PDA

مشاهده نسخه کامل : برداشتن رمز مموری کارت

mehrdad_ab
11-09-11, 15:07
سلام
یه گوشی 2730 کلاسیک نوکیا دارم که روش یه مموری یک گیگ موجود بود .
بعد از حدود 7/8 ماه که خریداری شده خواستم با ریدر به کامپیوتر وصلش کنم که متاسفانه توسط کامپیوتر شناسائی نشد .
از قرار این مموری کارت پسورد داره ، چون روی گوشی خودم هم که میندازم پسورد میخواد تا لاکش باز بشه و فقط روی 2730 کار می کنه .
الان چاره کار من چیه که بتونم روی گوشیای دیگه یا روی کامپیوتر از این مموری استفاده کنم ؟؟؟

™Ali
11-09-11, 16:14
سلام
یه گوشی 2730 کلاسیک نوکیا دارم که روش یه مموری یک گیگ موجود بود .
بعد از حدود 7/8 ماه که خریداری شده خواستم با ریدر به کامپیوتر وصلش کنم که متاسفانه توسط کامپیوتر شناسائی نشد .
از قرار این مموری کارت پسورد داره ، چون روی گوشی خودم هم که میندازم پسورد میخواد تا لاکش باز بشه و فقط روی 2730 کار می کنه .
الان چاره کار من چیه که بتونم روی گوشیای دیگه یا روی کامپیوتر از این مموری استفاده کنم ؟؟؟

بله وقتی رو Memory رمز میذارید، Windows دیگه اونو نمیشناسه.

من دقیقا نفهمیدم. شما رمز مموری رو الان می دونید؟ اگر می دونید، خب روی همون گوشی 2730 پسورد رو Remove کنید و بعد رو هر گوشی که دوست دارید استفاده کنید.

ولی اگر نمی دونید که یه بحث دیگه است.

mehrdad_ab
11-09-11, 17:06
بله وقتی رو Memory رمز میذارید، Windows دیگه اونو نمیشناسه.

من دقیقا نفهمیدم. شما رمز مموری رو الان می دونید؟ اگر می دونید، خب روی همون گوشی 2730 پسورد رو Remove کنید و بعد رو هر گوشی که دوست دارید استفاده کنید.

ولی اگر نمی دونید که یه بحث دیگه است.
نه اصلاً رمز رو نمی دونم ( یا اوایل که گوشی رو خریده بودم کسی این رمز رو داده یا که از روز اول این پسورد رو داشته ) ولی در هر حال این پسورد یا رمز رو نمی دونم چیه