PDA

مشاهده نسخه کامل : کمکک کنید

omid405
07-07-11, 23:46
یه سیستم با مشخصات زیر بستم.
mb asus p8p67pro
ram geil dul chanel 2*2gi
cpu:i5 2310
powre 585b
نمیدونم چش میشه بعد یه مدت 20 دقیقه کار خیلی معمولی مثل اینترنت و عکس و اینا . هنگ میکنه. بعضی موقع هم یه صفحه ابی می آید. لطفا کمک کنید چشه؟
رم هام با cl:7-7-7-24 هستن
ایرادهایی که ممکنه داشته باشه رو هم بگید.
مرسی

mohamad70
08-07-11, 00:07
mb asus p8p67pro
powre 585b
نمیدونم چش میشه بعد یه مدت 20 دقیقه کار خیلی معمولی مثل اینترنت و عکس و اینا . هنگ میکنه. بعضی موقع هم یه صفحه ابی می آید. لطفا کمک کنید چشه؟
مرسی

آخرین نسخه نرم افزار Everst نصب کنید و بعد از 10 الی 15 دقیقه از بالا اوومدن ویندوز از تب Sensor اوون

1 عکس بگیرید تا دماها رو بررسی کنیم.

در مورد رم هم آیا تایمینگ رو خودتون به صورت دستی بر روی 24 7 7 7 تنظیم کردید؟؟

omid405
08-07-11, 11:27
Only the registered members can see the link

بعد 20 تا 30 دقیق صفحه سیاه موس و کیبورداز کار میوفتن

تایمینگش همون مال رمه. من فقط مادربرد. cpu و ram عوض کردم.

omid405
08-07-11, 11:27

بعد 20 تا 30 دقیق صفحه سیاه موس و کیبورداز کار میوفتن

تایمینگش همون مال رمه. من فقط مادربرد. cpu و ram عوض کردم.

mehrdad_ab
08-07-11, 11:41
mb asus p8p67pro
powre 585b
مرسی
سلام
دماها نرماله
متاسفانه رم های ژیل اینگونه اذیتشون زیاد شده
شما تنظیمات ستاپ رو لود دیفالت کنید و یک شات هم از cpu-z بزارین . شاید با ست تایمینگ ، دیگه بلو اسکرین نداشته باشیم ( اگر مشکل از رم باشه ! )

omid405
08-07-11, 12:14
مرسی از پاسخ ولی بلو سکرین رو اگه نگاه کنید ارورش برای کارت گرافیک هست nvlddmkm.sys هست. سرچ کردم دیدم اکثرا با درایور کارت گرافیک همچین مشکلی داره. فعلا درایور کارت گرافیک رو پاک کردم. دارم اخرین ورژن رو دانلود می کنم تا بیبینم چی میشه. مشکل هم از زمانی پیش امد که درایور ها رو نصب کردم. از وقتی هم که درایور گرافیکو پاک کردم هنگ نشده فعلا. نتیجه رو می گم.

omid405
11-07-11, 20:30
سلام.
از وقتی کامپیوتر رو بستم بعضی وقتی شب ها خاموش می کنم کامل(از برق میکشم) فرداش برای اولین بار که روشن می کنم این پیغام زیر می اید. این چی میگه؟؟ تو عملکرد کامپیوتر اخلالی نمی بینم عین ساعت کار می کنه. فقطم زمانی میاد که از برق می کشم فرداش بخوام روشن کنم.

omid405
11-07-11, 20:30
سلام.
از وقتی کامپیوتر رو بستم بعضی وقتی شب ها خاموش می کنم کامل(از برق میکشم) فرداش برای اولین بار که روشن می کنم این پیغام زیر می اید. این چی میگه؟؟ تو عملکرد کامپیوتر اخلالی نمی بینم عین ساعت کار می کنه. فقطم زمانی میاد که از برق می کشم فرداش بخوام روشن کنم.

ViViD
12-07-11, 00:18
بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کنید شاید مشکلتون برطرف بشود

لینک:

omid405
12-07-11, 09:56
سلام.
اصلا اين پيغام چي ميگه؟؟ مشكلش چيه؟ راهي نيست اپديت نكنم درست شه؟

mehrdad_ab
12-07-11, 15:19
سلام.
اصلا اين پيغام چي ميگه؟؟ مشكلش چيه؟ راهي نيست اپديت نكنم درست شه؟
تنظیمات بایوس کامپیوتر بهم میریزه .
همونطو که وحید جان هم گفتند ، شما بایوس رو با آخرین ورژن آپدیت کنید .
Clear cmos کنید .
دوباره امتحان کنید .
اگر مشکل حل نشد ، به یه باطری لیتیوم دیگه امتحان کنید . اگر بازهم مشکل داشتن ، مادربرد باید راهی گارانتی بشه .

omid405
12-07-11, 15:49
تنظیمات بایوس کامپیوتر بهم میریزه .
همونطو که وحید جان هم گفتند ، شما بایوس رو با آخرین ورژن آپدیت کنید .
Clear cmos کنید .
دوباره امتحان کنید .
اگر مشکل حل نشد ، به یه باطری لیتیوم دیگه امتحان کنید . اگر بازهم مشکل داشتن ، مادربرد باید راهی گارانتی بشه .

