PDA

مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال همیشه به رسیور وصل باشه مشکلی پیش میاد؟

opticman
07-10-11, 08:05
سلام خدمت دوستان گرامی

من یه هارد اکسترنال ( Silicon Power A80 750GB ) دارم که برای ضبط و ذخیره بعضی از برنامه های تلویزیونی لازمه که همیشه به رسیور وصل باشه
حالا با توجه به اینکه رسیور همیشه توی برقه و در نتیجه هارد اکسترنال هم همیشه برق داره و چراغ پاورش روشن هست ممکنه این شرایط برای هارد ضرر داشته باشه و به مرور زمان باعث خرابی زود هنگام هارد بشه؟

Computex
07-10-11, 11:51
سلام دوست عزیز٬

توصیه میشه که این کار رو نکنید. چون همونطور که میدونید این هاردها یه قطعه مکانیکی به حساب میان و معمولا مادامی که متصل باشند٬ دیسک اونها باسرعت 5200 دور در دقیقه در حال چرخش هست. بنابراین قرار دادن اونها در این وضعیت در طولانی مدت باعث آسیب رسیدن و کاهش عمر اونها میشه. اگه هاردتون SSD بود هیچ مشکلی پیش نمیومد اما توصیه من اینه که با هاردهای مکانیکی (خصوصا پرتابل ها مثل مال شما) این کار رو نکنید.

Pami
07-10-11, 15:23
بعضی هارد دیسک ها یه عملکرد جالبی دارن ، مثل هارد سیگیت من
معمولا هر 10 دقیقه که درخواستی از هارد جهت انتقال اطلاعات نمیشه خود به خود خاموش میشه و باعث میشه هم بیخودی کار نکنه هم طول عمر بیشتری داشته باشه
فرقی هم نمیکنه که دائم تو برق باشه یا نباشه
هارد شما هم بعد از چند دقیقه که ازش استفاده نمیکنید روشن میمونه ؟

amin69r
07-10-11, 18:16
همه هاردها بعد از مدتی استند بای میشن
فقط یه سوال،رسیور شما چیه و چطور میتونه این حجمو ادرس دهی کنه؟!
معمولا رسیور ها با fat 16سازکارن که اونم با اون حجم نمیسازه!
بعضی هارد دیسک ها یه عملکرد جالبی دارن ، مثل هارد سیگیت من
معمولا هر 10 دقیقه که درخواستی از هارد جهت انتقال اطلاعات نمیشه خود به خود خاموش میشه و باعث میشه هم بیخودی کار نکنه هم طول عمر بیشتری داشته باشه
فرقی هم نمیکنه که دائم تو برق باشه یا نباشه
هارد شما هم بعد از چند دقیقه که ازش استفاده نمیکنید روشن میمونه ؟

mehrdad_ab
08-10-11, 11:10
تا اونجا که من اطلاع دارم هارد استندبای نمیشه ، مگر زمانی که دستوری از سیستم عامل دریافت کنه ( تنظیماتی که توی قسمت کنترل پنل انجام میشه )
اما یک سری هاردها هم برای اینکار تهیه شدن ، مثل سری گرین وسترن یا ال پی سیگیت که بعد از یه مدت زمان که ازشون استفاده نمیشه ، هد هارد پارک میشه و چرخش سیلندرها هم متوقف میشه . اینجوری هم عمر هارد بالا میره و هم در مصرف برق صرفه جوئی میشه ( این دسته هارد ها برای آرشیو مناسب هستند )

opticman
08-10-11, 12:36
همه هاردها بعد از مدتی استند بای میشن
فقط یه سوال،رسیور شما چیه و چطور میتونه این حجمو ادرس دهی کنه؟!
معمولا رسیور ها با fat 16سازکارن که اونم با اون حجم نمیسازه!

رسیورم Star Sat x95 USB هست و هیچ مشکلی هم با حجم و یا فرمت هارد ( FAT32 ) نداره
حالا بنظرتون این هاردم ( Silicon Power Armor A80 750GB ) جز اون دسته از هاردهایی هست که خودش خاموش بشه ؟ چراغ پاورش که همیشه روشنه ،.
اگه جز اون دسته ای باشه که در صورت عدم استفاده خودشون خاموش میشن معمولا بعد از چند دقیقه خاموش میشه؟

opticman
08-10-11, 22:30
یه مقدار که دقت کردم متوجه شدم هارد بعد از 10 دقیقه که استفاده نشه خاموش میشه ( از لرزش بدنه هارد کاملا مشخصه ) حالا بنظرتون اینکه دائما توی مدارش برق باشه می تونه باعث خرابیش بشه؟

