PDA

مشاهده نسخه کامل : شکسته شدن تلق اطراف سوکت مادربورد ta 890fxe

SCALETTA
08-09-11, 19:45
با سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان در این سایت...

دوستان من مدتی هست که قسمت پلاستیک همون قسمتی که من بسته می شه شکستگی ایجاد شده و قسمتی که پایه های فن قرار میگیرن قسمت خار مانند شکسته شده دوستان راهنمایی کنید اگر گارانتی پذیرا هستند تا بفرستم و اگر به هر شکل دیگر حل شدنی هت بندرو راهنمایی بفرمایید ...ممنون میشم.

مدل cpu هم x6 1055 که عکس مادربورد کافیه
biostar ta 890fxe
/Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link
دوستان راهنمایی بفرمایند هر راهی باشه بنده پذیرا هستم.

VFSDF
08-09-11, 20:01
سلام به حسام عزیز بزرگوار ..
---
به امید اینکه بقیه دوستان هم به pcn ملحق شیم.

چند وقت پیش این مشکل برای منم رخ داده بود و خار کناری مادربورد جایگاه cpu شکست قادر نبودم فن روی سی پی یو نصب کنم ..
اما گارانتی که فکر نمیکنم تو تهران قبول کنه چون از عدم توجه شکسته شده . اما میشه تو مغازه های دست دوم فروشی پایتخت این قطعه رو پیدا کرد .

اگه برات مقدور نبود . میتونی از ترکیب جوش شیرین و چسب قطره ایی استفاده کنی که معجزه میکنه . مثه سنگ دو قطعه رو به هم میچسبونه ..

با سپاس

SCALETTA
08-09-11, 20:03
مرسی وحید جان ...

از دوستان در خواست دارم که راهنمایی های بیشتری در رابطه با این موضوع بکنند ممنون می شم...

mehrdad_ab
09-09-11, 11:18
سلام
راهنمائی لازم انجام شده
هرگونه شکستگی منجربه ابطال گارانتی میشه
شما فروشگاه هایی که لوازم جانبی PC میفروشن رو بگردید ، یا قطعه مشابه رو پیدا کنید و بخرید یا از تعمیرگاهایی که برد اوراقی دارن بخواین تا یکی از اونها رو از بردهای کهنه واستون باز کنن .
یا همونطور که دوستمون گفتن ، اگر اون خار رو دارین با چسب 3-2-1 بچسبونیدش ( حتماً کل بست رو قبل از چسب کاری از برد جدا کنید )

nima_hl
09-09-11, 12:59
با سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان در این سایت...

دوستان من مدتی هست که قسمت پلاستیک همون قسمتی که من بسته می شه شکستگی ایجاد شده و قسمتی که پایه های فن قرار میگیرن قسمت خار مانند شکسته شده دوستان راهنمایی کنید اگر گارانتی پذیرا هستند تا بفرستم و اگر به هر شکل دیگر حل شدنی هت بندرو راهنمایی بفرمایید ...ممنون میشم.

مدل cpu هم x6 1055 که عکس مادربورد کافیه
biostar ta 890fxe
/Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link
دوستان راهنمایی بفرمایند هر راهی باشه بنده پذیرا هستم.

سلام

فکر میکنم این فریم استاندارده و از فریم مادربردهای دیگه هم میتونید استفاده کنید

باهام در تماس باشید تا براتون یدونه تهیه کنم ( مجانی )

پینوشت : اگر تا 2-3 روز دیگه بهتون خبر ندادم لطفا پیگیری بفرمائید