ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن

asibi
05-10-11, 10:07
اساتیدمترم من یک سیتم مخوام برای برنامه های multimedia : کانورت فیلم و آهنگ_ ویرایش فیلم و آهنگ _ استفاده از برنامه های میکس فیلم _ استفاده از برنامه های ویرایش عکس به صورت حرفه ای (photoshop coreldraw) _ رندر کردن (گرفتن خروجی از3ds max maya ) و کار کردن با خود 3dmax maya و بازی های کامپیوتری3d به روز !
در ضمن من مانیتور و کیبورد و ماوس و اسپیکر و یک هارد 500 گیگ از سیستم قدیمیم دارم که برام کفایت میکنه !
حالا با بودجه یک میلیون تومن شما اساتید محترم چه قطعاتی بهم پیشنهاد میدهید؟
در ضمن من درانتخاب اینتل و amd هم مشکل دارم لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید؟

Over_Cracker
05-10-11, 14:14
سلام دوست عزیز.

حقیقت اینه که پردازنده های اینتل و AMD هر کدوم جایگاه خودشونا دارند اما از لحاظ قدرت برتر بدون در نظر گرفتن بودجه ،پردازنده های اینتل همیشه حرف اول رو در دنیا میزنه پردازنده های AMD هم بازار خاص خودشو داره که تقریبا سیستم های ارزان قیمت و متوسط رو در برمیگیره و اینتل در این رده نمیتونه با AMD رقابت کنه.

در مورد ابررایانه ها نیز در حال حاضر سیستم Tianhe-1A مبتنی بر پردازنده های زئون اینتل حرف اول رو میزنه :

Only the registered members can see the link

هم اکنون نیز در بازار پردازنده دسکتاپ،شرکت اینتل با پردازنده های 32 نانومتری سندی بریج (سوکت 1155) یکه تاز سیستم های معمول و حرفه ای هستش قبل از اون هم سوکت های 1156 و 1366 اینتل بی رقیب بودند.اینتل چندین سال پیش در معماری وستمیر از پروسه 32 نانومتری استفاده کرد در حالی که شرکت AMD هنوز هیچ پردازنده 32 نانومتری رو وارد بازار نکرده...

حالا اگه در مورد نوع پلتفرم AMD یا اینتل ابهام دیگه ای ندارید،بریم سر انتخاب قطعات و سیستم!؟

asibi
06-10-11, 15:55
با تشکر از شما دوست عزیز از راهنمایی مفیدتان!
اگر زحمتی نیست یه سیستم اینتل با شرایطی که در پست بالا ذکر کردم معرفی کنید "

Over_Cracker
07-10-11, 05:27
پیشنهاد بنده:

Mobo:ASUS p8H67 (B3)->155T
CPU:Intel Core i7 2600->365T
RAM:Kingmax 4*2GB 1333MHz(8GB)->70T
VGA:Gainward GTX 560 1GB GDDR5->235T
PSU:Green GP530A-EU->70T
CASE:Green Wee->30T
HDD:1* WD Caviar Blue 500GB (Raid 0 config)->50T
ODD:SONY 24x SATA II->25T

توضیحات تکمیلی:

مادربرد P8H67 ،با کیفیت و امکانات عالی برای کاربری شما.دارای اسلات های جامع PCI Express x16 -X4-X1 و PCI .پشتیبانی از USB 3.0 /SATA 6Gb/s ...

پردازنده Core i7 2600 ،قدرتمندترین پردازنده موجود در دنیا برای سیستم های دسکتاپ. با 8 کانال پردازش،بهترین انتخاب برای برنامه های 3D هستش که اکثر آنها MultiThread و وابسته به تعداد هسته های پردازنده هستند.

رم نیز،4 ماژول 2 گیگ1333 هستش که در 4 اسلات مادربرد قرار میگیره و در حالت Dual ست میشه.

