با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همه عزیزانی که پاسخ سوالات من رو ارسال کردند و بنا به درخواست دوستان و برای بهتر نتیجه گرفتن قرار بر این شد که این تاپیک رو ایجاد کنم
موضوع :
در حال حاضر :
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم که زیاد برای کارم پاسخگو نیست در حال حاضر .. چون کارم هی سنگین تر میشه ..
البته سیستم خودم رو هم برای بهترین پیشنهاد می فروشم ... مشکلی نداره تمیزه - سال 2007 خریدم .. رو هم رفته کمتر از 4 ماه کار کرده که می تونین ببینین.
:great:
سیستم فعلی :
CPU : Pentium D 925 - 3.00 GHz - Intel
LGA 775 ( FC-LGA4)
Main Board : Elite Group - PX1
chipset: intel p965 ( boardware-p) + ICH8DH
Power : 480 Green از توان وات پاور مطمئن نیستم ... نمی دونم از راه نرم افزاری چه جوری میشه فهمید ؟!
Case green model : ?!+ with LCD Sensorse
اجزای غیر قابل فروش :
HDD - 2* 500 GB - 7200 - maxtor SATA2
monitor : LG 22 inch Full LED digital - full HD
2 * DVD writer LG
:love:
تقاضا :
عزیزانی که فقط احساسی و تعصبی نظر میدن لطفا بدونن که من به یه بررسی و نتیجه فوق تخصصی نیاز دارم پس ...
در حال حاضر هم می خوام بهترین پیشنهاد Economic برای کار رندرینگ و گرافیکی هم زمان رو انتخاب کنم برای تهیه سیستم جدید .
چه CPU و قطعاتی کاملا مچ با هم برای کارم مناسبه ؟ .. با ذکر دلیل و مدرک و لینک آزمایش ها -
کل مجتمع پایتخت تهران و بازار رضا و اکباتان تهران رو متر کردم اما اکثرا چون فروشندن و هیچ کدوم نمی گن ماست من ترشه یه قطعه ای که حتی خودشون هم ندیدن می ندازن به آدم ..که من از این حرکت متنفرم ... همچنین بازار های تبریز رو هم گشتم : ابریشم - سهند - سبلان - شهریار - متاسفانه موضوع عین تهران بود .. دیگه دیدم فروشنده فقط یه فروشندست !! ...به خیال خودم گفتم شاید دو قطب بزرگ کامپیوتر ایران بتونه نتیجه بده ...که نشد .. پناه آوردم اینجا ! ...
هدف و کاربری سیستم جدید :
کار با نرم افزارهای گرافیکی معماری و رندرگیری های بسیار سنگین به صورت هم زمان
Revit - 3Ds Max - Rhino - Quest 3D - V-Ray - Qsketchup - photoshop - ACad
از سیستم برای کار های روزانه هم مانند فیلم و موزیک هم استفاده میشه همچنین بازی
برای رندرگیری حداقل 12 ساعت هر روز هفته روشن باید باشه .. پس به کولینگ و خنک کنندگی و مصرف بهینه برق هم دقت بشه ..و راه حل ها توضیح و راهنمایی بشه لطفا.
محدودیت قیمت و بودجه :
محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم .. واسه همین یه بررسی فوق تخصصی می خوام که بتونم با کمترین قیمت بیشترین بهره رو ببرم .
