بچه ها من یه مشکلی دارم که واقعا کلافه ام کرده ...
وقتی ویندوزم بالا میاد پردازنده من شروع می کنه به کار کردن و همیشه لودش بالای 50 درصده! و وقتی از task manager چک می کنم می بینم که پردازنده رو explorer.exe اشغال کرده که ماله خوده ویندوزه ! اگه end کنمش هم همه پنجره ها و منوهای ویندوز 7 ناپدید میشه که به ناچار باید دوباره explorer.exe رو اجرا کنم و دوباره روز از نو و روزی از نو!
بعد بدبختی مضاعف اینه که توی هاردم، وقتی وارد یه سری فولدر خاص بشم یه explorer.exe جدید هم ایجاد میشه که لود پردازنده رو می بره روی صد! و عملا کار با سیستم مختل میشه مگر اینکه explorer.exe جدید رو end کنم و تازه لود به حدود 50 برمی گرده! و در واقع یه سری از فولدرامو اصلا نمی تونم باز کنم
این مشکل رو قبلا هم توی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز حل شد اما الان بعد از حدود دو ماه دوباره این مشکل رو دارم. باید چیکار کنم؟
bill geits
05-06-11, 12:00
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
designme
05-06-11, 12:36
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
سلام
عزیز دل برادر سیستمت ویروسیه
دقت کنی اون سری فولدر های خاصی که میگی فولدر نیستند فایلند(شبیه فولدرند)
چند مدل ویروس داریم که چنین عملکردی دارند مثالا ویروس هایدر که تمامی فولدر هات رو سوپر هاید میکنه و جاشون فایل به همون اسامی میگذاره، درواقع با دابلکلیک روی این به ظاهر فولدر ها ویروس فعال میشه
یه آنتی ویروس خوب با آپدیت روز نصب کن و سیستمت رو فول اسکن کن
rambo2020
05-06-11, 13:09
سلام
عزیز دل برادر سیستمت ویروسیه
دقت کنی اون سری فولدر های خاصی که میگی فولدر نیستند فایلند(شبیه فولدرند)
چند مدل ویروس داریم که چنین عملکردی دارند مثالا ویروس هایدر که تمامی فولدر هات رو سوپر هاید میکنه و جاشون فایل به همون اسامی میگذاره، درواقع با دابلکلیک روی این به ظاهر فولدر ها ویروس فعال میشه
یه آنتی ویروس خوب با آپدیت روز نصب کن و سیستمت رو فول اسکن کن
من هم همین مشکل رو داشتم.
یک آنتی ویروسی تهیه کن که از داس لود بشه (خودم ار آویرا استفاده کردم) بعد سیستم رو اسکن کن تا ویروس رو پاک کنه. از آویرا استفاده کن چون هم سرعت اسکنش بالاست و هم بیشنر ویروس ها رو تشخیص میده( حدود 99.5%).
bill geits
05-06-11, 15:08
بچه ها من همیشه همون اول که ویندوز می ریزم nod 32 رو هم نصب می کنم و همیشه هم آپدیته !
اون فولدرها هم که میگم واقعا فولدر هستن ... خودم قبلا درستشون کردم ... توشون فایل دارم!
ببینید این مشکل رو من با بعضی از فایل های flv دارم ! بعضی از ویدیوهای flv من این طوری هستن و اونا توی هر فولدری که قرار بگیرن اون فولدر دچار مشکل میشه و به محضه اینکه وارد اون فولدر بشم سی پی یو میره رو صد! پاک هم نمیشن!
designme
05-06-11, 16:42
بچه ها من همیشه همون اول که ویندوز می ریزم nod 32 رو هم نصب می کنم و همیشه هم آپدیته !
اون فولدرها هم که میگم واقعا فولدر هستن ... خودم قبلا درستشون کردم ... توشون فایل دارم!
ببینید این مشکل رو من با بعضی از فایل های flv دارم ! بعضی از ویدیوهای flv من این طوری هستن و اونا توی هر فولدری که قرار بگیرن اون فولدر دچار مشکل میشه و به محضه اینکه وارد اون فولدر بشم سی پی یو میره رو صد! پاک هم نمیشن!
