ورود

مشاهده نسخه کامل : فروش اسپیکر دالبی دیجیتال و حرفه ای ادیفایر Edifre DA 5000 Pro

MohsenStar
28-09-11, 21:03
سلام

دوستان بنده حدود 7 روز پیش یک عدد اسپیکر ادیفایر مدل DA 5000 Pro به قیمت 230 ت خریداری کردم ... حدود 32 هزار تومان هم هزینه تیپاکس دادم !

متاسفانه بدلیل ساب ووفر بزرگی که داره و اینکه محدودیت جا در اتاقم دارم اصلا به دلم ننشسته و قصد فروش دارم .

البته کیفیت صدای اسپیکر فوق العاده بالا هست در کیفیتش حرفی نیست ! خوره کسانی هست که فیلم و گیم و موزیک کار میکنن !

اسپیکر فقط از جعبه باز شده و پس از نصب و راه اندازی بدلیل نبود جای مناسب و کافی دوباره بسته بندی شده و در کارتون گذاشته شده !

کاملا نو نو هست بیش از 10 دقیقه هم استفاده نشده !

قیمت فروش 200 تومان .

عکس اسپیکر : متاسفانه دوربین موبایلم کیفیت خوبی نداره بهر حال یه چیزایی مشخص هست !

و اینکه دو تکش هم باز نشده و در جعبش هست !

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

MohsenStar
29-09-11, 22:55
up .........

MohsenStar
08-10-11, 23:53
موجود میباشد ... !

E_TMT
24-02-12, 00:27
سلام
از صاحب آگهی می خوام با من تماس بگیره 09366136092