سخن آخر و مهم : :whistle:
متاسفانه من دیابت و یه مشکل ساده دیگه دارم که هزینه های درمانیم بالاست و از طرفی چون دانشجو هستم خرجم خیلی بالاست ... پس لطفا پیشنهاد هاتون دقیق باشه ... من نون در آوردنم از همین کار با کامپیوتر هست پس لطفا چیزی باشه که حداقل 6 سال کار کنه چون در امدم کمه ...ضمنا تکنولوژی های آینده رو هم در نظر بگیرین که اگر مثلا ویندوز 8 اومد و سال 2012 نمردیم ! بتونم ازش استفاده کنم به خصوص اینکه 64 بیتی باشه که بعدا سیستم ها 128 بیتی شد لنگ نزنه ...!! :yes:
بسیار ممنون از لطف اساتید بزرگوار :wink:
اگر فروشنده هم سراغ دارید و یا می تونین به قیمت همکار برام جور کنین لطفا کمک خودتون رو از من دریغ نکنین ! :give_rose:
mehrdad_ab
25-08-11, 11:29
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همه عزیزانی که پاسخ سوالات من رو ارسال کردند و بنا به درخواست دوستان و برای بهتر نتیجه گرفتن قرار بر این شد که این تاپیک رو ایجاد کنم
موضوع :
در حال حاضر :
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم که زیاد برای کارم پاسخگو نیست در حال حاضر .. چون کارم هی سنگین تر میشه ..
البته سیستم خودم رو هم برای بهترین پیشنهاد می فروشم ... مشکلی نداره تمیزه - سال 2007 خریدم .. رو هم رفته کمتر از 4 ماه کار کرده که می تونین ببینین.
:great:
سیستم فعلی :
CPU : Pentium D 925 - 3.00 GHz - Intel
LGA 775 ( FC-LGA4)
Main Board : Elite Group - PX1
chipset: intel p965 ( boardware-p) + ICH8DH
Power : 480 Green از توان وات پاور مطمئن نیستم ... نمی دونم از راه نرم افزاری چه جوری میشه فهمید ؟!
Case green model : ?!+ with LCD Sensorse
اجزای غیر قابل فروش :
HDD - 2* 500 GB - 7200 - maxtor SATA2
monitor : LG 22 inch Full LED digital - full HD
2 * DVD writer LG
:love:
تقاضا :
عزیزانی که فقط احساسی و تعصبی نظر میدن لطفا بدونن که من به یه بررسی و نتیجه فوق تخصصی نیاز دارم پس ...
در حال حاضر هم می خوام بهترین پیشنهاد Economic برای کار رندرینگ و گرافیکی هم زمان رو انتخاب کنم برای تهیه سیستم جدید .
چه CPU و قطعاتی کاملا مچ با هم برای کارم مناسبه ؟ .. با ذکر دلیل و مدرک و لینک آزمایش ها -
کل مجتمع پایتخت تهران و بازار رضا و اکباتان تهران رو متر کردم اما اکثرا چون فروشندن و هیچ کدوم نمی گن ماست من ترشه یه قطعه ای که حتی خودشون هم ندیدن می ندازن به آدم ..که من از این حرکت متنفرم ... همچنین بازار های تبریز رو هم گشتم : ابریشم - سهند - سبلان - شهریار - متاسفانه موضوع عین تهران بود .. دیگه دیدم فروشنده فقط یه فروشندست !! ...به خیال خودم گفتم شاید دو قطب بزرگ کامپیوتر ایران بتونه نتیجه بده ...که نشد .. پناه آوردم اینجا ! ...
هدف و کاربری سیستم جدید :
کار با نرم افزارهای گرافیکی معماری و رندرگیری های بسیار سنگین به صورت هم زمان
Revit - 3Ds Max - Rhino - Quest 3D - V-Ray - Qsketchup - photoshop - ACad
از سیستم برای کار های روزانه هم مانند فیلم و موزیک هم استفاده میشه همچنین بازی
برای رندرگیری حداقل 12 ساعت هر روز هفته روشن باید باشه .. پس به کولینگ و خنک کنندگی و مصرف بهینه برق هم دقت بشه ..و راه حل ها توضیح و راهنمایی بشه لطفا.
محدودیت قیمت و بودجه :
محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم .. واسه همین یه بررسی فوق تخصصی می خوام که بتونم با کمترین قیمت بیشترین بهره رو ببرم .
