ورود

مشاهده نسخه کامل : نویز شدید هنگام وصل کردن دستگاه های usb به مادربورد .

rezaashk
21-10-11, 01:23
سلام دوستان
من سوالمو تو بخش پاور هم بیان کردم چون هنگام متصل کردن یک دستگاه مثل موس یا کیبرد یا پرینتر ، از پاور صدای وز وز میاد . چند تا پاور هم تست کردم ولی مشکلم حل نشد تا اینکه امروز متوجه شدم هنگام متصل کردن دستگاه های Usb این نویز به وجود میاد و وقتی usb هارو جدا میکنم این نویز قطع میشه .
مادر بوردم Asus P8h67 rev3 می باشد . تمامی درایور ها هم آهرین نسخه میباشد .
به نظر شما اشکال از کجاست ؟

designme
21-10-11, 11:30
سلام دوستان
من سوالمو تو بخش پاور هم بیان کردم چون هنگام متصل کردن یک دستگاه مثل موس یا کیبرد یا پرینتر ، از پاور صدای وز وز میاد . چند تا پاور هم تست کردم ولی مشکلم حل نشد تا اینکه امروز متوجه شدم هنگام متصل کردن دستگاه های Usb این نویز به وجود میاد و وقتی usb هارو جدا میکنم این نویز قطع میشه .
سلام
مشخصات سخت افزارتون رو بنویسید، احتمالا مشکل از پاور نباشه

mehrdad_ab
21-10-11, 11:48
سلام دوستان
سلام
با یک تکه سیم ،یک سر اون رو به یکی از پیچ های پاور که اون رو به بدنه کیس محکم میکنه ، ببندید و سر دیگه ی اون رو به لوله ی آب ، گاز ، یا بدنه آهنی درب یا پنجره ببندید ( تخلیه الکتریسیته ساکن) .
قبل از وصل کردن ، محل اتصال رو بخوبی صیقل بدین تا اتصال بخوبی برقرار بشه و دوباره امتحان کنید.
نتیجه رو اعلام بفرمائین.

rezaashk
21-10-11, 18:12
سلام
مشخصات سخت افزارتون رو بنویسید، احتمالا مشکل از پاور نباشه

cpu : core i5 2500
ram : 4 * 2gig مجموع 8 گیگ
main : asus p8h67
hdd : seagate 1 tb
vga : gt440
power : green430 watt

rezaashk
21-10-11, 18:14
سلام
با یک تکه سیم ،یک سر اون رو به یکی از پیچ های پاور که اون رو به بدنه کیس محکم میکنه ، ببندید و سر دیگه ی اون رو به لوله ی آب ، گاز ، یا بدنه آهنی درب یا پنجره ببندید ( تخلیه الکتریسیته ساکن) .
قبل از وصل کردن ، محل اتصال رو بخوبی صیقل بدین تا اتصال بخوبی برقرار بشه و دوباره امتحان کنید.
نتیجه رو اعلام بفرمائین.

این کارو قبلا انجام داده بودم و نتیجه نگرفتم . امروز هم انجام دادم و نتیجه نداد .

به نظرتون امکان داره مادربورد خراب باشه ؟ چون من کارت گرافیک و رم هارو هم عوض کردم بازم همین نویز هست . تنها قطعه ای که تعویض نشده مادربورد و هارد می باشد .

designme
21-10-11, 21:44
این کارو قبلا انجام داده بودم و نتیجه نگرفتم . امروز هم انجام دادم و نتیجه نداد .

به نظرتون امکان داره مادربورد خراب باشه ؟ چون من کارت گرافیک و رم هارو هم عوض کردم بازم همین نویز هست . تنها قطعه ای که تعویض نشده مادربورد و هارد می باشد .
نویز در چه حدیه؟ منظور حجم صداشه، خیلی کم یا خیلی زیاد؟
صدا دقیقا از کدوم طرف پاور میاد؟
احتمالش خیلی کمه مشکل از پاور بوده باشه
در حال کار که نویز داره با حرکت ماوس یا چرخونه وسط ماوس تغییری در صداش ایجاد میشه؟؟؟

rezaashk
21-10-11, 22:48
نویز در چه حدیه؟ منظور حجم صداشه، خیلی کم یا خیلی زیاد؟
صدا دقیقا از کدوم طرف پاور میاد؟
احتمالش خیلی کمه مشکل از پاور بوده باشه
در حال کار که نویز داره با حرکت ماوس یا چرخونه وسط ماوس تغییری در صداش ایجاد میشه؟؟؟

