میخواستم یه مادربورد برای این قطعات انتخاب کنم که حداکثر قیمت 180 تومان باشه و دارای تمامی آپشن های روز از قبیل یو اس بی 3 و پورت اچ دی و .... باشه (حالا اگه پورت اچ دی نداشت مشکلی نیست )
از همه مهم تر دارای درگاه PCI-EX1 باشه
در ضمن اگه احساس کردین قطعی وجود داره که میتونه جایگزین بشه لطف کنید بگید ، مثلا احساس کردین سی پی یو میتونه با سی پی یوی بهتری جایگزین بشه حتما بگید !
و نکته مهم من این سیستم رو باید روزی 15 ساعت روشن نگه دارم ! این قطعات توانایی این کار رو دارند؟
و در آخر به نظر شما این پولی که جای کیس و پاور میدم که قیمتشون بالاست ، کار اشتباهی هست ؟لطف کنید بگین
CPU: AMD Phenom II x4 955 >> 160toman
Ram: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) >> 90toman
Mobo: ???? >>Max 180 toman
HDD: WD Caviar Blue 500GB >>50toman
Power: GREEN - GP585B >> 120toman
Case: Green X-9 >> 180toman
+
780 Toman
===================================
Over_Cracker
10-06-11, 11:58
سلام دوست عزیز.
با بودجه 780 میتونید سیستم قدرتمندتری انتخاب کنید.
ابتدا بفرمایید که کاربری شما از سیستم دقیقا چیست؟ با چه برنامه هایی کار میکنید؟
adelmis1
10-06-11, 12:20
بجز ساخت انیمیشن و اورکلاک من کامپیوتر رو واسه مصارف زیادی میخوام ، هر کاری که فکرشو بکنید
شاید حداکثر فشاری که به این سیستم وارد بشه بازی باشه و مقداری اتوکد !
کلا سیستمی میخوام همه فن حریف باشه ! و حالا حالا ها واسم کار کنه
همونطور که گفتم اهل اورکلاک و انیمیشن نیستم .
تخصصی ترین کارم با کامپیوتر برنامه نویسی هست . البته علاقه شدیدی به بازی کردن هم دارم !
و از همه مهمتر به هیج وجه دوست ندارم هزینه زیادی برای گرافیک کنم !
لطفا راهنمایی کنید
Over_Cracker
10-06-11, 14:08
با توجه به نوع کاربریتون،بهترین سیستمی که با بودجه 780 میتونید تهیه کنید به شرح زیر هستش:
مادربرد معرفی شده،تمامی امکانات مورد نظرتون مثل USB3.0-SATA 6GB/s-PCI-eX1 ...داره.
پردازنده معرفی شده فوق العاده قدرتمند،چهار هسته ای سندی بریج با شش مگابایت کش L3/فرکانس توربو 3.1 هستش و از هر پردازنده حال حاضر AMD ،قدرت بیشتری رو در اجرای بازی ها،برنامه های کاربردی،IDE های توسعه نرم افزار ...ارائه میده.
از اونجایی که شما علاقه به گیم دارید،گرافیک معرفی شده ،حداقل نیاز برای اجرای روان بازی های روز رو ارائه میده و حتی اگر از مانیتور FullHD هم استفاده کنید،بازهم میتونید تمامی بازهای سنگین رو با کیفیت متوسط به بالا اجرا کنید.
اما در مورد کیس بگم که نیاز نیست خرج بیهوده بکنید و الویت رو باید برای قطعات اصلی گذاشت.از طرفی هم واجبه که در انتخاب کیس مناسب دقت کنید که چند مولفه مهم رو داشته باشه:
1-تهویه مناسب
2-بدنه مستحکم ،فضای کافی برحسب قطعات مورد استفاده، پرس کاری مناسب و همچنین تعبیه شیارهای نویز گیر
3-پورت های انتقال به روز با تعداد کافی و جایگذاری مناسب.
