ورود

مشاهده نسخه کامل : معرفی و مشاوره برای بستن سیستم مورد نیاز من

Hamed Spyro
03-09-11, 19:56
سلام دوستان
اول از همه بگم شرمنده که تاپیک جدید میزنم چون تاپیکی در این مورد پیدا نکردم و دیدم که بقیه هم تاپیک تازه زدن .
خوب
من میخوام یه سیستم ببندم اما نه برای گیم فقط برای دانلود و وب گردی و تماشای فوتبال های HD !!
دو تا DVB در نظر دارم
یکی TBS 6980 DVB-S2 Dual Tuner PCI-E (Only the registered members can see the link t%2F6980.html&rct=j&q=TBS%206980%20DVB-S2%20Dual%20Tuner%20PCI-E&ei=SMtYTv70LMfBhAec2dUi&usg=AFQjCNHuDsgIh9g59qwlNoR89YVCRxfWhg&cad=rja) هست و دیگری Prof 8000 PCI-E S2 (Only the registered members can see the link) .
مزیت اولی اینه که همزمان هم میشه تماشا کرد هم دانلود کرد . اما شنیدم کیفیت دومی بهتره ! حالا این زیاد مهم نیست فقط از دوستان میخوام یه سیستمی واسم پیشنهاد کنن که قراره 24 ساعته روشن باشه و برای دیدن کانالهای HD افت سرعت نداشته باشه . راستی سیستم عامل هم قراره 7 باشه .
تا حالا هرچی سیستم بستم سرم کلاه رفته این بار میخوام شما کمک کنید .
خیلی ممنون Only the registered members can see the link

mehrdad_ab
03-09-11, 20:09
سلام دوستان
اول از همه بگم شرمنده که تاپیک جدید میزنم چون تاپیکی در این مورد پیدا نکردم و دیدم که بقیه هم تاپیک تازه زدن .
خوب
من میخوام یه سیستم ببندم اما نه برای گیم فقط برای دانلود و وب گردی و تماشای فوتبال های HD !!
دو تا DVB در نظر دارم
یکی TBS 6980 DVB-S2 Dual Tuner PCI-E (Only the registered members can see the link t%2F6980.html&rct=j&q=TBS%206980%20DVB-S2%20Dual%20Tuner%20PCI-E&ei=SMtYTv70LMfBhAec2dUi&usg=AFQjCNHuDsgIh9g59qwlNoR89YVCRxfWhg&cad=rja) هست و دیگری Prof 8000 PCI-E S2 (Only the registered members can see the link) .
مزیت اولی اینه که همزمان هم میشه تماشا کرد هم دانلود کرد . اما شنیدم کیفیت دومی بهتره ! حالا این زیاد مهم نیست فقط از دوستان میخوام یه سیستمی واسم پیشنهاد کنن که قراره 24 ساعته روشن باشه و برای دیدن کانالهای HD افت سرعت نداشته باشه . راستی سیستم عامل هم قراره 7 باشه .
تا حالا هرچی سیستم بستم سرم کلاه رفته این بار میخوام شما کمک کنید .
خیلی ممنون Only the registered members can see the link
سلام
خب بهترین روش ، ایجاد تاپیک جدید هستش .
شما چقدر میخواین برای سیستم هزینه کنید و این سیستم رو با مانیتور میخواین یا فقط کیس ؟

Hamed Spyro
03-09-11, 20:10
من فقط کیس میخوام .
میتونم در حد یک میلیون و کمی بیشتر هزینه کنم براش .

Hamed Spyro
04-09-11, 13:55
دوستان از دیروز منتظرم لطفا راهنماییم کنید . ممنون .

mehrdad_ab
04-09-11, 14:17
من فقط کیس میخوام .
میتونم در حد یک میلیون و کمی بیشتر هزینه کنم براش .
mb=Asus p8z68v pro~280
Cpu=2600k~365
Ram=2*2 Elixir 1600~50
H.d.d=western black 1T~110T
vga=6790 Powercolor~180T
psu=Grean 480A~48
case=Selective~45
odd=liteon24X~25T
cooler=Coolermaster Hype212plus~45T
Sum=1,150,000
یه سیستم کاملاً آینده دار
از مزایایی که نمیشه ازش گذشت سوئیچینگ گرافیک کارت مادربرد هستش ، یعنی موقعی که سیستم رو برای دانلود به حال خودش میزارین ، کارت گرافیک اصلی سیستم خاموش شده و گرافیک پردازنده استفاده میشه که میزان قابل توجهی از نویز گرافیک کارت رو گرفته و مصرف برق سیستم هم پایین میاد.
پردازنده ضریب باز بوده و اگر استفاده تخصصی نداشته باشین ، ای سیستم حداقل بدون هیچ دردسری اور شده و 5 سالی براتون کم نمیزاره .
موفق باشین .

mohamad70
04-09-11, 15:52
با اجازه دوست عزیزمون 1 انتقادی دارم به سیستمی که معرفی کردن

ببینید به نظر من در درجه اول استفاده کاربر مشخص میکنه که چه سیستمی نیاز داره ( سیستم معرفی شده با کاربری این دوستمون هماهنگی نداره )

درسته که ایشون میتونن حداکثر 1.100.000 هزینه بکنن اما سیستم معرفی شده برای استفاده ایشون فوق العاده زیاد هست

تماشای فیلم HD و گشت و گذار در وب به هیچ عنوان نیاز به به یک پردازنده 2600K نداره !