سخن آخر و مهم : :whistle:
متاسفانه من دیابت و یه مشکل ساده دیگه دارم که هزینه های درمانیم بالاست و از طرفی چون دانشجو هستم خرجم خیلی بالاست ... پس لطفا پیشنهاد هاتون دقیق باشه ... من نون در آوردنم از همین کار با کامپیوتر هست پس لطفا چیزی باشه که حداقل 6 سال کار کنه چون در امدم کمه ...ضمنا تکنولوژی های آینده رو هم در نظر بگیرین که اگر مثلا ویندوز 8 اومد و سال 2012 نمردیم ! بتونم ازش استفاده کنم به خصوص اینکه 64 بیتی باشه که بعدا سیستم ها 128 بیتی شد لنگ نزنه ...!! :yes:
بسیار ممنون از لطف اساتید بزرگوار :wink:
اگر فروشنده هم سراغ دارید و یا می تونین به قیمت همکار برام جور کنین لطفا کمک خودتون رو از من دریغ نکنین ! :give_rose:
سلام دوست عزیز ؛
ممنون بابت تشکیل تاپیک
مطالب و سخنانتون رو مطرح کردین ،
متاسفانه در مورد کامپیوتر نمیشه به قطع نظر داد که من امروز XXX تومن هزینه می کنم و انتظار دارم حداقل 6 سال مثل روز اول برام کار کنه
با توصیفاتی که دارین ، پیشنهاد من سیستم زیر هستش که به نظر من میتونه واستون 2 سال کار کنه ( برای یه کاربر معمولی بیشتر ) { دلیل حرفم به روز شدن قطعات و پیشرفت برنامه های کاربردی هست }
برای سیستم قدیمی میتونید تو قسمت بازارچه تاپیک مستقل برای فروش تشکیل بدین.
چون سقف بودجه رو بیان نکردین :
محدودیت خاصی ندارم ... اما خرج گزاف و الکی نمی تونم انجام بدم من اینها رو پیشنهاد میدم تا ببینیم پیشنهاد دوستان چیه .
Mb=Asus z68v-pro~275T
cpu=intel 2600k~370T
ram=4*2 Crucial 1600~ 130T
SSD=2*32G ADATA- Raid0 for Windows~200T
Hdd=Western Black 1T~115T
Vga=Evga 560ti~340T
psu=Green 635B us~100T
Case= Green Magnume 2 ~45T
Cooler=Cooler master Hyper 212 Plus~45T
تقریباً 1600T
دوست عزیز ، قیمت ها تقریبی هستند و شاید توی هر قطعه 3 الی 5 هزارتومنی تولرانس وجود داشته باشه که با گردشی که خودتون توی بازار داشتین فکر می نم عیار دقیق دستتون باشه
اما چرا این قطعات ؟
پردازنده 2600k که نیاز به تعریف و توصیف نداره و الان توی یه کلام پردازنده انتخابی اورکلاکر ها هستش.
مادربرد امکانات حرفه ای خوبی رو براتون داره . از سوئیچینگ گرافیک کارت گرفته ( یعنی زمانی که شما بار سنگینی از سیستم نمیکشید و مثلاً توی نت چرخ میزنید گرافیک کارت اصلی خاموش شده و از گرافیک آنبرد پردازنده استفاده میشه که تاثیر زیادی روی کاهش نویز ایجاد شده و کمتر شدن مصرف برق رو بدنبال داره ! ) تا مدار تغذیه 16 فاز که امکان فوق العاده اورکلاک رو براتون مهیا می کنه و یا استفاده از حافظه های SSD برای کش .
با توجه به اینکه قراره از ویندو سون 64 بیتی و نرم افزارهای گرافیکی همزمان استفاده کنید میزان حافظه رو 8 گیگ 2*4 ( توازن دوآل کیت رو باید در نظر بگیرید تا افت سرعت نداشته باشید ) در نظر گرفتم تا اگر در اینده این میزان کم بود بازهم یه 2*4 گیگ رم اضافه کنید .
{رید صفر دو حافظه جامد سرعت فوق العاده ای رو برای سیستم عاملتون بوجود میاره که اگر کمبود بودجه داشتید میتوند این مورد رو حذف کنید و در آینده اینکار رو انجام بدین}
هارد وسترن بلک از بهترین هاردهای موجود بازار هستش که اگر نویز کمی در اون احساس کردین نگران نباشید ، که این مورد در اکثر هاردهای یک ترابایت رایجه.
