سلام و خسته نباشید
آخر سر چند روز پیش core i7 2600k رو خریدم
امروز که رو سیستم نصب کردم تو بایوس 60 درجه سانتی گرارد نشون میداد دمای cpu رو!!!
مادربوردم p8p67 و epu و tpu هر دو غیر فعال
خمیر فن همون اندک خمیریه که روی فن استوک هست، اتصالش رو با cpu هم چک کردم مشکلی نبود
درجه حرارت خود مادربورد حدودای 32 هست
پاور هم 530eu گرین
عجله ایه لطفا راهنمایی بفرمایید
mohamad70
18-08-11, 16:57
سلام و خسته نباشید
آخر سر چند روز پیش core i7 2600k رو خریدم
امروز که رو سیستم نصب کردم تو بایوس 60 درجه سانتی گرارد نشون میداد دمای cpu رو!!!
مادربوردم p8p67 و epu و tpu هر دو غیر فعال
خمیر فن همون اندک خمیریه که روی فن استوک هست، اتصالش رو با cpu هم چک کردم مشکلی نبود
درجه حرارت خود مادربورد حدودای 32 هست
پاور هم 530eu گرین
عجله ایه لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز
این پردازنده ها تا 70 درجه هم مشکلی ندارن
اما برای پیگیری بهتر دما میتونید نرم افزار Everest رو نصب کنید و به کمک نرم افزار Wprime پردازنده رو به مدت
15 دقیقه تحت فشار قرار بدید و بینید دما تا چه حد بالا میره؟
دمای اتاق رو هم در زمان تست اعلام کنید
designme
18-08-11, 17:51
دوست عزیز
اما برای پیگیری بهتر دما میتونید نرم افزار Everest رو نصب کنید و به کمک نرم افزار Wprime پردازنده رو به مدت
متشکر از پاسختون ولی ماکزیمم دمای سیفش حدودای 75 درجست و تو منوی بوت تا 65 درجه همینطوری خودش در عرض 30 تا 40 ثانیه میره!!!
mohamad70
18-08-11, 18:00
متشکر از پاسختون ولی ماکزیمم دمای سیفش حدودای 75 درجست و تو منوی بوت تا 65 درجه همینطوری خودش در عرض 30 تا 40 ثانیه میره!!!
ببینید دمایی که شما در بایوس رویت میکنید نه دمای Load هست نه دمای Idle و افزایش دما هم در بایوس تا چند درجه طبیعیه.
اگر میخواهید دماها رو دقیق بررسی کنید تستی که خدمتتون گفتم رو انجام بدید.
designme
18-08-11, 18:40
ببینید دمایی که شما در بایوس رویت میکنید نه دمای Load هست نه دمای Idle و افزایش دما هم در بایوس تا چند درجه طبیعیه.
اگر میخواهید دماها رو دقیق بررسی کنید تستی که خدمتتون گفتم رو انجام بدید.
جرئت نصب ویندوز نمیکردم ولی دیسک ویندوز xp رو انداختم برای نصب وقتی شروع به نصب کرد بلو اسکرین شد!
mehrdad_ab
18-08-11, 18:55
جرئت نصب ویندوز نمیکردم ولی دیسک ویندوز xp رو انداختم برای نصب وقتی شروع به نصب کرد بلو اسکرین شد!
سلام
من هم چند تا پیشنهاد دارم :
اول اینکه فن رو جدا کنید و یه خمیر مرغوب زیرش بمالید و کاملاً اصولی اون رو جا بزنید .بدون فشار اضافی و بدون لقی .
فن روی کیس رو طوری ببندید که هوا رو به طرف فن بدمه .
توی ستاپ تنظیم کنید که اگه دما خواست بالای 70 بره سیستم شات داون بشه .
یکبار دیگه سعی کنید ویندوز نصب کنید .
اگر جواب نگرفتین یه کولر دیگه روش نصب کنید .
اگر بازهم دما بالا بود مادربردتون مشکل داره و باید بره گارانتی ( به شرط سالم بودن پاور ، هر چند که آکبند و یا برندش گرین یا ... باشه )
designme
19-08-11, 00:35
سلام
من هم چند تا پیشنهاد دارم :
اول اینکه فن رو جدا کنید و یه خمیر مرغوب زیرش بمالید و کاملاً اصولی اون رو جا بزنید .بدون فشار اضافی و بدون لقی .
