ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید رم،گرافیک،پاور،سی پی یو ،مین بورد

h_pes_hero
08-09-11, 09:34
سلام به همگی، مدتیه میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم! میخواستم نظر دوستان رو درمورد انتخاب موارد زیر بدونم

VGA (Only the registered members can see the link)

RAM (Only the registered members can see the link)

CPU (Only the registered members can see the link)

mainboard (Only the registered members can see the link)

چون شناختی از پاور ها ندارم نتونستم چیزی انتخاب کنم! حداکثر پولی هم که میخوام بزارم 550 هست، وسواس عجیبی هم رو گرافیک دارم درواقع هدفم از ارتقاع سیستم واسه انجام بازهای سنگین و روز دنیاست! ممنون میشم راهنماییم کنید

mohamad70
08-09-11, 11:53
سلام دوست عزیز

Mainboard: ASRock H61iCafe 120.000

بهترین امکانات و کارایی در این رنج قیمت

CPU : Core I3 2100 3.1GHz 150.000
CPU : Pentium G840 2.8GHz 100.000

هر 2 پردازنده بر اساس معماری قدرتمند و جدید SandyBridge شرکت اینتل ساخته شده اند

RAM : 2x2GB DDR3 1333 Twinmos or kingstone 40.000

برند رم اهمیتی در کارایی سیستم نداره پس سراغ برندهای گرون قیمت مثل A DATA و Corsair نرید

Graphic : PowerColor HD6790 180.000
Graphic : Saaphire 6850 230.000

Power : GREEN GP430A EU : 55.000
Power GREEN 480A EU : 65.000
3 قطعه ای رو که با رنگ قرمز مشخص کردم را باید باهم بردارید

پردازنده Pentium به همراه کارت گرافیک 6850 کارایی بهتری در گیم رو به شما میده تا 6790 و i3 2100

این پردازنده در بازی ها نسبت به قیمتش کارایی فوق العاده ای داره که در بنچمارک های زیر مشاهده میکنید :

5812 5813 5814

اما در نظر بگیرید که این پردازنده تنها 2 هسته فیزیکی داره در شرایطی که i3 2100 از2 هسته فیزیکی و 4 هسته منطقی استفاده میکنه

به همین دلیل اگر از برنامه های کانورت ویدئو و یا رندر هم استفاده میکنید i3 2100 انتخاب بهتری هست

هرچند که در این صورت ناچار هستید گرافیک ضعیف تره 6790 رو بردارید و کارایی گیمینگ سیستم کاهش

پیدا میکنه. در نهایت تصمیم خودتونه

پاور معرفی شده هم از آخرین استانداردهای روز دنیا ( مانند Active PFC ) به همراه گواهی نامه 80PLUS استفاده میکنه

لینک مشخصات پاور (Only the registered members can see the link)

لینک بنچمارک کارت گرافیک (Only the registered members can see the link)

nima_hl
09-09-11, 01:17
سلام به همگی، مدتیه میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم! میخواستم نظر دوستان رو درمورد انتخاب موارد زیر بدونم

VGA (Only the registered members can see the link)

RAM (Only the registered members can see the link)

CPU (Only the registered members can see the link)

mainboard (Only the registered members can see the link)

چون شناختی از پاور ها ندارم نتونستم چیزی انتخاب کنم! حداکثر پولی هم که میخوام بزارم 550 هست، وسواس عجیبی هم رو گرافیک دارم درواقع هدفم از ارتقاع سیستم واسه انجام بازهای سنگین و روز دنیاست! ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

یکی از مهمترین پارامترها در انتخاب سیستم گیمینگ رزولیشن مونیتور شماست

برای مثال اگر شما یک مونیتور با رزولیشن 1280*720 نقطه داشته باشید تقریبا همه گرافیک کارتهای متوسط فریم ریت مناسبی در بازیها به شما میدهند

ولی اگر مانیتور شما رزولیشن 1920*1080 داشته باشه و بخواهید در همین رزولیشن بازی کنید باید مقداری با وسواس عمل کنید

در حالت اول چون شما نیاز به کارت گرافیک آنچنان قدرتمند ندارید قطعاتی که محمد گرامی فرمودند بنظرم خوبه ولی اگر مانیتورتون fullhd باشه بنظرم بهتره بیشترین هزینه روی گرافیک هزینه بشه

برای مثال این کانفیگ بنظرم بد نیست

asrock H61M-S ~90

i3 2100 ~150

2*2 patriot 1333 ~34

gainward 560gtx ~240

power green 530A-EU ~70

اگر میبینید هزینه قطعات بیشتر از بودجتون شد پردازنده را g840 بگیرید

h_pes_hero
09-09-11, 11:58
مانیتورم از این مانیتورهای 17 قدیمیه،فعلا نمیتونم واسه مانیتور خرج کنم احتمالا یه سال دیگه مانیتور رو عوض میکنم!

چرا از سی پی یو های amd استفاده نکردید؟ به نظر میرسه با کارایی یکسان نسبت به اینتل قیمت پایین تری دارند! سوال دیگه هم اینه که کلا واسه اجرای بازی کدوم ویژگی کارت گرافیک نقش اصلی رو ایفا میکنه؟

mohamad70
09-09-11, 12:14
چرا از سی پی یو های amd استفاده نکردید؟ به نظر میرسه با کارایی یکسان نسبت به اینتل قیمت پایین تری دارند!شما به بنچمارک هایی که در پست 1 گذاشتم نگاه کنید

یک پردازنده Pentium G840 با قیمت 100.000 کارایی بهتری نسبت به یک Athlon II X4 635 با قیمت 110.000 تومن در گیم داره

این حرف شما تا موقعی که پردازنده های سندی بریج وارد بازار نشده بودند در رنج قیمت زیر 200.000 تومن درست بود

اما الان نه.

سوال دیگه هم اینه که کلا واسه اجرای بازی کدوم ویژگی کارت گرافیک نقش اصلی رو ایفا میکنه؟ این مورد رو هم قبلا در پ.خ خدمتتون توضیح دادم.

پیش بینی قدرت گرافیک با استفاده از مشخصاتش ممکنه نتیجه صحیحی بهتون نده و بهترین مشاهده بنچمارک هست.

اما به نظرم در خرید یک کارت ، تعداد واحدهای سایه زنی Cuda Core یا StreamCore ، تعداد لوله های سایه زنی RoPs و در نهایت Bus Bandwidth

از سایر مشخصات مهمتر هستند. هر چند که این موارد هم باید در کارت هایی با معماری مشابه مقایسه بشن مثلا 2 کارت از سری 5800 یا 6800