PDA

مشاهده نسخه کامل : مهندسی سخت افزار یا نرم افزار؟

behrouz8
15-09-11, 21:40
با سلام
کدوم بهتره ؟ مهندسی سخت افزار یا نرم افزار ؟ من خودم به سخت افزار علاقه دارم.
بازار کاریش چه طوریه ؟ خوبه ؟
مرسی

designme
15-09-11, 22:38
با سلام
مرسی
سلام
هرکدوم رو بخونی در هر صورت باید خودت فعال باشی که دروس دانشگاه قابل حساب نیستن
بازار کار هر دو خوبه، سخت افزار نیازمند جزتخصص(که برای هردو باید خودت کسب کنی) سرمایست ولی رشته نرم افزار همین و هم نداشته باشی میتونی شروع کنی
البته تو رشته نرم افزار باید چند برابر بیشتر برزو باشی و همچنین تخصص بیشتر زیمنه میخواد
ولی همه چی آخر سر ختم میشه به علاقت

behrouz8
15-09-11, 22:56
سلام
هرکدوم رو بخونی در هر صورت باید خودت فعال باشی که دروس دانشگاه قابل حساب نیستن
بازار کار هر دو خوبه، سخت افزار نیازمند جزتخصص(که برای هردو باید خودت کسب کنی) سرمایست ولی رشته نرم افزار همین و هم نداشته باشی میتونی شروع کنی
البته تو رشته نرم افزار باید چند برابر بیشتر برزو باشی و همچنین تخصص بیشتر زیمنه میخواد
ولی همه چی آخر سر ختم میشه به علاقت
مرسی بابت پاسختون.
علاقه م سخت افزاره . به نظرتون رشته خوبیه ؟چون یه عده میگن اصلا بازار کار نداره !!!
از دوستانی که سخت افزار خوندن کسی هست منو راهنمایی کنه ؟
با سپاس فراوان

Jagvar
16-09-11, 11:35
با سلام
مرسی
سلام عزيز
آقا اين سوالي بود که من چند سال پيش قبل از وارد دانشگاه شدنم از همه پرسيدم اما هيچ کي جواب درستي نداد.

عامو ، داداشت که من باشم الان ترم 5 سخت افزارم من مي خواستم ارشد رو شبکه بخونم الان قرعه افتاده که شبکه زيرشاخه اي تي است نه سخت افزار! کلا گفتم اين قضيه رو
اما اصل قضيه اينه که :
رشته سخت افزار: به رشته اي گفته مي شود بي ننه و بابا که در صورت پاس کردن چند عدد درس تخصصي رشته برق و پاس کردن چند عدد ديگر درس تخصصي رشته نرم افزار بعد از چهار سال گفته مي شود مهندس سخت افزار !!!
رشته نرم افزار: حد اقل چهارتا درس داره که از جاي نياورده باشن و مختص خودش باشه و بيشتر به اسمش مياد.

اما هواست باشه الان اي تي هم عاليه من اشتباه کردم مثل شما دومبال اين دوتا بودم از اي تي غافل شدم

behrouz8
16-09-11, 14:52
سلام عزيز
آقا اين سوالي بود که من چند سال پيش قبل از وارد دانشگاه شدنم از همه پرسيدم اما هيچ کي جواب درستي نداد.

عامو ، داداشت که من باشم الان ترم 5 سخت افزارم من مي خواستم ارشد رو شبکه بخونم الان قرعه افتاده که شبکه زيرشاخه اي تي است نه سخت افزار! کلا گفتم اين قضيه رو
اما اصل قضيه اينه که :
رشته سخت افزار: به رشته اي گفته مي شود بي ننه و بابا که در صورت پاس کردن چند عدد درس تخصصي رشته برق و پاس کردن چند عدد ديگر درس تخصصي رشته نرم افزار بعد از چهار سال گفته مي شود مهندس سخت افزار !!!
رشته نرم افزار: حد اقل چهارتا درس داره که از جاي نياورده باشن و مختص خودش باشه و بيشتر به اسمش مياد.

