PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم بوت نمیشود !

Enemy
21-08-11, 06:25
سلام دوستان ،
سیستم من با مشخصات زیر :
Processor
Intel Core i5 650 3.2Ghz @ 3.8GHz
Motherboard
Asus P7P55D Deluxe
Memory
Corsair GMX 2x2GB @ 1600Mhz
Graphic Card
ATI HD 5870 Club3d
Power
AcBel 660W

تا 2روز پیش بسیار راحت رو روان کار میکرد با توجه به آورکلاک کوچیکی که رو انجام داده بودم که یهو وسط بازی پاور ترکید و رفتم گارانتی دادم و یک پاور نو دادن بهم ،
پاور رو اومدم خونه و نصب کردم دیدم تنظیمات بایوس پاک شدن پس دوباره به مقادیر قبلی برگردوندم ( چون این مادربورد 1333 رو در حالت عادی ساپورت میکنه و برای 1600 که فرکانس اصلی رم ها هست باید کمی آور بشه ) بعد از اعمال این تغییرات
گفتم یکم بالاتر ببرم مقادیر رو در حد 100Mhz و وقتی این کار رو انجام دادم سیستم بوت شد و وارد ویندوز شد اما بعد از 5 دقیقه هنگ کرد و هیچ جوری رفع نشد تا از از پاور برق رو قطع کردم ،
بعد از وصل کردن دوباره ی پاور حالا که میخوام روشنش کنم سیستم 1 ثانیه بوت میشه و خاموش میشه، بوت میشه و خاموش میشه همینجوری بصورت اتوماتیک !
بنظر شما چکار کنم ؟!

پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم :)

mehrdad_ab
21-08-11, 11:52
سلام
شما یکبار CLear Cmos انجام بدین تا تنظیمات ستاپ به حالت اولیه برگرده .
احتمالاً اورکلاکتون رو درست انجام ندادین که با این مشکل روبرو شدین.

Enemy
21-08-11, 14:05
سلام
شما یکبار CLear Cmos انجام بدین تا تنظیمات ستاپ به حالت اولیه برگرده .
احتمالاً اورکلاکتون رو درست انجام ندادین که با این مشکل روبرو شدین.

مشکل اینه که روی مادربورد نه جامپری هست - نه دکمه ای برای clear cmos و باتری رو هم کندم اما هیچ تغییری نکرد

mehrdad_ab
21-08-11, 14:14
مشکل اینه که روی مادربورد نه جامپری هست - نه دکمه ای برای clear cmos و باتری رو هم کندم اما هیچ تغییری نکرد
اگر جامپر نباشه دوتا اتصال وجود خواهد داشت-جامپر خور اما بدون جامپر-( معمولاً کنار باطری)که با درآوردن باطری به مدت حداقل 10 دقیقه و اتصال کوتاه دادن به اون میتونید کلیر سیموس انجام بدین.

Enemy
21-08-11, 14:59
تمام این کارهارو انجام دادن ، تمام قطعات رو مین بورد دیگه کار کردن ، مثل اینکه مین آسیب دیده که دارن میفرستن تهران برای گارانتی :(

mehrdad_ab
21-08-11, 15:08
تمام این کارهارو انجام دادن ، تمام قطعات رو مین بورد دیگه کار کردن ، مثل اینکه مین آسیب دیده که دارن میفرستن تهران برای گارانتی :(
احتمالش هست که پاور قبلی به مادربرد آسیب رسونده باشه .

nima_hl
28-08-11, 19:38

دکمه clear cmos روی پنل پشت ، کنار سوکت کیبرده