ورود

مشاهده نسخه کامل : q9550 + M.B DP45SG + cosair 4gb + asus 9600

nima_hl
02-08-11, 01:43
سلام

این قطعات را به صورت یکجا یا تکی میخوام به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشم

قطعات حدود 1 سال کار کردند و جعبه و دفترچه ندارند ، فقط cd مادربرد و گرافیک موجوده

پردازنده را که همه میشناسید

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Intel® Core™2 Quad Processor Q9550
(12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB) (Only the registered members can see the link)

فن استوکش روشه

Intel® Desktop Board DP45SG (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

2 تا pcie 2 16X و خروجی eSata داره ( مشخصات را لینک کردم ) کارت گارانتی نداره و نمیدونم تا کی و توسط چه شرکتی گارانتی شده

2 تیغه corsair vs2gb1333d3 (Only the registered members can see the link) با گارانتی آسمان رایانه

و یدونه
EN9600GT/DI/1GD3 (Only the registered members can see the link)

که تا 9/2012 گارانتی ویستا داره

در مورد قیمت هم آزادید که قیمت بدین فقط کمتر از قیمت نفر قبل نباشه

زمان تست هم به بچه های آشنای غیر آورکلاکر هر چقدر مایل بودن و به بچه های آورکلاکر 1 ثانیه میدم :lol:

فقط من شبها دیر وقت میتونم بیام فروم به همین دلیل پستها رو با تاخیر 1 شب میتونم جواب بدم ( دوستان دلگیر نشن )

دوستان توجه داشته باشن که این یک مزایده فروش نیست و ممکنه با نفر اول معامله کنم پس اگر این قطعات به کارشون میاد زود قیمت اعلام بفرمایند ( البته در فروش هم عجله ای ندارم )

nima_hl
12-08-11, 02:24
رمها و گرافیک فروخته شد ، مادربرد و پردازنده موجوده

am2
14-08-11, 00:21
سلام دوست عزیز

230 تومن برای مادربرد و سی پی یو
ممنون

PUMAOC
14-08-11, 14:30
نیما برگشته..... چه طوری نیما جان :

آپ.....

am2
16-08-11, 23:47
دوست عزیز قیمت مد نظرتون رو برام ارسال کنید
ممنون

nima_hl
29-08-11, 05:28
230 تومن برای مادربرد و سی پی یو
ممنون .................................................. ..................................................

سردی نکنی با این قیمت دادن!!!!
فروشنده صبر داشته باشه خیلی خوبه:whistle:

عزیز من صبرم زیاده و ایشون هم قیمت مورد نظرشون را اعلام کردن

چون قیمت پایه اعلام نشده و قیمتی هم قبل از ایشون اعلام نشده بوده اگر 1000 تومن هم میفرمودند بنده ناراحت نمیشدم نهایت این بود که معامله انجام نمیشد

BORZOEI
07-09-11, 17:11
سلام عزیز دل من زیاد قیمت دستم نیست و اهل قیمت گرفتن هم نیستم ( بلد نیستم ! ) اگر سی پی یو رو تکی می فروشین من بهش احتیاج دارم و می خرمش لطفاً قیمت بدین

nima_hl
10-09-11, 00:40
دوستان خیلی پوزش میخوام که این تاپیک خیلی طولانی شد و پستهای دوستان را دیر جواب دادم

کلیه قطعات بفروش رسید و تاپیک بسته میشه