فن روی کیس رو طوری ببندید که هوا رو به طرف فن بدمه .
توی ستاپ تنظیم کنید که اگه دما خواست بالای 70 بره سیستم شات داون بشه .
یکبار دیگه سعی کنید ویندوز نصب کنید .
اگر جواب نگرفتین یه کولر دیگه روش نصب کنید .
اگر بازهم دما بالا بود مادربردتون مشکل داره و باید بره گارانتی ( به شرط سالم بودن پاور ، هر چند که آکبند و یا برندش گرین یا ... باشه )
حالا مادربورد چرا؟
گارانتی مادربورد ویستاست، با خدمات این گارانتی آشنایی دارید؟
متشکر
mmch
19-08-11, 01:34
سلام
دوست عزیز ویندوز xp بر روی سیستم شما نصب نمیشود . به طور کلی ویندوز xp با پردازنده های نسل جدید مشکل داره
از ویندوز 7 استفاده کنید
designme
19-08-11, 05:02
سلام
دوست عزیز ویندوز xp بر روی سیستم شما نصب نمیشود . به طور کلی ویندوز xp با پردازنده های نسل جدید مشکل داره
از ویندوز 7 استفاده کنید
مطمئنید؟؟؟
HoSsEiN.iR
19-08-11, 05:58
حالا مادربورد چرا؟
ببینید تمام قطعات به برد اصلی متصل میشوند پس برد برای هماهنگی و کار باقطعات برد باید بی عیب و نقص باشد . به علاوه تقسیم و رساندن ولتاژ به قطعات از طریق مادربرد انجام می شود پس اختلال در کار مادربرد منجر به وقوع مشکلات کوچک و بزرگ میشود
سلام
از ویندوز 7 استفاده کنید
قطعات با ویندوز xp مشکلی ندارند . blue screen به خاطر این نمیتونه باشه .
گفتید پاورتون گیرینه. لطفا مشخصات کامل سیستمتونو بگید تا بهتر بشه نظر داد .
mehrdad_ab
19-08-11, 11:00
حالا مادربورد چرا؟
گارانتی مادربورد ویستاست، با خدمات این گارانتی آشنایی دارید؟
متشکر
اگه مدار تغذیه مادربرد مشکل داشته باشه ، این مورد میتونه پیش بیاد . در هر حال مد نظر من دمای بالای پردازنده بود . شما رم رو به صورت تکی ببندید و فرکانس اون رو هم روی 1333 تنظیم کنید و این مورد رو هم بررسی کنید .
عید امسال یکی از هارد هام مشکل پیدا کرد. گارانتی ویستا ، گفتن 15 فروردین به بعد بیارین . یک ماه طول کشید تا مرمّت بشه !
designme
19-08-11, 12:48
مشخصات سیستم من:
cpu: 2600k
mb: p8p67
gpu: evga 560 1G
power: green 530 eu
hdd: segeate 1T
memory: kingmax hercules 1600 2*2G
case: magnum 2
3 فن 12 سانتی(دو تا ورودی و یکی خروجی)
designme
19-08-11, 13:27
اگه مدار تغذیه مادربرد مشکل داشته باشه ، این مورد میتونه پیش بیاد . در هر حال مد نظر من دمای بالای پردازنده بود . شما رم رو به صورت تکی ببندید و فرکانس اون رو هم روی 1333 تنظیم کنید و این مورد رو هم بررسی کنید .
تفاوتی حاصل نشد
designme
20-08-11, 19:30
دوست عزیز
xp که نصب نشد(بلو اسکرین) ولی 7 رو تونستم نصبت کنم
عجیبه!
دمایی که تو بایوس نشون میده حداقل 60 درجست و تا 67 تو یکی دو دقیقه همینطوری خودش میره ولی با everest 5.5.2 ...!!!
سه بار با این نرم افزار ریپور گرفتم بار اول و دوم بلو اسکرین شد!!!
Only the registered members can see the link
mehrdad_ab
20-08-11, 19:53
xp که نصب نشد(بلو اسکرین) ولی 7 رو تونستم نصبت کنم
عجیبه!
دمایی که تو بایوس نشون میده حداقل 60 درجست و تا 67 تو یکی دو دقیقه همینطوری خودش میره ولی با everest 5.5.2 ...!!!
سه بار با این نرم افزار ریپور گرفتم بار اول و دوم بلو اسکرین شد!!!
