ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ

hosseingrami
17-10-11, 14:35
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
دوستان من یه سیستم بر پایه سوکت 755 داشتم که یه اتفاقی افتاد سوخت مین رو فرستادم گرانتی و چون بی سیستم بود یه مین جدید برداشتم و چون سوکت 1155 نبود و قیمتم بدک نبود از یکی از دوستان مین ایسوس p7h55 usb/3 با cpu : G6950 برداشتم.
چون سیستم قدیمم cpu : core2 quad q6600 8mb Cash داشتم این سی پی یوی سیستم نمیه جدید زیاد به دلم نشنسته، با خود مین مشکل زیادی ندارم ولی سی پی یو با این که کار رو راه می نداز ولی اراضا کننده و جوابگو کارای تخصصی نیست.
چون بیشتر با سوکتا و چیپست های جدید آشنا شدم تصمیم به فروش سیستم نیمه جدید و خرید مین جدید تر به نام ایسوس P8P67 LE کردم و یه سی پی یو core i5 2300 یا 2400 و اگه قدرت کورآی تری 2100 هم زیاد کم نباشه میشه تو این وضعیت بد اقتصادیم روش حساب کرد.یو اس بی تری هم برام مهمه این مینی هم که گفتم میخوام بخرم گرافیک آنبرد نداره ولی خودم یه 512 از قدیم دارم که فعلا میندازم روش بنابراین فعلا کارت گرافیک بر نمیدارم...
لازم به ذکره که بودجم پول فروش سیستم نیمه جدید+100 تومن+60 تومن+50 تومن که حداکثر میشه چیزی حداکثر حدود 450 و حداقل 400 تومن....

حالا میریم سر سوالت :

1. حالا با توجه به شرایط من و حال و آینده تکنولوژی کار من درسته؟؟شما یشنهاد بهتری دارید؟

2. این سی پی یو هایی که گفتم کدوم در حد کوتوکواد ذکر شده هستند؟کاربرد L3 در سری کورآی چیست؟الان بین کورآی فایو 6مگ ال تری و کواد هشت مگ کش نوع دوم کدوم قوی تره چرا؟؟

3. به نظر شما گرافیک آنبرد عیبه یا مزیت؟من که این سیستمم داره و زیاد ازش راضی نیستم و گرافیک مستقل رو بهتر به صورت کلی ترجیح میدم

4. از نظر شما با توجه به این شرایط فرشو و ارتقا به 1155 عاقلانه تره یا موندن تو 1156؟
لازم به ذکره که سیستم نیمه جدید حتی سه هفته از عمرش نمیگذره بلکم کمتر

5. دوستان بی زحمت یه پاور خوب هم معرفی کنید و بگید که رم هشت گیگ هم تو بازار هست و اگه هست ارزش داره آدم یکی بگیره و بندازه یا همون چهار هم زیاده؟؟؟

ممنون و متشکر از دوستانی که توجه دارند

Over_Cracker
17-10-11, 15:16
سلام دوست عزیز.

پردازنده شما پنتیوم 2 هسته ای و جزء ضعیف ترین پردازنده های سوکت 1156 محسوب میشه.پردازنده های سری Core i سندی بریج 1155،قدرتمندترین پردازنده های دنیا تا چند سال آینده هستند. سری Core i5 و Core i7 ،صرف نظر از اختلاف 2 مگابایتی در L3 که اثرش در قدرت پردازش حدود 3 درصد هست(آن هم نه در همه ی برنامه ها، بیشتر در آرشیو گذاری) ،از نظر پشتیبانی از Hyperthreading و تعداد واحد های اجرایی GPU تفاوت دارند.

hosseingrami
17-10-11, 15:28
سلام دوست عزیز.

پردازنده شما پنتیوم 2 هسته ای و جزء ضعیف ترین پردازنده های سوکت 1156 محسوب میشه.پردازنده های سری Core i سندی بریج 1155،قدرتمندترین پردازنده های دنیا تا چند سال آینده هستند. سری Core i5 و Core i7 ،صرف نظر از اختلاف 2 مگابایتی در L3 که اثرش در قدرت پردازش حدود 3 درصد هست(آن هم نه در همه ی برنامه ها، بیشتر در آرشیو گذاری) ،از نظر پشتیبانی از Hyperthreading و تعداد واحد های اجرایی GPU تفاوت دارند.

سلام رفیق و ممنون از پاسخت.پس ال تری از ال تو بهتر هست؟؟؟؟؟
بی زحمت سوالاتی رو هم که نوشتم به صورت نقل قول جواب بده که همگی با پاسخ باشند.
یه دنیا مممنون

XFXForce
18-10-11, 01:09
1- قطعا اگر بتونید به 1155 سوییچ کنید خب بهتره به دلایل زیادی از جمله آپ تو دیت بودن ، توانایی انتخاب پردازنده های جدیدتر و قدرتمند تر با بازه های قیمتی مختلف و مناسب که خودتون واقفید.

2- پردازنده های 1155 همگی از q6600 شما قویتر هستند حتی مدل i3 برای اثبات می توانید به بنچمارک ها مراجعه کنید.
برای مثال مقایسه ی i5 1155 و i3 1156 و q6600 رو براتون می ذارم تا کاملا متوجه اختلاف کارایی بشیم.
Only the registered members can see the link[4788]=on&prod[4487]=on&prod[4424]=on
در بنچمارک ها حواستون باشه که امتیاز (هر چه بیشتر ، بهتر) مورد مقایسه ست یا زمان (هر چه کمتر بهتر).

3- مزیت یا عیب بودن گرافیک آنبرد یه چیز نسبی ست. برخی گرافیک های آنبرد به چیپست مادربورد برمی گردند و برخی به پردازنده های گرافیک توکار. غالب مادربورد های حرفه ای و چیپست های سری حرفه ای فاقد گرافیک آنبورد می باشند.
در هر صورت اگه گرافیک غیر آنبورد داشته باشید بهتره که علی الظاهر دارید ولی مدلش رو ننوشتید.

