سلام من سه تا سوال دارم
1- به تازگی بعضی موقع ها که پشت سیستمم می آیم می بینم روشن شده است.برای همین مجبور شده ام بعد از خاموش کردن کامپیوترم برق کیسم را هم قطع کنم که این باعث می شود ساعت و تاریخ سیستممم همیشه اشتباه باشد
2- هر دفعه کامپیوترم را روشن می کنم تنظیمات بایاسم(setup,bios or cmos) به هم ریخته
3- در بالا آمدن سیستم دو ویندوز به من نشان داده میشود تا یکی را انتخاب کنم در حالی که من یک ویندوز نصب شده دارم و اگر آن یکی را انتخاب کنم آن ویندوز بالا نمیآید (چون ویندوزی وجود ندارد)
احتمال میدهم در نصب ویندوز جدید قدیمیه درست پاک نشده آیا راهی هست بدون نصب مجدد ویندوز این مشکل را حل کنم؟
ممنون از هرکسی که کمکم کنه
mehrdad_ab
09-07-11, 14:27
سلام من سه تا سوال دارم
1- به تازگی بعضی موقع ها که پشت سیستمم می آیم می بینم روشن شده است.برای همین مجبور شده ام بعد از خاموش کردن کامپیوترم برق کیسم را هم قطع کنم که این باعث می شود ساعت و تاریخ سیستممم همیشه اشتباه باشد
2- هر دفعه کامپیوترم را روشن می کنم تنظیمات بایاسم(setup,bios or cmos) به هم ریخته
3- در بالا آمدن سیستم دو ویندوز به من نشان داده میشود تا یکی را انتخاب کنم در حالی که من یک ویندوز نصب شده دارم و اگر آن یکی را انتخاب کنم آن ویندوز بالا نمیآید (چون ویندوزی وجود ندارد)
احتمال میدهم در نصب ویندوز جدید قدیمیه درست پاک نشده آیا راهی هست بدون نصب مجدد ویندوز این مشکل را حل کنم؟
ممنون از هرکسی که کمکم کنه
سلام
اول از همه باطری لیتیوم مادربرد رو تعویض کنید.
عمر مفید اون به پایان رسیده و باعث میشه که تنظیمات ستاپ ، سیو نشن و همونطو که خودتون هم نوشتین ، تنظیمات بهم بریزه ، به عبارتی تنظیمات ریست میشن ، همین ریست شدن باعث بهم خوردن ساعت و تاریخ میشه ، از طرفی توی تنظیمات ستاپ ، گزینه ای داریم که با فعال شدن اون ، وقتی تلفن زنگ میخوره ، کامپیوتر هم روشن میشه ، پس بعد از عوض کردن باطری ، اون رو غیر فعال کنید . گزینه هایی مثل Resume by ring , modem و مثل اینها .(با فرض اینکه سیم تلفن به فکس مودم شما وصله ) البته یه گزینه ای هم داریم که وقتی اون رو تنظیم می کنیم ، کامپیوتر سر ساعت تعیین شده ، روشن میشه ، که مصداق قضیه حال شما نمیشه .
در مورد ویندوز هم ، چون درایو رو فرمت نکردین ، به عبارتی موقع نصب ویندوز جدید ، اون رو آپگرید کردین ، هنگام بوت ،صفحه ای باز میشه که ازتون میخواد یک اوپریشن سیستم رو انتخاب کنید . میتونید از طریق مسیر زیر ویندوز غیر قابل استفاده رو ، از منو حذف کنید . اشتباه تو این مورد باعث میشه که ویندوزتون دیگه بوت نشه و مجبور بشین دوباره ویندوز نصب کنید.
mycomputer-proterties-advance-startup and recovery-edit
توی نوت پد باز شده ، خط فرمان نوشته شده برای ویندوز غیر قابل استفاده رو دیلت کنید و تغییرات رو سیو و سیستم رو ریسارت کنید.
شاد باشید.