داخل ستاپ برخی از آپشنهای کنترل فن غیر فعال هستند ، به همین دلیل دما بیشتر از دمای نرمال دیده میشه اما دیگه نه 67 درجه !
گزینه Cool and Quiet یا همچین گزینه هایی رو غیر فعال کنید.
خوشبختانه دماها نرمال هستند و فکر می کنم بلو اسکرین مربوط به رم هاتون باشه
لطفاً از قسمت های SPD و Memory شات بزارین تا اگه موردی بود اشاره بشه .
.D3VIL.
20-08-11, 19:57
سلام
Bios مادربرد رو آپدیت کردید؟
designme
21-08-11, 05:28
داخل ستاپ برخی از آپشنهای کنترل فن غیر فعال هستند ، به همین دلیل دما بیشتر از دمای نرمال دیده میشه اما دیگه نه 67 درجه !
گزینه Cool and Quiet یا همچین گزینه هایی رو غیر فعال کنید.
خوشبختانه دماها نرمال هستند و فکر می کنم بلو اسکرین مربوط به رم هاتون باشه
لطفاً از قسمت های SPD و Memory شات بزارین تا اگه موردی بود اشاره بشه .
هربار خواستم بنچ مارک بگیرم سیستم فریز شد
تصویر پیوست از نرم افزار خود مادربورد هست که دما رو نرمال نشون میده ولی همون عدد 60 به بالا برای دما توی بایوس تغییری نکرده
تازه هم سیستم یکسری ادا ها در میاره مثالا وقتی روشن میکنم سیستم رو بعد یه 5 ثانیه سیستم کلا آف میشه و بعد 3 ، 4 ثانیه خودش شروع میشه بالا میاد! وقتی ری استارت میکنم هم همینطوره
سلام
Bios مادربرد رو آپدیت کردید؟
نسخه فعلی مادربورد 1503 هست یه نسخه دیگه یکی دو روز پیش تو سایت ایسوز بعد کلی سرچ دیدم 17xx بود که بتا هم بود ولی امروز کلی گشتم پیداش کنم نشد
آپدیتر خود مادربور هم میگرده چیزی پیدا نمیکنه
mehrdad_ab
21-08-11, 12:00
مدنظرم این شات بود
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این شات نیاز به بنچمارک نداره ،فقط کافیه از محیط دسکتاپتون عکس بگیرین.
mohamad70
21-08-11, 13:01
دوست عزیز شما این سیستم رو به تازگی خریدید درسته ؟
احیانا خودتون سیستم رو اسمبل نکردید ؟
چون خیلی کم پیش میاد که 1 سیستم تازه خریداری شده انقدر مشکل داشته باشه
designme
21-08-11, 16:14
مدنظرم این شات بود
این شات نیاز به بنچمارک نداره ،فقط کافیه از محیط دسکتاپتون عکس بگیرین.تصویر رو پیوست کردم ولی cpu-z همه اسلات هار رو مثل تصویر خالی نشون داد(نسخه 1.54)
دوست عزیز شما این سیستم رو به تازگی خریدید درسته ؟
احیانا خودتون سیستم رو اسمبل نکردید ؟
چون خیلی کم پیش میاد که 1 سیستم تازه خریداری شده انقدر مشکل داشته باشه بله تازه خریدم ولی با اسمبل آشنایی ندارم
دوست عزیز
wprime رو پیدا نکردم با BurnInTest تست گرفتم، 15دقیقه با کار 100% کلی cpu مشکلی نبود
ولی فکر کنم متوجه شدم مشکل از کجاست!! مین بورد رو با عنوان b3 / rev 3.00 خریدم یعنی مارک b3 و Revision 3.00 رو روی قوطیش زده ولی cpu-z طبق تصویر پیوست rev 1.00 رو نشون میده! آیا این rev همون رویژن مادربورد هست؟؟؟؟
سریالی که روی مادربورد هست چیزی شبیه به اون روی قوطیش پیدا نکردم تا مطابقت بدم
اگر باشه که دیگه...
mehrdad_ab
21-08-11, 19:02
من چند چیز به ذهنم میرسه :
1- سی پی یو رو دربیارین و خیلی با احتیاط اون رو دوباره جا بزنید.
2-ورژن 1.58 برنامه Cpu-z رو دانلود و از اون استفاده کنید .
