با سلام
بنده 4تا رم 2gig با مارک geil pc8500 خریداری کردم. این رم ها وقتی چند ساعت کار میکنند یه دفعه پنجره خطای آبی ویندوز ظاهر میشود. جالب است من رم ها در این وضعیت یکی یکی با نرم افزار memtest86 تست کردم و 2تا را خطادار دیدم و 2تا سالم. چند ساعت بعد دوباره امتحان کردم و با تعجب دبدم که سالم هستند.
دلیل این موضوغ کجا میتواند باشد. مادربورد M3A78 میباشد و سی پی یو phenom 8450
mehrdad_ab
26-06-11, 16:42
با سلام
بنده 4تا رم 2gig با مارک geil pc8500 خریداری کردم. این رم ها وقتی چند ساعت کار میکنند یه دفعه پنجره خطای آبی ویندوز ظاهر میشود. جالب است من رم ها در این وضعیت یکی یکی با نرم افزار memtest86 تست کردم و 2تا را خطادار دیدم و 2تا سالم. چند ساعت بعد دوباره امتحان کردم و با تعجب دبدم که سالم هستند.
دلیل این موضوغ کجا میتواند باشد. مادربورد M3A78 میباشد و سی پی یو phenom 8450
سلام
ژیل یه خورده زیادی روی سیستم بازی درمیاره
عکس cpu-z ( از قسمت spd و meomory ) رو که دوستمون مظاهر جان گفته بودند رو نزاشتین .
بایوس سیستم در چه وضعیه ؟
پاور سیستم و اینکه چند وقته داره کار میکنه ؟
hamed.shahsavari
26-06-11, 18:21
واقعیتش امروز هر 4تا را رفتم دادم گارانتی، یک هفتس روش کار کردم. همون رم های قدیمی geil 1gig را دوباره گذاشتم که 4تا داشتم. یه نکته فقط از اون ها در مورد SPD یادم هست اینکه توی اون فقط 800 و 667 و 400 را داشت و 1066 را نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاور هم گرین 430w هست و کلا مصرف را کم کردم وقتی شک کردم اما تاثیری نداشت. البته وقتی سرعت cpu را از auto در آوردم خوب شد. به هر حال هر کسی خواهان بود میتونم بدم بهش چون دنبال یه سیستم جدید هستم