سلام
یکی از دوستان قصد خرید مادربرد و پردازنده با بودجه جمعا 200 تومن داره
براش مهمه که مادربرد این ویژگی هارو داشته باشه:
USB3
گرافیک آن بورد
پورت COM
رم DDR3
و پورت lpt
این آخری حتما باید باشه چون یه دستگاهی رو با این پورت وصل می کنه
من خودم تو بنچ مارک ها بررسی کردم پردازنده AMD Athlon X3 455 با قیمت حدودی 100 تومن به نظر خوب بود و بودجه خوبی هم برای مادربرد می مونه... باز دوستان متخصص واردترن... لطفا منو راهنمایی کنید
mehrdad_ab
18-10-11, 15:11
سلام
یکی از دوستان قصد خرید مادربرد و پردازنده با بودجه جمعا 200 تومن داره
براش مهمه که مادربرد این ویژگی هارو داشته باشه:
USB3
گرافیک آن بورد
پورت COM
رم DDR3
و پورت lpt
این آخری حتما باید باشه چون یه دستگاهی رو با این پورت وصل می کنه
من خودم تو بنچ مارک ها بررسی کردم پردازنده AMD Athlon X3 455 با قیمت حدودی 100 تومن به نظر خوب بود و بودجه خوبی هم برای مادربرد می مونه... باز دوستان متخصص واردترن... لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
توی بردهای جدید (بردهایی که من دیدم )، از امکانات پیشرفته تری استفاده میشه .
مثلاً بردهایی که از چیپ با گرافیک آنبرد استفاده می کنند (بردهای سری AM3 و پلاس حال حاضر)اکثراً از هر سه پورت D-sub ، DVI ،HDMI استفاده می کنند که دیگه جای کافی برای قرار گیری پورت نسبتاً بزرگ و جاگیر LPT باقی نمی مونه. حال اینکه USB3 هم در کنار USB2 اضافه شده . پورت کام هم متاسفانه مصداق قضیه فوق میشه.
تمامی بردهای جدید DDR3 ساپورت هستند .
به نظرم شما باید از خیر پورت کام بگذرین و برای پورت LPT هم یک کارت جداگانه تهیه کنید که روی PCI سوار بشه .(البته توی بعضی از بردها هم با کابل به برد وصل میشه)
پ.ن:
مثلاً این برد از MSI تمامی پورتهای مورد نیاز شما بجز USB3 رو داره ( DDR3 ساپورت هم هست )، اما در عوض از چیپست قدیمی nForce7025/630a استفاده می کنه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مدل برد :NF725GM-P43
bill geits
01-11-11, 23:10
عزیز لطفا اینو یه نگا بنداز
Only the registered members can see the link
mehrdad_ab
02-11-11, 12:05
عزیز لطفا اینو یه نگا بنداز
Only the registered members can see the link
متاسفانه DDR2 ساپورت هست