وقتی کیس رو روشن می مکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید یه 5 دقیقه صبر کنم تا روشن بشه! اونم نه همیشه یعنی 1 در 8 ممکنه روشن بشه!
مادربردو از کیس دراوردم و همه چی رو از مدار خارج کردم, غیر cpu اما هیچی نمیشه!! باتری رو در اوردم, با جامپرم ریست کردم ولی انگار نه انگار!! روی صفحه مانیتور هم چیزی نشان داده نمیشه!! فن ها هم کار نمیکنن!! مرده بدااااااا :D
اون یه باری هم که روشن میشه (همون 1از8) وین 7 که میخواد بیاد بالا میره تو ریپرر بعدشم ریستو دوباره همون اش و همون کاسه :)
راستی مین Asus P5LP-LE هستش و گارانتی هم نداره!!!!
mehrdad_ab
13-06-11, 19:13
وقتی کیس رو روشن می مکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید یه 5 دقیقه صبر کنم تا روشن بشه! اونم نه همیشه یعنی 1 در 8 ممکنه روشن بشه!
مادربردو از کیس دراوردم و همه چی رو از مدار خارج کردم, غیر cpu اما هیچی نمیشه!! باتری رو در اوردم, با جامپرم ریست کردم ولی انگار نه انگار!! روی صفحه مانیتور هم چیزی نشان داده نمیشه!! فن ها هم کار نمیکنن!! مرده بدااااااا :D
اون یه باری هم که روشن میشه (همون 1از8) وین 7 که میخواد بیاد بالا میره تو ریپرر بعدشم ریستو دوباره همون اش و همون کاسه :)
راستی مین Asus P5LP-LE هستش و گارانتی هم نداره!!!!
سلام
شرمنده ، متوجه نشدم !
شما تکمه power رو میزنید و هیچ اتفاقی نمی افته ، بعد از 5 تا 10 دقیقه اگه خوش شانس باشین یهو سیستم روشن میشه ؟؟؟ ( من از نوشته هاتون اینجور برداشت کردم )
بیشتر توضیح میدین ...
hamedd2000
13-06-11, 19:46
power رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. برق رو قطع میکتم و بعد از 10 دقیقه دوباره امتحان میکنم که اگه شانس بیارم سیستم روشن میشه
mehrdad_ab
13-06-11, 20:06
power رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. برق رو قطع میکتم و بعد از 10 دقیقه دوباره امتحان میکنم که اگه شانس بیارم سیستم روشن میشه
شما در وحله اول با یه پاور سالم و مطمئن سیستم رو چک کنید .
نتیجه رو اعلام بفرمائین
hamedd2000
13-06-11, 21:47
تست شده، جواب نمیده!!!!!!!
mehrdad_ab
14-06-11, 11:26
تست شده، جواب نمیده!!!!!!!
مادربرد رو روی میز سوار کنید
به دقت خازن های اطراف cpu رو چک کنید ، ببینید نشتی یا باد کردگی وجود داره ؟
حین باز و بسته کردن برد ، ضربه ای که بهش وارد نشده ؟
hamedd2000
15-06-11, 02:59
از ضربه، نشتی یا باد کردگی خبری نیست! ولی ببینید چی پیدا کردم، این چیه؟ چیکار کنم حالا ....
Only the registered members can see the link
Over_Cracker
15-06-11, 07:27
سلام.
مدل پاورتون چی بوده که این بلا رو سر برد آورده؟
احتمالا یه اتصال کوتاه در VRM پردازنده یا پل شمالی به وجود اومده که از ورودی برق ATX 12v باید مسیر یابی بشه و قطعات سر راهشو چک کرد و یا اگر روشن بشه باید طبق دیتاشیت نیمه هادی ها، ولتاژ و فرکانس گیری کرد که دیتا شیت برد رو هم به ندرت کارخانه ای منتشر میکنه،در هر صورت چند کار ساده میشه انجام داد...