گرافیک کارت ها الان در حد میلی دارن باهم رقابت می کنن ، اما به نظرم 560ti انتخاب خوبیه . در ضمن امکان اورکلاک مناسبی رو هم در آینده براتون مهیا می کنه.
کولر رو حتماً تهیه کنید . با توجه به اینکه سیستم قراره مدت زیادی کارکنه ، نظرم روی اینه که پردازنده رو در حد اعتدال اور کنید و به همین خاطر یه کولر متوسط براتون در نظر گرفتم . به هر حال خرید کولر مجزا رو براتون توصیه می کنم .
فکر می کنم نیاز به چارت و توضیحات اضافی نباشه ، اما اگر خواستین بفرمائین در حد سوادم براتون ارئه کنم .
موفق باشین.
dot
26-08-11, 01:59
با تشکر از نظر دوست خوب
نظرتون راجع بع اینها چیه و چه فرقی باهم دارند ؟
main boards
Asus
P67 B3 Series
P8 Z68 series
Gigabyte
G1Killer
GA -z 68
ضمنا CPU Core i7
گفتین 2600K
در حالی که core i7 995x va 980x با این چه فرقی دارند ؟ ... این همه مدل corei7از کجای نتایج تست ها میشه فهمید کدوم بهتره ؟ .. واژه های شناسایی چیست ؟
ضمنا چیپست مادربرد باید چی باشه که بتونه اینارو ساپورت کنه ؟ ...
ممنونم
dot
26-08-11, 02:00
با تشکر از نظر دوست خوب
main boards
Asus
P67 B3 Series
P8 Z68 series
Gigabyte
G1Killer
GA -z 68
ضمنا CPU Core i7
گفتین 2600K
در حالی که core i7 995x va 980x با این چه فرقی دارند ؟ ... این همه مدل corei7از کجای نتایج تست ها میشه فهمید کدوم بهتره ؟ .. واژه های شناسایی چیست ؟
در واقع می خوام بدونم چه مدل مادر برد های دیگه ای از سایر مارک ها میشه استفاده کرد ؟ .. ودلیل فرق و برتی نسبت به هم سر چه چیز هایی است ؟ ... مزایا و معایب ..
ممنونم
™Ali
26-08-11, 10:27
در مورد مادربرد دوستانی که استفاده کردند، بهتر می تونند راهنمایی کنند. یه بررسی اجمالی از ASUS P8Z68-V PRO رو می تونید اینجا (Only the registered members can see the link)ببینید !
اما در مورد پردازنده هایی که فرمودید مثل مدل پایین تر یعنی Core i7-980X (Only the registered members can see the link) باید عرض کنم این سری پردازنده ها مربوط به معماری Westmere هست که از هسته های 32nm Gulftown استفاده میکنه. یک پردازنده 6 هسته ای بسیار قوی! پسوند X هم اشاره به آنلاک بودن مولتی پلر این پردازنده داره. واسه استفاده از این پردازنده یک مادربرد با چیپست X58 کفایت میکنه.
ولی قیمت همین پردازنده الان در سطح بازار جهانی 1000 دلار است و اصلا به درد شما نمیخوره.
شما می تونید همون Core i7 2600K رو بگیرید که هم از معماری جدید و بی نظیر Sandy Bridge استفاده میکنه و هم قیمت مناسبی رو داره. در مورد این معماری تو سایت شهر سخت افزار بیش تر بحث شده.
mehrdad_ab
26-08-11, 13:52
با تشکر از نظر دوست خوب
main boards
Asus
P67 B3 Series
P8 Z68 series
Gigabyte
G1Killer
GA -z 68
ضمنا CPU Core i7
گفتین 2600K
ممنونم
پاسخ سوالاتتون رو در مورد پردازنده ها دوستمون علی آقا بیان کردند.