با گرافیک GTX 560 نیز میتونید تمامی گیم های 3D روز رو با بالاترین کیفیت اجرا کنید. اما این گرافیک و سایر گرافیک های موجود برای موتور های بازی و DX بهینه شدند و کارایی کمتری در پردازش موتور های OpenGL دارند.به این خاطر برای برنامه های 3Dmax... از گرافیک های بهینه شده خاصی استفاده می کنند مثل سری Firepro AMD و کوادرو انویدیا...این گرافیک ها نیز حداقل از 400 تومن شروع میشن تا چند میلیون و از طرفی کارایی مناسبی در گیم ندارند.پس GTX 560 بهترین انتخاب هستش در رنج بودجه شما که به همراه Core i7 2600،کارایی لازم رو در پردازش برنامه های 3D و گیم های 3D بگیرید.

در مورد هارد باید بگم که با توجه به کاربری شما و حجم بالای انتقال اطلاعات از هارد به حافظه اصلی و بلعکس،سرعت انتقال از ضرورت خاصی برخورداره.از طرفی با بودجه شما و قیمت های بالای SSD ،نمیشه از این راهکار استفاده کرد.پس یک هارد وسترن بلو 500 رو انتخاب و با هارد خودتون موازی کنید که به این حالت Raid 0 گفته میشه.یعنی علاوه بر حجم 1 ترابایت هارد،از سرعت دو برابر انتقال اطلاعات بهره می برید.(مادربرد نیز از کانفیگ Raid 0 پشتیبانی میکنه) دقت داشته باشید که سرعت و بافر دو هارد باید یکسان باشه و بهتره اطلاعات بیشتری از هارد خودتون بدید تا شرایط رو امکان سنجی کنیم.

اگر سوال یا ابهام خاصی داشتید،مطرح بفرمایید...

asibi
07-10-11, 16:22
این صفحه مشخصات هارد خودم :Only the registered members can see the link

دوست عزیز این قیمتهایی که گذاشتید قیمتهای روز بازاره تهرانه یاجای دیگر؟

راستی بنده در استان قم زندگی میکنم به نظرتون این قطعات در اینجا یافت میشود یا خیر؟

در ضمن معذرت از این که اینقدر زیاد سوال میکنم!!!
دوستان محترم کسیی نظری درباره این قطعاتی که جناب Over_Cracker معرفی کرده ندارند یا پیشنهاد بهتر از این

agh515
07-10-11, 16:58
پیشنهاد بنده:

توضیحات تکمیلی:

مادربرد P8H67 ،با کیفیت و امکانات عالی برای کاربری شما.دارای اسلات های جامع PCI Express x16 -X4-X1 و PCI .پشتیبانی از USB 3.0 /SATA 6Gb/s ...

پردازنده Core i7 2600 ،قدرتمندترین پردازنده موجود در دنیا برای سیستم های دسکتاپ. با 8 کانال پردازش،بهترین انتخاب برای برنامه های 3D هستش که اکثر آنها MultiThread و وابسته به تعداد هسته های پردازنده هستند.

رم نیز،4 ماژول 2 گیگ1333 هستش که در 4 اسلات مادربرد قرار میگیره و در حالت Dual ست میشه.

با گرافیک GTX 560 نیز میتونید تمامی گیم های 3D روز رو با بالاترین کیفیت اجرا کنید. اما این گرافیک و سایر گرافیک های موجود برای موتور های بازی و DX بهینه شدند و کارایی کمتری در پردازش موتور های OpenGL دارند.به این خاطر برای برنامه های 3Dmax... از گرافیک های بهینه شده خاصی استفاده می کنند مثل سری Firepro AMD و کوادرو انویدیا...این گرافیک ها نیز حداقل از 400 تومن شروع میشن تا چند میلیون و از طرفی کارایی مناسبی در گیم ندارند.پس GTX 560 بهترین انتخاب هستش در رنج بودجه شما که به همراه Core i7 2600،کارایی لازم رو در پردازش برنامه های 3D و گیم های 3D بگیرید.

