی یه فن کار گذاشتم-مشکلات اصلیش تا اینجا حل شدش- بعد پردازنده 2.4 رو هم تا 3.4 اور کردم با فن استوکش . یکسال برام کار کرد . اما با اتصال usb ، پل جنوبیش سوخت و گذاشتمش کنار .
امیدوارم شما هم با یه کم تلاش توی بایوس به نتیجه های جالبی راجب این برد برسین.