4- قطعا ارتقا به 1155 به دلایل زیادی بهتره.

5- پاور هم بستگی داره که در نهایت کدوم سیستم رو بخواهید انتخاب کنید و چقدر هزینه پاور کنید.
مقدار رم هم بستگی به کاری که می خواهید بکنید داره که 8 باشه یا 4.

بعد از پاسخ شما و مشخص شدن تصمیمتون، دوستان و بنده انشاءالله بیشتر بتونیم راهنمایی بکنیم.

hosseingrami
18-10-11, 14:24
1- قطعا اگر بتونید به 1155 سوییچ کنید خب بهتره به دلایل زیادی از جمله آپ تو دیت بودن ، توانایی انتخاب پردازنده های جدیدتر و قدرتمند تر با بازه های قیمتی مختلف و مناسب که خودتون واقفید.

2- پردازنده های 1155 همگی از q6600 شما قویتر هستند حتی مدل i3 برای اثبات می توانید به بنچمارک ها مراجعه کنید.
برای مثال مقایسه ی i5 1155 و i3 1156 و q6600 رو براتون می ذارم تا کاملا متوجه اختلاف کارایی بشیم.
Only the registered members can see the link[4788]=on&prod[4487]=on&prod[4424]=on
در بنچمارک ها حواستون باشه که امتیاز (هر چه بیشتر ، بهتر) مورد مقایسه ست یا زمان (هر چه کمتر بهتر).

3- مزیت یا عیب بودن گرافیک آنبرد یه چیز نسبی ست. برخی گرافیک های آنبرد به چیپست مادربورد برمی گردند و برخی به پردازنده های گرافیک توکار. غالب مادربورد های حرفه ای و چیپست های سری حرفه ای فاقد گرافیک آنبورد می باشند.
در هر صورت اگه گرافیک غیر آنبورد داشته باشید بهتره که علی الظاهر دارید ولی مدلش رو ننوشتید.

4- قطعا ارتقا به 1155 به دلایل زیادی بهتره.

5- پاور هم بستگی داره که در نهایت کدوم سیستم رو بخواهید انتخاب کنید و چقدر هزینه پاور کنید.
مقدار رم هم بستگی به کاری که می خواهید بکنید داره که 8 باشه یا 4.

بعد از پاسخ شما و مشخص شدن تصمیمتون، دوستان و بنده انشاءالله بیشتر بتونیم راهنمایی بکنیم.

سلام و ممنون بابات پاسخت..
1.ممنون ولی این 1155 عمریه یعنی فعلا سوکتش تو بورسه؟من 1156 هم که گرفتم فکر میکردم اینطور باشه ولی وقتی دوروبرم رو نگاه کردم دیدم این طور نیست.....
2.اوکی.ولی چهار هسته هشت مگ کش واقعا ازدو هسته 3 مگ کش اونم ال تری ضعیف تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. مدل گرافیک من انویدیا جیفورس 8600 gt که از سیستم قبلیمه ولی فعلا از آنبرد یک گیگ بهتره؟نظرت چیه؟
4. خوب فرض کنم همون مین 170 تومنی ایسوز که گفتم و یه سی پی یو سندی بریچ هم برداشتم پاور کدوم مدل و قیمت و چرا؟

بازم ممنونم

XFXForce
19-10-11, 03:33
1- 1155 آخرین سوکت اینتلی ست و فعلا جدیدتر برای دسکتاپ نیومده.1156 رو هم شما خیلی دیر گرفتی.

2- اگه منظورتون i3 هست اونم sandybridge بله. q6600 ضعیف تره همونطور که دیدید حتی تو بعضی جاها از i3 نسل قبل هم ضعیف تر بود.
در ضمن اینها 2c/4t هستند و با دو هسته ای های عادی فرق دارند. این تاکید رو کش L3 رو هم نمی دونم چرا می کنید؟ اینها هم کش L1 و L2 جدا و هم L3 مشترک دارند که حسن به حساب میاد.
ولی از G6950 به مراتب قوی تره.
البته اصلا تعجب نکنید چون معماری پردازنده بسیار بیشتر از فرکانس و کش و ... تو بازدهی تاثیر داره.
برای مثال پردازنده C2D E2140 1.6GHZ از پردازنده Pentium D 2.8 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
یا پردازنده Athlon 64x2 3800+ 2.0 GHZ از Pentium D 3.2 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
در کل هم q6600 علاوه بر ظاهر فریبنده اش که 8 مگ کش و چهار هسته 2.4 گیگاهرتزی داره خیلی داغ و تا حدی کند هست.
بلعکس پردازنده های Sandybridge بسیار سریع هستند. برای مثال به بازدهی 2600k که Sandybridge هست در مقایسه با 980x که 600.000 تومن هم گرون تره نگاه کنید. در موارد زیادی 2600 بهتره با اینکه 980 هسته های بیشتری داره (6c/12t).

3- بله بهتره. هیچی گرافیک جدا نمی شه. هر چند که شرکت های اینتل و ای ام دی تلاش زیادی برای یکپارچه کردن پردازنده مرکزی و گرافیکی دارند ولی گرافیک های جدا هم روز به روز قدرتمندتر میشن.

4- اگه با همین گرافیک یا گرافیک آنبورد می خوای سر کنی و پول زیاد نمی خوای به پاور بدی. AcBel intelligent power 510 Wat بردار که فک کنم 60 تومنه.
اگه پاور خوب ماژولار می خوای. AcBel M8 680 Wat که 140 تومنه.
اگه پاور قوی و ارزونتر می خوای AcBel 607 R8 که 100 تومنه.
البته برندهای خوب دیگه هم هستن مثل Green ، Cooler Master, Thermaltake و ... . ولی خودم معمولا AcBel استفاده می کنم.

hosseingrami
20-10-11, 00:04
1- 1155 آخرین سوکت اینتلی ست و فعلا جدیدتر برای دسکتاپ نیومده.1156 رو هم شما خیلی دیر گرفتی.

