ورود

مشاهده نسخه کامل : 8 گیگ رم در ویندوز 64 بیتی

evrin1941
23-09-11, 10:38
سلام دوستان.ویندوز 64 بیت سون دارم تنظیمات خاصی هست که با هشت گیگ رم انجام بدم؟چون جاهایی دیدم میگن چقدر رم سیستم رو افزایش بدید ویندوز 64 بیت سرعتش بیشتر میشه!!!! windows 7 64bit رم رو کامل میشناسه ولی اصلا به 4 گیگ حتی توی بازی سنگین هم نمیرسه!!! من میخوام استفاده سیستم عامل رو از هارد کم کنم و بیشتر توی رم لود کنم.چطوری این کارو کنم ؟!!!!
یه جا دیدم نوشته بود ویندوز 64 بیت مثل لامبورگینی هست و هر چی گاز بدی تندتر میره و شرطش هم رم هست:whistle: من که رم رو از 4 کردم 8 ولی :1. (27):

mehrdad_ab
23-09-11, 10:54
سلام دوستان.ویندوز 64 بیت سون دارم تنظیمات خاصی هست که با هشت گیگ رم انجام بدم؟چون جاهایی دیدم میگن چقدر رم سیستم رو افزایش بدید ویندوز 64 بیت سرعتش بیشتر میشه!!!! windows 7 64bit رم رو کامل میشناسه ولی اصلا به 4 گیگ حتی توی بازی سنگین هم نمیرسه!!! من میخوام استفاده سیستم عامل رو از هارد کم کنم و بیشتر توی رم لود کنم.چطوری این کارو کنم ؟!!!!
یه جا دیدم نوشته بود ویندوز 64 بیت مثل لامبورگینی هست و هر چی گاز بدی تندتر میره و شرطش هم رم هست:whistle: من که رم رو از 4 کردم 8 ولی :1. (27):
سلام
دوست عزیز افزایش میزان حافظه RAM تنهاترین راه افزایش سرعت/بازدهی نیست . شاید شما بهترین بازده رو با رم 4 گیگ ( روی ویندوز 64 بیت ) یا 2 گیگ ( روی ویندوز 32 بیت ) بگیرین ، 4 یا 6 گیگ باقیمانده زمانی خودش رو نشون میده که قرار باشه شما برنامه های حجیم ، مثلاً برنامه مایا رو برای یک طراحی سنگین اجرا کنید . اون موقع هست که تفاوت سیستم 8 گیگی شما با یه سیستم که 2 گیگ رم داره معلوم میشه .
رم استفاده شده توسط سیستم من ( 4 گیگ رم نصب شده و سیستم با پردازنده دوهسته ـیه 4400e که روش نصبه ، سرعت مناسبی رو برای من مهیا کرده و مابقی میزان حافظه هم خالیه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

evrin1941
23-09-11, 11:08
Only the registered members can see the link

دوست عزیز من سرعت سیستمم خوبه و هارد هم راید شدن و سرعت واقغا خوبه.من میخوام اکثر برنامه ها رو توی رم اجرا کنم تا دسترسی ویندوز به هارد کم بشه در نتیجه سرعت عالی عالی رو بدست بیارم و جای خالی هارد SSD رو پر کنم با این کارم.چطوری این کارو کنم ؟:yes:

mehrdad_ab
23-09-11, 11:32
شما تیک Virtual memory رو بردارین . قسمت Page file از رم شما بجای هارد استفاده می کنه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

پ.ن: فراموش کردم بگم برای درایو c گزینه No Paging file رو انتخاب ، گزینه set ، بعد ok و در پایان سیستم رو ریستارت کنید.

evrin1941
23-09-11, 11:41
مرسی دوست عزیز:give_rose: برداشتم ولی میخوام هنوزم بیشتر استفاده کنه.مثلا برنامه ها اماده به اجرا باشن در رم و با یک کلیک سریع لود کنم:yes: اگر بشه عالیه. مثل مرورگر یا دیوی بی دریم یا کا ام پلیر.همه در رم اماده باشن برای استارت:1. (5):

mehrdad_ab
23-09-11, 11:44
مرسی دوست عزیز:give_rose: برداشتم ولی میخوام هنوزم بیشتر استفاده کنه.مثلا برنامه ها اماده به اجرا باشن در رم و با یک کلیک سریع لود کنم:yes: اگر بشه عالیه. مثل مرورگر یا دیوی بی دریم یا کا ام پلیر.همه در رم اماده باشن برای استارت:1. (5):
برای این برنامه ها تنظیم خاصی ندیدم . ولی برای فتوشاپ(برای مثال) توی تنظیمات میتونید میزان رم استفاده شده رو افزایش بدین تا فشار و قسمت اعظم اشغال شده روی رم بیاد بجای هارد دیسک .