4-پوشش EMI بدنه کیس برای مقابله با القای الکترومغناطیسی
5-زیبایی
تا جایی که تحقیق کردم،کیس های گرین،استانداردهای جهانی رو رعایت میکنند و کیس معرفی شده با قیمت مناسب ،تمامی مولفه های مذکور رو داره.
سوال یا مشکلی بود،بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم.
adelmis1
10-06-11, 17:09
بی نهایت از شما سپاسگزارم :give_rose:
شما اینقدر تخصصی و دقیق صحبت می کنید که جای هیچ سوالی رو باقی نمی گذارید :give_rose:
تصمیم گرفتم سیستم پیشنهادی شما رو جایگزین سیستم انتخابی خودم کنم ! اینشالله همینو میخرم
اما خورده سوالاتی واسم باقی مونده
حقیقتا از خرید این سی پی یو میترسم ! چرا؟ جون سی پی یو قیمت بالای داره و گارانتی هم نداره و از طرفی استفاده من از سیستم بسیار بالاست و همونطوری که گفتم 15 ساعت در روز استفاه مداوم !
به نظر شما نمیسوزه؟
و سوال دیگه ، هرچی بدنبال این سی پی یو در سایت anandtech.com نتونستم پیداش کنم ؟ میخواستم مقایسه اش کنم !
و همچنین قیمت های ارائه شده با قیمت های موجود در سایت ها متفاوت است بطوری که در برایند کلی 30-40 هزار تومان اختلاف قیمت می باشد !
Over_Cracker
11-06-11, 00:22
قیمت های سایت ها معمولا بالاتر از عرف بازار هستش،البته سایت هایی رو هم داریم که با قیمت های گفته شده،همخوانی داشته باشه.از طرفی شما دارید 780 تومن خرید میکنید و اگر انلاین هم خرید کنید،میتونید تخفیف همکار بگیرید. البته این نکته رو هم بگم که به دلیل بالا رفتن نرخ ارز،قیمت ها هم نوسان خواهد داشت و کلیه فروشنده ها هم بهانه ی مناسب دارند که تا جا داره...
در مورد سوختن پردازنده عرض کنم که خاطر جمع باشید،شما اگر 24 ساعته به مدت 20 سال هم سیستم رو روشن بزارید،پردازنده مشکلی واسش ایجاد نمیشه.اگر دقت کنید،تنها قطعات سالم از کامپیوتر های قدیمی،پردازنده هاشون هستند. اونایی که میسوزند،معمولا به دلیل ولتاژهای بالا،بدون کولینگ مناسب هست و الا پردازنده هایی هستند که نزدیک به 2 ولت و 80 آمپر هم جریان میکشند و با خنک کننده LN2 ،مشکل سوختن به ندرت واسشون پیش میاد.
برای اینکه از کوچکترین صدمه و پایین اومدن عمر پردازنده جلوگیری کنید،گزینه ای در بایوس هستش به نام Temperature Warning که میتونید روی درجه ی 70 تنظیم کنید،اگر دمای پردازنده از این حد بالا بره،اسپیکر بیزر روی مادربرد هشدار میده،یعنی اگر حتی به دلیل مشکل فن یا هر دلیلی،سلامت پردازنده در خطر باشه،شما بلافاصله مطلع میشید و مشکل رو برطرف میکنید.با این حساب ،غیر ممکن میشه سوختن پردازنده. دمای ایمن پردازنده مذکور بر اساس گزارش اینتل،تا 72 درجه سانتی گراد هستش.این نکته رو هم ذکر کنم که پردازنده ها معمولا در دمای بالای 90 درجه آسیب میبینن.(با این حال میتونید از یک CPU Cooler مجزا نیز استفاده کنید)
برای مقایسه هم،باید از نزدیک ترین پردازنده به Core i5 2300 ،نتایج رو مشاهده کنید،که پردازنده Core i5 2400 هستش و از همه لحاظ ساختاری مثل مقدار کش -تعداد هسته ها...با هم یکسان هستند،به جز فرکانس بیشتر 300 مگاهرتزی 2400 نسبت به 2300 . (فرکانس پایه 2300،معادل 2800 مگاهرتز و توربو 3100 و فرکانس پایه 2400 ،معادل 3100 مگاهرتز و توربو 3.4 هستش. )
Only the registered members can see the link
در هر صورت،شما امکان سنجی کنید اگر قیمت براتون بالاتر از حد مورد نظر برآورد شد،میتونیم تغییرات کوچکی در برخی قطعات بدیم.