در مورد هارد باید بگم که با توجه به کاربری شما و حجم بالای انتقال اطلاعات از هارد به حافظه اصلی و بلعکس،سرعت انتقال از ضرورت خاصی برخورداره.از طرفی با بودجه شما و قیمت های بالای SSD ،نمیشه از این راهکار استفاده کرد.پس یک هارد وسترن بلو 500 رو انتخاب و با هارد خودتون موازی کنید که به این حالت Raid 0 گفته میشه.یعنی علاوه بر حجم 1 ترابایت هارد،از سرعت دو برابر انتقال اطلاعات بهره می برید.(مادربرد نیز از کانفیگ Raid 0 پشتیبانی میکنه) دقت داشته باشید که سرعت و بافر دو هارد باید یکسان باشه و بهتره اطلاعات بیشتری از هارد خودتون بدید تا شرایط رو امکان سنجی کنیم.

اگر سوال یا ابهام خاصی داشتید،مطرح بفرمایید...

به نظر شما بهتر نیست از مادربورد asus p8p67 َ استفاده کرد و در عوض core i5 2500k که واقعا فوق العادست و کارایی خوبی نشون میده با قیمت پایین تر ، بکار برد .

designme
07-10-11, 17:24
دوستان محترم کسیی نظری درباره این قطعاتی که جناب Over_Cracker معرفی کرده ندارند یا پیشنهاد بهتر از این

به نظر شما بهتر نیست از مادربورد asus p8p67 َ استفاده کرد و در عوض core i5 2500k که واقعا فوق العادست و کارایی خوبی نشون میده با قیمت پایین تر ، بکار برد .
کانفیقی که Over_Cracker معرفی فرمودند از باب نیازهایی که asibi دارند:

کانورت فیلم و آهنگ_ ویرایش فیلم و آهنگ _ استفاده از برنامه های میکس فیلم _ استفاده از برنامه های ویرایش عکس به صورت حرفه ای (photoshop coreldraw) _ رندر کردن (گرفتن خروجی از3ds max maya ) و کار کردن با خود 3dmax maya و بازی های کامپیوتری3d به روزکامل و بی نقص هست
ولی نسبت به تاکید شما(asibi) روی هر یک از نیاز هاتون میتونه برخی از قطعات تغییر کنه
مثلا اگر شما بیشتر روی گیم تاکید داشته باشید میبایست کارت گرافیک بالاتری انتخاب شه ولی درصورتی که روی رندینگ و میکس فیلم و ... تاکید داشته باشید cpu با این مشخصات(2600) رست کارتون هست
در مورد مین بورد p8p67 اصلی ترین مزیتی که داره قابلیت اورکلاک پردازنده هست که اگر قصد، اورکلاک باشه بایستی cpu از سری k (اختلاف قیمت 10تومان) بهمراه یه کولر مناسب (رنج هزینه 50تومان) انتخاب بشه
میون پردازشگر های 2600 و 2500 اختلاف سرعت چندانی نیست(100مگاهرتز در فرکانس پایه) ولی اختلاف قدرت فراوونی دارند

Over_Cracker
07-10-11, 22:48

استفاده از سری K ،نیاز به کولر جداگانه و صرفه هزینه بیشتری داره.

پردازنده 2600 با کولر معمولی و افزایش BCLK،تا 4 گیگاهرتز قابلیت اورکلاک داره و در مادربردهای سری P تا حدود 4500 مگاهرتز اورکلاک میشه که بنده پیش از این تا 4423 مگاهرتز اورکلاک کرده بودم این چیپ رو:

پردازنده 2500K به دلیل عدم پشتیبانی از Hyper Threading و مقدار حافظه LLC کمتر(2 مگابایت کمتر) نسبت به 2600 ،در حد 30 تا 40% ضعیف تر عمل میکنه. تست های بنچمارک Multithread رو میتونید در برنامه های Cinebench،Pov-Ray -Wprime....مشاهده کنید. اما اگر صرفا بخواهیم با برنامه های معمول و GAME ...کار کنیم،بهتره از سری K +کولر مجزا+مادربرد سری P یا Z استفاده کنیم. بنده با پردازنده 2500K نیز تست ها و آزمایشات زیادی در اورکلاک و برنامه های Single Thread و Multithread داشتم...