amin69r
10-10-11, 07:46
من یه x97از همین برند دارم که مشکل ضبط داره با فلش(صدا عقب میمونه یا تصویر شکسته شکسته میشه)
در ضمن هرچی رو با اون ضبط میکنم،با هر وصیله دیگه که پخش میکنم مگث های از 10×12 ثانیه پیش میاد
بهد ها با توجه به بیت ریت بالا به فلش خودم(patriot xporter xt 16gb)
شک کردم،
ولی نشد یه هارد اکسترنال بگیرم و باش امتاحان کنم که مشکل حل میشه یا نه
شما همچین مشکلی دارین؟!
با هارد خوب جواب گرفتین؟!
رسیورم Star Sat x95 USB هست و هیچ مشکلی هم با حجم و یا فرمت هارد ( FAT32 ) نداره
حالا بنظرتون این هاردم ( Silicon Power Armor A80 750GB ) جز اون دسته از هاردهایی هست که خودش خاموش بشه ؟ چراغ پاورش که همیشه روشنه ،.
اگه جز اون دسته ای باشه که در صورت عدم استفاده خودشون خاموش میشن معمولا بعد از چند دقیقه خاموش میشه؟

amin69r
10-10-11, 07:48
نه جانم!
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه،شما وقتی کاری نداری هاردتو جدا کن از ریسیور !

یه مقدار که دقت کردم متوجه شدم هارد بعد از 10 دقیقه که استفاده نشه خاموش میشه ( از لرزش بدنه هارد کاملا مشخصه ) حالا بنظرتون اینکه دائما توی مدارش برق باشه می تونه باعث خرابیش بشه؟

opticman
10-10-11, 13:21
من یه x97از همین برند دارم که مشکل ضبط داره با فلش(صدا عقب میمونه یا تصویر شکسته شکسته میشه)
در ضمن هرچی رو با اون ضبط میکنم،با هر وصیله دیگه که پخش میکنم مگث های از 10×12 ثانیه پیش میاد
بهد ها با توجه به بیت ریت بالا به فلش خودم(patriot xporter xt 16gb)
شک کردم،
ولی نشد یه هارد اکسترنال بگیرم و باش امتاحان کنم که مشکل حل میشه یا نه
شما همچین مشکلی دارین؟!
با هارد خوب جواب گرفتین؟!

بله دوست عزیز بدون هیچ مشکلی ضبط میکنه و نشون میده
دیروز یه برنامه ضبط کردم حدود دوساعتی بود اگه اشتباه نکنم تقریبا 4 - 3.5 گیگ حجمش بود بدون هیچ مشکلی ( فریز یا تاخیر در صدا ) پلی کردش

البته یکی دو بار که چند تا فیلم با فرمت mpg رو هارد ریختمو با رسیور نگاه کردم آخرای فیلم بین صدا و تصویر همخونی وجود نداشت ، شما تنظیمات رسیورت رو نگا کن اگه فرمت ذخیره کردن رو mpg هست تغییرش بده بذار روی ts اینطوری فکر کنم مشکلت حل بشه

amin69r
10-10-11, 21:56
کجا همچین تنظیمی داره ؟!؟!
منو من en هستش.

بله دوست عزیز بدون هیچ مشکلی ضبط میکنه و نشون میده
دیروز یه برنامه ضبط کردم حدود دوساعتی بود اگه اشتباه نکنم تقریبا 4 - 3.5 گیگ حجمش بود بدون هیچ مشکلی ( فریز یا تاخیر در صدا ) پلی کردش

البته یکی دو بار که چند تا فیلم با فرمت mpg رو هارد ریختمو با رسیور نگاه کردم آخرای فیلم بین صدا و تصویر همخونی وجود نداشت ، شما تنظیمات رسیورت رو نگا کن اگه فرمت ذخیره کردن رو mpg هست تغییرش بده بذار روی ts اینطوری فکر کنم مشکلت حل بشه

opticman
10-10-11, 22:30
کجا همچین تنظیمی داره ؟!؟!
منو من en هستش.

آقا شرمنده ، فکر می کنم این مدل از رسیورها فقط با فرمت ts ضبط می کنن و قابل تغییر دادن نیست . آخه ما تو خونه دو تا رسیور داریم یه دونه Starsat X95 و یک iclass x9696 hdmi . شما در رسیور آیکلاس می تونی فرمت ذخیره شدن رو انتخاب کنی و چون منوی این دوتا دستگاه دقیقا شبیه به همه من فکر می کردم x95 هم این قابلیت رو داره و به همین دلیل گفتم که فرمت رو تغییر بده