من رفتم تو بایوس مادربرد دیدم که تنظیم اتوماتیک باس رم، باس رو 1066 شناسایی کرده در حالی که من رم ام 1333 هست حالا چرا اینطوری شده؟ و اگه دستی رو 1333 بزارمش مشکلی ایجاد نمیشه؟
Moein
01-05-11, 16:17
دوست عزیز مادربورد و سی پی یو شما چی هست
فرکانس رم با توجه به میزانی که بیس اون در مادربورد توسط سی پی یو قرار داده میشه تعریف میشه حالا در صورتی که شما رم 2000 رو هم بگذارید فرقی نمی کنه به صورت 1066 شناسایی خواهد شد و برای اینکه بتونید به فرکانسی که در روی رم های شما درج شده برسید باید گزینه ای به نام XMP رو فعال کنید تا برد شما با توجه به حافظه ای که از روی رم می خونه برای شما فرکانس مد نظر رو ارائه کنه
برای اینکه بیشتر اطلاعات کسب کنید در این مورد بهتره تاپیک های انجمن اورکلاک رو مشاهده کنید یا سرچی در مورد XMP در فروم بکنید
موفق و پیروز باشید
mehdinet
01-05-11, 16:44
دوست عزیز مادربورد و سی پی یو شما چی هست
فرکانس رم با توجه به میزانی که بیس اون در مادربورد توسط سی پی یو قرار داده میشه تعریف میشه حالا در صورتی که شما رم 2000 رو هم بگذارید فرقی نمی کنه به صورت 1066 شناسایی خواهد شد و برای اینکه بتونید به فرکانسی که در روی رم های شما درج شده برسید باید گزینه ای به نام XMP رو فعال کنید تا برد شما با توجه به حافظه ای که از روی رم می خونه برای شما فرکانس مد نظر رو ارائه کنه
برای اینکه بیشتر اطلاعات کسب کنید در این مورد بهتره تاپیک های انجمن اورکلاک رو مشاهده کنید یا سرچی در مورد XMP در فروم بکنید
موفق و پیروز باشید
اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم شما میگید که مادربرد من تا باس 1066 ساپورت میکنه درسته؟ ولی تو سایت گیگابایت نوشته که تا باس 1600 هم ساپورت میکنه!
Only the registered members can see the link
Moein
01-05-11, 17:15
خیر دوست عزیز
مادربورد شما رم 2000 رو هم ساپورت می کنه سی پی یو شما تمامی فرکانس های درون سیستم شما رو تعیین می کنه در صورتی که سی پی یو شما رم 1333 ساپورت کنه رم شما به صورت 1333 بالا میاد در صورتی که 1600 ساپورت کنه به صورت پایه به صورت پایه 1600 میاد بالا و خوب شما هم می تونید بیس یا بهتره بگیم با افزایش BCLK یا FSB می تونید فرکانس تمامی چیز ها رو تغییر بدید
به شما پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید
سلسله مقالات آموزش اورکلاکینگ
(Only the registered members can see the link)
با خوندن این مقاله صحبت های من رو شاید بهتر درک کنید
و خوب شما برای اینکه بتونید به صورت پیش فرض 1333 داشته باشید دنبال همون گزینه XMP باشید که در بایوس شما قرار داره
mehdinet
01-05-11, 19:44
خیر دوست عزیز
مادربورد شما رم 2000 رو هم ساپورت می کنه سی پی یو شما تمامی فرکانس های درون سیستم شما رو تعیین می کنه در صورتی که سی پی یو شما رم 1333 ساپورت کنه رم شما به صورت 1333 بالا میاد در صورتی که 1600 ساپورت کنه به صورت پایه به صورت پایه 1600 میاد بالا و خوب شما هم می تونید بیس یا بهتره بگیم با افزایش BCLK یا FSB می تونید فرکانس تمامی چیز ها رو تغییر بدید
به شما پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید
سلسله مقالات آموزش اورکلاکینگ
(Only the registered members can see the link)
با خوندن این مقاله صحبت های من رو شاید بهتر درک کنید
و خوب شما برای اینکه بتونید به صورت پیش فرض 1333 داشته باشید دنبال همون گزینه XMP باشید که در بایوس شما قرار داره
خیلی ممنون :give_rose:
Moein
02-05-11, 11:37
به اون مطالبی که می خواستید رسیدید؟
در صورتی که به مشکلی بر خورد کردید سوال خود رو مطرح کنید تا هم من و هم اساتید بنده پاسخ گوی شما باشند
saeid pc
02-05-11, 15:00
دوستان من یک سوال دارم.
