بعد عمري فرصت شد يه پي سي جديد بگيرم ولي اطلاعات چنداني از سخت افزارها ندارم.بنده يه طراح وب هستم كه بيشتر يا برنامه هاي ادوبي مثل فتوشاپ و برامه هاي گرافيكي و ويديويي و البته گيم ها سروكار دارم و ممنون ميشم براي كار بنده بهترين سيستمي رو كه ميشه با اين بودجه بست رو معرفي كنيد.البته اسپيكر،صفحه كليد و موس رو دارم و يه مانيتور خوب و كيس نياز دارم.
پيشاپيش ممنونم
Over_Cracker
01-05-11, 05:11
سلام دوست عزیز
بهترین سیستمی که میتونید با بودجه مذکور تهیه کنید به شرح زیر هستش:
Main:Asrock 880GXH/USB3 ->125T
CPU:athlon II x4 640->110T
RAM:Kingmax Hercules 1600-2*2GB->70T
VGA:EVGA GTS 450 1G GDDR5 ->162T
PSU:memonex Silent EX LN 480W->48T
Case:green wee->30T
ODD:liton SATA 24x->25T
HDD:W.D-caviar Blue 500GB->50T
Monitor:LG-W2253TQ->200T
01-05-11, 11:43
سلام
ممنونم.پردازنده athlon رو هنوز پيشنهاد مي كنيد.آخه كمي قديميه.در ضمن خوشحال ميشم نظر شما و دوستان رو در مورد سيستم هاي زير هم بدونم.كارت گرافيك،پاور و درايو نوري تقريبا يكي هستند ولي cpu,case,hdd و مادربورد فرق دارند.
CPU X4 PHENOM II 955 =155
MB ASROCK 870 EX3 USB3 =120
RAM 2*2G 1333 KINGMAX =50
VGA GTS 450 1G DDR5 EVGA =150
POWER GP485B 80 PLUS =60
HDD SAMSUNG 500G F3 =55
CASE GREEN ZEST =30
DVD RW LITEON 24X =25
LCD SAMSUNG P20500 =190
=835
اتلون پیشنهاد ندادم، اتلون II ،معماری K10 ،تنها تفاوتش با فنوم II در کش L3 هستش.
CPU X4 PHENOM II 955 =155
MB ASROCK 870 EX3 USB3 =120
RAM 2*2G 1333 KINGMAX =50
VGA GTS 450 1G DDR5 EVGA =150
POWER GP485B 80 PLUS =60
HDD SAMSUNG 500G F3 =55
CASE GREEN ZEST =30
DVD RW LITEON 24X =25
LCD SAMSUNG P20500 =190
=835
شما اگر پردازنده 640 با فرکانس 3 گیگاهرتز رو، 200 مگاهرتز اورکلاک کنید تا فرکانسش به 3.2 برسه( فرکانس 955) ، در اکثریت مصارف کاربریتون نتایج تقریبا یکسان خواهید گرفت، و بلکه در برخی موارد ممکنه بازدهی بالاتر هم بگیرید.
مادربردش بد نیست؛ اما با این مادربرد بهتر بود گرافیک ATI پیشنهاد بشه که در اینده امکان CF داشته باشید. همچنین فاقد پورت IDE هست و بیشتر به درد اورکلاکر ها میخوره تا یه دیزاینر
رمش خوب نیست،(در انتخاب رم با کیفیت دقت کنید) سازگاریش و کیفیتش پایینه. خرابیش رو هم دو مورد خودم داشتم که همین الان یکیش رفته گارانتی
گرین بد فرم قیمت هاشو بالابرده،برای مثال پاور 530A نسبت به چند ماه پیش حدود 18 هزارتومن افزایش داشته!!! هارد و کیس خوبه.
مانیتور کوچیکه، قیمتش بالاست،فول HD نیست، شما حد اقل به یه مانیتور 22 نیاز دارید تا بتونید در یک وسعت و ریزولوشن مناسب ،نتایج کار رو در کنار هم مشاهده کنید.
شما اگر قصد دارید کیفیت رو فدای قدرت سیستمتون کنید،بهتره به فکر معماری سندی بریج باشید تا شش هسته ای AM3 !!!
DSLR
01-05-11, 20:15
سلام دوست عزيز
ممنونم كه با حوصله من رو راهنمايي مي كنيد.گرچه زياد با سخت افزارها آشنايي ندارم ولي اينكه هيچ يك از دوستان ati رو پيشنهاد ندادند،كمي برام عجيب بود،مدتي قبل با خروج amd/ati از ركود،شاهد سري جديدي از پردازنده هاي گرافيكي اين شركت بوديم كه در مقايسه با حريف سبز،كارايي بهتري داشتند ولي مثل اينكه جديدا معادله عوض شده.در هر حال بودجه بنده تا 950 هم بالا رفته و طيف وسيع تري رو با راهنمايي شما و دوستان مي خوام انتخاب كنم.اگر با توجه به اين مبلغ بنده رو راهنمايي بفرماييد،بسيار ممنون خواهم شد.بيشتر تصميم دارم روي cpu,gpu,motherboard و monitor هزينه كنم.