2- اگه منظورتون i3 هست اونم sandybridge بله. q6600 ضعیف تره همونطور که دیدید حتی تو بعضی جاها از i3 نسل قبل هم ضعیف تر بود.
در ضمن اینها 2c/4t هستند و با دو هسته ای های عادی فرق دارند. این تاکید رو کش L3 رو هم نمی دونم چرا می کنید؟ اینها هم کش L1 و L2 جدا و هم L3 مشترک دارند که حسن به حساب میاد.
ولی از G6950 به مراتب قوی تره.
البته اصلا تعجب نکنید چون معماری پردازنده بسیار بیشتر از فرکانس و کش و ... تو بازدهی تاثیر داره.
برای مثال پردازنده C2D E2140 1.6GHZ از پردازنده Pentium D 2.8 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
یا پردازنده Athlon 64x2 3800+ 2.0 GHZ از Pentium D 3.2 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
در کل هم q6600 علاوه بر ظاهر فریبنده اش که 8 مگ کش و چهار هسته 2.4 گیگاهرتزی داره خیلی داغ و تا حدی کند هست.
بلعکس پردازنده های Sandybridge بسیار سریع هستند. برای مثال به بازدهی 2600k که Sandybridge هست در مقایسه با 980x که 600.000 تومن هم گرون تره نگاه کنید. در موارد زیادی 2600 بهتره با اینکه 980 هسته های بیشتری داره (6c/12t).

3- بله بهتره. هیچی گرافیک جدا نمی شه. هر چند که شرکت های اینتل و ای ام دی تلاش زیادی برای یکپارچه کردن پردازنده مرکزی و گرافیکی دارند ولی گرافیک های جدا هم روز به روز قدرتمندتر میشن.

4- اگه با همین گرافیک یا گرافیک آنبورد می خوای سر کنی و پول زیاد نمی خوای به پاور بدی. AcBel intelligent power 510 Wat بردار که فک کنم 60 تومنه.
اگه پاور خوب ماژولار می خوای. AcBel M8 680 Wat که 140 تومنه.
اگه پاور قوی و ارزونتر می خوای AcBel 607 R8 که 100 تومنه.
البته برندهای خوب دیگه هم هستن مثل Green ، Cooler Master, Thermaltake و ... . ولی خودم معمولا AcBel استفاده می کنم.

سلام و بازم ممنون.
1.خوب سوکت بعدی که با نام 2XXX میاد چی؟این چیه؟و کی میاد و....؟؟
2.ممنونم.ولی میخواستم بدونم که این g6950 سی پی یوش در چه حده؟؟؟خودم دارمش ولی منو نگرفتم.میترسم به کسی که میفروشمش که ارضاش نکنه..یه بررسی ازش میخوام البته تجربت رو میخوام..
راستی شاید جاش اینجا نباشه ولی مدتی شده که سی پی یو در وین سون در قسمت پرفورمنس رو صددرصده.قضیه چیه؟من کاری نکردم برا چی یکدفعه اینجوری شد؟نسوزه؟
3.ممنون
4.با همین گرافیک میخوام سرکنم.ولی پاور بعد از مین و سی پی یو برام در رده سومه یعنی نمیخام چیز بدی باشه.فقط مشکلم اینه که تا 60-70 تومن بیشتر نمیتونم براش هزینه کنم..

Over_Cracker
20-10-11, 11:44
1-سوکت بعدی رده MainStrem to Enthusiast هنوز ارائه نشده و مشخص نیست.معماری اپگرید شده سندی بریج با نام Ivybridge تحت همین سوکت 1155 ارائه میشه و البته از لحاظ بازدهی تفاوتی با پردازنده های کنونی ندارند.سوکتی که با نام 2011 یا Rدر حال حاضر ارائه شده ،در رده ی حرفه ای پلتفرم دسکتاپ و سرور استفاده میشه و از معماری/توپولوژی مشابه سوکت 1155 یعنی Sandybridge استفاده می کنند و از این جهت،از لحاظ بازدهی پردازش Single thread تفاوت انچنانی ندارند و تمرکز بیشتر روی تعداد هسته های بالاتر / کش بیشتر،رشته های پردازشی بالاتر،،کنترلر PCI-Express 3.0 چهل مسیر،کنترلر 4 کاناله و پهنای باند عریض QPI برای پشتیبانی از کانفیگ های Quad Processor هست. قیمت پردازنده هاش از 1 میلیون تومن به بالا ارزش گذاری میشه.در این مورد بحث های جامع و مفصلی در بخش های مربوطه،از معماری سندی بریج تا IVY Bridge تا Sandy Bridge-E تا بولدوزر و بررسی مادربرد ها و چیپست هاشون صورت گرفته که میتونید مطالعه بفرمایید و از حوصله ما برای تکرارنویسی خارج هست.

