ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم

imdoo
05-07-11, 11:44
سلام.
می خواستیم یه سیستم بخریم واسه شرکت گفتم بیام و از اساتید اینجا مشورت بگیرم.
می خوام از لحاظ کارایی بالا باشه.راستش هر کاری احتمالش هست روی این سیستم انجام بگیره! از تایپ تا 3D Max و حتی بازی :lol:
اما خوب اصلی ترین قضیه اینه که این سیستم کلاً 24 ساعته روشنه!و داره کار می کنه!
احتمالاً نرم افزار WAMP هم روش نصب و اجرا می شه و یه چندتا از سایت های داخلی شرکت روش قرار می گیره.(سایت هایی که فقط از طریق شبکه داخلی شرکت دردسترس خواهد بود)
و در آخر هم پل دسترسی اینترنت به شبکه داخلی شرکت هست!(4 تا سرور توی شرکت هست که به دلایلی مقامات می گند واسه دسترسی نباید از اونا استفاده بشه! و این سیستم نقطه اتصال اینترنت به شبکه داخلی شرکت و همچنین سرور های شرکت هست!)
قیمت هم خوب قاعدتاً توی شرکت ها ما باید پیشنهاد بدیم بعد بره رئسا تایید کنند:whistle: پس هرچی کمتر باشه بهتره.
شرمنده ام!خودمم متوجه هستم که یک معادله است با n مجهول ولی واسه همین به خدمت اساتید رسیدم که ازشون مشاوره بگیرم.
پیشاپیش ممنون
:Love-PCN~!:

mehrdad_ab
05-07-11, 16:51
سلام.
می خواستیم یه سیستم بخریم واسه شرکت گفتم بیام و از اساتید اینجا مشورت بگیرم.
می خوام از لحاظ کارایی بالا باشه.راستش هر کاری احتمالش هست روی این سیستم انجام بگیره! از تایپ تا 3D Max و حتی بازی :lol:
اما خوب اصلی ترین قضیه اینه که این سیستم کلاً 24 ساعته روشنه!و داره کار می کنه!
احتمالاً نرم افزار WAMP هم روش نصب و اجرا می شه و یه چندتا از سایت های داخلی شرکت روش قرار می گیره.(سایت هایی که فقط از طریق شبکه داخلی شرکت دردسترس خواهد بود)
و در آخر هم پل دسترسی اینترنت به شبکه داخلی شرکت هست!(4 تا سرور توی شرکت هست که به دلایلی مقامات می گند واسه دسترسی نباید از اونا استفاده بشه! و این سیستم نقطه اتصال اینترنت به شبکه داخلی شرکت و همچنین سرور های شرکت هست!)
قیمت هم خوب قاعدتاً توی شرکت ها ما باید پیشنهاد بدیم بعد بره رئسا تایید کنند:whistle: پس هرچی کمتر باشه بهتره.
شرمنده ام!خودمم متوجه هستم که یک معادله است با n مجهول ولی واسه همین به خدمت اساتید رسیدم که ازشون مشاوره بگیرم.
پیشاپیش ممنون
:Love-PCN~!:
سلام
خب سیستم کامل با مانیتور و اسپیکر میخواین ؟ یا فقط کیس ؟
حداکثر بودجتون واسه این کار چقدره ؟
قسمت اعظم کارتون واسه سرور حساب میشه یا گرافیک ؟

imdoo
06-07-11, 10:43
سلام.
اول ممنون واسه پاسختون.
در مورد کیس تنها یا با مانیتور و اسپیکر:
مانیتور و اسپیکر و... که مهم نیستند برامون،هرچی بود بود! همون کیس تنها مهمه.
حداکثر بودجه هم تعیین نشده اما خوب عرض کردم باید یه چیزی باشه که تایید بشه.واقعاً خودمم اطلاعی ندارم.
اگه لطف کنید و مثلاً 3-4 تا کانفیگ با اختلاف 100 هزار تومن بین 700 تا 1100 بهم معرفی کنید واقعاً ممنون می شم!
اما در مورد کاربرد:
ببینید پای این سیستم باید یه نفر از بچه های واحد IT شرکت بشینه و کارهای روزمره اش رو انجام بده.از اون طرف هم اون اتفاقات که قبلاً گفتم(24 ساعته روشن،نقطه دسترسی شرکت به اینترنت و...) باید بیافته.
پس می شه گفت این قضیه 50 ، 50 هست.
البته فعلاً دارم به آقایون می گم که این کار عاقلانه نیست و خوب سعی می کنم که نظرشون رو بزنم! اما با این حال احتمالاً تا قبل از موفقیت بنده در این امر:1. (35):باید سیستم ها خریداری بشه پس شما کاربرد رو 50% و %50 در نظر بگیرید.
واقعاً از راهنماییتون ممنونم