در مورد مادربرد هم خواهش می کنم نگاهی اجمالی تر داشته باشین ، شما طوری بیان کردین که من گمان کردم فقط بین انتخاب ها شک دارین ، اما هنوز شما بین سندی بریج و 1366 که دیگه الان توی بازار فروش مطرح نیست تفاوتی قائل نشده و فکر میکنم بحث فروشنده ها در شما ذهنیتی ایجاد کرده که شما در اونها شک دارین . شما فرمودین سیستم آینده دار می خواین ! اما الان ...
p8z68 دارای گرافیک آنبرد ( که مزیتش رو در پست اول براتون شرح دادم ) { قیمت بالاتری هم نسبت به p67 داره که چون شما سقف بودجه رو بیان نفرمودین من این چیپ رو براتون انتخاب کردم ) و P8p67 بدون گرافیک آنبرد هستش .
dot
26-08-11, 16:18
باز هم ممنون .
خوب من نشستم فکر کردم و حالا می خوام یه کم بحث رو بیشتر باز کنم ... من به طور کلی سفارش میگیرم برای کارهای رندرینگ . برای همین چون تعداد سفارش ها علاو بر کار خودم هم زیاده واسه همین سیستم باید چندیدن عملیات گرافیکی و رندرینگ رو هم زمان انجام بده و در صورتی که رندر تمام نشه باید روشن بمونه که معمولا هم این اتفاق می افته و 4 روز 5 روز در سیستم خودم روشن موندن هست . چون رندر ها برای کیفیت چاپ باید باشه حجیم و سنگینه از طرفی تعداد زیاد . همچنین سیستم باید پایداری بالایی داشته باشه . به این سیستم قراره یک یو.پی.اس هم متصل بشه .
بودجه چیزی حدود 3 میلیون تومان حالا یه کم بیشتر شد عیبی نداره در واقع اول هم گفتم بودجه محدودیت خاصی نداره . چون کار من استفاده از این سیستم و بابت هر دقیقه رندرگیری قیمتی تعیین کردم که از مشتری دریافت می شه .
دقت کنید هزینه فقط بابت سخت افزار درونی سیستم و کیس و پاور و سیستم خنک کننده استفاده می شه و شامل مانیتور و قطعات جانبی نیست .
دوم اینکه مهرداد جان شما رو کجا میشه ملاقات کرد لطفا یه آدرس به صورت خصوصی به من بده .
دوم اینکه چون عده ای گفتن gigabyte هم با همین قابلیت ها مادر بورد هایی داره که از ایسوس بهتره و سرعت انتقال دیتا بین قطعات داخلش بیشتره همچنین خنک تر و باز تر ه واسه همین می خوام ببینم من این اطمینان رو بر چه حسبی حاصل کنم ؟ ... اگر استفاده از نتایج تسته کجا این نتایج تست رو ببینم و چه عناوین و اعدادی بیانگر عملکرد بهتر و سرعت بهتر و توانایی بهتره ؟! ...
در واقع با اطلاعات پراکنده ای که به من دادن راجع به قطعات من واقعا سر در گم هستم ... ضمنا اینو همه خوب می دونیم که ملاک انتخاب فوق تخصصی مبنی بر قیمت نیست و صرفا بر
اساس توانایی و کارایی قطعات و پاسخگویی آنهاست . ما داریم قطعاتی که قیمت فووق بالایی دارند اما ممکنه بعد از تهیه 1/3 نیاز من رو پاسخگو نباشن و یا بعد از مدت کوتاهی دچار نقص خرابی و سوختن بشن .
در آخر اینکه در مورد کارت گرافیک هم بگین چه مارکی خوبه و اگر از چند کارت گرافیک به صورت موازی استفاده بشه بتره یا نه . و اگر آره ATI یا nVidia ؟؟ Cross fire or SLI
دوستان متخصص سخت افزار و اورکلاکینگ ( آزمایش کننده واقعی ) که در تهران یا تبریز هستند لطفا آدرس تماس و تلفن خودشون رو جهت مراجعه و مشاوره حضوری به من به صورت پیام خصوصی بدن تا بهتر بتونم نتیجه بگیرم و حداقل از آزمایش هاشون از نزدیک بازدید کنم .