2-قدرت G6950 در حد یک Ph II x2 550 هست.

hosseingrami
20-10-11, 15:58
1-سوکت بعدی رده MainStrem to Enthusiast هنوز ارائه نشده و مشخص نیست.معماری اپگرید شده سندی بریج با نام Ivybridge تحت همین سوکت 1155 ارائه میشه و البته از لحاظ بازدهی تفاوتی با پردازنده های کنونی ندارند.سوکتی که با نام 2011 یا Rدر حال حاضر ارائه شده ،در رده ی حرفه ای پلتفرم دسکتاپ و سرور استفاده میشه و از معماری/توپولوژی مشابه سوکت 1155 یعنی Sandybridge استفاده می کنند و از این جهت،از لحاظ بازدهی پردازش Single thread تفاوت انچنانی ندارند و تمرکز بیشتر روی تعداد هسته های بالاتر / کش بیشتر،رشته های پردازشی بالاتر،،کنترلر PCI-Express 3.0 چهل مسیر،کنترلر 4 کاناله و پهنای باند عریض QPI برای پشتیبانی از کانفیگ های Quad Processor هست. قیمت پردازنده هاش از 1 میلیون تومن به بالا ارزش گذاری میشه.در این مورد بحث های جامع و مفصلی در بخش های مربوطه،از معماری سندی بریج تا IVY Bridge تا Sandy Bridge-E تا بولدوزر و بررسی مادربرد ها و چیپست هاشون صورت گرفته که میتونید مطالعه بفرمایید و از حوصله ما برای تکرارنویسی خارج هست.

2-قدرت G6950 در حد یک Ph II x2 550 هست.

1.ممنونم.پس با این شرایط صددرصد 1155....درسته؟1366 هم هست ولی مثل اینکه به درد نمیخوره...
2. این رو جدی گفتی یا برا اینکه دلم قرص شه گفتی؟

راستی مشکلی که گفتم به نظرت از چیه؟پرفورمنس سی پی یو که بالا گفتم رو میگم

chio
21-10-11, 00:27
يه چيزي داداش گلم اونم اينه كه وقتي تكنولوزي جديدي مياد مطمئن باش از قبليش خيلي بهترهپس بيشتر تمركزت رو روي مادر بورد و ژاور بزار و بدون 1155 بهتر وبهينه تر شدهموفق باشي

Over_Cracker
21-10-11, 10:50
1.ممنونم.پس با این شرایط صددرصد 1155....درسته؟1366 هم هست ولی مثل اینکه به درد نمیخوره...
2. این رو جدی گفتی یا برا اینکه دلم قرص شه گفتی؟

راستی مشکلی که گفتم به نظرت از چیه؟پرفورمنس سی پی یو که بالا گفتم رو میگم

2-بله عزیز.قدرت G6950 در حد Phenom II X2 550 و در اکثریت برنامه ها، بازدهی بیشتری نسبت به Ph II x2 550 داره. تنها موردی که پردازنده Ph II X2 550 در حد کمی بهتر عمل میکنه،محیط ارشیو گزاری داده ها به خصوص Win RAR هستش. دلیل این موضوع این هستش که اینطور برنامه ها به شدت به مقدار کش L3 وابسته هستند و 6 مگابایت L3 پردازنده Ph II x2 550 نسبت به 3 مگابایت L3 پردازنده G6950 ،تاثیر بسازیی در زمان اتمام ارشیو گزاری یا دیکامپرسینگ داره.

در مورد بالا بودن بی جهت لود پردازنده،اولین دلیل میتونه به بالا بودن دمای پردازنده داشته باشه. پس ابتدا با برنامه Hwmonitor دمای پردازنده رو چک کنید. در مرحله بعد،می بایست پروسه های تحت اجرای سیستم عامل رو بررسی کنیم. برای اینکار در Task Managerتب preocesses بررسی کنید که کدام یک از پروسه ها درصد بیش از حد از ظرفیت پردازش رو اشغال کرده. میتونه یک تداخل نرم افزاری یا ویروس یا بدسکتور هارد باعث اینچنین پردازش های کاذب بشه.

hosseingrami
21-10-11, 11:57
2-بله عزیز.قدرت G6950 در حد Phenom II X2 550 و در اکثریت برنامه ها، بازدهی بیشتری نسبت به Ph II x2 550 داره. تنها موردی که پردازنده Ph II X2 550 در حد کمی بهتر عمل میکنه،محیط ارشیو گزاری داده ها به خصوص Win RAR هستش. دلیل این موضوع این هستش که اینطور برنامه ها به شدت به مقدار کش L3 وابسته هستند و 6 مگابایت L3 پردازنده Ph II x2 550 نسبت به 3 مگابایت L3 پردازنده G6950 ،تاثیر بسازیی در زمان اتمام ارشیو گزاری یا دیکامپرسینگ داره.

در مورد بالا بودن بی جهت لود پردازنده،اولین دلیل میتونه به بالا بودن دمای پردازنده داشته باشه. پس ابتدا با برنامه Hwmonitor دمای پردازنده رو چک کنید. در مرحله بعد،می بایست پروسه های تحت اجرای سیستم عامل رو بررسی کنیم. برای اینکار در Task Managerتب preocesses بررسی کنید که کدام یک از پروسه ها درصد بیش از حد از ظرفیت پردازش رو اشغال کرده. میتونه یک تداخل نرم افزاری یا ویروس یا بدسکتور هارد باعث اینچنین پردازش های کاذب بشه.

ممنونم بابت پاسخ هات...
در مورد سیر تکاملی چیپست ها و معایب و مزایاش و سوکت 1366 هم توضیح میدی؟؟

hosseingrami
23-10-11, 00:28
سلام دوستان بی زحمت ادامه بدین...
راستی پنجاه شصتومن به بودجه اضافه شده بعلاوه فروش کارت گرافیکم.
بتابراین میتونم یه کارت گرافیکم بردارم.حالا شما یه کارت گرافیک توپ که قبلیه رو بخوره زیر 100 تومن معرفی کنید

XFXForce
23-10-11, 00:41
زیر 100 باید GT240 یا GT430 یا GT520 از nVIDIA و 6450 یا 5570 از ATI رو برداری که همگی گرافیک های سطح پایین به حساب میان و نباید برای اجرای بازی های جدید روشون زیاد حساب کنی.
اگه بتونی 50 - 60 تومن روش بذاری GTS450 می تونی بگیری که باز میشه تا حدی روش حساب کرد. با 130-40 تومن هم می تونی GTS 250 بخری که کمی قدیمیه ولی حداقل Mainstream به حساب میاد. هم چنین GT 440 که باز بهتر از 100 تومنی هاست.

