PDA

مشاهده نسخه کامل : دمای cpu +کولر سی پی یو + فن cpu

spenteman
26-08-11, 01:45
سلام به اساتید عزیز
وقت بخیر

عکس مشخصات و دمای سی پی یوم رو ضمیمه کردم یک لطفی می کنید من فکر میکنم دماش خیلی بالاست ! راهنماییم کنید؟!
Only the registered members can see the link
+
کولر سی پی یو لازمه ! اورکلاک نکردما !
+
امروز بعد از چند وقت که خونه نبودم ! داشتم با سیستم کار میکردم ! که ناگهان تصویر خط خطی شد و در حالت خیلی بعدی هنگ کرد که روشن هم نشد ! وقتی باز کردم دیدم متاسفانه فن سی پی یو لقه و بدجا خورده بعد از بازکردنش متوجه شدم یکی از پایه های زیرین فن که در زیر مادر برد قرار میگیره (همون چنگالهای پلاستیکی) نیستش (من فکر میکنم کار داداش فضولمه )! وقتی درست جاش زدم سیستم روشن شد و تا الان هم هفت هشت ساعتی روشنه و مشکلی پیش نیومده !

آیا وقتی یکی از اون جفت پلاستیکی های فن که در زیر مادربرد قرار می گیره شکسته و نیست ! مشکلی داره ؟! فن محکم قرار گرفته ولی باز شما بهتر میدونید

متاسفانه عکس ضمیمه با اینکه کیفیتش خوب بود نمیدونم چرا بعد از آپلود در سایت انقدر حجم و کیفیتش پایین اومده !
لطفا از لینک گوگل داک استفاده کنید !
با تشکر :Love-PCN~!::Love-PCN~!::Love-PCN~!:

spenteman
26-08-11, 02:01
کسی نیست؟
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

spenteman
26-08-11, 09:51
r u thereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
plz help me?

mehrdad_ab
26-08-11, 14:05
سلام
عکستون واضح نیست
دوباره آپلود کنید و از برنامه اورست قسمت سنسور استفاده کنید .
مشکل اصلیتون رو خواهشن بطور خلاصه وار دوباره بیان کنید .

spenteman
26-08-11, 16:57
چندبار آپ کردم آقا مهرداد ولی نمی دونم چرا تغییر سایز و حجم و کیفیت می ده وقتی درسایت آپ میشه !
عکسش رو بطور واضح و کامل اینجا گذاشتم:اگه بگیریدش رزولیشن بالایی داره و کاملا واضحه

Only the registered members can see the link

1-لینک عکس مشخصات و دمای سی پی یوم رو ضمیمه کردم یک لطفی می کنید من فکر میکنم دماش خیلی بالاست ! راهنماییم کنید؟!

2- کولر سی پی یو لازمه ! !

3-آیا وقتی یکی از اون جفت پلاستیکی های فن که در زیر مادربرد قرار می گیره شکسته و نیست ! مشکلی داره ؟! فن محکم قرار گرفته !:Love-PCN~!:

ممنونم

mehrdad_ab
26-08-11, 18:12
ببینید من 8 تا سیستم 5200-5300 دارم
دمای نرمال بین 33 تا 60 هستش
این برنامه Hardware monitor هم دمای پردازنده رو 44 زده که نرماله ، اما برای احتیاط شما برنامه اورست رو نصب کنید و از قسمت سنسور اون یه شات بزارین .

آیا وقتی یکی از اون جفت پلاستیکی های فن که در زیر مادربرد قرار می گیره شکسته و نیست ! مشکلی داره ؟! فن محکم قرار گرفته
زیر مادربرد 775 پینی که روش فن استوک سواره ، هیچ پلاستیکی وجود نداره
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این فن 4 پایه داره ، که اگه یکی از اونها جا نیفته ، روی پردازنده به طور صحیح قرار نمیگیره و دمای اون تو عرض چند ثانیه بالا میره که میتونه یکی از عوامل ناپایداری سیستم باشه .
ولی من هنوز مشکل شما رو نفهمیدم چیه ؟

spenteman
27-08-11, 00:39
ببینید من 8 تا سیستم 5200-5300 دارم
دمای نرمال بین 33 تا 60 هستش
این برنامه Hardware monitor هم دمای پردازنده رو 44 زده که نرماله ، اما برای احتیاط شما برنامه اورست رو نصب کنید و از قسمت سنسور اون یه شات بزارین .

زیر مادربرد 775 پینی که روش فن استوک سواره ، هیچ پلاستیکی وجود نداره
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این فن 4 پایه داره ، که اگه یکی از اونها جا نیفته ، روی پردازنده به طور صحیح قرار نمیگیره و دمای اون تو عرض چند ثانیه بالا میره که میتونه یکی از عوامل ناپایداری سیستم باشه .
ولی من هنوز مشکل شما رو نفهمیدم چیه ؟

ممنونم آقا مهرداد

منظور من همون 4تا پایه که میفرماییده ، نه خود مادربرد ! زیر هر کدام از پایه ها یک جفت پایه کوچیک پلاستیکی سفید رنگی که حالت چنگکی داره هستش که در وسط اون هم یک سیخ ! سیاه و ثابتیه که وقتی فن رو رو سی پیو سوار میکنی این جفته پلاستیکی درون حفره های تعبیه شده میره و پس از چرخونند سر پایه های اصلی ثابتش می کنیم که فن محکم بایسته !

حالا یکی از این جفت پایه های زیرین از اون 4 تا پایه اصلی شکسته و نیستش !(وقتی که سیستم هنگ کرد و روشن نشد فن سی پی یو رو چک کردم اصلا محکم نبود و بدجا خورده بود ) ولی الان فن محکم رو سی پی یو قرار گرفته و از اون موقع تا حالا سیستم پایداره !ولی وقتی دمای سی پی یو رو گرفتم CPUTIN رو 57 درجه سلیوس نشون میده CORE ها نرماله ولی فکر کردم این CPUTIN که نمیدونم چیه بالاست !

ببخشید که از اول منظورم و خوب نرسوندم و بی نهایت تشکر دارم از شما آقا مهرداد گل
دست درد نکنه!:give_rose:

AMD>INTEL
27-08-11, 09:04
يك فن خوب بگيريد مثل coolermaster vortex 752 يا مدلهاي مشابه ديگر . قبلش كمي خمير سيليكون بزنيد

mehrdad_ab
27-08-11, 12:30
خواهش می کنم
این خارها دونه ای 400 تومنه
یکی تهیه کنید و خیال خودتون رو از این بابت راحت کنید
موفق باشین.