adelmis1
11-06-11, 02:34
کاملا واضح وشیوا توضیح دادید، ممنون
به نظر شما کولر مناسب برای این سی پی یو چه مدلی هست؟
و سوالی که ذهن منو مشغول کرده .... با توجه به اینکه درگاه PCI-eX1 بسیار نزدیک به درگاه کارت گرافیک است . و با توجه به قطور بودن کارت گرافیک مشکلی برای نصب سخت افزار دیگر بر روی PCI-eX1 پیش نمیاید؟
و همچنین کارت گرافیک پشنهاد شده دارای دو مدل هست، منظور شما کدام یکی است؟
مدل اول (Only the registered members can see the link)
مدل دوم (Only the registered members can see the link)
mehrdad_ab
11-06-11, 12:11
و سوالی که ذهن منو مشغول کرده .... با توجه به اینکه درگاه PCI-eX1 بسیار نزدیک به درگاه کارت گرافیک است . و با توجه به قطور بودن کارت گرافیک مشکلی برای نصب سخت افزار دیگر بر روی PCI-eX1 پیش نمیاید؟
مدل اول ، مدل رفرنس هستش ، به شخصه مدل دوم رو به دلیل دارابودن فن بزرگتر و به طبع صدای کمتر و گرمای تولید شده کمتری ترجیح میدم
الته توی سایت من 4 مدل 5770 دیدم که علاوه بر سیستم تهویه در فرکانس هسته هم تفاوت داشتند.
Over_Cracker
11-06-11, 14:00
کولر استوک خود پردازنده زیاد هم هست واسه Core i5 2300 اما اگر قراره کولر جدا تهیه کنید،به نظرم CM hyper 212Plus قیمت 40 تومن ارزش خرید داره که اگر بعدها واسه اورکلاک هم خواستید،پاسخگو باشه.اگر هم فکر میکنید که هیچ وقت قرار نیست اورکلاک کنید،کولر بوفالو 100 به قیمت 20 تومن واسه پردازنده شما عالیه.
با اسلات X1 که عقب گرافیک قرار داره،هیچ مشکلی نخواهید داشت و فقط اسلات x1 جلوی گرافیک اشغال میشه.شما از چند کارت x1 استفاده میکنید؟
گرافیک مدل اول که مدل مرجع هست و در حالتی که اورکلاک نکنید،هیچ صدا یا گرمای اضافه ای نخواهید داشت. سری های های دیگه نسخه اورکلاک هست که قیمت بالاتری داره .البته بگم که بالاترین رکورد های ثبت شده 5770 مربوط به همون مدل مرجع هست که با LN2 زده شده.
adelmis1
12-06-11, 00:14
من از یک اسلات PCI-ex1 استفاده میکنم که میخوام روش یک prof 8000 (Only the registered members can see the link) نصب کنم
Over_Cracker
12-06-11, 01:23
شما بدون هیچ مشکل یا درگیری با گرافیک،میتونید این کارت و حتی قطور تر رو نصب کنید در اسلات x1 عقب گرافیک.من کارت 5870 هم نصب کردم،بازهم اسلات X1 عقب،هیچ درگیری با گرافیک نداشت.
