PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربورد سوخت

ealireza
28-05-11, 12:56
سلام
یک هفته نمیشه این سیستم رو خریدم
مادربورد P8p67 ایسوس با گارانتی سازگار بوده ...

امروز اومدم روشن کنم
توی لود ویندوز گیر کرد

خاموش شد
دیگه روشن نشد...

روشن میشه نیم ثانیه بعد خاموش میشه....

سوکت 8 پین برق رو میشکم روشن میشه ...

سی پی یو 2600k بود ...
به نظرتون سی پی یو سوخته یا مین ؟

ضمنا
اور نکرده بودم ...
تنظیمات ستاپ روی Maximum saving بود

خواهشا راهنمایی کنید

Over_Cracker
28-05-11, 19:15
سلام دوست عزیز.
روی مادربردتون led دیباگر نیست؟
کولر پردازنده چی بوده و حداکثر ولتاژی که به پردازنده دادید چی بوده؟

مادربرد اگر اتصالی نکنه،و فشار خاصی به VRM نیاد،به این راحتی نمیسوزه.

پردازنده هم تا 90 درجه دماش بالا نره،امکان سوختنش پایینه. با این حال برای اینکه مطمئن بشید،باید از دیباگر روی مادربرد و یا کارت دیباگر رو PCI بزارید و ببینید تا چه کدی بالا میاد.

kakihot
28-05-11, 19:55
پاورت چی بود ؟

ealireza
28-05-11, 20:14
پاورت چی بود ؟
گرین 685 فک کنم....

سلام دوست عزیز.
روی مادربردتون led دیباگر نیست؟
کولر پردازنده چی بوده و حداکثر ولتاژی که به پردازنده دادید چی بوده؟

مادربرد اگر اتصالی نکنه،و فشار خاصی به VRM نیاد،به این راحتی نمیسوزه.

پردازنده هم تا 90 درجه دماش بالا نره،امکان سوختنش پایینه. با این حال برای اینکه مطمئن بشید،باید از دیباگر روی مادربرد و یا کارت دیباگر رو PCI بزارید و ببینید تا چه کدی بالا میاد.

والا رو MaxPower Saver بود
دما بالا 40 نمیرفت ..

یه V6GT بسته بودم روش ...
فرکانس رو 1600 بود اکثرا

سیستم خاموش بود
روشن کردم توی بوت اینطوری شد
از پاور بوده ؟
با یه پاور دیگه هم تست کردم داستان همین بود

mehrdad_ab
28-05-11, 20:33
گرین 685 فک کنم....

والا رو MaxPower Saver بود
دما بالا 40 نمیرفت ..

یه V6GT بسته بودم روش ...
فرکانس رو 1600 بود اکثرا

سیستم خاموش بود
روشن کردم توی بوت اینطوری شد
از پاور بوده ؟
با یه پاور دیگه هم تست کردم داستان همین بود

منظور مظاهر جان کارت دیباگر هست که آیا روی مادربرد وجود داره و یا اگه وجد نداره یه کارت دیباگر روی یکی از اسلات های مادربرد وصل کنید و سیستم رو راه اندازی کنید ، ببینید چه عددی رو نشون میده
بیان کنید تا مظاهر عزیز اعلام کنه که مادربردتون چی میگه

Moein
29-05-11, 02:15
دوست عزیز می تونید بگید مادربورد چه بوقی رو میزنه وقتی می خواد استارت کنه منظور این هست که بلندگو انبرد رو به برد وصل کنید و ببینید چه نوع بوقی رو می زنه

هنگامی که مادربورد روشن میشه و خاموش میشه و باز هم این ارور تکرار میشه با توجه با رفتار 32 نانو متری ها سی پی یو دار فانی رو وداع گفته البته باز هم همونطوری که گفتند باید با یک دیباگر چک کرد و دید که چه ایرادی رو میگیره تا با کد اون مشخص بشه که مشکل چی هست

Moein
29-05-11, 02:15
دوست عزیز می تونید بگید مادربورد چه بوقی رو میزنه وقتی می خواد استارت کنه منظور این هست که بلندگو انبرد رو به برد وصل کنید و ببینید چه نوع بوقی رو می زنه

هنگامی که مادربورد روشن میشه و خاموش میشه و باز هم این ارور تکرار میشه با توجه با رفتار 32 نانو متری ها سی پی یو دار فانی رو وداع گفته البته باز هم همونطوری که گفتند باید با یک دیباگر چک کرد و دید که چه ایرادی رو میگیره تا با کد اون مشخص بشه که مشکل چی هست

Jagvar
29-05-11, 11:56
سلام
یک هفته نمیشه این سیستم رو خریدم
مادربورد P8p67 ایسوس با گارانتی سازگار بوده ...

امروز اومدم روشن کنم
توی لود ویندوز گیر کرد

خاموش شد
دیگه روشن نشد...

روشن میشه نیم ثانیه بعد خاموش میشه....

سوکت 8 پین برق رو میشکم روشن میشه ...

سی پی یو 2600k بود ...
به نظرتون سی پی یو سوخته یا مین ؟

ضمنا
اور نکرده بودم ...
تنظیمات ستاپ روی Maximum saving بود

خواهشا راهنمایی کنید

:گريه
خدابيامرز رمپيج اکستريم من هم همين دلقک بازي رو در مياورد! البته روي فرکانس 5 روي اير! نه فرکانس ديفالت!
احتمالا يکي از ماسفت هاي مربوط به رم سوخته ، بايد ببري گارانتي اگه مشکل ظاهري نداره
با ذره بين ماسفت هارو چک کن يا اين که يه ترک مويي داشته باشه يا اين که هنوز به شکستن نرسيده، اگه شکسته اصلا دستش نزن و مستقيما ببر برا گارانتي

ealireza
29-05-11, 18:32
منظور مظاهر جان کارت دیباگر هست که آیا روی مادربرد وجود داره و یا اگه وجد نداره یه کارت دیباگر روی یکی از اسلات های مادربرد وصل کنید و سیستم رو راه اندازی کنید ، ببینید چه عددی رو نشون میده
بیان کنید تا مظاهر عزیز اعلام کنه که مادربردتون چی میگه
والا دیباگر نداره ...
ولی فکر هم نمیکنم کاری انجام بده ..
چون اصلا روشن نمیشه که دیباگر چیزی بخاد انجام بده

وست عزیز می تونید بگید مادربورد چه بوقی رو میزنه وقتی می خواد استارت کنه منظور این هست که بلندگو انبرد رو به برد وصل کنید و ببینید چه نوع بوقی رو می زنه
بوق نمیزنه
سریعا خاموش میشه

چه دلیلی برای سوختن CPU وجود داره ؟

:گريه
خدابيامرز رمپيج اکستريم من هم همين دلقک بازي رو در مياورد! البته روي فرکانس 5 روي اير! نه فرکانس ديفالت!
احتمالا يکي از ماسفت هاي مربوط به رم سوخته ، بايد ببري گارانتي اگه مشکل ظاهري نداره
با ذره بين ماسفت هارو چک کن يا اين که يه ترک مويي داشته باشه يا اين که هنوز به شکستن نرسيده، اگه شکسته اصلا دستش نزن و مستقيما ببر برا گارانتي

متاسفانه مال من زیر دیفالت بود ...
ولی قسمت چوک های سی پی یو شدیدا بوی سوختگی میده ....
جوری که توی پلاستیک آنتی استاتیک کردمش بوش جمع شده و وحشناکه ...

100% چوک یا ماسفتش تعطیل شده ...