سلام :love:
می خواستم یک مادربرد خوب به من معرفی کنید برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی بازهای کامپیوتری سنگین :love: لطفا با اخرین کیفیت. کارت گرافیکی من 470 هستش و از اینترنت ماهواری اینترنال استفاده می کنم. میخوام بهترین مادربردو به من معرفی کنید در رنج قیمت 230 تومن . مرسی:give_rose: ترجیحا سندی بریج باشه
majid7
08-05-11, 18:21
سلام میتونی مادر برد ASUS P8P67 که حول و حوش همین قیمته و کارایی فوق العاده داره ومن از Proاون استفاده میکنم
از CPU های 1155 سندی بریج هم پشتیبانی میکنه
تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه
USB 3 داره(4 تا درگاه)
کراس فایر رو میشه باهاش انجام داد البته فکر کنم SLI نمیکنه
میتونی باهاش اورکلاک انجام بدی
نسبت به دیگر مادر بردها در بازار با این امکانات ارزونتر و البته با اعتباره
Only the registered members can see the link
به نظر من که چند ماه در مورد این مادر بردها تحقیق کردم با این قیمت و تکنولوژی روز بهترینه چیز دیگه بخری اشتباهه
hapalii
08-05-11, 18:52
سلام
همیشه اول cpu رو مشخص می کنند بعد مادر برد رو مخصوصا تو پلاتفرم سندی بریج که خودش چند شاخه داره باید معلوم بشه که از سری K استفاده می کنید یا نه بسته به مدل cpu انتخابی شما بهتر میشه نظر داد شاید حتی این مقدار هزینه لازم هم نباشه . ضمن این که شما فرمودید ترجیحا سندی بریج یعنی معلوم هنوز حتی این پلات فرم بطور 100% انتخاب نکردید .
SARA wowstar
08-05-11, 19:03
هنوز انتخاب درستی نکردم اما تصمیم گرفتم یک intel core i5 2500K و یا یکدونه i5 2500 بردارم اما اطلاعات دقیقی از این CPU ها ندارم :1.:
اگه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم:love::give_rose: لطفا سندی بریج باشه TANX
rambo2020
08-05-11, 19:55
هنوز انتخاب درستی نکردم اما تصمیم گرفتم یک intel core i5 2500K و یا یکدونه i5 2500 بردارم اما اطلاعات دقیقی از این CPU ها ندارم :1.:
اگه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم:love::give_rose: لطفا سندی بریج باشه TANX
اگر i5 2500K رو انتخاب كردين با توجه به اينكه اين پردازنده ضريب باز هست(مخصوص اوركلاك) من ASUS - P8P67 PRO (Only the registered members can see the link) رو بهتون پيشنهاد ميدم اما اگر هدف شما اوركلاك نيست پيشنهاد مي كنم كه از پردازنده i5 2500 استفاده كنين و به طبع اون از مادربرد ASUS - P8P67 (Only the registered members can see the link) استفاده كنين.
Over_Cracker
09-05-11, 03:39
سلام :love:
می خواستم یک مادربرد خوب به من معرفی کنید برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی بازهای کامپیوتری سنگین :love: لطفا با اخرین کیفیت. کارت گرافیکی من 470 هستش و از اینترنت ماهواری اینترنال استفاده می کنم. میخوام بهترین مادربردو به من معرفی کنید در رنج قیمت 230 تومن . مرسی:give_rose: ترجیحا سندی بریج باشه
سلام دوست عزیز.
ابتدا سقف بودجتون رو برای مادربرد و پردازنده مشخص کنید.
ایا قابلیت Multi GPU (استفاده بیش از یک کارت گرافیک) براتون اهمیت داره؟
ایا اسلات PCI روی مادربرد،براتون ضرروی هست؟ (چند عدد؟)
SARA wowstar
09-05-11, 09:54
سلام دوست عزیز.
ابتدا سقف بودجتون رو برای مادربرد و پردازنده مشخص کنید.
ایا قابلیت Multi GPU (استفاده بیش از یک کارت گرافیک) براتون اهمیت داره؟
ایا اسلات PCI روی مادربرد،براتون ضرروی هست؟ (چند عدد؟)
سلام باشه چشم:love:
1- 500 هزار تومن
2- زیاد برام اهمیت نداره. اما اگه شما فکر میکنی برام مفید واقع میشه لطفا معرفی بفرمایید مرسی:give_rose:
3- اسلات ها برام خیلی اهمیت دارند اخه از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنم 2 تا باشه کفایت می کنه:1. (39):
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی:love:
Over_Cracker
09-05-11, 14:07
گرافیک GTX 470 برای گرافیک و هارد گیم، اونقدر قدرتمند هستش که نیازی به SLI نباشه.
