PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب اسلیپ ویندوز سون

taei
18-08-11, 09:33
وقتی اسلیپ رومیزنم بعضی موقع ها سیستم درستی میره رو اسلیپ و فنها خاموش میشه و بعد هم با کلیک موس درستی روشن میشه اما بیشتر مواقع مانیتور و یکی از فنها خاموش میشه اما فک کنم فن سی پی یو روشن میموننه و رو اسلیپ نمیره سیستم ... دیگه هم با هیچی روشن نمیشه نه با موس نه با کیبورد نه با پاور ... ریست رو هم که میزنم شروع میکنه یه صدای عجیب تق تق دادن...تو این حالت باید پاور رو بگیری تا خاموش شه سیستم ،بعد روشن کنی . ... کسی میدونه ایراد از چیه و اون صدا واسه چیه ؟

گرافیک : ATI Radeon HD 4670
cpu: intel Core i5
ram:4 gig
moderboard:FOXCON
win: Seven 64-bit

genuine :Active

mehrdad_ab
19-08-11, 11:26
وقتی اسلیپ رومیزنم بعضی موقع ها سیستم درستی میره رو اسلیپ و فنها خاموش میشه و بعد هم با کلیک موس درستی روشن میشه اما بیشتر مواقع مانیتور و یکی از فنها خاموش میشه اما فک کنم فن سی پی یو روشن میموننه و رو اسلیپ نمیره سیستم ... دیگه هم با هیچی روشن نمیشه نه با موس نه با کیبورد نه با پاور ... ریست رو هم که میزنم شروع میکنه یه صدای عجیب تق تق دادن...تو این حالت باید پاور رو بگیری تا خاموش شه سیستم ،بعد روشن کنی . ... کسی میدونه ایراد از چیه و اون صدا واسه چیه ؟

گرافیک : ATI Radeon HD 4670
cpu: intel Core i5
ram:4 gig
moderboard:FOXCON
win: Seven 64-bit

genuine :Active
این صدای تق تق احیاناً مربوط میشه به هاردتون
هارد سیستمتون چیه ؟ ( وسترن گرین ؟ : دی ؟ )
توی ستاپ تنظیمات پاور رو ( دقیقاً حضور ذهن ندارم و نمی تونم الان سیستم رو ریستارت کنم ) رو روی STR3 بزارین و امتحان کنید.
تنظیمات پاور توی کنترل پنل در چه وضعیته ؟

taei
20-08-11, 10:28
این صدای تق تق احیاناً مربوط میشه به هاردتون
هارد سیستمتون چیه ؟ ( وسترن گرین ؟ : دی ؟ )
توی ستاپ تنظیمات پاور رو ( دقیقاً حضور ذهن ندارم و نمی تونم الان سیستم رو ریستارت کنم ) رو روی STR3 بزارین و امتحان کنید.
تنظیمات پاور توی کنترل پنل در چه وضعیته ؟
hard:SAMSUNG HD502HJ ATA Device
تنظیمات پاور هم رو "بالانس" هست ...دو تا گزینه که بیشتر نداره بالانس و پاور سییور ...بطور پیش فرض رو اولی هست

ریستش همیشه مشکل نداره فقط وقتی تو شرایط مشابه میزنم رو اسلیپ دو حالت پیش میاد یا درستی میره رو اسلیپ یا نه .... که وقتی نمیره مادربورد فقط روشن میمونه و دیگه اگه ریست رو بزنی شروع میکنه صدا دادن

پاور هم ACPI Suspond Type ش به طور پیش فرض [[S3 [STR] بود

mehrdad_ab
20-08-11, 11:23
Suspend Mod رو روی S3 گذاشتین ؟ تفاوتی حاصل نکرد ؟

taei
20-08-11, 13:05
Suspend Mod رو روی S3 گذاشتین ؟ تفاوتی حاصل نکرد ؟
از اول خودش رو S3 بود الانم هست