adelmis1
12-06-11, 02:25
آیا استفاده از خمیر سلیکون ضروری هست؟ تا چه اندازه در کاهش دمای سی پی یو نقش داره؟
و همچنین مادربورد P7P55 LX (Only the registered members can see the link) بهتره یا مادر بورد ASUS P8H67 (Only the registered members can see the link) ؟ چرا؟
و ایا سایتی وجود داره که لیست قطعات یک سیستم رو بگیره و rank سیستم رو بگه؟
Over_Cracker
12-06-11, 03:16
هیت سینک روی پردازنده و کولر و تمام فلزات،اگر به صورت میکروسکپی مشاهده بشن،روی سطحشون حفره ها و ناهمواریی هایی وجود داره که باعث میشه ارتباط کامل بین سطح دو فلز برقرار نشه و متعاقبا،انتقال گرما هم به درستی صورت نمیگیره. به این خاطر از خمیر سیلیکون استفاده میشه که این ناهمواریی ها رو پر کنه و گرما رو سریعتر انتقال بده.
تاپیک زیر هم در مورد روش صحیح زدن سیلیکون بحث کرده که میتونه براتون مفید باشه:
بسته به مرغوبیت سیلیکون،حداقل 5 تا 10 درجه C در کاهش دما تاثیر داره.
مادربردی p7p55Lx متعلق به نسل قبل پلتفرم(1156) اینتل هست و از چیپست P55 استفاده میکنه که اصلا با مادربرد های چیپست های سری 6x قابل قیاس نیست.و پردازنده هاشون باهم سازگاری ندارن.
چنین سایتی رو سراغ ندارم که لیست قطعات رو بگیره و رنک کنه.باید به بررسی که صورت گرفته رجوع کنید و رنک کلی رو در بنچ هایی مثل PCMark Vantage مشاهده کنید.
adelmis1
14-06-11, 06:03
یکی از دوستام میخواد سیستم بخره فقط کیس خالی ، کارایش با سیستم دقیقا مثل خودمه یعنی هم برنامه نویسه هم عاشق بازی و میخواد 600 هزار هزیه کنه به نظر شما چی بهش پیشنهاد بدم ؟!
همون سیستم که در پست اول ذکر کردم رو بگیرم براش ؟ با این تفاوت یه کیس 20 تومنی براش میگیرم با یه پاور 80 تومنی !؟
نظر شما چیه؟؟
CPU: AMD Phenom II x4 955 >> 160toman
RAM:Crucial Rendition DDR31333 2*2GB->54T
Mobo: MSI 870A-G54>>Max 140toman
HDD: WD Caviar Blue 500GB >>50toman
Power: GREEN - GP585B >> 75toman
vga:????
Case: Green > 25toman
adelmis1
14-06-11, 17:08
خواهشا هرچی زودتر کمک کنید امروز فردا باید برم سیستم رو بخرم !
Over_Cracker
15-06-11, 07:47
چند تغییر:
PSU:MEMONEX SILENT 540W قیمت بین 55 تا 60 تومن
گرافیک XFX 5770 قیمت بین 160 تا 165 (قیمت های سپفایر هم در همین رنج هستش)
پردازنده Athlon II x4 640 قیمت بین 110 تا 115
کیس Green wee تقریبا ارزونترین رنج هست که بین 25 تا 28 قیمت داره.
کیس Elegance cs-601bk هم 23 تومن میتونید بردارید که نسبت به قیمتش،کارایی خوبی داره.
adelmis1
21-06-11, 23:55
امروز رفتم بازار سیستم رو ببندم
متسفانه بازاری های شهر ما (اهواز) زیاد به روز نیستند !
تمام بازار رو گشستم cpu core i5 2300 رو پیدا نکردم تا اینکه سفارش دادم از تهران بفرستن !
خلاصه این مشکل سی پی یو بگی نگی حل شد ، اما یه مشکل دیگه خبری از گرافیک xfx 5770 نبود که نبود !
تا اینکه بعد از کلی پیگیری فروشنده زنگ زد به نمایندگیشون ، نمایندگی هم گفت دیگه این کارت گرافیک تولید نمیشه ! (به نظر شما راست گفته؟)
فروشنده هم بجای گرافیک درخواستی یک مدل دیگه به من پیشنهاد کرد ، 6770 !