متشكرم
Over_Cracker
02-05-11, 05:34
ابتدا برای اینکه جنبه فنی سیستم پیشنهادی قبلیم رعایت بشه، مقایسه بین Athlon II x4 645 و Phenom II x4 955 رو بررسی می کنیم:(645 نسبت به 640 ،فرکانس کاریش 100 مگاهرتز بالاتره )
Only the registered members can see the link
اگر دقت کنید،نتایج در رنج کاربری شما بسیار نزدیک هست،و حتی در تست Flash video creation ،پردازنده 645 ،بازدهی بهتری داشته . همچنین در اسپید تست فوتوشاپ، پردازنده 955 ،تنها با 2.9 ثانیه اختلاف از 645 بهتر عمل کرده.(با وجود 100 مگاهرتز اختلاف فرکانس بین 955 و 645)
نتیجه میگیرم که اگر پردازنده Athlon II X4 640 ، تنها به مقدار 500 مگاهرتز اورکلاک بشه، کارایی بهتری نسبت به 955 ،در مصارف کاربری شما خواهد داشت.البته با صرف هزینه کمتر
به نظرم، با توجه به مصارف گرافیکی و گیم،افزایش قدرت گرافیک همراه با پردازنده phenom II X4 970BE ،بازدهی بهتری میتونه داشته باشه.
DSLR
02-05-11, 12:07
سلام
ممنونم دوست عزيز.با كمك شما تقريبا دارم به هدف نزديك مي شم.لطفا نظرتون رو راجبه قيمت دقيق نهايي و خود سيستم هاي زير بديد.يعني قيمت هر كدوم چند خواهد بود و اينكه اين منبع قيمت كجاست.مثلا قيمت سايت ديجي كالا حدود 30 هزار تومان در مانيتور فرق مي كنه و اگه همينطور حمع بشه شايد در آخر 100 تومن هم تفاوت باشه.
Case: Green MD 121->31
Monitor: LG W2253TQ->200
این سیستم اشتباه فنی داره،به دلیل همراهی سری K پردازنده + چیپست سری H. پردازنده های انلاک یا سری K برای اینکه بتونید افزایش ضریب DMICLK داشته باشید، حتما میبایست از سری چیپست P و یا Z استفاده بشه که قیمت مادربردهاش در حال حاضر از 200 تومن به بالاست.
اصلاحیه: جایگزینی پردازنده Core i5 2500 به جای 2500K
مادربرد: این مادربرد قیمتش نسبت به بودجتون همخوانی نداره. در سایز Micro ATX هستش و اسلات PCI نداره. پیشنهاد نمیشه به هر قیمتی از چیپست H67 استفاده کنید؛ چیپست H61 میتونه جایگزین مناسبی باشه:
اصلاحیه:جایگزینی مادربرد Intel® DH61BE B3 revision به قیمت 130 تومن
گرافیک:قیمتش با بودجه 950 تومن شما،همخوانی نداره.
اصلاحیه:1GB EVGA GTS 450 به قیمت 162
حالا با این اصلاحیه،اجازه بدید ببینیم چه تغییری در قیمت حاصل شد:
20 تومن هم با توجه به نوسان غیر قابل پیشبینی بازار ایران و کرایه برخی کالا ها،بالاتر از برآورد هزینه فعلی،در نظر بگیرید.
در نهایت،سیستم فوق العاده قدرتمندی خواهید داشت که بازدهی بالاتری نسبت به قدرتمندترین شش هسته ای AM3 خواهد داشت. نتایج بنچمارک بین Phenom II X6 1090T و Core i5 2500K: (در حالت پیشفرض،بازدهی 2500K با 2500 برابر هستش،و نتایج 2500K رو میشه برابر با 2500 در نظر گرفت.)
پی نوشت: اگر قیمت نهایی سیستم براتون کمی بالا بود، میتونید پردازنده Core i5 2400 رو به قیمت 230 تومن،جایگزین Core i5 2500 کنید.
