ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستمی برای مونتاژ حرفه ا فیلم

erfanath
17-07-11, 11:42
با سلام به تمام دوستان عزیز:
بنده کامپیوتری می خوام جمع کنم که به امید خدا و مشاوره شما عزیزان می خوام یه چیزه شاخ و با حال جمع کنم
و اینکه من می خوام با تمام نرم افزار های فیلم سازی و گرافیکی به طور حرفه ای کار کنم ( البته من هنوز حرفه ای نیستم اما دارم کلاس می رم در حد اینکه واسه این سایتا کار گرافیکی بکنم) و می خوام تا حرفه ای شدنم کم نیارم و باش کار کنم
درباره این هارد SSD یکم توضیح بدید. اینکه رینگ کردن یعنی چی؟
اورکلاک یعنی چی؟
من هزیینه ای که می خوام برای این سیستم بکنم 150000 هستش.که مانیتور-کیس و کیبور رو خودم انتخاب می کنم ولی شما هم واسم ذکر کنید چون فکر کنم برای سیستم حرفه ای این چیزها هم تاثیر داشته باشه
ممنون خداحافظ
منتظرم:great:

mehrdad_ab
17-07-11, 17:20
با سلام به تمام دوستان عزیز:
بنده کامپیوتری می خوام جمع کنم که به امید خدا و مشاوره شما عزیزان می خوام یه چیزه شاخ و با حال جمع کنم
و اینکه من می خوام با تمام نرم افزار های فیلم سازی و گرافیکی به طور حرفه ای کار کنم ( البته من هنوز حرفه ای نیستم اما دارم کلاس می رم در حد اینکه واسه این سایتا کار گرافیکی بکنم) و می خوام تا حرفه ای شدنم کم نیارم و باش کار کنم
درباره این هارد SSD یکم توضیح بدید. اینکه رینگ کردن یعنی چی؟
اورکلاک یعنی چی؟
من هزیینه ای که می خوام برای این سیستم بکنم 150000 هستش.که مانیتور-کیس و کیبور رو خودم انتخاب می کنم ولی شما هم واسم ذکر کنید چون فکر کنم برای سیستم حرفه ای این چیزها هم تاثیر داشته باشه
ممنون خداحافظ
منتظرم:great:
سلام
برای میکس و مونتاژ و بوجه ای که دارین پیشنهادم اینه:
mb=Asus p8p67~220T
Cooler=Hyper212~45
cpu=2500k~260T
ram=4*2Gig bus1600~105T
hdd=Western black 1T~115T
SSD=Adata32G~100
Vga=6850~245T
psu=Green 530Aeu~70
monitor=2261Vp LG~230T
mouse +key~20
Speaker~60
odd=liteon 24x~25
case~30
مانیتور رو فول اچ دی با ورودی HDMI انتخاب کردم که با توجه به کارتون بالاترین کیفیت ممکن رو خواهید داشت.
پردازنده ، ضریب باز بوده و علاوه بر قابلیت توربو میتونید با کولر انتخابی آورتن رو انجام بدین.
جمعاً حدود 1525 تومن درمیاد که اگر تونستید کیس رو از سری گرین به قیمت حدود 45-40 تومن بگیرید که تهویه بهتری دارند و برای آورکلاک بازده بهتری نشون میدن.
راجب سئوالاتون هم در انجمن چرخی بزنید ، تاپیک های مختلفی در این موردها داریم.
سئوالی بود در خدمتم.