اگه بخوام مثال بزنم صداش مثل صدای نئون های پشت ویترین مغازه ها ، یه صدای تیز . صدا از داخل پاور میاد و چون پاور گارانتی داره بازش نکردم تا مطمئن شم صدا دقیقا از کجاست .
در حال کار نویز داره و فرقی نمیکنه چه دستگاهیی بهش وصل باشه یا موس رو حرکت بدی یا نه ، به محض وصل کردن هر دستگاهی به پورت usb صدای ویز ویز شنیده میشه .
مصلا وب کم یا پرینتر یا موس و کیبرد ، هر کدومشون وصل باشن نویز به وجود میاد .

mehrdad_ab
22-10-11, 15:50

بله
برای اطمینان مادربرد رو از کیس جدا کرده و روی میز سوار کنید .
از یک پاور دیگه هم کمک بگیرید .
فکر کنم اینجوری دیگه مشکل باید پیدا شده باشه ( یا پاور یا مادربرد و اتصال های احتمالی ! )

rezaashk
23-10-11, 02:26
بله
برای اطمینان مادربرد رو از کیس جدا کرده و روی میز سوار کنید .
از یک پاور دیگه هم کمک بگیرید .
فکر کنم اینجوری دیگه مشکل باید پیدا شده باشه ( یا پاور یا مادربرد و اتصال های احتمالی ! )

این کارو هم انجام دادم دوست عزیزم
مادر بورد و بقیه قطعات اصلیی رو باز کردم و روی فرش بستم و امتحان کردم بازم این نویز هست .
مشکل پیدا شده به نظر خودم از مادربورده ، باید یه مادر بورد پیدا کنم و تست کنم ببینم چطوری میشه .

rezaashk
23-10-11, 20:45
سلام دوستان
امروز رفتم و یه پاور از یه برند دیگه خریدم و رو سیستمم گذاشتم . پاور جدید دیگه نویز نداره ولی یه نویز کمتر از داخل قطعات مادربورد شنیده میشه .
مارک پاور جدید : redline

designme
24-10-11, 00:37
سلام دوستان
امروز رفتم و یه پاور از یه برند دیگه خریدم و رو سیستمم گذاشتم . پاور جدید دیگه نویز نداره ولی یه نویز کمتر از داخل قطعات مادربورد شنیده میشه .
مارک پاور جدید : redline
عجب!!
پس مشکل از پاور بود، اونم با وجود اینکه چند پاور دیگه رو رو سیستمتون چک کرده بودید!
اگر تونستید حتما برد رو تست کنید و تا گارانتی داره در صورت مشکل دار بودن بفرستید گارانتی تا بعد برای سایر قطعاتتون مشکل آفرین نباشه
موفق باشید

rezaashk
24-10-11, 02:16
عجب!!
پس مشکل از پاور بود، اونم با وجود اینکه چند پاور دیگه رو رو سیستمتون چک کرده بودید!
اگر تونستید حتما برد رو تست کنید و تا گارانتی داره در صورت مشکل دار بودن بفرستید گارانتی تا بعد برای سایر قطعاتتون مشکل آفرین نباشه
موفق باشید

بله دوست عزیز متاسفانه گرین فقط اسم در آورده و به نظر من اصلا به درد نمیخوره .
تو برند گیکابایت چه مادر بوردی خوبه به نظرتون ؟ که نویز نداشته باشه . الان خروجی هدفون های این مادر بورد سرشار از نویزن .

javadshahvand
24-10-11, 07:26
احتمال اینکه گرافیک هم یوت بکشه هم هست

rezaashk
24-10-11, 14:39
احتمال اینکه گرافیک هم یوت بکشه هم هست

کل سیستم رو بدون کارت گرافیک تست کردم ولی نویز برطرف نشد .

rezaashk
28-10-11, 11:47
سلام دوستان
در رابطه با مشکلی که داشتم مادربورد رو با یک مدل از گیگابایت تعویض کردم و نویز به کلی قطع شد .

ولی یک مشکلی که دارم با این مادربورد جدید اینه که وقتی 2 تا یا 3تا یا 4 تا رم میزارم ، روشن شدنش به مشکل برمیخوره . یعنی روشن میشه بعد 2 ثانیه خاموش میشه باز دوباره خودش روشن میشه که این روند تا وقتی که برقشو قطع نکنی ادامه داره .
بعضی وقت ها با یدونه رم هم اینجوری میشه .
مارک رم ها : Elite 2gig
مادربورد : giga pa65