مادربرد:Asrock P67 Pro 3 -قیمت:200 تومن
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
پردازنده:Core i5 2500K -قیمت:280
کولر پردازنده:Hyper 212 Plus -قیمت 46
مادربرد معرفی شده،در پانل عقب ،جمعا 8 پورت USB داره،که دوتا اونا رو USB 3.0 تشکیل میده (به رنگ ابی) -کانکتور eSATA داره-یک کانکتور اترنت گیگابیت-صدای 8 کاناله با پشتیبانی از Blue ray -دکمه Clear CMOSُو...
4 عدد SATA 2.0 و دو عدد SATA 3.0روی مادربرد قرار داره، 3 عدد اسلات PCI داره و در کل میتونه بهترین انتخاب برای کاربری شما باشه.
پردازنده سندی بریج با قدرت پردازش بالا و انلاک هستش،اما با توجه به نیاز حداکثری سرعت در بازی و گرافیک،باید اورکلاک رو در دستور کار قرار بدید.از این جهت به یک کولر مناسب نیاز دارید که کولر معرفی شده با توجه به قیمت،کارایی قابل قبولی داره. و به راحتی میتونید پردازنده رو در فرکانس 4.6 تا 4.8 ،پایدار کنید.(هنگام شروع اورکلاک،در انجمن تاپیک جداگانه باز کنید تا قدم به قدم راهنمایی بشید.)
MR TASH
09-05-11, 15:50
صدای 8 کاناله با پشتیبانی از Blue ray -دکمه Clear CMOSُو...
دوست گلم بی ادبی نباشه خدمت شما اما فکر می کنم این مادربرد 7 کاناله باشه. به زیر توجه داشته باشید
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
Over_Cracker
09-05-11, 17:18
دوست گلم بی ادبی نباشه خدمت شما اما فکر می کنم این مادربرد 7 کاناله باشه. به زیر توجه داشته باشید
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
افرادی مثل شما با ادب ترین افراد نزد من هستند،و ادبی که مانع یادگیری بشه،جهله. و اتفاقا من همیشه در انجمن دنبال افرادی هستم که پرشور و فعال،فعالیت کنند ،سوال کنند،تحقیق کنند،کشف کنند،مطلب جدید بنویسند...
آیسی های کدک صدا که با استاندارد Surround Sound 7.1 شناخته میشن ، 8 کاناله و آیسی هایی که با استاندارد Surround Sound 5.1 شناخته میشن،6 کاناله هستند.
طرح 8 کاناله 7.1 Surround Sound به صورت زیر هست:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
لینک های زیر رو هم مطالعه کنید:
در آخر،پیشنهادی براتون دارم،ابتدا لینک های معرفی شده رو کامل مطالعه و تحلیل کنید(اگر در نقطه ای مشکل داشتید،از طریق پیام خصوصی سوال کنید) و سپس یک مقاله جامع و مانع در مورد استاندارد های کدک صدا و مباحث تکمیلی بنویسید و در انجمن منتشر کنید.(قطعا ابهام شما،همچنان برای خیلی از کاربران دیگه وجود داره که مقاله مذکور میتونه فوق العاده مفید واقع بشه.)
MR TASH
09-05-11, 18:13
افرادی مثل شما با ادب ترین افراد نزد من هستند،و ادبی که مانع یادگیری بشه،جهله. و اتفاقا من همیشه در انجمن دنبال افرادی هستم که پرشور و فعال،فعالیت کنند ،سوال کنند،تحقیق کنند،کشف کنند،مطلب جدید بنویسند...
آیسی های کدک صدا که با استاندارد Surround Sound 7.1 شناخته میشن ، 8 کاناله و آیسی هایی که با استاندارد Surround Sound 5.1 شناخته میشن،6 کاناله هستند.
طرح 8 کاناله 7.1 Surround Sound به صورت زیر هست:
لینک های زیر رو هم مطالعه کنید:
در آخر،پیشنهادی براتون دارم،ابتدا لینک های معرفی شده رو کامل مطالعه و تحلیل کنید(اگر در نقطه ای مشکل داشتید،از طریق پیام خصوصی سوال کنید) و سپس یک مقاله جامع و مانع در مورد استاندارد های کدک صدا و مباحث تکمیلی بنویسید و در انجمن منتشر کنید.(قطعا ابهام شما،همچنان برای خیلی از کاربران دیگه وجود داره که مقاله مذکور میتونه فوق العاده مفید واقع بشه.)
واقعا شرمنده شدم دوست خوبم. در کل من فکر می کردم 7.1 به معنی 7 کاناله بودنه یعنی 7 تا اسپیکر و 1 عدد ساب ووفر.
چشم حتما این کارو میکنم چه سخنی از سخن شما نیکو تر و پر بار تر