erfanath
17-07-11, 18:20
ممنون از پاسختون. من cpuرو Intel core i7 950 2600K انتخاب کردم و در مورد مادربردی که گفتید. من شنیدم که این سری SATA 2.0 خوب کار نمی کنه و باید منتظر سری جدید این مادربرد باشیم.
در مورد مانیتور :
مانيتورAOC LCD-
مدل : 2236VWA
سايز : 21.5 اينچ
صفحه نمايش عريض
مجهز به هاب : USB
داراي اسپيكر مخفي
داراي ورودي DVI
داراي بدنه مشكي براق
مجهز به تكنولوژی: DCB
داراي كليد : Off Timer
مجهز به كليدهاي لمسي
وضوح تصویر: 1920 X 1080
قابلیت پخش ‎(Full HD) 1080P :
زمان پاسخ دهی سريع 5 ميلی ثانيه
نسبت كنتراست بسيار بالا 60,000:1 ‎
زاویه دید H: 160° و V: 160° (CR>10)‎
يک سال گارانتی ماديران
می خوام اینو بگیرم
و در مورد هارد SSD این هار چیه؟ و چه میکنه و برای چه کاری و حتما به یه هارد دیگه نیاز دارم و باید این 2 تا رو چه جوری با هم مچ کنم
درباره اور کلاک یه توضیح بدید
مننون منتظرم بای

erfanath
17-07-11, 18:21
ممنون از پاسختون. من cpuرو Intel core i7 950 2600K انتخاب کردم و در مورد مادربردی که گفتید. من شنیدم که این سری SATA 2.0 خوب کار نمی کنه و باید منتظر سری جدید این مادربرد باشیم.
در مورد مانیتور :
مانيتورAOC LCD-
صفحه نمايش عريض
داراي اسپيكر مخفي
داراي ورودي DVI
داراي بدنه مشكي براق
مجهز به كليدهاي لمسي
يک سال گارانتی ماديران
می خوام اینو بگیرم
و در مورد هارد SSD این هار چیه؟ و چه میکنه و برای چه کاری و حتما به یه هارد دیگه نیاز دارم و باید این 2 تا رو چه جوری با هم مچ کنم
مننون منتظرم بای

mehrdad_ab
17-07-11, 18:34
در مورد مانیتور :
مانيتورAOC LCD-
صفحه نمايش عريض
داراي اسپيكر مخفي
داراي ورودي DVI
داراي بدنه مشكي براق
مجهز به كليدهاي لمسي
يک سال گارانتی ماديران
می خوام اینو بگیرم
مننون منتظرم بای
950 و 2600 با هم تفاوت دارند .
2600k حدود 360 تومن باید باشه .
مادربردهای معیوب تعویض و جمع آوری شدند و این مربوط به چند ماه پیشه ، برای احتیاط موقع خرید دقت کنی که روی جعبه مادربرد B3 حک شده باشه که چیپ اصلاح شده هستش.
هاردهای SSD دارای سرعت رید و رایت بالایی هستند و هنگام کار پرفورمنس بالاتری روخواهید داشت ولی قیمت بالائی رو دارند. نیازی به مچ کردن نیست . و اگر قصد استفاده از SSD رو دارین ، فقط ویندوز رو روی اون نصب کنید. مچ شدن برای وقتیه که بخواین دوهارد رو رید کنید.
مانیتور رو سعی کنید 2261 یا لااقل 2253tq به قیمت حدود 200 بردارین . ریزکار برای شما در آینده حائز اهمیت خواهد بود.
اینهم در مورد آورکلاک : Only the registered members can see the link

erfanath
17-07-11, 18:45
پاسخ های شما واقعا منو کمک کرد. بیبینید زمانی که من هارد SSD رو وصل کردم و ویندوز روش نصب کردم. حلا حتم باید یه هارد 1TB داشته باشد با بافر بالا درسته؟ وقتی این دو رو سیستم وصل باشه واسم مشکل پیش نمیاره و اون سرعتی که باید اون هار به ما بده رو می ده یا کم میشه؟ باید رید بکنم یا نه؟ رید کردن یعنی چی؟ رندر یعنی چی؟
در مورد مانیتور: آیا پورت HDMI حتما نیاز دارم؟
و اینکه با این هزینه مادربردی با چیپست دیگه ای نیست که بم بگید و به دردم بخوره؟ و مانیتور من چه پورتهایی نیاز داره؟
یا حق منتظرم