3-آخرین ورژن بایوسی که برای مادربردتون ارائه شده رو دانلود و نصب کنید .
اگر مشکل پابرجا بود ( منظور فریز شدن و بلواسکرین ها ) ؛
4-رم ها+پاور+هارد رو روی یه سیتم دیگه امتحان کنید
اگر ok بودن مادربرد بدون شک مشکل داره و بفرستین برای گارانتی.
designme
21-08-11, 23:13
من چند چیز به ذهنم میرسه :
1- سی پی یو رو دربیارین و خیلی با احتیاط اون رو دوباره جا بزنید.
2-ورژن 1.58 برنامه Cpu-z رو دانلود و از اون استفاده کنید .
3-آخرین ورژن بایوسی که برای مادربردتون ارائه شده رو دانلود و نصب کنید .
اگر مشکل پابرجا بود ( منظور فریز شدن و بلواسکرین ها ) ؛
4-رم ها+پاور+هارد رو روی یه سیتم دیگه امتحان کنید
اگر ok بودن مادربرد بدون شک مشکل داره و بفرستین برای گارانتی.
مورد اول رو دو سه بار انجام دادم
نتایج مورد 2 پیوست شد
برای آپدیت از asus suite 2 استفاده میکنم که چیزی برای دانلود پیدا نمیکنه
پاور نه ولی رم ها و هارد رو سیستم دیگه تست شده
تو ویندوز روی حالت فول لود مشکلی نیست در واقع تو اسکن سخت افزار ها مشکل دارم، مثالا وقتی با everst رپورت میگیرم تا میرسه به printer (مورد آخر) بلو اسکرین میکنه ، هیچ پرینتر یا ارتباط usb اینایی در جریان نیست
یک سوال؟ تو تصویر سوم که پیوست کردم تفاوت اون دو رویژن که نوشته چیه؟؟
آخه رو قوطی مادربورد rev 3.00 زده، تا اونجایی که من میدنم rev 3 برای p8p67 میشه همون B3 با هر نرم افزاری هم که به مشخصات مادربودر نگاه میکنم rev 1.xx مینویسه
حالا اگه این rev1 همون b1 هست کلیه مشکلات از اینجا آب نمیخوره؟؟؟ چرا که موقع نصب هار(segate 1T barr) وقتی انداختمش روی sata2 هارد بوت شد ولی تو منوی بایویس هار رو نمیشناخت؟؟؟ تا اخر انداختمش روی sata3و الان مشکلی نیست
صبح میخوام ببرمش گارانتی، اگر میشه سریع راهنمایی بفرمایید
متشکر
mohamad70
21-08-11, 23:37
یک سوال؟ تو تصویر سوم که پیوست کردم تفاوت اون دو رویژن که نوشته چیه؟؟
آخه رو قوطی مادربورد rev 3.00 زده، تا اونجایی که من میدنم rev 3 برای p8p67 میشه همون B3 با هر نرم افزاری هم که به مشخصات مادربودر نگاه میکنم rev 1.xx مینویسه
حالا اگه این rev1 همون b1 هست کلیه مشکلات از اینجا آب نمیخوره؟؟؟ چرا که موقع نصب هار(segate 1T barr) وقتی انداختمش روی sata2 هارد بوت شد ولی تو منوی بایویس هار رو نمیشناخت؟؟؟ تا اخر انداختمش روی sata3و الان مشکلی نیست
صبح میخوام ببرمش گارانتی، اگر میشه سریع راهنمایی بفرمایید
متشکر
دوست عزیز این rev 1.xx ربطی به B3 بودن یا نبودن مین بورد نداره
اون مین بوردهای معیوب هم B2 بودن.
mehrdad_ab
22-08-11, 14:25
کلی بایوس ارائه شده که ...
ورژن فعلی شما خیلی قدیمی تره
در مورد هارد هم ، فکر می کنم هارد شما sata6 هست که بعد از اتصال به Sata6 مشکل برطرف شده .
P8P67 (REV 3.1)
designme
22-08-11, 15:46
کلی بایوس ارائه شده که ...
ورژن فعلی شما خیلی قدیمی تره
در مورد هارد هم ، فکر می کنم هارد شما sata6 هست که بعد از اتصال به Sata6 مشکل برطرف شده .
