با سلام
من یک مادربرد گیگا ga-p61-usb3-b3 به همراه یک گرافیک sapphire radeon hd 6670 خریدم ولی بعد از اسمبل کامل سیستم و روشن کردن سیستم دیدم که مانیتور هیچ تصویری نداره.
گرافیک رو روی سیستم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت و البته چندتا گرافیک دیگه روی مادربرد بستم که مشکلی نداشت. فقط با یک گرافیک دیگه مشکل داره که اونم sapphire radeon 5450 است. لطفا راهنمایی کنید.
amin69r
30-09-11, 17:01
به این ادرس یه سری بزنید،شاید جوابی واسه مشکل شما هم بود توش:
Only the registered members can see the link
با سلام
من یک مادربرد گیگا ga-p61-usb3-b3 به همراه یک گرافیک sapphire radeon hd 6670 خریدم ولی بعد از اسمبل کامل سیستم و روشن کردن سیستم دیدم که مانیتور هیچ تصویری نداره.
گرافیک رو روی سیستم دیگه امتحان کردم مشکل نداشت و البته چندتا گرافیک دیگه روی مادربرد بستم که مشکلی نداشت. فقط با یک گرافیک دیگه مشکل داره که اونم sapphire radeon 5450 است. لطفا راهنمایی کنید.
hadi11
30-09-11, 17:44
با تشکر از راهنماییتون ولی من چیزی اونجا پیدا نکردم.
mehrdad_ab
01-10-11, 11:19
با سلام
سلام
لطفاً قبل از هر کاری با یکی از گرافیک کارت هایی که میتونید از سیستم تصویر بگیرید ، بایوس مادربرد رو آپدیت کنید . بعد دوباره امتحان کنید . اگر نتیجه نگرفتید اعلام بفرمائین.
hadi11
01-10-11, 14:25
بایوس رو آپدیت کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست. با شرکت آواژنگ هم تماس گرفتم گفتند مادربرد رو ببرم برا گارانتی