یا هزینه 45 تومن برای اور پردازنده که به هیچ عنوان ایشون نیاز نخواهند داشت .( بعید میدونم کارهای ایشون نیاز به اور هم داشته باشه)

یا یک مین بورد High End از سری Z68 که اصولا به درد شخصی میخوره که قصد استفاده از iGPU ( مثلا کانورت ویدئو ) رو در کنار استفاده از یک کارت گرافیک برای گیم داره

که ایشون ذکر کردن اصلا اهل گیم هم نیستن.

در کل به نظر بنده سیستم به مراتب ارزان تری هم میشه برای ایشون در نظر گرفت .

با تشکر

mehrdad_ab
04-09-11, 16:02
با اجازه دوست عزیزمون 1 انتقادی دارم به سیستمی که معرفی کردن

ببینید به نظر من در درجه اول استفاده کاربر مشخص میکنه که چه سیستمی نیاز داره ( سیستم معرفی شده با کاربری این دوستمون هماهنگی نداره )

درسته که ایشون میتونن حداکثر 1.100.000 هزینه بکنن اما سیستم معرفی شده برای استفاده ایشون فوق العاده زیاد هست

تماشای فیلم HD و گشت و گذار در وب به هیچ عنوان نیاز به به یک پردازنده 2600K نداره !

یا هزینه 45 تومن برای اور پردازنده که به هیچ عنوان ایشون نیاز نخواهند داشت .( بعید میدونم کارهای ایشون نیاز به اور هم داشته باشه)

یا یک مین بورد High End از سری Z68 که اصولا به درد شخصی میخوره که قصد استفاده از iGPU ( اصولا کانورت ویدئو ) رو در کنار استفاده از یک کارت گرافیک برای گیم داره

که ایشون ذکر کردن اصلا اهل گیم هم نیستن.

در کل به نظر بنده سیستم به مراتب ارزان تری هم میشه برای ایشون در نظر گرفت .

با تشکر
بله ، میدونم محمد جان !
اما این خواسته خودشونه که این میزان بودجه می کنند .

mohamad70
04-09-11, 16:10
بله ، میدونم محمد جان !
اما این خواسته خودشونه که این میزان بودجه می کنند .

ببینید

من ممکنه بگم 4 میلیون میتونم هزینه کنم چرا ؟ چون نمیدونم چه بودجه ای برای کارم نیاز هست و یک حداکثر رو مشخص میکنم

سیستم معرفی شده حتما نباید 4 میلیون قیمت داشته باشه

به نظر من شخصی که مشاوره میده علاوه بر راهنمایی در مورد سیستم باید از نظر بودجه هم به شخص مشاوره بده

تا یک هزینه گزاف و بی مورد نشه. لااقل شخص رو مطلع کنه که هزینه کمتر هم جوابگوست و در نهایت بازهم تصمیم نهایی به عهده خود کاربر هست.

با تشکر از شما دوست عزیز

Hamed Spyro
04-09-11, 17:54
از همه دوستان تشکر میکنم .
یه سوال . پردازنده قوی چه تاثیری داره تو کاری که من میخوام از سیستمم ؟ یعنی اگه core i5 باشه کاراییش پایین میاد ؟
راستی من میخوام صدای سیستمم کم باشه نمیدونم به چی بستگی داره این ؟

mehrdad_ab
04-09-11, 18:08
از همه دوستان تشکر میکنم .
یه سوال . پردازنده قوی چه تاثیری داره تو کاری که من میخوام از سیستمم ؟ یعنی اگه core i5 باشه کاراییش پایین میاد ؟
راستی من میخوام صدای سیستمم کم باشه نمیدونم به چی بستگی داره این ؟
یه مثال برای سرعت پردازنده :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اما برای شما که بیشتر کارتون دانلود هست پردازنده های ضعیفتر(منظور از ضعیف ، کمتر از 2600k که در نوع خودشون قوی هستند ) هم پاسخگوی نیازتون خواهد بود .
صدای سیستم هم زمانی کم خواهد بود که یه کولر مناسب برای پردازنده تهیه بشه ، تا این کولر دوران کمتر ، اما باد بیشتری رو گردش بده .
فن بکار رفته در پاور از نوع مرغوب بوده و نویز کمی ایجاد کنه که پاور معرفی شده تقریباً همچین مشخصاتی رو داره .
و اگر کارهای گرافیکی سنگین ندارین ، از گرافیک کارتی استفاده بشه که سایلنت یا به اصطلاح بدون فن هست.
در ضمن نوع کیس بکار رفته هم خیلی مهم هستش ، یعنی کیس هایی با ورق های کلفت تر ( به اصطلاح مرغوب تر ) خیلی کمتر از یه کیس 20 تومنی صدا رو به بیرون انتقال میدن .