Over_Cracker
07-10-11, 23:27
این صفحه مشخصات هارد خودم :Only the registered members can see the link

دوست عزیز این قیمتهایی که گذاشتید قیمتهای روز بازاره تهرانه یاجای دیگر؟

راستی بنده در استان قم زندگی میکنم به نظرتون این قطعات در اینجا یافت میشود یا خیر؟

در ضمن معذرت از این که اینقدر زیاد سوال میکنم!!!

سرعت گردش سیلندر هارد شما 5400 RPM هست و هاردی که معرفی کردم 7200RPM ،این دو موازی بشن،هر دو 5400RPM شناخته میشن. از طرفی،مقدار بافر هارد خودتون بیشتره و در نهایت پیشنهاد میشه از یک هارد مشابه هارد خودتون برای Raid 0 استفاده کنید.

در مورد قیمت هایی که عرض کردم،حداکثر بین 2 تا 5 هزارتومان بین تهران و شهرستان تفاوت داره و این مقدار نیز با تخفیف گرفتن جبران میشه(مخصوصا اگر با پول نقد خرید کنید)

asibi
08-10-11, 10:39
جناب Over_Cracker عزیز بنده با اورکلاک و این جور حرفا هیچ اشنایی ندارم لطفا فقط سیستمی برام معرفی کنید که به درد کار بنده بخوره!

کانورت فیلم و آهنگ_ ویرایش فیلم و آهنگ _ استفاده از برنامه های میکس فیلم _ استفاده از برنامه های ویرایش عکس به صورت حرفه ای (photoshop coreldraw) _ رندر کردن (گرفتن خروجی از3ds max maya ) و کار کردن با خود 3dmax maya و بازی های کامپیوتری3d به روز

حالا من تکلیفم چیه یعنی برم همینو بگیرم یا پیشنهاد دیگری میدهید؟

اگر اساتید محترم هم نظری دارند لطفا راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر از همه دوستان عزیز

designme
08-10-11, 11:26
جناب Over_Cracker عزیز بنده با اورکلاک و این جور حرفا هیچ اشنایی ندارم لطفا فقط سیستمی برام معرفی کنید که به درد کار بنده بخوره!

سیستمی که Over_Cracker معرفی کردند برای اورکلاک نیست و تمامی نیاز های شما رو برای چندین سال تامین میکنه
میشه گفت cpu 2600 بهمراه vga 560 که اصلی ترین قطعات سیستمتون رو در این کانفیگ تشکیل میدند بهترین گزینه در این رنج قیمت برای کار شما هستند

mehrdad_ab
08-10-11, 11:33

سلام
سیستم بی عیب و نقصی معرفی شده
پیشنهاد بنده ، اینه که از هارد فعلی خودتون به علت مناسب نبودن (سری گرین ) صرف نظر کنید و از هارد معرفی شده 2 تا برای رید صفر استفاده کنید .
شما اگر آشنایی با اورکلاک ندارین ، نیازی به اون هم نخواهین داشت و فکر می کنم که سیستم فعلی کاملاً جواب گوی نیازتون باشه . ( پس با این اوصاف شما نیازی به هزینه اضافی برای خرید پردازنده 2600k و مادربرد p8p67 و کولر جداگانه رو نخواهین داشت ).

agh515
08-10-11, 13:51
همین بخواد بشه 850 تومن چه تغییری بدیم خوبه ؟
بازی ، برنامه نویسی ، الکترونیک و کارهای معمولی
بازی خیلی مهمه :1. (38):
نظرتون درباره amd چیه ؟ (توضیح بیشتر ) تو این رنج قیمت کدوم بهتره و شما خودتون چه می کردید ؟

mehrdad_ab
08-10-11, 14:03
همین بخواد بشه 850 تومن چه تغییری بدیم خوبه ؟
بازی ، برنامه نویسی ، الکترونیک و کارهای معمولی
بازی خیلی مهمه :1. (38):
نظرتون درباره amd چیه ؟ (توضیح بیشتر ) تو این رنج قیمت کدوم بهتره و شما خودتون چه می کردید ؟
لطفاً تاپیک جدید برای خودتون تشکیل بدین

agh515
08-10-11, 15:33
لطفاً تاپیک جدید برای خودتون تشکیل بدین
به چشم .:great: