دوستان من یه مادربرد ASUS دارم ، فنی که روی هیتسینگش بسته میشه اعصابمو خورد کرده ، وحشتناک صدا میده !!!!!
صداش هم بد جور روی اعصابه !!!!!
درش اوردم تمیزش کردم ولی باز هم مشکلش حل نشد .
از هیتسینگ باد گرم بیرون میاد اگه این فنو در بیارم مشکلی با دما پیدا نمیکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم چند تا عکس از فضای داخل کیس و خود فن :
Only the registered members can see the link
دوستان یکی بگه اینو چکارش کنم ، درش بیارم ؟؟؟؟
mehrdad_ab
10-05-11, 12:45
با سلام
دوستان من یه مادربرد ASUS دارم ، فنی که روی هیتسینگش بسته میشه اعصابمو خورد کرده ، وحشتناک صدا میده !!!!!
صداش هم بد جور روی اعصابه !!!!!
درش اوردم تمیزش کردم ولی باز هم مشکلش حل نشد .
از هیتسینگ باد گرم بیرون میاد اگه این فنو در بیارم مشکلی با دما پیدا نمیکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم چند تا عکس از فضای داخل کیس و خود فن :
دوستان یکی بگه اینو چکارش کنم ، درش بیارم ؟؟؟؟
سلام
از عکسها چیزی متوجه نشدم ، خیلی کوچیک بودن و سینک دیده نمیشد
ولی چه فن cpu و چه فنی که روی بعضی هیت سینک ها نصب میشه ، اگر صدا می کنه با نمونه مشابه تعویضش کنید
green day
10-05-11, 13:33
فنی که روی هیت سینگ نصب میشه رو میگم ، توی تصویر مشخصه که !!!!
نمونه ی مشابه اینو از کجا گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟
majid7
10-05-11, 15:07
به نظر منم فکر کنم فن شما مشکل پیدا کرده بازش کن ببر بازار رضا و یا ایران و اگر پیدا نکردی دست دوم فروشی زیر زمین بازار ایران مشابه خودش رو بخر و عوض کن معمولا" این فنهای intelوAMDروی خود CPU هنگام خریده و بعنوان قطعه بد پیدا میشه وشاید اصلا" پیدا نشه مگر اینکه یه نفر هنگام خرید از ابتدا فن اورجینال رو بده و از فن حرفه ای با هیت سینک بزرگ استفاده کنه.امیدوارم اطلاعات کافی رو داده باشم
mehrdad_ab
10-05-11, 15:10
فنی که روی هیت سینگ نصب میشه رو میگم ، توی تصویر مشخصه که !!!!
نمونه ی مشابه اینو از کجا گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟
اگه منظورتون فن cpu هستش ، این فن ها به فراوانی داخل بازار موجودن ، لازم نیست حتماً اورجینال باشه ، از مغازه هایی که لوازم جانبی pc میفروشن میتونید تهیه کنید و یا از یه کولر حرفه ای کم صدا استفاده کنید.
green day
10-05-11, 17:33
به نظر منم فکر کنم فن شما مشکل پیدا کرده بازش کن ببر بازار رضا و یا ایران و اگر پیدا نکردی دست دوم فروشی زیر زمین بازار ایران مشابه خودش رو بخر و عوض کن معمولا" این فنهای intelوAMDروی خود CPU هنگام خریده و بعنوان قطعه بد پیدا میشه وشاید اصلا" پیدا نشه مگر اینکه یه نفر هنگام خرید از ابتدا فن اورجینال رو بده و از فن حرفه ای با هیت سینک بزرگ استفاده کنه.امیدوارم اطلاعات کافی رو داده باشم
سلام
ممنون از راهنماییتون عزیز متاسفانه شهرستان هستم ، این فقط بعضی وقتا این مشکل رو پیدا میکنه !!!!
اگه منظورتون فن cpu هستش ، این فن ها به فراوانی داخل بازار موجودن ، لازم نیست حتماً اورجینال باشه ، از مغازه هایی که لوازم جانبی pc میفروشن میتونید تهیه کنید و یا از یه کولر حرفه ای کم صدا استفاده کنید.
نه منظورم فن پردازنده نیست ، فنی که روی خود برد نصب میشه .
تصویر واضح تر
(Only the registered members can see the link)
mehrdad_ab
10-05-11, 18:05
سلام
ممنون از راهنماییتون عزیز متاسفانه شهرستان هستم ، این فقط بعضی وقتا این مشکل رو پیدا میکنه !!!!
نه منظورم فن پردازنده نیست ، فنی که روی خود برد نصب میشه .
تصویر واضح تر
(Only the registered members can see the link)
ممنون
الان دیدم
میتونید با یه فن گرافیک 4*4 تعویض کنید . مشکلی نیست
green day
10-05-11, 22:41
فن 4*4 روی چطوری روی این هیت سینگ نصب کنم ؟؟؟؟
این فن خودش قشنگ جا داره که راحت نصب میشه .
mehrdad_ab
11-05-11, 11:46
فن 4*4 روی چطوری روی این هیت سینگ نصب کنم ؟؟؟؟
این فن خودش قشنگ جا داره که راحت نصب میشه .
شما درست میگین ، اما منظورم به این برمیگرده که اگه فن مشابه رو پیدا نکردین ، فن رو به نحوی روی هیت سینک سوار کنید که روش بدمه
ahmad_ebrahimian
11-05-11, 12:45
دوست عزیز اگه شما سیستمو آورکلاک نمیکنید میتونید کلا این فنو قطع کنید و هیچ اشکالی هم به وجود نمیاد
اگه میخواین سرعت فن کم بشه و به فن یدکی دسترسی ندارید یه مقاومت 500 اهمی 1 وات با سیم قرمز یا مشکی فن سری کنید