evrin1941
23-09-11, 11:52
اگر میشد خرید SSD رو فراموش میکردم:1. (27): یه سوال دیگه من دوتا هارد 500 راید 0 کردم و سرعت خواندن هارد 250 مگ بر ثانیه هست ولی بازم ویندوز 5.9 امتیاز به هارد داده!!!! به نظر شما چرا؟!

mehrdad_ab
23-09-11, 14:50
اگر میشد خرید SSD رو فراموش میکردم:1. (27): یه سوال دیگه من دوتا هارد 500 راید 0 کردم و سرعت خواندن هارد 250 مگ بر ثانیه هست ولی بازم ویندوز 5.9 امتیاز به هارد داده!!!! به نظر شما چرا؟!
انگار این مشکل 5.9 برای بیشتر کاربرها پیش اومده . چندجا سر زدم . تقریباً عین این مورد رو بیشتر کاربرها داشتند . یکی پیشنهاد داده بود که گزینه AHCI رو توی بایوس فعال کنید و در صورت نیاز یک بار دیگه ویندوز نصب کنید . ( درایور اون رو هم در داخل ویندوز نصب کنید ) و یک بار ( در صورت نیاز چند بار ) امتیاز گیری کنید .

PUMAOC
23-09-11, 16:42
من تست کردم فرقی نکرده همون 5.9 می مونه... خیلی زد حاله.

PUMAOC
23-09-11, 16:49
شما تیک Virtual memory رو بردارین . قسمت Page file از رم شما بجای هارد استفاده می کنه

یه سوال دقیقا کدوم تیک رو بردارم؟ همون که اولش اتوماتیک هست؟

مال من این طوریه؟ باید چی کارش کنم؟

mehrdad_ab
23-09-11, 17:02
یه سوال دقیقا کدوم تیک رو بردارم؟ همون که اولش اتوماتیک هست؟

مال من این طوریه؟ باید چی کارش کنم؟
بله ، همون تیک اتوماتیکالی هستش ، همون قضیه page file ـه دیگه سعید جان ...

evrin1941
23-09-11, 20:40

اخه این یعنی چی:party: اگر راید کنیم و یا به صورت معمولی استفاده کنیم به هر دوتاش 5.9 میده:lol: تست ویندوز شاید معیوبه :wink:

mohamad70
23-09-11, 21:59

اخه این یعنی چی:party: اگر راید کنیم و یا به صورت معمولی استفاده کنیم به هر دوتاش 5.9 میده:lol: تست ویندوز شاید معیوبه :wink:

دوست عزیز ، سیستم امتیاز دهیه ویندوز خیلی تعطیله و شما اصلا دلتو به این اعدادو ارقام خوش نکن.

اینا یه سری معیار سطحی دارن که به وسیله اونا یه امتیازی بین 1.0 تا 7.9 به شما میده. ( بیشتر از 7.9 هم نمیشه ! )

evrin1941
23-09-11, 22:50
دوست عزیز همون معیار سطحی هم باید بین هارد تک با راید 0 فرقی بزاره:wink: ولی اصلا چه با یک هار و چه با راید کردن همون 5.9 میمونه:yes: توی فروم های خارجی راجبش بحث کردن و به یه نتیجه هایی رسیدن .
لینک (Only the registered members can see the link)

nima_hl
24-09-11, 01:57

متاسفانه رقم 7.9 برای هارد زمانی داده میشه که شما از هارد ssd استفاده کنید

پینوشت : روی رید 0 با 4 هارد هم همین عدد 5.9 رو میده

evrin1941
24-09-11, 02:20
متاسفانه رقم 7.9 برای هارد زمانی داده میشه که شما از هارد ssd استفاده کنید

پینوشت : روی رید 0 با 4 هارد هم همین عدد 5.9 رو میده

امتیاز به سرعت خواندن ربط داره یا نوشتن ؟ چون 4 نا هارد رو راید 0 کنی به مرز 420 مگ بر ثانیه هم میرسه به اندازه SSD !!! پس چه دلیلی داره 5.9 بده!!! ماکروسافت با این امتیاز دهیش :1. (27):

Stream
24-09-11, 18:42
امتیاز به سرعت خواندن ربط داره یا نوشتن ؟ چون 4 نا هارد رو راید 0 کنی به مرز 420 مگ بر ثانیه هم میرسه به اندازه SSD !!! پس چه دلیلی داره 5.9 بده!!! ماکروسافت با این امتیاز دهیش :1. (27):

بر اساس IOPS و Randon Access و خوندن/نوشتن فایل های حجم پایین هست که با رید کردن بالا نمیره ولی در SSD ها بسیار بالاست. 4 تا Raid0 که هیچ، 50 تا هم در عمل برای سیستم عامل بسیار از یه SSD خوب کندتر هستن.

evrin1941
24-09-11, 22:56
حالا باید بهش بگیم : ویندوز احمق:yes:

PUMAOC
25-09-11, 01:44
بینید این طور که پیداست فقط اسم سخت افزار براش مهم هست. و بعضی موقات هم تغییر فرکانس رو در نظر می گیره.