ورود

مشاهده نسخه کامل : لطفا برای X6 1090T و Asus M4A87TD کارت گرافیک و رم معرفی کنید + چند سوال

mahbang
15-06-11, 20:17
سلام من قصد خرید این قطعات را دارم
با کلید بر روی علامت + به قسمت مشخصات منتقل میشوید

CPU : AMD Phenom X6 1090T = 248000 + (Only the registered members can see the link)
MainBoard : Asus M4A87TD/USB3 = 130000 + (Only the registered members can see the link)
Case : Green Wee = 29000 + (Only the registered members can see the link)
DVD RW : Plaxtor = 39000

با توجه به سی.پی.یو و مادربرد لطفا یک کارت گرافیک تا 150000 تومان و رم 4 گیگ معرفی کنید
آیا سی.پی.یو انتخابی با مادر برد هماهنگی دارد این قضیه چیپست 890FX چیه خود سایت AMD این
مدل از مادربرد رو پیشنهاد داده + (Only the registered members can see the link %C2%A2+II++X6&f2=1075T&f3=E0&f4=AMD&f5=890FX&f6=Biostar&f7=ATX&f8=125.000&) Biostar TA890FXE
آیا تفاوت 1090 با 1075 خیلی زیاده

من خودم این قطعات رو مد نظر دارم:

VGA : Gainward GTS 450 DDR5 1G = 150000 + (Only the registered members can see the link)
RAM : ADATA Gaming DDR3/1333 4GB Dual = 75000 + (Only the registered members can see the link)
l

Only the registered members can see the link

قبلا از همه دوستان تشکر میکنم :love:

hapalii
15-06-11, 21:21
سلام

ببخشید که جوابم خیلی منطبق با سئوال شما نیست اما اگر جای شما بودم با این مقدار هزینه سراغ معماری سندی بریج می رفتم مثلا یه همچین کانفیگی

Intel i5 2400 -------250 000
ASUS P8H67-M PRO ---- 180 000
PowerColor HD5770 1GB ------170 000
KINGMAX 2*2Gb - 1333 ------ 55 000
POWER GREEN 535B-US------85 000
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32M----70 000

تقریبا تو 4 تا قطعه اول با قطعات مورد نظر شما 50 هزار تومان فرق داره و گرانتر اما کارائی خیلی بالاتری داره هم برای بازی چون گرافیک بهتری داره هم سایر چیزها . اینم لینک مقایسه دو سی پی یو

در ضمن Wee کیس جالبی اما فقط جای یک odd داره و بعد ها دیگه نمی تونید مثلا یه دی وی دی رام اضافه کنید . اگر فکر می کنید ممکن زیاد لازم بشه که از یک دی وی دی کپی تهیه کنید یادتون باشه خیلی سخت میشه براتون هر بار اول روی هارد کپی کنید بعد اون رو رایت کنید .

mahbang
16-06-11, 00:04
سلام

ببخشید که جوابم خیلی منطبق با سئوال شما نیست اما اگر جای شما بودم با این مقدار هزینه سراغ معماری سندی بریج می رفتم مثلا یه همچین کانفیگی

Intel i5 2400 -------250 000
ASUS P8H67-M PRO ---- 180 000
PowerColor HD5770 1GB ------170 000
KINGMAX 2*2Gb - 1333 ------ 55 000
POWER GREEN 535B-US------85 000
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32M----70 000

تقریبا تو 4 تا قطعه اول با قطعات مورد نظر شما 50 هزار تومان فرق داره و گرانتر اما کارائی خیلی بالاتری داره هم برای بازی چون گرافیک بهتری داره هم سایر چیزها . اینم لینک مقایسه دو سی پی یو

در ضمن Wee کیس جالبی اما فقط جای یک odd داره و بعد ها دیگه نمی تونید مثلا یه دی وی دی رام اضافه کنید . اگر فکر می کنید ممکن زیاد لازم بشه که از یک دی وی دی کپی تهیه کنید یادتون باشه خیلی سخت میشه براتون هر بار اول روی هارد کپی کنید بعد اون رو رایت کنید .

دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی شما
شاید باید قبلش میگفتم من دستگاه رو برای بازی نمیخوام
ممنون از لینک مقایسه ای که دادید

hapalii
16-06-11, 13:53
ولی سیستمی که من معرفی کردم خیلی هم برای بازی نبود کارت گرافیک ان دیگه حداقل کارت لازم برای بازی بود اگر صرفا برای بازی قرار بود سیستم معرفی کنیم قطعا از مادربرد و سی پی یو ان کم می کردیم یه کارت گرافیک بالا تر پیشنهاد می دادم
به هر حال اون سیستم توی 90 برنامه های دیگه هم از 6 هسته ای بهتر عمل می کنه ضمن این که اگر اصلا بازی مد نظر نباشه میشه کارت گرافیک حذف کرد سی پی یو و مادر برد بهتری بست گرافیک های انبرد سندی بریج در مواردی مثل کدینگ ویدئو ها بهتره از گرافیک های خیلی گران عمل می کنند .
من با اینکه خودم از طرفدار های ای ام دی هستم اما در حال حاضر به نظرم با این بوجه سوکت 1155 جواب خیلی بهتری میده در هر برنامه ای نه فقط بازی تا سری بلودوز و معماری جدید AMD وارد بازار نشده فکر کنم پلاتفرم 1155 بهترین انتخابه .

germ
16-06-11, 16:14
من هم با جناب hapalii موافقم این سیستم تقریبا همه جوره نسبت به سیستم اول سره
اگر هم کلا بازی نمی کنید گرافیک آنبرد خوبی داره و یا میتونید گرافیک ارزانتری مثل gt 440 بگیرید

mahbang
17-06-11, 14:45
از دوستانی که جواب دادن تشکر میکنم
من خیلی از مقایسه های موجود در اینترنت رو دیدم که البته بیشترین وبلاگ شخصی بوده و خیلی مثل سایتهای بزرگ که
معمولا تبلیغاتی هستن نمیشه تردید کرد.
توی بیشتر مقایسه ها اینتل (core i5 - core i7) در کارهای معمول ویندوز جلوتر از phenom X6 بودن ولی در کارهای گرافیکی
و سه بعدی کمی عقب تر بودن البته فقط در فتوشاپ یکم جلو بودن.
من فکر میکنم بخاطر این مقایسه‌های میلیمتری نمیصرفه پول بشتری به اینتل بدم از طرفی که من phenom X6 1100T رو ندیده بودم
البته تا یکشنیه از نظر شما عزیزان استفاده میکنم تا برم سیستم رو بخرم.

البته اگه بخوام اینتل بخرم این گزینه رو مدنظر دارم
Core i7 860 1156 = 308000
ram kingmax 4g dual 1333 = 65000
فقط برای مادربرد گزینه مناسب و خوش قسمت مثلی قبلی که که گفتم پیدا نکردم
ترجیحا usb3 داشته باشه و حتما گرافیک آنبرد نداشته باشه.

rambo2020
17-06-11, 19:22
از دوستانی که جواب دادن تشکر میکنم
من خیلی از مقایسه های موجود در اینترنت رو دیدم که البته بیشترین وبلاگ شخصی بوده و خیلی مثل سایتهای بزرگ که
معمولا تبلیغاتی هستن نمیشه تردید کرد.
توی بیشتر مقایسه ها اینتل (core i5 - core i7) در کارهای معمول ویندوز جلوتر از phenom X6 بودن ولی در کارهای گرافیکی
و سه بعدی کمی عقب تر بودن البته فقط در فتوشاپ یکم جلو بودن.
من فکر میکنم بخاطر این مقایسه‌های میلیمتری نمیصرفه پول بشتری به اینتل بدم از طرفی که من phenom X6 1100T رو ندیده بودم
البته تا یکشنیه از نظر شما عزیزان استفاده میکنم تا برم سیستم رو بخرم.

