PDA

مشاهده نسخه کامل : كمك ! كمك !!كارت صداي آنبورد مادربوردم خراب شده !! خواهشا يكي كمكم كنه !!

amira4
30-06-11, 22:27
سلام دوستان عزيز!!

برادر كوچك من 6 روز پيش داشت با اين كارت صداي آنبودر من كه در مادر بورد است كار ميكرد و من هم خانه نبودم !! اونوقت قسمتي كه سيم اسپيكر ميره توي آن قسمت صداي مادربورد(( همون وسطي و سبز رنگ )) لاش يه چيز گير كرده !!! يعني داداشم اين كار رو كرده !!!

خب من الان يه كارت صداي تو مادر بوردم گذاشتم ولي سي دي كارت صدا رو پيدا نميكنم !!Only the registered members can see the link

خواهشا يكي كمكم كنه و اگه ميتونه يه لينك دانلود براي نصب اين كارت صداي من بزاره !!!

همه ي سايت هاي ايراني و خارجي رو گشتم ولي چيزي پيدا نكردم !!!

مدل كارت صدا :‌multimedia audio contoroller !!! البته فكر نكنم مدلش اين باشه ولي تو ديوايز منيجر اين رو نوشته !!

خواهشا يكي كمكم كنه

ولي خواهشا كمكم كنيد !!

اين شنبه ميبرمش گارانتي ولي خواهشا كمكم كنيد !!

Over_Cracker
30-06-11, 22:44
سلام دوست عزیز.

درون پورت خروجی صدا چی گیر کرده؟ اگر جسم پلاستیک مانند...باشه با یک میخ پیچ نازک میتونید بیرون بیارید،یعنی میخ پیچ رو درون اون شی پیچ کنید تا قفلش کنه و بعد بکشید بیرون.

در مورد درایور کارت صدا،مدل دقیق رو باید ذکر کنید،یعنی مدل روی کارت رو بخونید تا بشه درایورش رو پیدا کرد.(اگر شماره آیسی رو کارت رو هم تونستید ذکر کنید)

در اخر و برای استفاده موقت، از خروجی صدای جلو کیس هم میتونید استفاده کنید

amira4
30-06-11, 23:04
سلام دوست عزیز.

درون پورت خروجی صدا چی گیر کرده؟ اگر جسم پلاستیک مانند...باشه با یک میخ پیچ نازک میتونید بیرون بیارید،یعنی میخ پیچ رو درون اون شی پیچ کنید تا قفلش کنه و بعد بکشید بیرون.

در مورد درایور کارت صدا،مدل دقیق رو باید ذکر کنید،یعنی مدل روی کارت رو بخونید تا بشه درایورش رو پیدا کرد.(اگر شماره آیسی رو کارت رو هم تونستید ذکر کنید)

در اخر و برای استفاده موقت، از خروجی صدای جلو کیس هم میتونید استفاده کنید
سلام !! توش يه چيز فلزي مثل منگنه گير كرده !! منگنه نيست ولي جنسش مثل اونه !!
مدل كارت صدا رو دقيقا نميدونم !!‌ولي ميدونم كه كريستال است !!!

از جلوي كيس هم ميتونم وصل كنم ؟! ميشه راهنمايي كنيد كه سيم هاي مربوط رو تو كدوم قسمت مادر بورد بزارم ؟!

البته ميدونم كجا وصل ميشه ولي نميدونم كه مثل كدوم سيم رو به كدوم قسمت وصل كنم !!

Over_Cracker
01-07-11, 01:41
اگر که پورت های جلوی کیس وصل نباشه،باید به صورت زیر،سیم ها رو به کانکتور F-audio وصل کنید:

Only the registered members can see the link

هفت تا سیم باید داشته باشید که باعث فعال شدن،میکروفون و اسپیکر میشه:
-سیم MIC=IN به پین 1
-دو سیم گراند یا GND رو به پین های 2 و 3
-سیم R-out به پین 5
-سیم ret-r به پین 6
-سیم L-out به پین 9
-سیم ret-L به پین 10