آقا این اولین پست ما توی این سایت هست که با سوال شروع شد:wink:
هارد سیگیت 500 گیگ دارم مدل :st3500413as
یه دفعه ایی دیگه بالا نیومد و دیتکت نمیشه من روی سه چهار سیستم تست زدم فایده نداشت روی سایت سیگیت هم رفتم اما نتیجه ایی نگرفتم
الان با یه سیستمی قسمت بوت میادش اما توی ویندوز توی device manager نیستش و اصلا شناسایی نمیشه
دنبال فریمورش هستم اما نمیدونم کجا میتونم بگیرمش ؟ توی سیگیت نیست خداقل من ندیدم
خیلی برام حیاتی هست نیازی شدیدی به اطلاعاتش دارم
خواهش میکنم اگر راهی هست راهنمایی بفرمائید ؟
ممنونم :give_rose:
st3500413as/7200.12/500gig
nima_hl
31-07-11, 01:18
سلام دوستان
آقا این اولین پست ما توی این سایت هست که با سوال شروع شد:wink:
هارد سیگیت 500 گیگ دارم مدل :st3500413as
یه دفعه ایی دیگه بالا نیومد و دیتکت نمیشه من روی سه چهار سیستم تست زدم فایده نداشت روی سایت سیگیت هم رفتم اما نتیجه ایی نگرفتم
الان با یه سیستمی قسمت بوت میادش اما توی ویندوز توی device manager نیستش و اصلا شناسایی نمیشه
دنبال فریمورش هستم اما نمیدونم کجا میتونم بگیرمش ؟ توی سیگیت نیست خداقل من ندیدم
خیلی برام حیاتی هست نیازی شدیدی به اطلاعاتش دارم
خواهش میکنم اگر راهی هست راهنمایی بفرمائید ؟
ممنونم :give_rose:
st3500413as/7200.12/500gig
سلام
اگر هارد دیتکت نشه شما نمیتونید فرمور را آپدیت کنید و برای این هارد به دلیل جدید بودن هنوز فرمور جدیدی منتشر نشده
اینترفیس این هارد از sata3 پشتیبانی میکنه . از کابل و سوکت ارتباطی اطمینان حاصل بفرمائید که اشتباها به سوکت sata2 متصل نشده باشه
اگر کابل شما برای sata3 طراحی شده باشه ( که معمولا رنگ مشکی داره ) و به سوکت sata3 هم متصل فرمودید به گارانتی مراجعه کنید
ولی اگر هارد شما فاقد گارانتی داخلیست و اطلاعاتتون حیاطیه بایستی یک هارد مشابه خرید بفرمائید و برد هاردها را با یکدیگر تعویض بفرمائید
hosienmax100
31-07-11, 09:14
سلام نیما جان خیلی ممنون بابت پاسخ
خب من با همون کابلی که توی این مدت و مشابه همون تست زدم که بالا نمیاد گارانتی داره اما من اطلاعات برام مهمه اونا هیچ ضمانتی نمیدن در خصوص این ../
این برد رو شنیدم به نظرت احتمالش هست با تعویض برد درست شه توی تهران جایی نیست بشه برد رو خرید ؟و اینکه باید دقیقآ همین مدل باشه یا نه مثلا 7200.11 باشه اما 500 ممکنه ..
بازم ممنونم ازت دادا ..
nima_hl
01-08-11, 00:09
سلام نیما جان خیلی ممنون بابت پاسخ
خب من با همون کابلی که توی این مدت و مشابه همون تست زدم که بالا نمیاد گارانتی داره اما من اطلاعات برام مهمه اونا هیچ ضمانتی نمیدن در خصوص این ../
این برد رو شنیدم به نظرت احتمالش هست با تعویض برد درست شه توی تهران جایی نیست بشه برد رو خرید ؟و اینکه باید دقیقآ همین مدل باشه یا نه مثلا 7200.11 باشه اما 500 ممکنه ..
بازم ممنونم ازت دادا ..
بعید میدونم برد این هارد به دلیل جدید بودن جائی گیرتون بیاد
هارد باید از همین مدل باشه چون اگر اشتباه نکنم طرح برد کاملا عوض شده و سری قدیم به این هارد نمیخوره
در موارد مشابه روی هاردهای SATA2 مشکل با این روش حل شده ( تعویض برد )