P8P67 (REV 3.1)
بله متشکر صبح پیدا کردم و آپدیت کردم(هرچند خود سویست پیدا نمیکرد-به نسخه 1850)
تا حالا هیچ جاش هیچ فرقی نکرده+پاور هم تست شد
قسمت نشد ببرم گارانتی ایشاا.. فردا
پشیمون شدم از خریدش:1. (36): آخه قبل از این مادربورد ایسوزی که خریده بودم یه چند سال پیش m2n-x plus اونم خیلی اذیت کرد
چند بار رفت گارانتی آخر سر یکی دست دومش رو فرستادن به مدل m2n-x که مشکل حل شد
bestirani2
23-08-11, 02:34
واسه نصب xp گزیته cpu id رو از bios غیر فعال کنید
دمای سی پی یوتون هم کاملاً عادیه
اگه میخواید بیاد پایین باید یک فن دیگه بگیرید
ارزونترینش بوفالو هست که جالب نیست و دمای bios رو میاره 50
فن خودش تو حالت بیکاری موردین داره ولی توی لود به 80 هم میرسه حتی
designme
23-08-11, 11:40
واسه نصب xp گزیته cpu id رو از bios غیر فعال کنید
دمای سی پی یوتون هم کاملاً عادیه
اگه میخواید بیاد پایین باید یک فن دیگه بگیرید
ارزونترینش بوفالو هست که جالب نیست و دمای bios رو میاره 50
فن خودش تو حالت بیکاری موردین داره ولی توی لود به 80 هم میرسه حتی
مشکل حل نشد
adel622
23-09-11, 01:59
موردی که دوستمون در مورد عدم امکان نصب ویندوز XP برروی سیستم های جدید(بضی از برندها) عرض کرد درسته اما این یکی از دلایلی که توسط دوستان مطرح شد می تونه باشه
designme
30-09-11, 09:57
خلاصه بعد از یک ماه از ارسال به گارانتی آخر سر دیروز بورد رسید دستم
یک هفته بعد از ارسال بورد زنگ زدم شرکت ویستا(بخش وضعیت قطعه) گفتن بورد شما تعمیریه و یکی دو روز پتعمیرش طول میکشه
بعد چند روز تماس گرفتم همون قسمت جواب این شد که بورد تعمیر شده و آماده ارساله ولی مشکل بورد رو که پرسیدم(سوختگی، شکستگی و...) متصدی اون بخش گفت چیزی نمیدونم بخش شهرستان رو بگیرید برای پیگیری ارسالش
بعد چند روز تماس مکرر آخر سر متصدی این قسمت جواب داد به تلفن و گفت آماده بشه واسه ارسال باهاتون تماس میگیریم
حدود 7 روز بعد خودم زنگ زدم گفت آمادست هزینش رو واریز کنید تا بفرستیم براتون
مشکل بورد رو پرسیدم گفت آپدیت بایوس کردیم مشکل حل شده!
یه برگه به عنوان توضیح همراه مادربورد فرستاده بودم که توش نوشته بودم بورد رو آپدیت کردم، گفتم بنده خودم آپدیت کرده بودم ایشون گفتن بنده هم اطلاع ندارم ولی همه مشکلات برد حل شده!!:1. (23):
دیروز بعد از نصب روس سیستمم خلاصه کنم آش همون آش بود و کاسه همون کاسه
یک جایی یه تفاوتی کرده بود که اگر نکرده بود هم اهمیتی نداشت
پشیمون شدم از ارسال به گارانتی
amin69r
30-09-11, 10:46
دوست عزیز تو بایوس ولتاز مربوط به سی پی یو رو بیارین پایین!
این جوری مشکل دماتون حل میشه.ولی در مورد بلو اس---ین ممکنه مشکل مربوط به سوکت پردازنه،خشاب های رم،و در بد ترین حالت،بورد چاپی مادربورد،یا خود سی پی یو باشه!
در هر صورت اگه قصد فروش قطعات تونو داشتین،به من خبر بدین! ;-)
خلاصه بعد از یک ماه از ارسال به گارانتی آخر سر دیروز بورد رسید دستم
یک هفته بعد از ارسال بورد زنگ زدم شرکت ویستا(بخش وضعیت قطعه) گفتن بورد شما تعمیریه و یکی دو روز پتعمیرش طول میکشه
بعد چند روز تماس گرفتم همون قسمت جواب این شد که بورد تعمیر شده و آماده ارساله ولی مشکل بورد رو که پرسیدم(سوختگی، شکستگی و...) متصدی اون بخش گفت چیزی نمیدونم بخش شهرستان رو بگیرید برای پیگیری ارسالش
بعد چند روز تماس مکرر آخر سر متصدی این قسمت جواب داد به تلفن و گفت آماده بشه واسه ارسال باهاتون تماس میگیریم
حدود 7 روز بعد خودم زنگ زدم گفت آمادست هزینش رو واریز کنید تا بفرستیم براتون
مشکل بورد رو پرسیدم گفت آپدیت بایوس کردیم مشکل حل شده!