به نظر شما گرافیک 6770 رو بجای xfx 5770 بگیرم ! کدوم بهتره! قابلیت هاشون نسبت به هم چیه ؟
خلاصه رفتیم سراغ رم ، فروشنده هم با صداقت تمام !!! گفت : رم crucial میتونم واست بیارم اما نمیشه گفت اصل یا تقلبی هست !!!
دوستان از کسی میدونه میشه چطور تشخیص داد اصل رو از تقبلی ؟
هارد وسترن هم آقای فروشنده بر اساس میل خودش به یک ترابایت تغییر داد !! کلی دلیل اورد منم دیگه قبول کردم ، قرار شد هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتاتل رو بده 75 هزار تومن
بنظر شما گرون نمیده ؟!
بدجور نیاز به راهنمایی دارم ، لطفا کمک کنید
Over_Cracker
22-06-11, 09:51
سلام دوست عزیز.
شما هر قطعه ای رو که گیر نیاوردید،باید انلاین سفارش بدید و فوقش 6200 هزینه تیپاکس میخوره که نسبت به شهرستان بازهم ارزان تر تمام میشه.
اما در مورد 5770 باید عرض کنم که این کارت از اکتبر 2009 وارد بازار جهانی شده،و دوباره در ماه اول 2011 ،با نامی جدید وارد بازار شد:6770
این دوکارت در حقیقت یکی هستند و کارایی مشابه ارائه میدن و هر دو از هسته juniper xt با فرایند 40 نانومتری استفاده میکنند و چند تفاوت کوچیک دارند که مربوط به معماری نیست،بلکه مربوط به دستکاری شدن فرکانس ها و اپدیت شدن OpenGL هست که بیشتر به خاطر مسائل تجاری صورت میگیره.
نسخه OpenGL در 5770 »3.2 و در 6770 »4.1
فرکانس هسته در 5770»850 و در 6770»900 مگاهرتز
فرکانس مموری در 5770»1200 و در 6770»1050 مگاهرتز.
پهنای باند 5770 هنوز هم بیشتر از 6770 هست،اما در پردازش،سرعت 6770 به مقدار کمی،بیشتر از 5770 هست که اونم به خاطر فرکانس هسته بوده،لذا تنها با 50 مگاهرتز اورکلاک 5770 میشه گفت در تمامی و جدیدترین گیم ها ، فریم بیشتری خواهید داشت.
اما موضوعی که مطرح هست،انتخاب صحیح و بهینه هستش که الان کارت های 5770 که تا چند ماه پیش رو مرز 200 تومن بودند،در حال حاضر در بازار تهران به زیر 160 هم فروش یوزر داشتند لذا اگر کارت 6770 رو هم به قیمت 160 تومن عرضه کنند،هیچ اشکالی نداره که خریداری کنید.
لینک مشخصات 5570 در سایت AMD
لینک مشخصات 6770 در سایت AMD
در مورد رم و صحبت های فروشنده نمیتونم نظر خاصی بدم،اما دفت داشته باشید که فروشنده بیشتر دوست داره جنس خودش فروش بره تا خواسته مشتری و از حربه های مختلفی هم استفاده می کنند...
رم تقلبی Crucial به راحتی قابل تشخیصه،این شرکت از چیپ های Micron استفاده میکنه و از روی چیپش میشه تشخیص داد.گارانتیش هم "سایبر" هست که در چند موردی که داشتم،چیپ اصلی بود. در هر صورت نیاز نیست روی رم حساسیت به خرج بدید،اگر Crucial نداشت،یه برند دیگه مثل کینگ مکس، سیلیکون پاور ،الکزیر،سوپر تالنت...
