البته بیشتر صدای ایجاد شده از هارد توسط کیس منتشر میشه
به عبارتی اگر قطر ورقهای به کار رفته در کیس مناسب باشه یا هارد توسط پدهای لاستیکی به کیس متصل شده باشند صدای بسیار کمی از هارد به گوش شما میرسه
البته اگر از پداهای لاستیکی استفاده فرمودید دقت داشته باشید که تحویه مناسب برای هارد ایجاد کنید که دمای هارد بالا نرود
fekriintel
27-07-11, 08:32
ممنون از راهنمایی شما --نمیدونم آیا شما با این نوع هارد ها کار کردید یا نه ولی وقتی من یک هارد مثل 500 sata2 رو تست می کنم کاملا بی صداست و وقتی اونو با یک هارد 1 ترا مثل wd مدل black جابجا میکنم این کاملا محسوس است
nima_hl
27-07-11, 10:11
ممنون از راهنمایی شما --نمیدونم آیا شما با این نوع هارد ها کار کردید یا نه ولی وقتی من یک هارد مثل 500 sata2 رو تست می کنم کاملا بی صداست و وقتی اونو با یک هارد 1 ترا مثل wd مدل black جابجا میکنم این کاملا محسوس است
با هارد wd black کار کردم ، متاسفانه صدای هارد 1 ترابایت چند برابر سری 500 مگابایتیه و تنها راهی که تونستم صداشو مهار کنم استفاده از کیسهای مناسب و عایق بندی لرزش بوده که تا حد زیادی جلوی انتشار صدا را گرفته
mohammad1985
27-07-11, 16:28
هاردهای هیتاچی کم صدا ترین هاردهایی هستن که تا حالا باهاشون کار کردم
rez
16-08-11, 04:42
هارد سامسونگ
به شرط اینکه حداقل 1/4 حجمش خالی باشه و دیفرگ شده باشه
mohammad1985
17-08-11, 05:00
تجربه شخصی خودم
1 هیتاچی
2 سامسونگ
3 مشترکا سیگیت و وسترن
البته بسته مدل خود هارد هم داره ممکنه یه مدل کم صدا باشه یه مدل دیگه سرو صداش زیاد باشه ! ( از یک برند )