یه برگه به عنوان توضیح همراه مادربورد فرستاده بودم که توش نوشته بودم بورد رو آپدیت کردم، گفتم بنده خودم آپدیت کرده بودم ایشون گفتن بنده هم اطلاع ندارم ولی همه مشکلات برد حل شده!!:1. (23):
دیروز بعد از نصب روس سیستمم خلاصه کنم آش همون آش بود و کاسه همون کاسه
یک جایی یه تفاوتی کرده بود که اگر نکرده بود هم اهمیتی نداشت
پشیمون شدم از ارسال به گارانتی
designme
30-09-11, 11:45
cpu اور نیست که ولتاز اضافی داشته باشه
مشکل درجه حرارت فقط تو بایوس موجوده(رجوء به صفحات قبلی تایپیک)
اگر قصد فروش داشتم خبر میدم بهتون
amin69r
30-09-11, 13:29
من هم یادم نمیاد گفته باشم سی پی یو تون اور شده!
بعضی وقت ها مادربورد ها ولتاز بالاتری از اون چیزی که پیش فرض سی پی یو هست و بهش اعمال میکنن(به دلیل کالیبراسیون نا درست مدار تغذیه)
که با انجام این کار ،بون هیچ مشکل]یا دست کاری مشکل حل میشه!
این مورد خیلی نادر پیش میاد،ولی متاسفانه چون خودمم از اون دسته افرادم که خیلی خوش شانسم(!؟) این مورد هم برام پیش اومده(با (athlon 6400
حتما تست کنید این موردو و هر بار 1/100 تا 5/100 کاهش بدین ولتازو و تست کنید باز
تایمینگ های رم رو هم به صورت دستی تنظیم کنید
+
cpu اور نیست که ولتاز اضافی داشته باشه
مشکل درجه حرارت فقط تو بایوس موجوده(رجوء به صفحات قبلی تایپیک)
اگر قصد فروش داشتم خبر میدم بهتون
siyamak sama
27-10-11, 15:48
سلام دوست عزیز cpu cori7 تا دمای 70 مشکل نداره به نظر منم وینذوز 7 بریزی دماش پایینتر میاد من خودم رو لب تاب cori7 اکس پی ریختم سی پی یوم تا صد رسید خاموش کرد:great::great:
MR TASH
27-10-11, 16:00
برای منم بر روی درجه 46 هستش :lol:
designme
28-10-11, 00:24
سلام دوست عزیز cpu cori7 تا دمای 70 مشکل نداره به نظر منم وینذوز 7 بریزی دماش پایینتر میاد من خودم رو لب تاب cori7 اکس پی ریختم سی پی یوم تا صد رسید خاموش کرد:great::great:
برای منم بر روی درجه 46 هستش :lol:
سلام این تایپیک مال مدتی پیش هست
با توجه به پست 14 و تصویر پیوست زیر که در پست های قبلی موجوده این مشکل فقط وفقط در بایوس موجوده و این درصورتیه که دمای مشاهده شده با سایر نرم افزار ها کاملا نرمال هست
و جالب بگم که با کولر hyper 212+ در حالت کلاک و دمای پایین اتاق(18) حدودهای 18' در حالت کم کاری هست و گاها به 15درجه هم میرسه!!!:1. (27):(خودم هم در عجم برای این دما)
و در حالت اورکلاک روی فرکانس 4.6 با ولتاژ auto و فعال بودن تکنولوژی اینهنس اینتل و load line calibration = medium در حالت کم کاری 30' و در فول لود بالاتر از 65' ندیدم بره:cool: ولی همچنان مشکل دما در بایوس موجوده!!
البته تونستم با اودلاین کم رو فرکانس 4.8 با دمای زیر 72(فول لود) کامل استیبل کنم سیستم رو که فقط کمی آفست منفی دادم مشکلی هم نبود
متشکر از همگی