مثلا برای i7 930 مقدار رمو زده 1066 خب مادربردهاش تا 2000 ساپورت میکنن میخوام رابطه این دو تارو بدونم.یعنی چرا تو سایت اینتل زده 1066 یا 1333در قسمت مموری تایپ
Over_Cracker
02-05-11, 19:36
دوستان من یک سوال دارم.
مثلا برای i7 930 مقدار رمو زده 1066 خب مادربردهاش تا 2000 ساپورت میکنن میخوام رابطه این دو تارو بدونم.یعنی چرا تو سایت اینتل زده 1066 یا 1333در قسمت مموری تایپ
سلام سعید جان.
1066 یا 1333 به عنوان استاندارد DDR3 پشتیبانی کنترلر حافظه شناخته میشه ،نه به عنوان ماکزیمم. اون 2000 هم به عنوان تائید پایداری حافظه در فرکانس مذکور با اون مادربرد هستش و ممکنه به فرکانس های بالاتر هم به راحتی و پایداری ،دسترسی پیدا کرد.
mehdinet
02-05-11, 22:34
به اون مطالبی که می خواستید رسیدید؟
در صورتی که به مشکلی بر خورد کردید سوال خود رو مطرح کنید تا هم من و هم اساتید بنده پاسخ گوی شما باشند
خب از چیزایی که بهم گفتین فهمیدم که cpu من ضعیفه واسه همین مادربرد باس رم رو کمتر شناسایی میکنه cpu من 2.9 athlon 245 هست توی اون آدرسی که گذاشتن درباره اینکه اورکلاک چیه نوشته بود البته چیزای خوبی نوشته بود ولی درباره xmp که شما گفتین و طرز انجام صحیح اورکلاک چیزی ننوشته بود یعنی توضیح نداده بود که چیکار کنم بعد یه چیز دیگه من کلاً سیستمم در طول 24 ساعت 1 ساعت و نیم خاموشه میترسم اورکلاک کنم بترکه :lol:
Moein
03-05-11, 00:43
خوب دوست من حالا که کاملا با مطلب اشنا شدی دنیا شما رو بزرگتر می کنم و اطلاعات بیشتری رو در اختیارت قرار میدم
اولا در مورد اینکه گفتی سیستمت همیشه روشن هست اینجا من هم همین وضعیت رو دارم سیستم شما 1 ساعت خاموش میشه اما اینجا اصلا خاموشی در کار نیست و سیستم در فرکانس 4 گیگا هرتز 24/7 روشن هست چه من خونه باشم چه نباشم (امان از این اینترنت های نامحدود)
خوب برای اینکه شما بتونید فرکانس رم خودتون رو به مقداری که هست برسونید نیازی به ولتاژ یا چیزی از این قبیل ندارید به شما پیشنهاد می کنم که مقاله ای که در مورد اورکلاک سیستم های ای ام دی نوشته شده یک سر بزنید
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD (Only the registered members can see the link)
و خوب یک سری گزینه های جدید رو در اینجا باش اشنا میشید
یک سوال مادربورد شما چی هست؟ و از چه نوع ماژول حافظه ای استفاده می کنید
mehdinet
05-05-11, 17:05
خوب دوست من حالا که کاملا با مطلب اشنا شدی دنیا شما رو بزرگتر می کنم و اطلاعات بیشتری رو در اختیارت قرار میدم
اولا در مورد اینکه گفتی سیستمت همیشه روشن هست اینجا من هم همین وضعیت رو دارم سیستم شما 1 ساعت خاموش میشه اما اینجا اصلا خاموشی در کار نیست و سیستم در فرکانس 4 گیگا هرتز 24/7 روشن هست چه من خونه باشم چه نباشم (امان از این اینترنت های نامحدود)
خوب برای اینکه شما بتونید فرکانس رم خودتون رو به مقداری که هست برسونید نیازی به ولتاژ یا چیزی از این قبیل ندارید به شما پیشنهاد می کنم که مقاله ای که در مورد اورکلاک سیستم های ای ام دی نوشته شده یک سر بزنید
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD (Only the registered members can see the link)
و خوب یک سری گزینه های جدید رو در اینجا باش اشنا میشید
یک سوال مادربورد شما چی هست؟ و از چه نوع ماژول حافظه ای استفاده می کنید
آره اینترنت نامحدود ما رو گرفتار کرده :wink:
شرمنده دیر جواب دادم
مادر بردمو که آدرس صفحشو تو پستای قبلی گذاشته بودم t770-usb3 هست رم من geil 2g 1333 هست 2 تا رم دارم که الان dual هست این مقاله دومی که گذاشتین خیلی خوب بود ممنون