hosseingrami
23-10-11, 12:38
زیر 100 باید GT240 یا GT430 یا GT520 از nVIDIA و 6450 یا 5570 از ATI رو برداری که همگی گرافیک های سطح پایین به حساب میان و نباید برای اجرای بازی های جدید روشون زیاد حساب کنی.اگه بتونی 50 - 60 تومن روش بذاری GTS450 می تونی بگیری که باز میشه تا حدی روش حساب کرد. با 130-40 تومن هم می تونی GTS 250 بخری که کمی قدیمیه ولی حداقل Mainstream به حساب میاد. هم چنین GT 440 که باز بهتر از 100 تومنی هاست.سلام رفیق.نه اگه اینجوره خوب تا 120 30 به زور هزینه میکنم...آقا در مورد گرافیک مجتمعی که در سی پی یوهای کورآی وجود داره اطلاعاتی داری؟چه جوریاست؟من زیاد زیاد اهل بازی نیستم اگه بتونه برام پی اس 11 و 12 رو اجرا کنه و از بازی های امروزی نه آینده پشتیبانی که باز این پول گرافیک و اینا به نفعم میشه و میتونم با خیال راحت خرید کنم...یه بررسی ایرانی وار از این گرافیک مجتمع ها میخوام و میخوام بدونم در حد کدوم گرافیکه؟؟؟در 8600 قبلیم هست؟؟

خیلی برام مهمه.این مشخص میکنه که گرافیک قدیمم رو بفروشم یا نه.....
بعد یه سوال من یه مین با چیپی که بشه از مجتمع استفاده کرد پیدا کردم و دو تا اسلات گرافیک داره ولی اسلات پی سی آی عادی هیچی نداره.حالا میشه یه دیوایس مثلا مودم رو به همون قسمت گرافیک زد؟؟؟

XFXForce
24-10-11, 05:48
Only the registered members can see the link

اگه PCI نداشته باشه خب نمی تونی کاری بکنی.

hosseingrami
24-10-11, 12:24

اگه PCI نداشته باشه خب نمی تونی کاری بکنی.
سلام گلم اینا رو دیدم.گفتم بررسی ایرانی چون یه چیز دیگست.آخه یکی از دوستان میگفت به درد نمیخوره باز یکی دیگه میگفت که باهاش حتی فلان بازی رو هم اجرا کرده.
بیشتر مدنظرم به صورت تجربی هست تا این بنجمارک ها .....

من این مین P8H67-M PRO رو میگم که فکر کنم اشتباه دیدم که پی سی آی نداره..چون دو تا داشت...قیمتشم 180 تومنه به نظرت از مین P8P67 LE price 170 بهتره؟
به اشتباهم پی بردم چون با این مدل 130 تومنی P8H61-M PRO price 130 اشتباه گرفته بودم...
پنجاه تومن ارزشش رو داره مدل بهتره رو بردارم؟
راستی کدوم چیپ بهتره؟

XFXForce
24-10-11, 14:55
P67 از H67 و H61 بهتره و نظر من این هست که می ارزه بیشتر هزینه کنید و P67 بردارید.
در مورد گرافیک هم از نظر من هیچی گرافیک جدا نمیشه و گرافیک های مجتمع بیشتر به درد کارهای معمولی می خورن تا اجرای بازی ها البته فعلا.

hosseingrami
24-10-11, 23:40
P67 از H67 و H61 بهتره و نظر من این هست که می ارزه بیشتر هزینه کنید و P67 بردارید.
در مورد گرافیک هم از نظر من هیچی گرافیک جدا نمیشه و گرافیک های مجتمع بیشتر به درد کارهای معمولی می خورن تا اجرای بازی ها البته فعلا.

من خودم اول خواستم p67 با یک گرافیک خوب بردارم ولی دیدم بودجم نمیرسه و اگه گرافیک مجتمع در حد همین 8600 خودم باشه استفاده کنم و مین هم خوب طبیعتا باید h67 بردارم دیگه....
حالا بازم بی زحمت در مورد این گرافیک مجتمع توضیح بده و بگو که کلا در سی پی یو 2500 و 2500k چه فرقی هست؟تو سایت اینتل دیدم که بقیه intel hd 2000 ولی 2500k اینتل 3000 داشت میخواستم بدونم اگه زیاد فرق دارن تا برم تو کار 2500k?

XFXForce
25-10-11, 00:31
من خودم اول خواستم p67 با یک گرافیک خوب بردارم ولی دیدم بودجم نمیرسه و اگه گرافیک مجتمع در حد همین 8600 خودم باشه استفاده کنم و مین هم خوب طبیعتا باید h67 بردارم دیگه....
حالا بازم بی زحمت در مورد این گرافیک مجتمع توضیح بده و بگو که کلا در سی پی یو 2500 و 2500k چه فرقی هست؟تو سایت اینتل دیدم که بقیه intel hd 2000 ولی 2500k اینتل 3000 داشت میخواستم بدونم اگه زیاد فرق دارن تا برم تو کار 2500k?
بله فرقشون تو گرافیکشون هست و به اندازه ی چند هزار تومن پول بیشتری که به k بدی می ارزه و از 2000 قویتره.

hosseingrami
25-10-11, 23:37
بله فرقشون تو گرافیکشون هست و به اندازه ی چند هزار تومن پول بیشتری که به k بدی می ارزه و از 2000 قویتره.