اما هواست باشه الان اي تي هم عاليه من اشتباه کردم مثل شما دومبال اين دوتا بودم از اي تي غافل شدم
پس یعنی به نظرتون سخت افزار رشته بیخودیه ؟ یه مهندس سخت افزار بازار کارش چه طوریه ؟ چیکاره میشه ؟
مرسی دوست خوبم

nima_hl
16-09-11, 15:52
پس یعنی به نظرتون سخت افزار رشته بیخودیه ؟ یه مهندس سخت افزار بازار کارش چه طوریه ؟ چیکاره میشه ؟
مرسی دوست خوبم

متاسفانه در ایران معمولا بین رشته تحصیلی و شغل آینده هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد ( مگر اینکه این ارتباط را خودتون ایجاد کنید )

به عبارتی اگر فکر میکنید چند سال میرید دانشگاه بعد از دانشگاه هم مستقیما کار برای شما آمادس اشتباه میکنید

شما باید از همین الان به فکر ایجاد کار باشید و اول کار مورد نظرتون رو زیر سر بگذارید بعد در یک پروسه همزمان تحصیل و تجربه به هدفتون برسید

مثلا از فردا به دنبال یک یا چند شرکت بگردید که کار مورد علاقه شما را داشته باشه با اونها مکاتبه کنید و به عنوان کارآموز وارد سیستمشون بشین ( حتی اگر حقوقی دریافت نکنید و کارهای اولیه چیپ انجام بدین )

به مرور زمان شما به واسطه تحصیل دانشتون بالا میره و به دلیل کار تجربتون و در نهایت بعد از سپری شدن زمان تحصیل شما یک مهندس با دانش و تجربه کافی هستید

تنها در این شرایطه که شما میتونید روی پشتوانه شغلی آیندتون حساب کنید

behrouz8
16-09-11, 16:54
متاسفانه در ایران معمولا بین رشته تحصیلی و شغل آینده هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد ( مگر اینکه این ارتباط را خودتون ایجاد کنید )

به عبارتی اگر فکر میکنید چند سال میرید دانشگاه بعد از دانشگاه هم مستقیما کار برای شما آمادس اشتباه میکنید

شما باید از همین الان به فکر ایجاد کار باشید و اول کار مورد نظرتون رو زیر سر بگذارید بعد در یک پروسه همزمان تحصیل و تجربه به هدفتون برسید

مثلا از فردا به دنبال یک یا چند شرکت بگردید که کار مورد علاقه شما را داشته باشه با اونها مکاتبه کنید و به عنوان کارآموز وارد سیستمشون بشین ( حتی اگر حقوقی دریافت نکنید و کارهای اولیه چیپ انجام بدین )

به مرور زمان شما به واسطه تحصیل دانشتون بالا میره و به دلیل کار تجربتون و در نهایت بعد از سپری شدن زمان تحصیل شما یک مهندس با دانش و تجربه کافی هستید

تنها در این شرایطه که شما میتونید روی پشتوانه شغلی آیندتون حساب کنید
مرسی نیما جان. حقیقتش من اروم اروم داشت توی دلم خالی میشد در رابطه با مهندسی سخت افزار. پس اینطور که شما میگین با این وضعی که تو ایران هست سخت افزار همچین بدم نیست.
مرسی

Jagvar
18-09-11, 21:51
مرسی دوست خوبم
البته شايد من زياده روي کردم که البته اين طوري نيست و کاملا حقيقته . اما من بعضي نکاتش رو نگفتم، من فقط از ديد کسي گفتم که فقط اگر عشقي تو دلم باشه فقط سخت افزاره اگر قراره بخوابم قطعات رو تو بغلم مي گيرم مي خوابم اما مشکلات اين رشته دانشگاهي رو گفتم.
من خودم اصلا ناراضي نيستم که دارم سخت افزار مي خونم و افتخار مي کنم. اما از سه رشته نرم افزار و سخت افزار و آي تي در کشور ما عملا نرم افزار و آي تي در حال رشد هستن و به دلايلي سخت افزار داره پس رفت مي کنه!
براي مثال هنوز تعريف سخت افزار در کتاب هايي که چاپ ميشه اشتباه هستش.(به کليه وسايل قابل ديد و قابل لمس در کامپيوتر سخت افزار گفته مي شود!) در صورتي که اين تعريف وسيله هستش و نه سخت افزار کامپيوتر.
راحت بهت بگم اين رشته رو بايد در دانشگاه هاي مطرح کشور دمبال کرد در غير اين صورت اگر خودت هم دمبالش باشي يه چيزايي مي شنوي که از همه چي نا اميد ميشي :دي

behrouz8
19-09-11, 23:45
مرسی از همه دوستان .
ثبت نام کردم تموم شد !

nima_hl
20-09-11, 00:06
مرسی از همه دوستان .
ثبت نام کردم تموم شد !

تازه شروع شد :wink:

یکی از بهترین دوران زندگی بنظرم دنیای دانشجوئیه

از لحظه لحظش به بهترین روش ممکن استفاده کن به گونه ای که بعدها افسوس نخوری

پاینده و موفق باشید