به موقع اکسپلور یک دایرکتوری محتویاتش برای نمایش رو حافظه اصلی لیست میشن که خوب روی یک سیستم ضعیف چنین ایرادی میتونه طبیعی باشه ولی ایجاد یک اکسپلور دیگه برای باز کردن یک دایرکتوری کمکی غیر طبیعیه
شما توی درایوتون به جای دابلکلیک روی فولدر مد نظر، اسمش رو توی آدرس بار تایپ کنید و اینتر بزنید ببینید دوبارتا این مشکل تکرار میشه؟؟؟
در باره node32 ، آنتی ویروس محبوبی هست چرا که سبکه و راحت آپدیت میشه ولی چندان قابل اعتماد نیست که هیچ طبق مشاهدات بنده node32 گهگاهی حالا به فرض اشتباه هم که باشه dll های سیستم عامل رو میخوره
البته این مورد هم میون آنتی ویروس ها چندان غیر طبیعی نیست ولی به نظر شخصیم باید دور این آنتی ویروس رو خط کشید
آویرا، کاسپر، نورتون و ... مشخصا جایگزین خیلی بهترین
mehrdad_ab
05-06-11, 17:23
به موقع اکسپلور یک دایرکتوری محتویاتش برای نمایش رو حافظه اصلی لیست میشن که خوب روی یک سیستم ضعیف چنین ایرادی میتونه طبیعی باشه ولی ایجاد یک اکسپلور دیگه برای باز کردن یک دایرکتوری کمکی غیر طبیعیه
شما توی درایوتون به جای دابلکلیک روی فولدر مد نظر، اسمش رو توی آدرس بار تایپ کنید و اینتر بزنید ببینید دوبارتا این مشکل تکرار میشه؟؟؟
در باره node32 ، آنتی ویروس محبوبی هست چرا که سبکه و راحت آپدیت میشه ولی چندان قابل اعتماد نیست که هیچ طبق مشاهدات بنده node32 گهگاهی حالا به فرض اشتباه هم که باشه dll های سیستم عامل رو میخوره
البته این مورد هم میون آنتی ویروس ها چندان غیر طبیعی نیست ولی به نظر شخصیم باید دور این آنتی ویروس رو خط کشید
آویرا، کاسپر، نورتون و ... مشخصا جایگزین خیلی بهترین
سلام
این که شد کم لطفی در مورد NOd32
من الان دوساله که دارم از این آنتی ویروس استفاده می کنم ، اما به هر حال این دلیل نمیشه که یک آنتی ویروس تمامی ویروسها رو شناسائی کنه ( قابل توجه دوستمون آقای Rambo
بیشنر ویروس ها رو تشخیص میده( حدود 99.5%). به هر حال پیشنهاد من تعویض ویندوز و بعد آپدیت آنتی ویروس و فول اسکن هستش .
در ضمن بهتره که ویندوز یه شرکت دیگه رو استفاده کنید ( جهت محکم کاری )
از چه ورژنی از nod استفاده می کنید؟
پ.ن : فراموش کردم بگم ، به برنامه هایی که نصب می کنید ، دقت کنید ، شاید یکیشون باگ داشته باشه و عملکرد سیستم عامل رو مختل کنه
bill geits
05-06-11, 19:17
designme (Only the registered members can see the link) عزیز
با تایپ در نوار آدرس مشکل حل نشد!
bill geits
05-06-11, 19:23
مهرداد:
آخه نصب مجدد ویندوز با این همه نرم افزار خیلی کاره زمان بریه ! من دنبال یه راه حل دیگه می گردم! تازه می ترسم مثه سری قبل ویندوز رو عوض کنم اما باز بعد از یه مدت این مشکل ظاهر بشه ! (کما اینکه الان دفعه دومه سیستم این طوری میشه)
استفاده از ویندوز یه شرکت دیگه حرف جالبیه . اگه مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم یه نسخه دیگه رو استفاده می کنم
نسخه نود: eset smart security 4.2.58.3
bill geits
05-06-11, 19:34
ضمن تشکر از دوستان
با آنیستال کردن K-Lite و یه نرم افزار پخش کننده دیگه؛ مشکل حل شد!
mohamad70
05-06-11, 19:35
سلام
این راه حلی که میگم صرفا از تجربه خودم بدست اوومده و ممکنه درست نباشه
اما من هم مشکلی مشابه شما با ویندوز 7 داشتم که با آپدیت کردن ویندوز از طریق Windows update کاملا حل شد
و الان بعد از گذشت 5 6 ماه دیگه این مشکل برام ایجاد نشده
اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید توصیه میکنم ویندوز رو آپدیت کنید ضرر نداره.