ورود

مشاهده نسخه کامل : یه سوال؟؟؟

mahdiyg
17-09-11, 11:16
3
لام به همه ی اساتید و دوستان محترم.:1. (35):

اقا، من یه مستندی از اینترنت دانلود کردم ( حالا اقا یا خانوم ) ولی زیرنویس نداشت اومدم زیرنویسشو هم از اینترنت گرفتم با فرمت srt.*

توی کامپیوتر با زیرنویس نشون میده اما توی تلویزیون LG LCD جواب نمیده چی کار کنم؟؟:yes:

برم فرمت IDX شو بگیرم؟؟؟:1. (27):

لطفا جواب بدین.

مر30

mohamad70
17-09-11, 13:24
3
لام به همه ی اساتید و دوستان محترم.:1. (35):

اقا، من یه مستندی از اینترنت دانلود کردم ( حالا اقا یا خانوم ) ولی زیرنویس نداشت اومدم زیرنویسشو هم از اینترنت گرفتم با فرمت srt.*

توی کامپیوتر با زیرنویس نشون میده اما توی تلویزیون LG LCD جواب نمیده چی کار کنم؟؟:yes:

برم فرمت IDX شو بگیرم؟؟؟:1. (27):

لطفا جواب بدین.

مر30

سلام

1شما فرمت فایل ویدئویی تون چی هست ؟

2منظورتون از اینکه روی تلویزیون نمیاد اینه که از DVD Player برای پخش روی تلویزیون استفاده میکنید؟

3فایل SRT تون به صورت یک فایل جدا از ویدئو تون هست دیگه ؟

یک راه حل هم که الان به ذهنم میرسه اینه که اسم فایل ویدویی تون رو با اسم فایل SRT تون یکی بکنید تا

دستگاه به صورت اتوماتیک از زیرنویس استفاده کنه

mahdiyg
18-09-11, 08:44
سلام.

1. avi

2. نه چون ازروی dvd player کیفیت فیلم بده روی تلویزیون که پورت داره میذارم

3. بله

4. همنامم کردم ولی نمیخونه

بینید چه قدر مهمه که ساعت 9 صبح بیدار شدم اومدم ببینم چه خبره!!!

لطفا همه کمک کنن نه فقط...

بازم تشکر از اقای mohamad70

mohamad70
18-09-11, 11:11
سلام.

1. avi

2. نه چون ازروی dvd player کیفیت فیلم بده روی تلویزیون که پورت داره میذارم

3. بله

4. همنامم کردم ولی نمیخونه

بینید چه قدر مهمه که ساعت 9 صبح بیدار شدم اومدم ببینم چه خبره!!!

لطفا همه کمک کنن نه فقط...

بازم تشکر از اقای mohamad70

دوست عزیز

یک راه دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که با توجه به اینکه شما الان زیرنویستون جدا از فیلمتون هست دچار مشکل شدید

شما از این لینک (Only the registered members can see the link) برنامه MKV Toolnix را دانلود کنید و مطابق تصویری که گذاشتم فایل ویدویی و زیر نویس رو Add کنید و سپس بر روی گزینه Start Muxing کلیک کنید

بدین شکل زیرنویس و فایل ویدئویی بر روی یک فایل واحد قرار می گیرند البته در این روش فایل خروجی فرمتش MKV میشه

5897

mahdiyg
18-09-11, 12:34
3
لام محمد اقا دستت درست ایولا:party:

اقا خیلی خوب بود ولی یه مشکلی داشت اونم اینکه فرمتش mkv دیگه خوب وقتی خواستم فرمتشو با نرم افزار های Tipard MKV Video Converter و Aiseesoft MKV Converter عوض کنم این پیغامو میداد
file MKV is not a vaild media file or its format is not supported یعنی چی و مشکلش چیه ؟؟؟ :1. (27):

ولی همون مستنده که فرمتشم mkv بود با همین نرم افزار های بالا راحت میشد فرمتشو عوض کنی ولی اینی که با این MKVToolnix نرم افزار یه فایل جدید رو درست کردم نمیشه؟؟؟حالا مشکل از کجاست؟؟؟:yes:

اگه نرم افزار های دیگه ای سراغ دارید بگید.