هارد WD چه مدلی 75 تومن؟ هارد های وسترن بر اساس سرعت و کیفیت به سه دسته خاویار بلک- خاویار بلو-خاویار گرین تقسیم بندی میشن که گرین رو اصلا پیشنهاد نمیکنم و اگر خاویار بلک 512 خریداری کنید،بهتر از 1 ترا بلو و اگر 512 بلو خریداری کنید،بهتر از 1 ترا گرین هست.
adelmis1
22-06-11, 20:42
مادربورد ایسوس ASUS P8H67
دارای چندین مدل می باشد . از 160 گرفته تا 360 !
میخواستم بدونم کدوم مدل منظرتونه ؟
ورژن 3 که دارای گرافیک انبرد هست یا ورژن 1 که گرافیک آنبرد نیست ؟
Over_Cracker
23-06-11, 13:26
مادربردی که معرفی شد،"Asus p8h67" ،یک مدل بیشتر نداره:
فقط دقت کنید که ریویژن B3 باشه به دلیل مشکل چیپست در ریویژن B2 (هر چند که تمامی مادربردهای B2 جمع اوری شدن در سطح بازار جهانی)
مادربرد های چیپست H67 ،به ندرت قیمت بالای 250 دارند و همگی از حدود 130 شروع میشه و نهایت به 270-280 ختم میشه.
اون مادربردهایی که مد نظرتون هست،احتمالا سری چیپست p67 هست که قدرت اورکلاک بیشتری دارند،یعنی برای استفاده از پردازنده های سری K ،می بایست از مادربرد مبتنی بر چیپست p67 و یا Z68 استفاده کرد. اما برای پردازنده Core i5 2300 شما و یا Core i7 2600 که جز سری K محسوب نمیشن،احتیاجی به چنین مادربردی نیست و همون مادربردی که معرفی شد،از تمامی قابلیت های پردازنده بهره برداری میکنه.
adelmis1
23-06-11, 17:54
اها گرفتم چی شد !
دیروز رفته بودم بازار همین مادربورد رو قیمت کردم 167 تومان. واسم عجیب بود که چرا تو همه سایت ها زده 180 تومن . منم کلی خوشحال شدم و به خیال اینکه بگردم از این ارزون ترش رو پیدا کنم رفتم یک مغازه دیگه پرسیدم گفتم قیمت این مادربورد چنده گفت 180 !
خوب دقت کردم رو جلد مادربورد ها دیدم این که گرون تر بود روش به رنگ قرمز توی یک شکل کوچیک نوشته شده بود Rev 3
فکر کردم چیز خواصی نیست این نوشته ! حالا فهمدیم جریان از چه قراره پس بگو همه جهان این مادربورد مشکل دار ها رو از بازار جمع کردن اما تو ایران به قیمت پایین تر دارم میندازن به مردم ......
در ضمن این مادربورد 180 تومنی 3 سال گارانتی داره اما اون 167 تومنی 2 سال .
Over_Cracker
23-06-11, 19:14
فکر کنم یه ارتش جهانی لازم باشه تا بتونه جریان فروش ریویژن های B2 رو در ایران متوقف کنه :1. (35):
البته گارانتی های معتبر در ایران،مادربردهای B2 رو برگشت زدند و مادربردهای B2 فروخته شده رو هم تعویض کردند.در این رابطه،پیش از این در تاپیک اخبار سندی بریج مباحثش مطرح شد...
adelmis1
24-06-11, 00:51
آقا دیگه داغون شدم
امروز دیگه زدم به سیم آخر که برم کار رو یکسره کنم . عزم و جزم کردم حرکت کردم بسمت بازار ...
گفتم دیگه هر جور شده کار رو یکسره میکنم...
رفتم تو مغازه که سرو گوشی آب بدم و از آخرین وضعیت قیمت ها اطلاع پیدا کنم .
سلام آقا CPU Core i5 2300 چنده ؟
فروشنده:245!!
آقا من که دیروز زنگ زدم گفتی 235 !
فروشنده :کی ؟! با کی صحبت کردی؟
با آقای فلانی...