ترانزیستورها و آیسی های اطرف پردازنده و پل شمالی رو نگاه کنید که سوختگی ظاهری وجود داره یا خیر؟
پردازنده رو از برد خارج کنید و ببینید مادربرد روشن میشه یا خیر؟ اگر روشن شد،از لحاظ دمای ترانزیستور ها و آیسی ها رو چک کنید که کدوم یکی به شدت و سریع داغ میشه.
اگر بدون پردازنده هم روشن نشد،سیم سبز و مشکی در ورودی برق 24 پین رو اتصال کوتاه کنید و دمای قطعات رو چک کنید.
hamedd2000
15-06-11, 16:10
پاورم FSP/ atx-300pnf هستش که البته یه 100 کیلویی وزنشه :) نمیدونم چرا اینقدر سنگینه!!
هیچ یک از ترانزیستورها و آیسی ها ظاهرشون چیزی نشون نمیده :1. (23):
Cpu رو از مدار خارج کردم ولی روشن نمیشه!! :1. (27):
سیم سبز و مشکی یا سیم سبز و خاکستری، البته مهم نیست چون دمای قطعات رو نمیتونم چک کنم :(
ممنون
ویرایش: پاورمو دادم دوستم چک کنه، میگه روشن میشه ولی هیچ اتفاقی نمی افته، حتی چراغ کیس هم روشن نمیشه. منم بهش گفتم نیگه داره این پاور بی نظیرو، درعوص منم پاور اونو نگه میدارم :))
hamedd2000
16-06-11, 16:42
پاور یه قربانی دیگه هم گرفت، این یکی روشن میشه وقتی سی پی یو تو مدار نیست!!!! جالبه نه!!!!!! این مادربردا رو هیچ جور نمیشه احیا کرد!!!!!!!!!!
Only the registered members can see the link
hamedd2000
17-06-11, 01:00
اقا یکی منو دریابه :&
hamedd2000
17-06-11, 01:02
اقا یکی منو دریابه :&
Over_Cracker
17-06-11, 09:14
ببین دوست عزیز،اون برق 12 چهار پین همانطور که گفتم وظیفه تامین برق پردازنده و پل شمالی رو داره،و اینکار توسط مدار سوئیچینگ DC/DC صورت میگیره و در این مدار،یه سری چک،خازن،ترانزیستور و راه انداز ترانزیستور و یک PWM هست که برق 12 رو مثلا به برق حدود 1.2 ولت و جریان بالاتر تبدیل میکنند،اگر پاور شما نتونه این جریان رو تغذیه کنه،اولا که ممکنه خود پاور اسیب ببینه و هم مداری که باهاش در ارتباطه.
شما اگر با الکترونیک اشنایی دارید و ابزار لازم رو برای تست و تعویض قطعات،من و اساتید دیگه در سایت میتونیم تا جایی که امکان داره راهنمایی کنیم،در غیر این صورت،کاری از دست ما بر نمیاد و باید ببرید پیش یه تعمیر کار ماهر.
hamedd2000
17-06-11, 21:03
ممنون از شما.
من با الکترونیک اشنایی ندارم در نتیجه مجبورم ببرمش برای تعمیر، فقط میدونید تعمیرش چقدر وقت میبره و چقدر هزینه داره؟
Over_Cracker
18-06-11, 13:10
زمان تعمیرش بستگی به خود تعمیر کار داره که حداقل 24 ساعت و حداکثر 1 هفته زمان میبره و هزینه تعمیرش هم از 12 تومن نرخ صنف تا 20 تومن متغیر هست.برخی موارد هم که مربوط به تعویض و ریبال کردن چیپست مادربرد میشه،هزینش بسته به انصاف تعمیرکار حداقل 20 تا 35 تومن میرسه.
yaufent
20-06-11, 07:04
دستت درد نکنه عزیز
یک سوال هست چند روزه فکرم رو مشغول کرده تفاوت P5K-E با P5K چیه ؟
شاید در آینده بخواهید کارت فیزیکی نصب کنید که در اونصورت دستتون بازه.
با تشکر.