سلام میخواستم پر سرعت ترین هارد 500 رو بهم معرفی کنین.
اول یه سوال میگن 500 بهتر از 1T هست اره؟
منظور از ساتا 3 گیگ ساتا 6 گیگ چیه؟
یه سوال دیگه راید چیه اگه دوتا هاردو راید کنیم سرعت میره بالا؟اگه میره چرا؟
دیگه قیمت هم بدین دیگه ممنون.
mehrdad_ab
08-07-11, 19:26
سلام میخواستم پر سرعت ترین هارد 500 رو بهم معرفی کنین.
اول یه سوال میگن 500 بهتر از 1T هست اره؟
منظور از ساتا 3 گیگ ساتا 6 گیگ چیه؟
یه سوال دیگه راید چیه اگه دوتا هاردو راید کنیم سرعت میره بالا؟اگه میره چرا؟
دیگه قیمت هم بدین دیگه ممنون.
سلام
پرسرعت ترین و باکیفیت ترین هارد 500 گیگ ، وسترن بلک هستش که متاسفانه دیگه داخل بازار موجود نیست ( فکر می کنم دیگه تولید نمیشه )
هارد 500 نویز خیلی ، خیلی کمی داره ، که من تو برند مورد علاقه ی خودم سیگیت که استفاده می کنم ، هیچ صدایی ازش نمیشنوم ، ولی توی هارد یک ترا نویز محسوسی به گوش میرسه .
توی رید صفر سرعت رایت و رید بالا میره ، اما ریسک از بین رفتن اطلاعات هم بالا میره ، یعنی اگر یک هارد مشکل پیدا کنه ، اطلاعات هر دو هارد از بین میره .
هارد سیگیت 500 رو دیروز 49 خرید داشتم ، یک ترابایت هم فکر می کنم الان حدود 65 الی 70 باشه و یک ترابایت وسترن بلک حدود 110 الی 115 تومن .
شاد باشید.
پ.ن:
سرعت انتقال داده ها در ساتا 6 بالاتر از ساتا 3 هست. یه چیزی مثل همون usb3 و usb2 که عامیانه ترینشه
sepehrlp
08-07-11, 19:30
پر سرعت ترین هارد 500 سامسونگ F3 هست HD502HJ به قیمت 50 هزار تومان
ساتا 3 یا همان 6Gbs و ساتا 2 یا همان 3Gbs که نرخ انتقال اطلاعات هست
شما میتونید با راید کردن 2 یا چند هار به صورت همزمان سرعت خواندن و نوشتن رو بالا ببرید به سرچ در همین فروم اطلاعات کامل در مورد انواع راید رو به شما میده
mrwalt
08-07-11, 19:41
SSD چی بخوام واسه نصب ویندوز و برنامه ها بگیرم.
اگه میشه یه قیمت بدین
mehrdad_ab
08-07-11, 20:37
SSD چی بخوام واسه نصب ویندوز و برنامه ها بگیرم.
اگه میشه یه قیمت بدین
خرید نداشتم
(اما تو سایت فروشگاه اینترنتی که قیمتهاش مناسبه)
30 گیگ برند ADATA رو 115 زده بود.
BlackVPS
08-07-11, 22:45
خرید نداشتم
(اما تو سایت فروشگاه اینترنتی که قیمتهاش مناسبه)
30 گیگ برند ADATA رو 115 زده بود.
برای خرید SSD بهتر است از مدلی خریداری کنید که کنترلر آن از نوع sandforce SF-1222 TA3 باشد تا سرعت READ 285 و WRITE 1275 را به شما بدهد. البته انواع دیگر با سرعت پایینتر هم قابلیت های بسیار خوبی دارند ولی این نوع کنترلر بیشترین سرعت را بر روی پرت SATA ii به شما می دهد
برای خرید SSD بهتر است از مدلی خریداری کنید که کنترلر آن از نوع sandforce SF-1222 TA3 باشد تا سرعت READ 285 و WRITE 1275 را به شما بدهد. البته انواع دیگر با سرعت پایینتر هم قابلیت های بسیار خوبی دارند ولی این نوع کنترلر بیشترین سرعت را بر روی پرت SATA ii به شما می دهد
مانند PATRIOT INFERNO 60 GB
KINGSPEC 64 GB
درسته
توی سایت لیون هم قیمت رو اینطور نوشته !
