ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتباط حافظه کارت گرافیک و حافظه سیستم

pedi302
14-09-11, 14:44
با سلام من یک مادربورد P41-DDR2گیگابایت دارم می خواستم بگید که چه کارت گرافیک هایی میشه روی این مادربورد نصب کرد مثلا کارت گرافیک های DDR3,GDDR5میشه روی این مادریورد نصب کرد

nima_hl
14-09-11, 15:30
با سلام من یک مادربورد P41-DDR2گیگابایت دارم می خواستم بگید که چه کارت گرافیک هایی میشه روی این مادربورد نصب کرد مثلا کارت گرافیک های DDR3,GDDR5میشه روی این مادریورد نصب کرد

معمولا مادربردهائی که از چیپست p41 استفاده میکنند از pcie1 16x پشتیبانی میکنند ( اگر مدل دقیق مادربردتون رو دقیقتر میشه صحبت کرد )

در این حالت شما با نصب هیچ کارتی مشکلی ندارید ولی اگر کارت گرافیک شما قوی باشه ( کارتهای بالای 200 تومن ) احتمالا از تمام توان کارت نمیتونید استفاده کنید

pedi302
15-09-11, 21:28
از اینکه دواره مزاحم میشم ببخشید ولی مدل دقیق مادربورد کامپیوتر من P41-ES3Gهست که می خواستم ببینم به طور دقیق تر میشه کارت گرافیک های GDDR5وGDDR3روپشتیبانی می کنه این مادربورد DDR2 است-با تشکر

.D3VIL.
15-09-11, 22:33
سلام.
نوع حافظه جانبی سیستم هیچ ارتباطی با نوع حافظه گرافیک نداره بنابر این شما از هر کارت گرافکی در صورت داشتن اسلات PCI-Epxress میتونید استفاده کنید.

موفق باشید.

nima_hl
16-09-11, 13:07
از اینکه دواره مزاحم میشم ببخشید ولی مدل دقیق مادربورد کامپیوتر من P41-ES3Gهست که می خواستم ببینم به طور دقیق تر میشه کارت گرافیک های GDDR5وGDDR3روپشتیبانی می کنه این مادربورد DDR2 است-با تشکر

همونطور که آرمان گرامی فرمودند رم کارت گرافیک ارتباطی با رم سیستم نداره و همونطور که بنده قبلا عرض کردم مادربرد شما دارای سوکت pcie نسل اول میباشد

به عبارتی شما تا کارتهای میانب مثل 6770 یا 550 را میتوانید روی این سیستم بدون محدودیت و کارتهای قویتر را با افت قدرت استفاده کنید

البته گمان نمیکنم شما در نظر داشته باشید یک کارت گرانقیمت تهیه کنید

پینوشت : لطفا بحثهای مرتبط را در یک تاپیک پیگیری بفرمائید

هر دو تاپیک شما ترکیب شدن