این عکس ها رو ببینین و نظر بدین و اینکه مربوط به چی هست ؟ ...من به اصطلاحات قطعات سخت افزار ها آشنا نیستم واسه همین خیلی سر در گم شدم از نتایج آزمایش ها ...
لینک مقایسه همه ی CPU ها
(Only the registered members can see the link)
ضمنا این مدل برای چی به درد می خوره ؟! Asus Rampage III Black Edition Intel X58/ICH10R Chipset DDR3 Triple-Channel Memory
لطفا لینک بحث و معرفی تکنولوژی پردازنده ها رو هم بزارین تا سریع تر بشه به نتایج دست یافت مثلا همون معرفی سندی بریج و دیگر معماری ها و مزایا و معایبشون .
مرسی
mehrdad_ab
27-08-11, 12:48
مجدداً سلام
ببینید دوست عزیر ، من الان فقط برای آشناها و خودم سیستم جمع می کنم و قطعه ای برای فروش توی مغازم نگه نمی دارم ، چون بازده منطقه ای طوریه که یا قطعات ارزون قیمت میطلبه یا ...
پس ملاقات حضوری نتیجه ی مثبتی رو نخواهد داشت .
در ثانی من از فقط چند نماینده رسمی قطعه می گیرم که به قطع میدونم قطعاتی که براتون لیست کردم توی هیچ کدوم از فروشگاه های تبریز پیدا نمیشه .
پیشنهادم اینه که پس از قطعی شدن قطعات انتخابی ، اونها رو از تهران خرید کنید . ( مدل دقیق + قیمت هم که ذکر شده ) پس برای شما فقط یه خرید ساده میمونه .
در مورد سئوالات هم اگر تونستم توضیح می دم و اساتید هم ما رو از نظراتشون بی نصیب نمیزارن.
mohamad70
27-08-11, 13:14
سلام دوست عزیز
تا اونجا که بنده از حرفاتون متوجه شدم قسمت اصلی کار شما گرفتن رندرهای بسیار سنگین هست که گاها تا چند روز هم به طول می انجامه
هماونطور که احتمالا اطلاع دارید بار پردازشی رندر به طور کامل بر دوش پردازنده هست و در این میان میزان حافظه هم نقش چشمگیری در این امر داره.
پس نتیجه میگیریم که شما باید از یک پردازنده قدرتمند با حداقل 8GB رم استفاده کنید.
در حال حاضر بهترین پردازنده ها در رده High End در اختیار اینتل هست . 2 پردازنده از 2 معماری مختلف :
Core i7 990X و Core i7 2600K
پردازنده اول بر اساس معماری Westmere میباشد و در آن از 6 هسته فیزیکی و 12 هسته منطقی استفاده شده است. قیمت تقریبی 1.200.000
پردازنده دوم بر اساس معماری جدید و موفق SandyBridge که در آن از 4 هسته فیزیکی و 8 هسته منطقی استفاده شده. قیمت تقریبی 390.000
2 پردازنده بالا در حال حاضر قوی ترین پردازنده های Desktop هستند.
شاید روی کاغذ 990X قوی تر باشه اما به خاطر بهبودهایی که در معماری سندی بریج انجام شده در عمل شاهد رقابت نزدیک این 2 پردازنده هستیم
به این بنچمارک ها دقت کنید :
5765 5766 5767
رقابت 2600K و 990X بسیار بسیار نزدیک هست و حتی در بعضی موارد شاهد برتری 2600 در رندر ها هستیم.
حالا پیشنهاد بنده:
خرید 990X اصلا به صرفه نیست به 2 دلیل :
نسبت قیمت به کارایی خوبی نداره
پلتفرم X58 در حال از رده خارج شدن هست و جای ارتقا نداره.
اما 2600K :
نسبت قیمت به کارایی بسیار بسیار عالی.