erfanath
17-07-11, 18:45
پاسخ های شما واقعا منو کمک کرد. بیبینید زمانی که من هارد SSD رو وصل کردم و ویندوز روش نصب کردم. حلا حتم باید یه هارد 1TB داشته باشد با بافر بالا درسته؟ وقتی این دو رو سیستم وصل باشه واسم مشکل پیش نمیاره و اون سرعتی که باید اون هار به ما بده رو می ده یا کم میشه؟ باید رید بکنم یا نه؟ رید کردن یعنی چی؟ رندر یعنی چی؟
و اینکه با این هزینه مادربردی با چیپست دیگه ای نیست که بم بگید و به دردم بخوره؟ و مانیتور من چه پورتهایی نیاز داره؟
یا حق منتظرم

mehrdad_ab
17-07-11, 19:13
یا حق منتظرم
:give_rose: خواهش میکنم
:lol:ولی چقدر سئوال
اگر SSD خریدین برای ویندوز لازم میشه ، چون باتوجه به محدودیت حجمی که داره ، چیز زیادی نمیشه روش بریزین. ، ماها که نداریم به همینشم راضئیم . اما هارد یک ترابایت هم کفاف کارتون رو میکنه و هم میتونید روش ویندوز نصب کنید و هم فایل هاتون رو ذخیره کنید . پس SSD ضروریت نداره و اگه بخوایم سرعت بالاتری داشته باشیم اون رو برای نصب ویندوز انتخاب می کنیم.
در رید هم دوتا هارد رو با کابل دیتای مربوطه به مادربرد وصل می کنیم و عملیات خاص خودش رو انجام میدیم ، سرعت انتقال داده هام در این صورت بالا میاد ، فقط ریسکی که اینکار داره ، اینه که اگر یک هارد بامشکل روبرو بشه ، کل اطلاعات ، میپرن .
شما چون میکس میخواین کار کنید ، بهتره مانیتورتون پورت HDMI رو داشته باشه
چیپ P67 جزء بهترین چیپست های حال حاضره ، چیپ Z68 هم ارائه شده که به نظرم p67 تمام انتظارات شما رو برآورده میکنه
رندر هم وقتی برنامه های میکس رو باهاش کار می کنید متوجه میشید که چی ، مدت زمانی که طول میکشه یه پروژه ی مثلاً ویدئویی آماده بشه

erfanath
17-07-11, 19:30
واقعا ممنون. البته شما با این کارتون به من یاد میدید که چیزهایی که بلدم رو از کسی دریغ نکنم
اگه لازم نباشه از هارد SSD فعلا صرف نظر میکنم
و اینکه رندر چیز سخت افزاری نیس؟
ممنون خدانگهدار

erfanath
17-07-11, 19:30
واقعا ممنون. البته شما با این کارتون به من یاد میدید که چیزهایی که بلدم رو از کسی دریغ نکنم
ممنون خدانگهدار

mehrdad_ab
17-07-11, 19:52
یا حق منتظرم

ممنون خدانگهدار
خواهش می کنم
اگه نظر شخصی من رو بپرسید ، فعلاً برای SSD هزینه نمی کنم و با یه هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال بلک یا سیگیت Barracuda 12 کار می کنم و وقتی که هزینه ای SSD پایین اومد ، خرید می کنم .
رندر هم ، سخت افزار نیست ، مثلاً فرض کیند توی 3DMAX دارین طرحی رو آماده میکنید . مدت زمانی که طول میکشه این طرح آماده بشه رو به اصطلاح رندر بهش مبگن ( به زبون خودمون گفتم که ساده وار بشه ) در طی مدت رندر ، و بسته حجم طرح گرافیکی یا ... ممکنه پردازنده با تمام توان خودش کار کنه و هرچقدر پردازنده قوتری داشته باشیم ای رندر زمان کمتری خواهد برد. حتی میتونید رم رو 4 گیگ بردارین و پردازنده رو 2600k انتخاب کنید . درآینده رم رو ارتقاء بدید.