mohsen_star
16-10-11, 09:06
بنام خدا
سلام
من در فن سیستم وارد نیستم ولی نه اینکه صفر صفر باشم
دلیل انتخاب این انجمن هم اینه که انجمنی برای این نوشته نیافتم
من این سیستم رو اسمبل کردم و ویندوز رو هم نصب کردم
Mobo:Asrock 870iCafe R2.0
CPU:Phenom II X4 840
RAM:kinxmax 1333MHz 2*2GB
VGA:SAPPHIRE FleX HD6770 1GB DDR5 sapphaire
PSU:Power Green GP530A-EU
CASE:green magnum2
HDD:western blu 500GB
ODD:Sony SATA II 24X
اول سی پی یو و رم رو انداختم روی مینبرد بعد هم پایه های برنجی رو نصب کردم و مین برد رو توی کیس سوار کردم(البته با یه میله هم از ترس الکتریسیته ساکن مرتب بازی میکردم که مبادا کار بده دستم)
در سورتخهای برد اونجا که خودشون رنگ سفید داشت و حالت قلع داشت رو با پیچهای سفید کیس بستم(فکر کنم برای اتصال بوده که خودشون یه حلقه لحیم دار کردن)
بعد پاور و کابل کشی و رایتر و هارد و گرافیک
6پین گرافیک رو هم نصب کردم
حالا ایا این مسیر رو درست رفتم؟یه سری واشر کاغذی مسی رنگ داخل وسایل کیس با یه سری پیچ مشکی بود که نمیدونم برای چیه و کجا کار برد داره
سوال بعدی اینه که ایا تنظیمات بایوس سیستم رو باید دستکاری کرد یا خیر همون دیفالت خوبه؟
سوال بعدی اینه که رمها رو طبق دفترچه مین بستم و در بایوس زده دوال ایا درسته یا باید تنظیمات خاص دیگه ای رو انجام داد
سوال بعدی اینه که در هنگام بستن کیس در مرحله جامپر مینبرد که دو وضعیت default or clear MCMOS داره من گذاشتم دیفالت اون حالت بعدی مال چیه؟
این کیس خودش دو فن بزرگ داره بنظرتون یه فن دیگه بزارم یا همین کافی هست
سیستم هم مورد استفاده یه خانواده هست که برای بار اول میخوان استفاده کنند و چند وقت حالت اموزشی داره و.....
ممنون
سلام
من در فن سیستم وارد نیستم ولی نه اینکه صفر صفر باشم
دلیل انتخاب این انجمن هم اینه که انجمنی برای این نوشته نیافتم
من این سیستم رو اسمبل کردم و ویندوز رو هم نصب کردم
Mobo:Asrock 870iCafe R2.0
CPU:Phenom II X4 840
RAM:kinxmax 1333MHz 2*2GB
VGA:SAPPHIRE FleX HD6770 1GB DDR5 sapphaire
PSU:Power Green GP530A-EU
CASE:green magnum2
HDD:western blu 500GB
ODD:Sony SATA II 24X
اول سی پی یو و رم رو انداختم روی مینبرد بعد هم پایه های برنجی رو نصب کردم و مین برد رو توی کیس سوار کردم(البته با یه میله هم از ترس الکتریسیته ساکن مرتب بازی میکردم که مبادا کار بده دستم)
در سورتخهای برد اونجا که خودشون رنگ سفید داشت و حالت قلع داشت رو با پیچهای سفید کیس بستم(فکر کنم برای اتصال بوده که خودشون یه حلقه لحیم دار کردن)
بعد پاور و کابل کشی و رایتر و هارد و گرافیک
6پین گرافیک رو هم نصب کردم
حالا ایا این مسیر رو درست رفتم؟یه سری واشر کاغذی مسی رنگ داخل وسایل کیس با یه سری پیچ مشکی بود که نمیدونم برای چیه و کجا کار برد داره
سوال بعدی اینه که ایا تنظیمات بایوس سیستم رو باید دستکاری کرد یا خیر همون دیفالت خوبه؟
سوال بعدی اینه که رمها رو طبق دفترچه مین بستم و در بایوس زده دوال ایا درسته یا باید تنظیمات خاص دیگه ای رو انجام داد
سوال بعدی اینه که در هنگام بستن کیس در مرحله جامپر مینبرد که دو وضعیت default or clear MCMOS داره من گذاشتم دیفالت اون حالت بعدی مال چیه؟
این کیس خودش دو فن بزرگ داره بنظرتون یه فن دیگه بزارم یا همین کافی هست
سیستم هم مورد استفاده یه خانواده هست که برای بار اول میخوان استفاده کنند و چند وقت حالت اموزشی داره و.....
ممنون