60 گیگ هم از لحاظ اقتصادی زیاد مقرون به صرفه درنمیاد و رید صفر دوهارد 500 به نظرم معقولانه تر هستش .
mrwalt
09-07-11, 18:05
حالا چطوری رید 0 میکنن؟میشه یاد بدین؟
هارد الانم 320 هست با 500 که بگیرم میتونم رید کنم؟
راستی یه سوال دیگه نرم افزار HD Tune Pro رو دانلود کردم چطوری سرعت هارد رو بفهمم؟حساب کتابش چطوریه؟
ممنون
mrwalt
09-07-11, 18:05
راستی یه سوال دیگه نرم افزار HD Tune Pro رو دانلود کردم چطوری سرعت هارد رو بفهمم؟حساب کتابش چطوریه؟
ممنون
mehrdad_ab
09-07-11, 18:32
ممنون
برای رید بهتره دو هارد انتخابی تو یه ظرفیت باشن ( باید نداره ، اما بهتره ) و چیپ مادربردتون باید اون رو ساپورت کنه ، یعنی قابلیت رید داشته باشه
بعد از اتصال هر دو هارد به مادربدر ، توی ستاپ رید رو فعال کنید و موقع بوت سیستم پیغامی میده که اگر قصد رید کردن دارین مثلاً Ctrl+0 یا ... رو فشار بدین و مراحل بعدی رو خودش راهنمائی میکنه که نحوه ی پارتیشن بندی و نصب ویندوز هست .
در مورد HDtune قسمت بنچمارک دو قسمت داریم . رید و رایت ، که اگر کل هاردتون یکپارچه یعنی یک درایو باشه میتونید رایت رو انتخاب و استارت روبزنید . بعد از زمانی حداقل و حداکثر سرعت رو بهتون میده که میتونید با سرعت هارد دوستان که توی انجمن گذاشتن مقایسه کنید.
بنچمارک رید هم که نیاز به داشتن تک پارتیشن نداره و میتونید با فشردن استارت ، سرعت رید هاردتون رو بگیرید .
عکس زیر سرعت رید هارد یک ترابایت سیگیت من بدون دیفرگ و بافر 32 هستش . Baracuda 12
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
mrwalt
18-07-11, 17:55
دیروز رفتم هارد بگیرم همین 500 یارو گفت بافر 64 با 32 هیچ فرقی نداره الکی واسه تبلیغه
منم گفتم الکی چیه شرکتش بیکاره مگه الکی بسازه
درسته بافر 64 با 32 فرقی نداره؟
یه سوال دیگه الان خریدن هارد 500 بصرفه تره یا 1 ترا؟
mehrdad_ab
18-07-11, 17:59
دیروز رفتم هارد بگیرم همین 500 یارو گفت بافر 64 با 32 هیچ فرقی نداره الکی واسه تبلیغه
منم گفتم الکی چیه شرکتش بیکاره مگه الکی بسازه
درسته بافر 64 با 32 فرقی نداره؟
یه سوال دیگه الان خریدن هارد 500 بصرفه تره یا 1 ترا؟
اگه وسترن بلک بخرین با بافر 64 و اگه سیگیت بگیرین با بافر 32 موجود هستند . سایر مدل ها برای بکاپ گیری مناسبن . به مدل های پیشنهاد شده ، دقت کنید.
بافر 64 و 32 تفاوتشون توی رید و رایت های حجیم به چشم میاد و توی سیستم عامل تفاوت محسوسی رو نمیشه حس کرد.
به نظرم خرید هارد یک ترابایت سیگیت از همه اقتصادی تره .