سلام ...
من تازه سون ریختم ...
حالا مشکلی که دارم اینه ...
توی فروها که میخوام بیام یوزر و ÷س رو میزنم و تیک رو هم میزنم بعد میام تو ...
خاموش میکنم ÷ی سی رو بعد روشن دوباره باید یوزر و ÷سورد رو بزنم ...
چرا ؟؟
مشکل دیگه ...
با نرم افزار ای دی ام ...
کرکش کردم ...درست ...کار میکنه ...
فایل که تموم میشه ارور میده که نرم افزار شما فیک هست ...
چرا ؟؟
mehrdad_ab
01-06-11, 18:51
سلام ...
من تازه سون ریختم ...
حالا مشکلی که دارم اینه ...
توی فروها که میخوام بیام یوزر و ÷س رو میزنم و تیک رو هم میزنم بعد میام تو ...
خاموش میکنم ÷ی سی رو بعد روشن دوباره باید یوزر و ÷سورد رو بزنم ...
چرا ؟؟
مشکل دیگه ...
با نرم افزار ای دی ام ...
کرکش کردم ...درست ...کار میکنه ...
فایل که تموم میشه ارور میده که نرم افزار شما فیک هست ...
چرا ؟؟
با کدوم مرور گر ؟ من با فایرفاکس 4.01 مشکلی ندارم ( آخرین ورژنش توی انجمن هستش )
ای دی ام رو م از خود فروم دانلود و کرکش رو نصب کردم ، تمامی فایلها بدون هیچ مشکلی دانلود میشن ، هراز گاهی آپدیت میخواد که از درد کرک آپش نمی کنم
یه شات میتونین بزارین ؟
arven_andomil
01-06-11, 20:41
با کروم این مشکل رو دارم ...
خیلی رو اعصابمه ...
اون مشکل ای دی ام رو با ورژن جدید حل کردم ...
2- یه مشکل دیگه هم با بعضی نوشته های یکسری از سایتها ایجاد شده. حروف کلمات فارسی رو به شکل جدا از هم نشون میده!!
مثل این عکس:
Only the registered members can see the link
3- یکی دیگه هم اینه که وقتی یه فایل dacument باز می کنم و فارسی تایپ میکنم موقع save کردن اون فایل باید encoding رو از حالت ANSI به UTF تغییر بدم. راهی نیست که بشه روی حالت UTF قرارش بدم به صورت ثابت که لازم نشه هر دفعه تغییرات بدم؟؟
4- توی NOD32 یه فایل همیشه به عنوان ویروس شناسایی میشه درحالیکه ویروس یا برنامه مخرب نیست. توی کدوم قسمت تنظیمات برم که بتونم شناسایی این فایل رو به عنوان ویروس غیرفعال کنم؟؟
ممنون
AMD>INTEL
01-06-11, 23:01
يكبار تنطيمات ie رو ديفالت كنيد
mehrdad_ab
02-06-11, 15:33
:lol:چقد مشکل
با کروم این مشکل رو دارم ...
خیلی رو اعصابمه ...
با این مرور گر کار نکردم ، آخه تا وقتی که فایرفاکس هست اونو با هیچی عوض نمی کنم (:wink: جمعیت طرفداران فایرفاکس)
اون مشکل ای دی ام رو با ورژن جدید حل کردم ...
اینم که ok کردی :cool:
یه مشکل دیگه هم با بعضی نوشته های یکسری از سایتها ایجاد شده. حروف کلمات فارسی رو به شکل جدا از هم نشون میده!!
شما توی کنرل پنل ، قسمت رژیونال ، تنظیمات فارسی رو ست کنید ، از مرورگر فایرفاکس ، یا اکسپلورر ورژن 9 استفاده کنید و تنظیمات رو توی مرورگر روی utf8 بزارین .
3- یکی دیگه هم اینه که وقتی یه فایل dacument باز می کنم و فارسی تایپ میکنم موقع save کردن اون فایل باید encoding رو از حالت ANSI به UTF تغییر بدم. راهی نیست که بشه روی حالت UTF قرارش بدم به صورت ثابت که لازم نشه هر دفعه تغییرات بدم؟؟
حتماً از برنامه آفیس ( ورد ) استفاده کنید
اما قسمت اصلی Nod 32:
4- توی NOD32 یه فایل همیشه به عنوان ویروس شناسایی میشه درحالیکه ویروس یا برنامه مخرب نیست. توی کدوم قسمت تنظیمات برم که بتونم شناسایی این فایل رو به عنوان ویروس غیرفعال کنم؟؟
برنامه رو open کنید .
قسمت Advance tools رو باز کنید و آنتی ویروس رو دیزیبل کنید.
بعد برین تو قسمت tools و سپس قسمت قرنتینه
فایلی که به عننوان ویروس شناسائی میکنه رو Restore کنید
بعد از قسمت setup قسمت antivirus and spy ware قسمت edit Exculssions رو انتخاب کنید .
بعد add رو بزنید
مسیر برنامه ای که به عنوان ویروس شناسائی میشه رو بدید
همه چی رو ok کنید
یه f5 بزنید
آنتی ویروس رو فعال کنید .
سیستم رو یه ریستارت کنید.
:Love-PCN~!: