PDA

مشاهده نسخه کامل : اطلاعاتم پرید: فضای هارد وسترن 1 ترا بایت شده 33 مگا بایت (با عکس)

OMIDMOBHAM
05-05-11, 02:54
فکر نمی کنم دیگه توضیح لازم باشه
این عکسشه خودتون ببین. فکر میکنین مشکل چیه. راه حلی دارین.
من حداقل با ده تا نـــرم افـــزار تست کردم همش همینجوری بود
در ضمن هاردمو وصل کردم به یه سیستم دیگه توی Disk Managment ویندوز هیچ مشکلی نـــداره خیلی عادی پارتشنم شده یعنی داخل My Computer هم درایو دارم ولی این درایو 31mb هست در حالی که باید حدود 931 گیگ باشه:1. (27):
خب با این تفاسیر چکار کنم الان ؟

Only the registered members can see the link

hapalii
05-05-11, 10:22
سلام

خوب احتمالا شما اشتباها تمام پارتیشن ها رو پاک کردین شناختن این 33 مگابایت طبیعه . الان شما برای پارتیشن بندی دوباره مثلا از طریق بوت ویندوز مگه مشکلی دارید ؟

mehrdad_ab
05-05-11, 12:11
فکر نمی کنم دیگه توضیح لازم باشه
این عکسشه خودتون ببین. فکر میکنین مشکل چیه. راه حلی دارین.
من حداقل با ده تا نـــرم افـــزار تست کردم همش همینجوری بود
در ضمن هاردمو وصل کردم به یه سیستم دیگه توی Disk Managment ویندوز هیچ مشکلی نـــداره خیلی عادی پارتشنم شده یعنی داخل My Computer هم درایو دارم ولی این درایو 31mb هست در حالی که باید حدود 931 گیگ باشه:1. (27):
خب با این تفاسیر چکار کنم الان ؟

Only the registered members can see the link

سلام
متوجه منظورتون نشدم
شما الان سیستمتوت ویندوز داره ؟
شما می فرمائین توی مای کامپیوتر همه چی درسته ولی Hd tune فضای هارد شما رو 33 مگ نشون میده ؟
الان شما Extended Drive دارین یا نه ؟
من که متوجه نشدم
توی قسمت Disk managament وضعیت رو به چه رنگ و با چه پیغامی نشون میده ؟ unlocated ? and gray ?

Confocius
05-05-11, 12:23
لازم نیست از طریق بوت پارتیشن بندی کنی ، یکی از برنامه ی های پارتیشن بندی تحت ویندوز مثل Esus یا Pargon رو نصب کن از طریق اون پارتیشن هات رو از نو بساز .

OMIDMOBHAM
05-05-11, 16:03
سلام دوستان
ممنون از جوابهایی که دادین
منظورم از اینکه هیچ مشکلی نداره این بود که پارتیشن شده و عادیه با این تفاوت که فضاش 33 مگابایته
ولی با هر نرم افزاری واسه پارتیشن تست می کنم فقط 33 مگابایت اجازه درایو سازی میده اصلا انگار بگو یه مموری 33 مگابایتی وصل کردی میخوای پارتیشن کنی. (کل هاردو 33 مگ بیشتر نمیشناسه)
حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم از بوت تست کردم کل هاردو 33 مگابایت میشناسه
امیدوارم درست توضیح داده باشم
بازم منتظر راه حلهاتون هستم
با تشکر

OMIDMOBHAM
05-05-11, 16:39
سلام
متوجه منظورتون نشدم
شما الان سیستمتوت ویندوز داره ؟
شما می فرمائین توی مای کامپیوتر همه چی درسته ولی Hd tune فضای هارد شما رو 33 مگ نشون میده ؟
الان شما Extended Drive دارین یا نه ؟
من که متوجه نشدم
توی قسمت Disk managament وضعیت رو به چه رنگ و با چه پیغامی نشون میده ؟ unlocated ? and gray ?
نه دوست عزیز ویندوز روی یه هارد دیگس این هاردی که میگم کل فضاش شده 33 مگابایت در حالی که باید 930 گیگابایت باشه کل مشکل منم همینه که چرا فضای هارد یک ترا شده 33 مگا بایت
هر نرم افزاری هم نصب میکنم حالیش نمیشه که این این هارد یک ترا فضا داره همشون میگن 33 مگابایت بیشتر نیست.در نتیجه وقتی هم پارتیشن کنم میتونم به اندازه 33 مگابایت فضا استفاده کنم.

OMIDMOBHAM
06-05-11, 00:09
از دوستان کسی راه حلی به فکرش نرسید
حداقل بگین چه اتفاقی افتاده
یا چه احتمالی میشه داد
مثلا با فریمور مشکل حل نمیشه؟

mehrdad_ab
06-05-11, 11:18
نه دوست عزیز ویندوز روی یه هارد دیگس این هاردی که میگم کل فضاش شده 33 مگابایت در حالی که باید 930 گیگابایت باشه کل مشکل منم همینه که چرا فضای هارد یک ترا شده 33 مگا بایت
هر نرم افزاری هم نصب میکنم حالیش نمیشه که این این هارد یک ترا فضا داره همشون میگن 33 مگابایت بیشتر نیست.در نتیجه وقتی هم پارتیشن کنم میتونم به اندازه 33 مگابایت فضا استفاده کنم.

نمی دونم با هاردتون چیکار کردین !
ولی اگه با پارتیشن بندی هم مشکل حل نشه ، تنها گارانتی چاره ساز هستش

OMIDMOBHAM
07-05-11, 13:09
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره ؟

Labyrinth
07-05-11, 18:55
شما یکبار نرم افزار سازنده ی خود هارد پارتیشن بندی و سکتور صفر کنید درست میشه

موفق باشید

OMIDMOBHAM
07-05-11, 20:40
سلام دوستان
فکر کنم مشکلم حل شد هاردو این چند روزه با چند تا سیستم تست کرده بودم ولی همشون میگفتن 32 مگ بیشتر نیست. امروز اوردمش خونه با سیستم خونه تست زدم 931 گیگ فضا داد یحتمل مال بایوس باشه که اونم خودش عجیبه به هر حال نمی دونم جریان چیه این هارد روی همین سیستم کار می کرده حالا هنوز ریکاوری پارتیشن نزدم نمی تونم زیاد به هارد سک بزنم ولی بعد از ریکاوری پارتیشن تکلیفشو معلوم میکنم
از همه دوستان بخاطر کمکشون ممنونم
با تشکر

OMIDMOBHAM
09-05-11, 00:56
خب بچه ها همه اطلاعاتم برگشت
فکر میکنم یه اختلالی توی بایوس بود البته هنوز مطمئن نیستم ولی مهم نیست
مهم اینه که اطلاعاتم همش برگشت

Ali_Haunted
07-06-11, 01:34
من الان همین مشکل رو پیدا کردم . چیکار کنم؟
لطفا کمکم کنید