پلتفرم نوبنیاد 1155 که جای ارتقا هم داره ( بعضی از پردازنده های Ivy Bridge بر روی این سوکت عرضه میشوند )
اما در نظر داشته باشید که پردازنده های سندی بریج هنوز هم کامل نشدند و 2600K در واقع در رده Mainstream قرار میگیره و رده
High End با نام Sandy Bridge E تا آخر همین سال میلادی عرضه خواهد شد.
رده High End از 6 هسته فیزیکی و 12 هسته منطقی استفاده میکنه که جایگزین اصلی پردازنده 990X خواهد بود.
پیشنهاد نهایی :
اگر براتون مقدور هست تا اواخر پاییز صبر کنید و از پردازنده های Sandy Bridge E استفاده کنید که قطعا کارایی حیرت انگیز در رندر خواهند داشت
اگر نه هم که سیستم دوست عزیزمون پیشنهاد دادن رو تهیه کنید و از بابت کارایی و بودجه هزینه شده هم آسوده خاطر باشید !
dot
28-08-11, 01:29
سلام دوست خوب خیلی ممنون بابت پیشنهاد هات توی فروم
من تا آخر سال 2011 صبر می کنم تا اون چیپ بهتر E بیاد .. فقط لطفی کن هر وقت اومد بهم بگو ... ضمنا یه عده می گن مادر برد گیگا در عمل برای این سیستم و سی پی یو بهتر جواب می ده تا اسوس .. البته نگفتن کدوم مدلش .. خواستم نظر شما ها رو هم بدونم ..
اکثر لینک ها و صفحه های سایت و فروم در این زمینه رو هم تا جایی که تونستم دیدم . خیلی ممنون از همه دوستان فعال در سایت .
خیلی سپاس اگر دوستانی بتونن جایی برای خرید به قیمت همکار معرفی کنن ... البته شیرینیشون محفوظه و هیچ وقت فراموش نمی شه .... لطفا پیام خصوصی بدین .
سپاس سپاس سپاس
dot
28-08-11, 01:30
سلام دوست خوب خیلی ممنون بابت پیشنهاد هات توی فروم
من تا آخر سال 2011 صبر می کنم تا اون چیپ بهتر E بیاد .. فقط لطفی کن هر وقت اومد بهم بگو ... ضمنا یه عده می گن مادر برد گیگا در عمل برای این سیستم و سی پی یو بهتر جواب می ده تا اسوس .. البته نگفتن کدوم مدلش .. خواستم نظر شما ها رو هم بدونم ..
اکثر لینک ها و صفحه های سایت و فروم در این زمینه رو هم تا جایی که تونستم دیدم . خیلی ممنون از همه دوستان فعال در سایت .
خیلی سپاس اگر دوستانی بتونن جایی برای خرید به قیمت همکار معرفی کنن ... البته شیرینیشون محفوظه و هیچ وقت فراموش نمی شه .... لطفا پیام خصوصی بدین .
سپاس سپاس سپاس
dot
28-08-11, 22:03
سلام دوستان
راستی یه عده هم می گن پارالل کردن چند سیستم با همین مشخصات هم خوبه ...
اما می گن یا SLI/Crossfire یا هزینه روی پارالل سیستم ها
نظر شما چیه ؟ .. کدوم بهتره در عمل ؟ ... ضمنا برای پارالل سیستم و کامفیگ کردن اونها چی کار باید کرد ؟ .. متخصصی که اینکاره باشه میشناسین ؟ .. آیا نرم افزارهای کاربردی من که ذکر شده با این روش جواب می ده و پشتیبانی می کنه ؟ ...
ممنونم
dot
28-08-11, 22:03
سلام دوستان
راستی یه عده هم می گن پارالل کردن چند سیستم با همین مشخصات هم خوبه ...
اما می گن یا SLI/Crossfire یا هزینه روی پارالل سیستم ها
نظر شما چیه ؟ .. کدوم بهتره در عمل ؟ ... ضمنا برای پارالل سیستم و کامفیگ کردن اونها چی کار باید کرد ؟ .. متخصصی که اینکاره باشه میشناسین ؟ .. آیا نرم افزارهای کاربردی من که ذکر شده با این روش جواب می ده و پشتیبانی می کنه ؟ ...