PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در اسمبل سیستم

mohsen_star
16-10-11, 09:06
بنام خدا
سلام
من در فن سیستم وارد نیستم ولی نه اینکه صفر صفر باشم
دلیل انتخاب این انجمن هم اینه که انجمنی برای این نوشته نیافتم
من این سیستم رو اسمبل کردم و ویندوز رو هم نصب کردم
Mobo:Asrock 870iCafe R2.0
CPU:Phenom II X4 840
RAM:kinxmax 1333MHz 2*2GB
VGA:SAPPHIRE FleX HD6770 1GB DDR5 sapphaire
PSU:Power Green GP530A-EU
CASE:green magnum2
HDD:western blu 500GB
ODD:Sony SATA II 24X
اول سی پی یو و رم رو انداختم روی مینبرد بعد هم پایه های برنجی رو نصب کردم و مین برد رو توی کیس سوار کردم(البته با یه میله هم از ترس الکتریسیته ساکن مرتب بازی میکردم که مبادا کار بده دستم)
در سورتخهای برد اونجا که خودشون رنگ سفید داشت و حالت قلع داشت رو با پیچهای سفید کیس بستم(فکر کنم برای اتصال بوده که خودشون یه حلقه لحیم دار کردن)
بعد پاور و کابل کشی و رایتر و هارد و گرافیک
6پین گرافیک رو هم نصب کردم
حالا ایا این مسیر رو درست رفتم؟یه سری واشر کاغذی مسی رنگ داخل وسایل کیس با یه سری پیچ مشکی بود که نمیدونم برای چیه و کجا کار برد داره
سوال بعدی اینه که ایا تنظیمات بایوس سیستم رو باید دستکاری کرد یا خیر همون دیفالت خوبه؟
سوال بعدی اینه که رمها رو طبق دفترچه مین بستم و در بایوس زده دوال ایا درسته یا باید تنظیمات خاص دیگه ای رو انجام داد
سوال بعدی اینه که در هنگام بستن کیس در مرحله جامپر مینبرد که دو وضعیت default or clear MCMOS داره من گذاشتم دیفالت اون حالت بعدی مال چیه؟
این کیس خودش دو فن بزرگ داره بنظرتون یه فن دیگه بزارم یا همین کافی هست
سیستم هم مورد استفاده یه خانواده هست که برای بار اول میخوان استفاده کنند و چند وقت حالت اموزشی داره و.....
ممنون

Over_Cracker
16-10-11, 10:08
سلام دوست عزیز.

اون واشر های قرمز رنگ،برای جلوگیری از اتصالی بدنه مادربرد با کیس هست.اگر از این واشر استفاده نکنیم،پیچ نقش یک سیم رو بازی میکنه که بدنه مادربرد رو به کیس متصل میکنه،اما وقتی از این واشر استفاده کنیم،از اتصال بین مادربرد و کیس جلوگیری میشه. پس واشر باید روی مادربرد و یا زیر پیچ قرار بگیره و دقت کنید پیچ با مادربرد اتصال نداشته باشه. اون نقطه روی مادربرد که پیچ روش قرار میگیره،اتصال گراند هست و مستقیم با سیم مشکی پاور متصل هست همچنین نسبت به برخی از پایه های ترانزیستور های VRM اتصال کوتاه و نسبت اکثریت مدار،یک مقدار مقاومت اهمی داره.

البته اگر از واشر استفاده نکنید،بلافاصله اتفاقی نمی افته،اما روند استهلاک و تخریب قطعات نیمه هادی روی مادربرد رو سرعت میبخشه. حتی مادربرد هایی که عایق رو جای پیچ دارند،با سفت کردن پیچ روی اون احتمال خورده شدن و از بین رفتن عایق زیاد هست.

در نتیجه برای پایداری و سلامت هرچه بیشتر سیستم،ضمن استفاده از واشر های عایق،از سیم ارت نیز برای تخلیه الکتریسته ساکن بدنه کیس استفاده کنید.

در مورد دوال بودن رم ها،اگر در بایوس یا نرم افزار CPU-Z؛به صورت Dual نوشته باشه.حله و تنظیم دیگه ای نمیخواد.

در مورد CMOS یک توضیح بدم.Cmos یک آیسی حافظه برای ذخیره تنظیمات بایوس هست.مثلا شما تاریخ رو ست می کنید یا اورکلاک انجام می دید یا گزینه نخست بوت را روی HDD قرار میدید.اینا همه در CMOS ذخیره میشه و این حافظه CMOS باید در موقع خاموش بودن سیستم نیز تغذیه بشه.به این خاطر به جای برق پاور،از یک باطری لیتیوم تخت 3 ولت تغذیه میکنه که ما به اصطلاح بهش میگیم باطری بک آپ.

جامبر Clear Cmos به دو حالت Normal و Clear ست میشه. پین های 2-3 نرمال و 1-2 Clear هست. زمانی که به هر دلیلی نیاز به پاک کردن حافظه Cmos به صورت دستی باشه،می توان با ست کردن حالت Clear بااتصال کوتاه پین های 1-2،اطلاعات این آیسی رو پاک کرد.

در مورد فن نیز،خود شرکت گرین،فن ها رو به صورت بهینه نصب کرده که از یک طرف هوا وارد و از طرف دیگه خارج بشه و نیاز به فن اضافه ای نیست.

تنظیمات بایوس را به گونه ای تنظیم کنید که بایوس،پورت ها و دیوایس های بیکار رو چک نکنه.مثلا اگر از فلاپی یا دستگاه های IDE یا از شبکه محلی ...استفاده نمی کنید،بهتره این گزینه ها در بایوس غیر فعال باشه.بسته به نوع مادربرد و دیوایس هایی که ساپورت میکنه،میشه گزینه های زیادی رو غیر فعال کرد.

در پایان،مراحل گفته شده رو به درستی انجام دادید و OK هست.

mohsen_star
16-10-11, 11:15
نگاه کنید من 8پیچ مشکی و 12پیچ سفید در لوازم کیس هست
مین برد7 پیچ میخوره طبق این عکس نگاه به قسمت لحیم کاری زیر پیچ کنید
Only the registered members can see the link(m).jpg (Only the registered members can see the link)
حالا من این پیچهای سفید رو بستم بدون واشر قرمز رنگ
Only the registered members can see the link
الان یعنی باید پیچها رو باز کنم و واشر بزارم زیر پیچها؟
Only the registered members can see the link

Over_Cracker
16-10-11, 15:07
بله عزیز؛حتما از واشر استفاده کنید.