ممنون داداش.
اگه به درصد بگیم که مجتمع 3000 چه قدر از 8600 قوی تره چه قدر درصد شایستشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2500k چنده و 2500 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟

XFXForce
26-10-11, 05:08
والا قدرتمند تر بودن که 8600 قویتر از 3000 هست.
به ترتیب حدودا 275 و 265

hosseingrami
26-10-11, 11:40
والا قدرتمند تر بودن که 8600 قویتر از 3000 هست.
به ترتیب حدودا 275 و 265

خوب دوست من بالاخره نفهیمدم کدوم سرتره؟آخه وقتی تونستند باهاش فیفا دوازده بازی کنند و با 8600 احتمالا ریپ بزنه حالا کجای این 8600 قوی تره؟؟؟؟
خوب با توجه به اینکه از گرافیک مجتمع بخوایم استفاده کنیم یا نکنیم به نظرت در دو حالت کلی کدوم بهتره هم برا قدرت و هم برا به صرفه بودن...

الف :) خرید یک مین h67 و سی پی یو 2500k و فروش ناچیز گرافیک و ....؟

ب :) خرید یک مین p67 و سی پی یو 2300 و استفاده از 8600 که خیلی هم میخوامش ولی تو قدرتش نسبت به 3000 دودلم..

تفاوت سرعت پردازشی 2300 با 2500 و بالاتر محسوسه؟؟

mohamad70
26-10-11, 13:37
خوب دوست من بالاخره نفهیمدم کدوم سرتره؟آخه وقتی تونستند باهاش فیفا دوازده بازی کنند و با 8600 احتمالا ریپ بزنه حالا کجای این 8600 قوی تره؟؟؟؟
خوب با توجه به اینکه از گرافیک مجتمع بخوایم استفاده کنیم یا نکنیم به نظرت در دو حالت کلی کدوم بهتره هم برا قدرت و هم برا به صرفه بودن...

الف :) خرید یک مین h67 و سی پی یو 2500k و فروش ناچیز گرافیک و ....؟

ب :) خرید یک مین p67 و سی پی یو 2300 و استفاده از 8600 که خیلی هم میخوامش ولی تو قدرتش نسبت به 3000 دودلم..

تفاوت سرعت پردازشی 2300 با 2500 و بالاتر محسوسه؟؟

سلام دوست عزیز

شما به پسوند کارت گرافیکتون هم دقت کنید : nvidia 8600 GTS یا GT یا GS ؟؟؟

اگه مدل GT یا GS هست از نظر کارایی خیلی نزدیک به HD 3000 هست ( البته بازهم اندکی قوی تره )

اگه مدل GTS رو دارین به هیچ عنوان سمت HD3000 نرین چون به مراتب قوی تر از گرافیک مجتمع هست.

اون دوست شما هم که FIFA 12 رو راحت بازی کرده باید دید رو چه تنظیمات و رزولوشنی بازی رو ست کرده ،

1 نکته دیگه هم اینکه روون اجرا شدن 1 بازی تا حد زیادی به دقت بصری شخص هم بستگی داره مثلا 1 نفر بازی رو

روی 25 فریم بازی می کنه و کاملا راضی هست ، 1 نفر دیگه به دلیل دقت و حساسیت بالاتر ، بازی رو روی 40 فریم بازی می کنه و

ممکنه هنوز هم اونطور که می خواد از بازی لذت نبره. پس حرف اشخاص ملاک دقیقی نمی تونه باشه و در این میان بنچمارک ها بهترین ملاک هستند.

در کل 60 فریم در ثانیه جدای از دقت بصری یک فرد ایده آل ترین میزان فریم برای روان اجرا شدن یک بازی هست.

در مورد تفاوت سرعت پردازشی 2300 و 2500 در اکثر برنامه ها و بازی ها تفاوت بسیار ناچیز هست که اون هم بر میگرده به سرعت کلاک بالاتر 2500

با توجه اینکه ضریب هر 2 پردازنده هم بسته هست هیچ برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند.

hosseingrami
27-10-11, 06:17
سلام دوست عزیز

شما به پسوند کارت گرافیکتون هم دقت کنید : nvidia 8600 GTS یا GT یا GS ؟؟؟

اگه مدل GT یا GS هست از نظر کارایی خیلی نزدیک به HD 3000 هست ( البته بازهم اندکی قوی تره )

اگه مدل GTS رو دارین به هیچ عنوان سمت HD3000 نرین چون به مراتب قوی تر از گرافیک مجتمع هست.

اون دوست شما هم که FIFA 12 رو راحت بازی کرده باید دید رو چه تنظیمات و رزولوشنی بازی رو ست کرده ،

1 نکته دیگه هم اینکه روون اجرا شدن 1 بازی تا حد زیادی به دقت بصری شخص هم بستگی داره مثلا 1 نفر بازی رو

روی 25 فریم بازی می کنه و کاملا راضی هست ، 1 نفر دیگه به دلیل دقت و حساسیت بالاتر ، بازی رو روی 40 فریم بازی می کنه و

ممکنه هنوز هم اونطور که می خواد از بازی لذت نبره. پس حرف اشخاص ملاک دقیقی نمی تونه باشه و در این میان بنچمارک ها بهترین ملاک هستند.

در کل 60 فریم در ثانیه جدای از دقت بصری یک فرد ایده آل ترین میزان فریم برای روان اجرا شدن یک بازی هست.

در مورد تفاوت سرعت پردازشی 2300 و 2500 در اکثر برنامه ها و بازی ها تفاوت بسیار ناچیز هست که اون هم بر میگرده به سرعت کلاک بالاتر 2500

با توجه اینکه ضریب هر 2 پردازنده هم بسته هست هیچ برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند.