Clear cmos چجوريه؟؟ يعني اول اپديت كنم اگه درست نشد clear كنم، يا اين 2تا مرحله باهمه؟
در مورد اپديت هم ميشه توضيح بديد چجوريه؟ تا حلا اپ نكردم. فايل اپديت اخرين ور‍‍‍ژن رو دارم.

mehrdad_ab
12-07-11, 16:03
Clear cmos چجوريه؟؟ يعني اول اپديت كنم اگه درست نشد clear كنم، يا اين 2تا مرحله باهمه؟
در مورد اپديت هم ميشه توضيح بديد چجوريه؟ تا حلا اپ نكردم. فايل اپديت اخرين ور‍‍‍ژن رو دارم.
روی مادربرد جامپری هست که کنارش توضیحاتی نوشته ، مثلاً 2-1 نرمال و 3-2 کلیر
شما جامپر رو رو 3-2 بزارین و برگردونید به حالت اول.
اینرو امتحان کنید ، اگر جواب نداد ، بایوس رو آپدیت کنید ، در مورد نحوه ی اون هم مقاله مفصلی توی سایتمون هست ، اما خلاصه وار بخوام بگم ، کارخانه ی سازنده ، کار رو خیلی راحت کرده و اگر توی سایت کارخانه سازنده ، قسمت دانلود بایوس ، نرم افزاری هم ارائه کرده که میتونید تحت ویندوز ، و تنها با چند کلیک ساده ، بایوس رو آپدیت کنید.
بعد آپدیت ، بازهم کلیر سی موس کنید و امتحان کنید و ...

omid405
13-07-11, 20:18
روی مادربرد جامپری هست که کنارش توضیحاتی نوشته ، مثلاً 2-1 نرمال و 3-2 کلیر
شما جامپر رو رو 3-2 بزارین و برگردونید به حالت اول.
اینرو امتحان کنید ، اگر جواب نداد ، بایوس رو آپدیت کنید ، در مورد نحوه ی اون هم مقاله مفصلی توی سایتمون هست ، اما خلاصه وار بخوام بگم ، کارخانه ی سازنده ، کار رو خیلی راحت کرده و اگر توی سایت کارخانه سازنده ، قسمت دانلود بایوس ، نرم افزاری هم ارائه کرده که میتونید تحت ویندوز ، و تنها با چند کلیک ساده ، بایوس رو آپدیت کنید.
بعد آپدیت ، بازهم کلیر سی موس کنید و امتحان کنید و ...

سلام. اقا cler cmos هم کردیم نشد. این پیغام امد.

از اول هم این پیغام می امد با اون یکی پیغام.
این یکی در مورد chassis intruded هست. که نه در bios دیدم نه جامپر روی مادربرد. لطفا کمکم کنید.
مرسی

mehrdad_ab
14-07-11, 11:00
سلام. اقا cler cmos هم کردیم نشد. این پیغام امد.

از اول هم این پیغام می امد با اون یکی پیغام.
این یکی در مورد chassis intruded هست. که نه در bios دیدم نه جامپر روی مادربرد. لطفا کمکم کنید.
مرسی
تنظیمات مربوط به فن ها رو غیر فعال کنید و بزارین با حداکثر دور کار کنه .
cool and quiet هم اگر بود غیر فعالش کنید.

omid405
15-07-11, 10:53

سلام. بایوس رو اپدیت کردم فعلا 2روزی هست مشکل ندارم تا بعدا نمیدونم. درضمن میخواستم بیبینم در عکس زیر ان 3 پین که دورش مستطیل قرمز هست چیه؟ من اون 2تا مستظیل زردهای بالای مادربرد رو فن سقف کیس رو گذاشتم با فن cpu ان مستطیل زرد پاین کیس هم فن که پشت کیس هیت وص کردم. درست وصل کردم؟؟

omid405
15-07-11, 10:53

سلام. بایوس رو اپدیت کردم فعلا 2روزی هست مشکل ندارم تا بعدا نمیدونم. درضمن میخواستم بیبینم در عکس زیر ان 3 پین که دورش مستطیل قرمز هست چیه؟ من اون 2تا مستظیل زردهای بالای مادربرد رو فن سقف کیس رو گذاشتم با فن cpu ان مستطیل زرد پاین کیس هم فن که پشت کیس هیت وص کردم. درست وصل کردم؟؟ کیسم infinity هست

mehrdad_ab
15-07-11, 11:40
سلام. بایوس رو اپدیت کردم فعلا 2روزی هست مشکل ندارم تا بعدا نمیدونم. درضمن میخواستم بیبینم در عکس زیر ان 3 پین که دورش مستطیل قرمز هست چیه؟ من اون 2تا مستظیل زردهای بالای مادربرد رو فن سقف کیس رو گذاشتم با فن cpu ان مستطیل زرد پاین کیس هم فن که پشت کیس هیت وص کردم. درست وصل کردم؟؟ کیسم infinity هست

مستطیلی که دورش خط قرمز کشیدی و پیش سوکت پردازنده قرار رگفته و مستطیل زرد رنگ هر دو مربوط به فن پردازنده هستند که بسته به نوع فن که سه پین هست یا چهار پین میتونید اون رو وصل کنید.
پایینی و اطرافی هام مربوط به فن کیس هست .
پ.ن:
ارور chassis intruded مربوط به عدم دیتکت این فن های سه پین میشه که اگر این ارور رو داشتین میتونید با تغییر یا غیر فعال کردنشون ارور رو برطرف کنید یا همونطور که گفتم تنظیمات توی ستاپ که مربوط بهشون میشه رو غیر فعال کنید.