البته اگه بخوام اینتل بخرم این گزینه رو مدنظر دارم
Core i7 860 1156 = 308000
ram kingmax 4g dual 1333 = 65000
فقط برای مادربرد گزینه مناسب و خوش قسمت مثلی قبلی که که گفتم پیدا نکردم
ترجیحا usb3 داشته باشه و حتما گرافیک آنبرد نداشته باشه.
اگر می خواین از 100% توان این پردازنده استفاده کنید, پیشنهاد می کنم یه مادربرد با چیپست p55 بخرید مثل Asus P7P55 E LX که فکر می کنم حدود 210.000 تومان قیمت داشته باشه. هم USB3 داره و هم SATA 6Gbps.
اگر هم می خواین برای مادربرد کمتر هزینه کنید می تونید از برند Asrock یه مادربرد با همین چیپست p55 رو انتخاب کنبد.

hapalii
17-06-11, 21:12
مرسی که تشکر کردین ولی کلا ما رو از نظر دادن پشیمان کردین " اگر بخواهد اینتل بخرید این گزینه Core i7 860 1156 مدنظر تون هست " این انتخاب دوم که دیگه به نظر من از انتخاب اول خیلی خیلی اشتباه تره با این انتخاب معلوم شما اصلا نیازی به مشاوره ندارید بحث ما اصلا سر اینتل یا AMD نبود و فقط بخاطر معماری جدید تر سوکت 1155 و توانایی های بیشتر سندی بریج اون سیستم معرفی شد سایتی هم که لینک داده شد وبلاگ شخصی نبود از معتبر ترین سایتها مقایسه سخت افزار که اتفاقا تبلیغات هم خیلی کم داره به هر حال شما باید به یک سایتی اعتماد کنید تک تک سخت افزار های موجود بازار رو که خودتون نمی تونید تست کنید اگر به گزینه های Higher is Better و Lower is Better کنار نمودار ها نگاه کنید می بینید که چیزی که من معرفی کردم توی 100 % تست ها جلو تر از 6 هسته ای AMD حالا شاید شما بگید این سایت ها هدف خاصی دارند مثلا تبلیغ اینتل رو می کنند در برابر AMD پس بهتره مقایسه دو تا cpu اینتل رو توش ببینید اولی همان 2400 با معماری سندی بریج و دومی چیزی که اگر بخواهید اینتل بخرید مد نظر شما است می بینید که با این که خیلی گرانتر کارایی کمتری هم داره فکر نمی کنم دیگه هیچ طوره بشه به کسی سوکت 1156 معرفی کرد باز 1366 یه سری گزینه هایی داره که شاید الان خرید اون رو توجیح کنه اما 1156 خیلی عجیبه حالا چرا شما این انتخاب می کنید اگر اینتل بخواهید بخرید الله و اعلم .

در ضمن نگفتید چرا حتما نباید گرافیک انبرد داشته باشه گرافیک انبرد یک آپشن بودنش هم هیچ ضرری نداره البته وقتی مادربرد پیشرفته تری نیاز باشه طبیعتا دارای گرافیک آنبرد نخواهد بود داشتن گرافیک آنبرد شاید یک عامل انتخاب باشه اما اولین بار می بینیم نداشتن اون یکی از ملاک های اصلی انتخاب مادربرد هستش؟

باز هم به مقایسه های که خودتون فرمودید

و سه بعدی کمی عقب تر بودن البته فقط در فتوشاپ یکم جلو بودن.یه سری بزنید و اگر امکان داشت لینک برای ما هم بزارید ، این بار دقت کنید که core i5 - core i7 مدل های مختلفی دارند و از اون مهمتر سوکت ها و معماری های مختلف دارند یکی 1156 مثل مدل انتخابی شما و یکی 1155 که این دومی دارای معماری سندی بریج که خوب توانایی خیلی بیشتری از معماری قدیمی تر داره

در اخر هم توصیه می کنم اگر مثل من خیلی علاقمند به پردازنده های AMD هستید چند ماه صبر کنید تا سری جدید اونها که بولدوزد نام گذاری شده با معماری جدید وارد بازار بشه فقط تو رو خدا Core i7 860 1156 با قیمت 308000 نخرید که خریدش هیچ طوره توجیح پذیر نیست همان 6 هسته ای 1090 با قیمت 240 هزار تومان خیلی بهتره.