مال من همونطور که گفتم gt هست.این قدرت بیشترش منظورت در چه حالتیه؟مثلا گرافیک مستقله دیگه...
اینا رو قبول دارم ولی ریپ بزنه یا روون اجرا کنه دیگه خیلی تابلویه و این بحثی که تو میکنی تخصصیه و اون ملاک ما نیست...
در مورد سی پی یو ها هم ممنون ولی این بسته بودن و یا باز بودن مزیتش چیه؟اصلا جز اورکلاک 2500k به چه دردی میخوره؟

نظرت رو نگفتی الف عقلانی تره یا ب؟؟؟؟؟؟؟؟

mohamad70
27-10-11, 11:16
مال من همونطور که گفتم gt هست.این قدرت بیشترش منظورت در چه حالتیه؟مثلا گرافیک مستقله دیگه...
اینا رو قبول دارم ولی ریپ بزنه یا روون اجرا کنه دیگه خیلی تابلویه و این بحثی که تو میکنی تخصصیه و اون ملاک ما نیست...
در مورد سی پی یو ها هم ممنون ولی این بسته بودن و یا باز بودن مزیتش چیه؟اصلا جز اورکلاک 2500k به چه دردی میخوره؟

نظرت رو نگفتی الف عقلانی تره یا ب؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

باز بودن ضریب پردازنده خصوصا در پردازنده های سندی بریج به معنای امکان اورکلاک بیشتر هست.

مثلا شما با یک کولر 40 50 تومنی می تونید یک 2500k را تا حدود 4400 4500 مگاهرتز اورکلاک کنید.

اما یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 یا 2400 حداکثر 200 مگاهرتز نسبت به سرعت کلاک اولیه قابلیت اورکلاک داره .

کارت گرافیک قبلیه بنده Geforce 8600GTS بود و واقعا از اون راضی بودم اما کارت شما اندکی از این مدل ضعیف تر هست

ولی بازهم پیشنهاد میکنم این کارت رو نگه دارید.

در آخر به نظرم گزینه ب عقلانی تره البته یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 + مین P67 انتخاب معقولی نیست ( چون چیپست p67 بیشتر برای

اورکلاک پردازنده و استفاده از 2 کارت گرافیک در نظر گرفته شده ) مگر اینکه بخواید در آینده پردازنده رو ارتقا بدید .

hosseingrami
27-10-11, 23:43
سلام

باز بودن ضریب پردازنده خصوصا در پردازنده های سندی بریج به معنای امکان اورکلاک بیشتر هست.

مثلا شما با یک کولر 40 50 تومنی می تونید یک 2500k را تا حدود 4400 4500 مگاهرتز اورکلاک کنید.

اما یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 یا 2400 حداکثر 200 مگاهرتز نسبت به سرعت کلاک اولیه قابلیت اورکلاک داره .

کارت گرافیک قبلیه بنده Geforce 8600GTS بود و واقعا از اون راضی بودم اما کارت شما اندکی از این مدل ضعیف تر هست

ولی بازهم پیشنهاد میکنم این کارت رو نگه دارید.

در آخر به نظرم گزینه ب عقلانی تره البته یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 + مین P67 انتخاب معقولی نیست ( چون چیپست p67 بیشتر برای

اورکلاک پردازنده و استفاده از 2 کارت گرافیک در نظر گرفته شده ) مگر اینکه بخواید در آینده پردازنده رو ارتقا بدید .

ممنون داداش از توجهت...
در مورد سی پی یو من زیاد اهل اورکلاک و کارای خیلی خیلی سنگین نیستم همین 2300 از سرمم زیاده، گرافیکم همین مال خودم تا مدتی کارم رو راه می اندازه.
این باز بودن 2500کا هم بعیده به کارم بیاد.
من بیشتر میخوام به صرفه تر شه برام...
هر جور فکر میکنم میبینم که یک مین p67 با یک 2300 برام بهتره و ارزون تر شاید دربیاد
باز از اون ور فکر میکنم که مجتمع کارم رو راه می اندازه و میتونم 2500کا هم تهیه کنم...

بازم فکر کنم p67 بهتر باشه؟؟؟؟نظر کلی و تخصصی تو چیه؟؟؟؟

mohamad70
28-10-11, 10:23
ممنون داداش از توجهت...
در مورد سی پی یو من زیاد اهل اورکلاک و کارای خیلی خیلی سنگین نیستم همین 2300 از سرمم زیاده، گرافیکم همین مال خودم تا مدتی کارم رو راه می اندازه.
این باز بودن 2500کا هم بعیده به کارم بیاد.
من بیشتر میخوام به صرفه تر شه برام...
هر جور فکر میکنم میبینم که یک مین p67 با یک 2300 برام بهتره و ارزون تر شاید دربیاد
باز از اون ور فکر میکنم که مجتمع کارم رو راه می اندازه و میتونم 2500کا هم تهیه کنم...

بازم فکر کنم p67 بهتر باشه؟؟؟؟نظر کلی و تخصصی تو چیه؟؟؟؟

خب دوست عزیز اینطور که خودتون میگید نه کارای آنچنان سنگین انجام می دید و نه اهل اورکلاک و ارتقا در آینده هستید.

مین بوردهای سری P هم از سری H گران تر هستند و همونطور که در پست قبل گفتم به درد استفاده شما نمی خوره.

در آخر یک جمع بندی کلی براتون ارائه می کنم و تصمیم گیری نهایی به عهده خودتون:

چیپست های سری H : استفاده از گرافیک مجتمع ، عدم امکان اورکلاک پردازنده های آنلاک از طریق ضریب ( سریK )

چیپست های سری P : عدم امکان استفاده از گرافیک مجتمع ، امکان اورکلاک پردازنده های آنلاک ازطریق ضریب ( سری K )

پردازنده های 2300 ، 2400 ، 2500K : تفاوت اندک در برنامه ها و گیمهای مختلف

گرافیک HD 3000 و Geforce 8600 GT : کارایی بالاتر 8600 در بازی ها

در نهایت بهتره که خودتوت سبک سنگین کنید و به یک نتیجه برسین

hosseingrami
28-10-11, 12:49
خوب داداش در کل پس سری p بهتر از h هستند...
در مورد گرانی هم مینبردی که من در نظر داشتم قیمتشم که با چیپست H بود قیمتش 180 بود ولی اینی که برای p در نظر دارم قیمتش 170 و خیلی حرفه ای تر از 180 تومنی سری اچ هست....
از نظرای دیگه هم به گمونم بازم همون p67 به صرفه تره...
در کل من هدفم گرافیک مجتمع بود که انگار در حد همین 8600 قدرت داره....
بازم سر گرافیک شک دارم..

