من کامپیوترم با مشکل زیر مواجه شده.تا روشنش می کنم مینویسه:
award bootBlock Bios V1.0
copyright (c) 2000, Award software,Inc
Scaning Bioa Image in Hard Drive....
Can not find BIOS image in hard drive
یه سری تحقیق کردم میکن باید بایاس رو اپدیت کنی ؟ اما کیب.رد رو سیستم نمیشناسه که برم تو بوت؟؟ ایا کسی میتونه راهنمایی کنه منو در این زمینه:love:
designme
08-09-11, 16:26
سلام دوستان عزیز
من کامپیوترم با مشکل زیر مواجه شده.تا روشنش می کنم مینویسه:
award bootBlock Bios V1.0
copyright (c) 2000, Award software,Inc
Scaning Bioa Image in Hard Drive....
Can not find BIOS image in hard drive
یه سری تحقیق کردم میکن باید بایاس رو اپدیت کنی ؟ اما کیب.رد رو سیستم نمیشناسه که برم تو بوت؟؟ ایا کسی میتونه راهنمایی کنه منو در این زمینه:love:
عزیز بردت دسترسی به بایوس نداره
یا بایوسش پاک شده یا ویروسی(به ندرت چنین چیزی پیش میاد)
بله باید آپدیت کنی بایوس رو
احتمالا کیبوردتون usbهست، که در این صورت باید یه تبدیل(به ps2) براش بگیری تا تو بایوس کیبوردت شناخته شه
mi_4
08-09-11, 16:40
بله کیبرد هم usb داره هم ps2 این بار با ps2 میام بالا.... مادر برد من گیگابایت مدل GA-8I848P هست ممنون میشم اخرین نسخه بایاس مربوط به این مدل رو برام پیدا کنید.. من از سایت گیگابایت رو سرچ کردم از این نوع مارک 2 تا بایاس اورد بالا اما چون سر رشته ندارم تو سخت افزار نتوستم تشخیص بدم کدوم هست... و یه جا دیدم اگه بایاس مادر برد دیگه رو بزنی دیگه کلا باید مادر برد رو ببری نمایندگی... رو این حساب شما تجربه بیشتری داری ممنون میشم لینک دانلود رو برام پیدا کنی
mi_4
08-09-11, 17:48
کیبرد ps2 هم تست کردم باز هم نشناخت.... وفتی میزنم به سیستم چراغاش روشن میشه برق میاد توش... اما بعد از اون کیبرد رو نمیشناسه هر چی caps lock میزنم روشن نمیشه؟
دوستان ایا میشه بدون این که بری تو بوت اپدیت کرد ؟ ؟ ایا راه های دیگه ای وجود داره ؟؟
mehrdad_ab
08-09-11, 18:22
کیبرد ps2 هم تست کردم باز هم نشناخت.... وفتی میزنم به سیستم چراغاش روشن میشه برق میاد توش... اما بعد از اون کیبرد رو نمیشناسه هر چی caps lock میزنم روشن نمیشه؟
دوستان ایا میشه بدون این که بری تو بوت اپدیت کرد ؟ ؟ ایا راه های دیگه ای وجود داره ؟؟
سلام
آپدیت از دو طریق امکان داره : 1-داس ( که باید وارد ستاپ بشین و تنظیمات لازم رو اعمال کنید ) 2- از محیط ویندوز
هیچ کددم اینها برای شما محیا نیست ، پیشنهاد می کنم برد رو به تعمیرکار بدین تا بایوس رو براتون پروگرام کنه .
موفق باشین .
mi_4
08-09-11, 19:05
نمیشه فایل بوت رو ریخت تو فلاپی شاید خود سیستم بوت شد ؟ تعمیر کار ها با چی درست میکنن؟
designme
08-09-11, 23:44
نمیشه فایل بوت رو ریخت تو فلاپی شاید خود سیستم بوت شد ؟ تعمیر کار ها با چی درست میکنن؟
فکر نکنم این حالتی که شما دارید بتونید دیسک یا چیزی رو بوت کنید! چون وقت انداختن درگاه ps2 برای کیبورد باید میشد یه کارهایی با کیبورد انجام داد(مثلا Alt+Ctrl+Delete که منجر به ریست میشه)
اگر گارانتی داره حتما بفرستید واگر نه به شرکت هایی که خدمات تعمیر میدن بدید، خوب اونی که مشخصه باید برد فلش شه ولی فکر نکنم دستی بشه فلش کرد:1. (26):
mi_4
09-09-11, 22:41
میشه اپدیت ها رو ریخت روی یه هارد ساتا دیگه بعد از اون وصل کرد به سیستم باش اومد بالا...یا راه های به این صورت / / /؟؟؟؟