فروشنده : نه آقا 245 ! قیمت روز
---------------------------------------
خوب قیمت گرافیک 6770 چنده ؟
فروشنده: نداریم اما صبر کن یه زنگ بزنم ... رینگ رینگ رینگ
اون ور خط: 168 تومن
------------------------------------
رم 2*2gig کروشال چنده؟
فروشنده: با هیت سینک یا بی هیت سینک
نمیدونم!
فروشنده: با هیت سینک 84 تومن ! بی هیت سینک 58 تومن
----------------------------------------
لیست قطعات رو نشون فروشنده دادم که بدونم قیمت پاور چنده ؟
فروشنده با یک نگاه فیلسوفانه !!: این پاور رو میخوای بزاری رو این سیستم ؟
بله، چطور
فروشنده: ان پاور اصلا نمیکشه ، بدرد این سیستم نمیخوره
خلاصه یک پاور گرین که مدل دقیقش یادم نیست فکر کنم 658b بود پیشنهاد کرد به قیمت 140 تومان ! و گفت کم کمش باید این پاور رو ببری !!
منم ناچارا قبول کردم !
--------------------------------------
خدای من این قسمت جالبه .....
به فروشنده گفتم هارد وسترن دیجیتال بلک میخوام گفت چی بلک دیگه چیه؟ گفتم وسترن هاردهاش به سه دسته گرین ، بلو و بلک تقسیم میشه
بعد از جفتیش پرسید تا حالا وسترن بلک دیدی؟ اونم گفت نه ! بعد فروشنده گفت اینجا از این چیزا پیدا نمی کنی اگه باشه باید تهران باشه !
هارد یک ترابایت 64 مگ هم شد 118 تومن . (فروشنده زنگ زد قیمت گرفت)
--------------------------------------
خلاصه من خسته ، من تنها ، منه پاک ........... گفتم به درک باید همین امروز تمومش کنم
رفتم سراغ یک مغازه دیگه. جالبه بدونید فروشنده برادر یکی از بازیگران مشهور ایرانیه!
خلاصه بعد از کلی کلنجار با فروشنده و یه قرون دو قرون کردن ، سیستمی که 780 تومن بود شد 981 !!!!
منم مات و مبهوت از اینکه چی شده اینطور شده و مثل طلسم شده ها که هیچ قدرت اراده ای ندارند 300 هزار تومن پیش بهش دادم تا سیستم رو واسم ببنده ...........
اما تا شنبه وقت دارم . میتونم بگم نمیخوام و پولمو پس بگیرم. چیکار کنم
Over_Cracker
24-06-11, 01:23
دوست عزیز صبر کنید و با عجله تصمیم نگیرید.
اینطور که از صحبت هاتون متوجه شدم،با چند تا ادم جاهل و شارلاتان طرف هستید.
توان مصرفی 5770 همانند 6770 در بالاترین استرس،برابر با 108 وات هستش که جدول بالا به صورت سیستم کلی زیر ،توان کلی رو نشون میده:
توان کلی سیستم به همراه تست فارمارک روی 5770 شده 285 وات. این یعنی اینکه با پاوری که بهتون معرفی شد،شما میتونید دو کارت 5770 رو کراس فایر کنید.
شما به راحتی میتونید تمامی قطعات مورد نیاز رو به صورت انلاین سفارش بدید که راهنمایی لازم در پیام خصوصی بهتون ارائه میکنم.
adelmis1
29-06-11, 03:27
سلام به همگی
بلاخره سیستم رو خریدم .
هنوز باهاش کار نکردم امیدوارم خوب باشه.....
از مظاهر جان عزیز که دلسوزانه منو راهنمایی کردن تشکر میکنم
و به خودم افتخاز میکنم که عضوی انجمنی هستم که افرادی چون آقای مظاهر که بدون هیچ چشم داشتی کمک و راهنمایی میکنن حضور دارند.
خیلی خیلی ممنون