راستی الان اوضاع بازار چه جوره؟هم قیمت هم سری سندی بریچ که قرار بود بیاد و قیمت ها رو کاهش بده؟؟؟

hosseingrami
01-11-11, 13:14
خوب داداش در کل پس سری p بهتر از h هستند...
در مورد گرانی هم مینبردی که من در نظر داشتم قیمتشم که با چیپست H بود قیمتش 180 بود ولی اینی که برای p در نظر دارم قیمتش 170 و خیلی حرفه ای تر از 180 تومنی سری اچ هست....
از نظرای دیگه هم به گمونم بازم همون p67 به صرفه تره...
در کل من هدفم گرافیک مجتمع بود که انگار در حد همین 8600 قدرت داره....
بازم سر گرافیک شک دارم..

راستی الان اوضاع بازار چه جوره؟هم قیمت هم سری سندی بریچ که قرار بود بیاد و قیمت ها رو کاهش بده؟؟؟

دوستان گلم بی زحمت ادامه بدین بحث رو...
راستی مین اولم که که گفتم از گرانتی اومده مدل قیقش یادم نیست ولی ساپورت باس 1066 رو داره و سوکت 755 و پونزده تومنم خرجش شده حالا با این شرایط چند بفروشم خوبه؟؟

hosseingrami
11-11-11, 23:24
سلام دوستان.من میخوام اگه پولام از دست نره بخرم ولی یک مدت شده که قیمت هارد کاذب رفته بالا یعنی قبلا هارد 1T USB3 رو میتونستم مثلا 150 بخرم ولی الان 500GB شده این قیمت.دلیلشم نمیدونم.
حالا میخوام بدونم این افزایش کاذب روی همین فقط هارده یا همه قطعاته؟؟
حالا اوضاع بازار چه جوره؟قیمتا چه جوری شدند؟
قیمت اینایی که میگم الان چند شده:
هارد 2ترا سرعت بالا
سی پی یوی 2310 core I5
پاور خوب در رنج قیمت 100 هزار.یه مدل بگین قیمتشم بگین
مین برد ایسوز P8P67 LE که قیمتش 170 بوده میخوام بدونم حالا چند شده.
یکی زحمتش رو بکشه یک دنیا ممنون میشم...

XFXForce
13-11-11, 09:38
فقط قیمت هارد رفته بالا اونم بعلت سیل تایلند هست که قسمتی از کارخانه ها و دستگاه ها رو ازبین برده و مخصوصا به وسترن آسیب زیادی وارد کرده.بقیه ی قطعات مثل قدیم با دلار قیمتاشون جابه جا میشه.
و حالا حالا هم قیمت هارد همینجوریه حتی بدتر چون چند ماه طول میکشه تا تولید هارد مثل سابق بشه.
هارد رو فقط وقتی می خوای بخری بهت قیمت می دن و حتی ساعتی قیمتش تغییر می کنه و سخت هم گیر میاد مخصوصا WD Caviar Black 2TB

hosseingrami
14-11-11, 06:01
فقط قیمت هارد رفته بالا اونم بعلت سیل تایلند هست که قسمتی از کارخانه ها و دستگاه ها رو ازبین برده و مخصوصا به وسترن آسیب زیادی وارد کرده.بقیه ی قطعات مثل قدیم با دلار قیمتاشون جابه جا میشه.
و حالا حالا هم قیمت هارد همینجوریه حتی بدتر چون چند ماه طول میکشه تا تولید هارد مثل سابق بشه.
هارد رو فقط وقتی می خوای بخری بهت قیمت می دن و حتی ساعتی قیمتش تغییر می کنه و سخت هم گیر میاد مخصوصا WD Caviar Black 2TB

سلام رفیق ممنون از پاسخت..
مطمعنی این امر تو بقیه قطعات تاثیری نداشته آخه یکی از دوستان گفت قیمت همه قطعات افزایش پیدا کرده.مثلا رو فلان قطعه حداقل 10 هزار تومنی افزایش پیدا کرده...
درسته؟
هارد رو هم بیخیال چون نمیخوام بخرم ولی اوضا واقعا به هم ریخته

XFXForce
15-11-11, 00:30
والا من که تو این چن روز هر چی قطعه گرفتم قیمتا تغییر خاصی نکرده بود.

hosseingrami
15-11-11, 06:01
والا من که تو این چن روز هر چی قطعه گرفتم قیمتا تغییر خاصی نکرده بود.

داداش ممنونم از پاسخت.
یه زحمتی اگه برات داشته باشم انجام میدی؟
این قطعاتی که گفتم رو هر جا میری قطعه بخری یه سوال در مورو قیمت الانشون بزنی.جان من اگه میتونی انجام بده باشه؟
اینم قطعاتی که میخوام.

مین برد های : p7h55 usb/3(مین برد الانمه) - P8P67 LE و ASRock _ Products _ P67 Pro3 و TP67XE __ Motherboard __ BIOSTAR و یک مین برد گیگا که اوایل داشتم همونی که گفتم سوخته و فرستادم گارانتی خیلی شده رسیده و دستمه و یه 15 تومنی هم خرج برداشته مدلش یادم نیست ولی بگو مین گیگا با ساپورت باس رم 1066 دی دی آر تری

سی پی یو های : G6950 و 2100 و 2310

رم : هر مدلی که خوبه ولی چهار گیگ و دو گیگ با باس بالا

یک پاور خوب در رنج 100 مدلش رو بگو و قیمت اصلیش رو بگیر