PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مین بورد و گرافیک

hossein0111
13-09-11, 22:01
سلام، میخواستم یه مین بورد و یه گرافیک برای سیستمم بخرم! گرافیکی میخوام که بازیها رو خیلی راحت و روون اجرا کنه! مانیتورم الجی 22 اینج هست! سی پی یو AM3 - Phenom II X4 970 - 3.5GHz هست! حداکثر مبلغی که میخوام واسه خرید مین و گرافیک خرج کنم 350 هست! فعلا مین بورد و گرافیک های زیر رو درنظر دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

Only the registered members can see the link

ــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

یه سوال دیگه هم دارم!! کلا گرافیکهای ati برای بازی بهتر عمل میکنن یا جیفورس؟ ملاک یه گرافیک خوب برای اجرای بازیها چیه؟

rambo2020
13-09-11, 22:12
کلا گرافیک های ATI قیمت بهتری نسبت به گرافیک های هم رده ی خود از شرکت Nvidia دارند.
6770 و 6790 رو بهت توصیه نمی کنم. به جای انتخاب 6770 می تونی 5770 رو که کارایی برابری با 6770 داره رو انتخاب کنی و به جای 6790 می تونی 6850 رو انتخاب کنی که به صرفه تره!
از بین مادربردها هم ازراک رو بهت پیشنهاد نمی کنم! M.B ASUS M4A87TD/USB3 بهتره!
در مجموع مادربرد بالا و 6850 با بودجتون جور در میاد!

در ضمن سعی کن کارت های ATI رو از برند Sapphire انتخاب کنی! کیفیت و قیمت مناسبتری داره.

amin69r
13-09-11, 22:32
به نظر من بوردتو عوض نکن،فقط پولتو خرج کارت گرافیک و رم کن(اگه رمت کمتر از 3gbه این حتما فک کن)

nima_hl
14-09-11, 00:14
سلام، میخواستم یه مین بورد و یه گرافیک برای سیستمم بخرم! گرافیکی میخوام که بازیها رو خیلی راحت و روون اجرا کنه! مانیتورم الجی 22 اینج هست! سی پی یو AM3 - Phenom II X4 970 - 3.5GHz هست! حداکثر مبلغی که میخوام واسه خرید مین و گرافیک خرج کنم 350 هست! فعلا مین بورد و گرافیک های زیر رو درنظر دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

ــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

یه سوال دیگه هم دارم!! کلا گرافیکهای ati برای بازی بهتر عمل میکنن یا جیفورس؟ ملاک یه گرافیک خوب برای اجرای بازیها چیه؟

سلام

چون مانیتور شما 22 اینچ و احتمال 99% فول hd هستش پیشنهاد میکنم کمترین هزینه را برای مادربرد انجام بدین تا بتونید کارت گرافیک قدرتمند بگیرید

برای مثال مادربرد asrock 770de3l با قیمت حدود 66 تومن تفاوتی کارائی (در بازی) بسیار اندکی با مادربردهای چند صد هزار تومانی دارد ( در صورتی که از یک گرافیک کارت استفاده بفرمائید )

اگر شما یه همچین مادربردی را انتخاب فرمودید میتونید با حدود 280 تومان باقی مانده از بودجتون به راحتی یک کارت گرافیک 6870 یا 560 تهیه کنید و با اندکی بودجه بیتشتر حتی 560ti تهیه کنید

به دلیل اینکه بعضی از بازیها از موتور مخصوص nvidia استفاده میکنند شخصا با قیمتهای موجود nvidia را بیشتر توصیه میکنم

پارامترهای انتخاب گرافیک زیاده ولی نتیجش در ریویوهای مختلف به صورت چارت قابل رویته که بنظرم بهترین ملاک برای انتخاب میتونه باشه

hossein0111
14-09-11, 02:02
میشه لینک گرافیکه ایی که معرفی کردید رو برام بزارید؟ میخوام مشخصات و قیمت دقیقشونو ببینم! خودم یه سرچ زدم ولی گرافیک های زیر رو پیدا کردم

به نظرت کدوم یک بهتر عمل میکنن؟ در مقایسه با 6770 یا 6870 ؟ قیمت 560ti چنده؟

nima_hl
14-09-11, 04:40
میشه لینک گرافیکه ایی که معرفی کردید رو برام بزارید؟ میخوام مشخصات و قیمت دقیقشونو ببینم! خودم یه سرچ زدم ولی گرافیک های زیر رو پیدا کردم

به نظرت کدوم یک بهتر عمل میکنن؟ در مقایسه با 6770 یا 6870 ؟ قیمت 560ti چنده؟

550 را کلا فراموش کنید ( نسبت به قیمت اصلا ارزش خرید ندارد )

یک نگاه به این ریویو بندازید حدود قدرت این گرافیک کارتها دستتون میاد

560ti از برند گینوارد حدود 310 تومن قیمت داره

hossein0111
15-09-11, 00:28
میدونید قیمت کارت گرافیک زیر چنده؟ از اونجایی که اورکلاک شده ایا مطمئن هست؟

amin69r
15-09-11, 02:23
من یه 6850 از این سری دارم که 292 تومان بابتش دادم،و اصلان هم تا به امروز موردی نداشته(از لحاظ کیفیت و کارانتی،میشه رو گیگا و اواژنگ حساب کرد.)

nima_hl
15-09-11, 03:10

اگر اشتباه نکنم حدود 360 تومن بود

50 هرتز آورکلاک اصلا رقمی نیست که برای این کارت و هیتسینک مشکلی ایجاد کنه

پینوشت : اگر به دنبال کارت عالی در این رنج هستید یدونه R6870 Twin Frozr II/OC (Only the registered members can see the link?div=Overview) تمیز دارم که تا سال 2013 گارانتی ماتریکس داره خواستید پیام خصوصی بدین تا با هم معامله کنیم