مر:1. (35):30

mohamad70
18-09-11, 12:54
3
لام محمد اقا دستت درست ایولا:party:

اقا خیلی خوب بود ولی یه مشکلی داشت اونم اینکه فرمتش mkv دیگه خوب وقتی خواستم فرمتشو با نرم افزار های Tipard MKV Video Converter و Aiseesoft MKV Converter عوض کنم این پیغامو میداد
file MKV is not a vaild media file or its format is not supported یعنی چی و مشکلش چیه ؟؟؟ :1. (27):

ولی همون مستنده که فرمتشم mkv بود با همین نرم افزار های بالا راحت میشد فرمتشو عوض کنی ولی اینی که با این MKVToolnix نرم افزار یه فایل جدید رو درست کردم نمیشه؟؟؟حالا مشکل از کجاست؟؟؟:yes:

اگه نرم افزار های دیگه ای سراغ دارید بگید.

مر:1. (35):30

ببینید این نرم افزار برای فایل هایی با فرمت MKV ساخته شده و از اونجا که فرمت فایل شما AVI هست در آخر نرم افزار فرمت رو به طور ناقص تبدیل به MKV میکنه.

نرم افزار دیگه ای هم هست که مخصوص AVI هست ولی متاسفانه با زیرنویس فارسی مشکل داره حالا این رو هم یکبار امتحان کنید : Only the registered members can see the link

فایل ویدویی و زیر نویس رو داخل نرم افزار Drag کنید سپس بر روی اسم فایل ویدویی کلیک کنید و کلید Generate Data source From files کلیک کنید و در نهایت دکمه Start رو بزنید.

و اینکه الان فرمت MKV خروجی نرم افزار MKV Toolnix قابل پخش برای تلویزیونتون نیست ؟؟

در ضمن برای تبدیل فرمت این نرم افزار (Only the registered members can see the link) رو هم امتحان کنید 1 کم ظاهرش پیچیده است اما نرم افزار خوبیه

mahdiyg
18-09-11, 13:39
بازم سلام

فرمت مستند یا همون فیلم مورد نظر من mkv هستش و به راحتی فرمتش عوض میشه ولی وقتی این فایلو به خاطر اینکه با زیرنویس یکی بشه با اون نرم افزاری که شما معرفی کردین انجام دادم فرمتش عوض نمیشد و اون پیغامو میداد.

بله فرمت mkv قابل پخش برای تلویزیون نیست . تلویزیون فقط avi میخونه.:wink:

حالا سوال اصلی من اینکه چرا اون مستنده که ازاول بوده به راحتی فرمتش عوض میشه ولی فایلی که با اون نرم افزاره بدست اومده فرمتش عوض نمیشه؟؟؟:yes:

mohamad70
18-09-11, 14:08
بازم سلام

فرمت مستند یا همون فیلم مورد نظر من mkv هستش و به راحتی فرمتش عوض میشه ولی وقتی این فایلو به خاطر اینکه با زیرنویس یکی بشه با اون نرم افزاری که شما معرفی کردین انجام دادم فرمتش عوض نمیشد و اون پیغامو میداد.

بله فرمت mkv قابل پخش برای تلویزیون نیست . تلویزیون فقط avi میخونه.:wink:

حالا سوال اصلی من اینکه چرا اون مستنده که ازاول بوده به راحتی فرمتش عوض میشه ولی فایلی که با اون نرم افزاره بدست اومده فرمتش عوض نمیشه؟؟؟:yes:

من در پست قبل یک کانورتور خدمتتون معرفی کردم اون رو هم امتحان کنید ( من فکر کردم فرمت اصلی فایل مستند شما AVI هست ، پس با این حساب دیگه نباید مشکلی باشه )

من خودم خروجی نرم افزار MKV Toolnix رو با نرم افزار کانورتوری که در پست قبل گفتم به AVI تبدیل کردم مشکلی نداشت !

mahdiyg
18-09-11, 14:16
سلام

اون که با زیرنویس فارسی مشکل داره یا مدیا کودر؟؟؟

اگه زیرنویس مشکل داره رو میگین که به دردم نمیخوره من میخوام زیرنویس فارسی رو ببینم. اگرم مدیا کودر رو میگین دارمش ولی سخت نمیتونم باهاش کارکنم اگه میتونین لطفا طرز کار کردن با اونو بهم یاد بدین.

ممنون:lol: