من بهترین نرم افزار بدیل فرمت تصویری رو یم خواستم که کرک هم داشته باشه یا مجانی باشه که!
1 . از تمام ترد های CPU استفاده کنه !
2 . از GPU اگر بشه استفاده کنه.
3 . تمام فرمت ها با هز رزولوشنی رو به تمام فرمت ها با هر رزولوشنی تبدیل کنه.
من فیلم های BD و MKV رو می خواستم به DviX تبدیل کنم برای سینمای خانگی خونمون چون هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه به جز همین DivX .
خیلی گشتم نرم افزار های زیادی رو هم دان کردم ! مثل :
AVS Video Converter 6
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426 Portable
و یه چند تا دیگه معروفترینشون همین 2 تا بودن که باز هم یه ارور های عجیبی می دادن !
مثلانرم افزار اولی تا یه جاهایی رو تبدیل می کنه مثلا 45% با 8 تا تِر ِ د CPU i7 950 اما یه هو ارور ویندوز می آد که نرم افزار STOP working !!!
این فایل رو به عنوان مثال :
Planet.Earth.1080p.BluRay.x264.Ep1 From Pole To Pole
لطفا نرم افزاری می شناسید معرفی کنید.
sAsAn.K
26-07-11, 10:42
سرعت تبدیل بستگی به روش استفاده شده برای Encode کردن هم داره ، شما از XviD4PSP استفاده کن ببین میتونه کاری که میخوایو انجام بده یا نه ...
mohamad70
26-07-11, 11:31
سلام به همه ی دوستان خبره :Love-PCN~!:.
من بهترین نرم افزار بدیل فرمت تصویری رو یم خواستم که کرک هم داشته باشه یا مجانی باشه که!
1 . از تمام ترد های CPU استفاده کنه !
2 . از GPU اگر بشه استفاده کنه.
3 . تمام فرمت ها با هز رزولوشنی رو به تمام فرمت ها با هر رزولوشنی تبدیل کنه.
من فیلم های BD و MKV رو می خواستم به DviX تبدیل کنم برای سینمای خانگی خونمون چون هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه به جز همین DivX .
خیلی گشتم نرم افزار های زیادی رو هم دان کردم ! مثل :
AVS Video Converter 6
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426 Portable
و یه چند تا دیگه معروفترینشون همین 2 تا بودن که باز هم یه ارور های عجیبی می دادن !
مثلانرم افزار اولی تا یه جاهایی رو تبدیل می کنه مثلا 45% با 8 تا تِر ِ د CPU i7 950 اما یه هو ارور ویندوز می آد که نرم افزار STOP working !!!
این فایل رو به عنوان مثال :
Planet.Earth.1080p.BluRay.x264.Ep1 From Pole To Pole
لطفا نرم افزاری می شناسید معرفی کنید.
با سلام
MediaCoder یک نرم افزار کانورت حرفه ای و رایگان هست که ازین لینک (Only the registered members can see the link) می تونید دانلود کنید.
تا 16 ترد را پشتیبانی میکنه و در استفاده از GPU هم فقط Cuda رو پشتیبانی میکنه.
البته از Cuda بیشتر برای Encode فیلم های Full HD استفاده میشه نه Divx .
این نرم افزار به جای کدک Divx از XviD استفاده میکنه که هر 2 توسط سینمای خانگی قابل پخشه.
البته این نرم افزار هم به خاطر Open source بودن ممکنه ارورهای زیادی بده اما من خودم تبدیل فیلم های HD به
DivX باهاش مشکلی نداشتم.
سوالی بود در خدمتم.
PUMAOC
27-07-11, 02:00
می گم من هر کاری کردم نتونستم تو این نرم افزاری که معرفی کردید رزولوشن رو تعیین کنم !!! کل نرم افزار رو زیر و رو کردم.
یه چیز دیگه سرعت دکودینگ کردن نمی دونم همون تبدیل فرمت خیلی پایینه !! عادی هست !؟ مثلا این مستندی که می خوام تبدیل کنم 51 مین هست برای تبدیل 1 ساعت و 45 دقیقه وقت لازم داره!!
mohamad70
27-07-11, 11:51
می گم من هر کاری کردم نتونستم تو این نرم افزاری که معرفی کردید رزولوشن رو تعیین کنم !!! کل نرم افزار رو زیر و رو کردم.
یه چیز دیگه سرعت دکودینگ کردن نمی دونم همون تبدیل فرمت خیلی پایینه !! عادی هست !؟ مثلا این مستندی که می خوام تبدیل کنم 51 مین هست برای تبدیل 1 ساعت و 45 دقیقه وقت لازم داره!!
توی این تصویر مشخصه از کجا رزولوشن رو تغییر بدید ( تب Picture ) :
5617
سرعت کانورت بستگی به پردازنده و حجم بیت ریتی که برای فایل خروجی در نظر میگیرید داره.
از اونجا که ویدئوی مورد نظرتون Full HD 1080P هست Decode کردنشم عملیات سنگینی است و به نظرم یک همچین زمانی طبیعیه .
PUMAOC
28-07-11, 13:06
وقتی به اینتر نت وصل نباشم این گزینه برام فعال نمی شد !!! عجییب.