DSLR
03-05-11, 08:25
سلام دوست عزيز
ممنونم از راهنمايي مهم تون.شايد اگر تذكر نمي داديد اصلا متوجه اين نقيصه نمي شديم.در مورد سيستم پيشنهادي تون سيستم جالبه ولي من تو فكر همون سري k و گرافيك GTX 460 786mb هستم،چون ممكنه تا مدت ها فرصت بروز كردن سيستم نباشه و با توجه به اينكه ضريب حافظه سري k هم بازه لااقل ميشه تا 4.1 اوركلاكش كرد.در ضمن ممنون ميشم تو سيستم پيشنهادي تون قابليت هاي جديد و خوبي مثل USB3 و SATA6 رو هم لحاظ كنيد،چون خودم زياد با قابليت هاي چيپست هاي مختلف آشنايي ندارم.
ممنوم از لطفتون
MR TASH
03-05-11, 10:16
خیلی متشکرم جناب اقای Over_Cracker شما مانند یک جواهر در این سایت هستید . توضیحاتی که شما دادید باعث شد من رو از خرید سی پی یو و مادربرد ای ام دی منصرف کنه و به طرف اینتل بکشونه. خیلی سطح اطلاعاتی شما گسترده هستش واقعا شما پر اهمیت ترین عضو در این سایت هستید خیلی متشکرم. راستی دوست عزیز یک مشکلی هم بنده دارم اینه که نمی دونم چه مادربرد و سی پی یو و رمی برای دو عدد کارت 460GTX که تهیه کردم خریداری کنم. فقط اینو بگم که برای کارهای گرافیک سنگین میخوام یک پشنهاد سیستم از جناب فردی با سطح معلومات بالا مانند شما داشته باشم بودجه تا 350 تومن
Over_Cracker
04-05-11, 05:30
سلام دوست عزيز
ممنونم از راهنمايي مهم تون.شايد اگر تذكر نمي داديد اصلا متوجه اين نقيصه نمي شديم.در مورد سيستم پيشنهادي تون سيستم جالبه ولي من تو فكر همون سري k و گرافيك GTX 460 786mb هستم،چون ممكنه تا مدت ها فرصت بروز كردن سيستم نباشه و با توجه به اينكه ضريب حافظه سري k هم بازه لااقل ميشه تا 4.1 اوركلاكش كرد.در ضمن ممنون ميشم تو سيستم پيشنهادي تون قابليت هاي جديد و خوبي مثل USB3 و SATA6 رو هم لحاظ كنيد،چون خودم زياد با قابليت هاي چيپست هاي مختلف آشنايي ندارم.
ممنوم از لطفتون
سلام دوست عزیز.
( مادربرد Intel DH61BE از تمامی قابلیت های روز ، مثل USB 3.0،SATA 3.0 ،Dual display... پشتیبانی میکنه)
پردازنده هاي سري K ،اکثرا براي مصارف محدوده 5 گيگاهرتز مصرف ميشن و علاوه بر مادربرد سري P/Z ، به يک CPU Cooler جداگانه(حداقل 50 تومني) نياز دارن.
شما اگر اورکلاک تا 4.1 رو مد نظر داريد،با همین پردازنده Core i5 2500 و مادربرد سري P و کولر استوک پردازنده ميشه به فرکانس مذکور دسترسي پيدا کرد. (ضريب فرکانسي Core i5 2500 تا 41x باز هستش.)
علاوه بر اين،هرچند که DMICLK در سندي بريج قفل هستش،اما براي اورکلاک در مصارف 24/7 ميشه تا 105 مگاهرتز ست کرد.
فرضا اگر شما ضريب DMICLK پردازنده Core i5 2500 رو از مقدار پيشفرض(33) به 39 افزايش بديد و فرکانس DMI رو از مقدار پيشفرض(100MHz) به 104 مگاهرتز افزايش بديد،فرکانس کاري پردازنده(39*104) 4056 مگاهرتز رو خواهيد داشت که به راحتي ميشه پايدارش کرد.
مثالی از اورکلاک پردازنده غیر انلاک Core i7 2600 ،از 3.4 گیگاهرتز به 4.3 گیگاهرتز:
با مباحثی که صورت گرفت،به شما مادربرد MSI P67A-C45 به قیمت 200 تومن رو پیشنهاد میکنم که میشه گفت بهترین انتخاب ممکن برای هدف نهایی شما هستش:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این مادربرد علاوه بر پشتیبانی که از تکنولوژی های روز،قابلیتی داره به نام OC-Genie که برای کسانی که با اورکلاک اشنا نیستند،بسیار مناسب هستش و به راحتی میتونید با فعال سازی این قابلیت در بایوس مادربرد،پردازنده خودتون را تا 4.2 اورکلاک کنید.
تنها عیب این مادربرد با توجه به دارا بودن فقط یک اسلات PCI-E x16 ،عدم پشتیبانی ازکانفیگ SLI هستش که در هر صورت مورد نیازتون هم نیست.
اگر تهران تشریف داشته باشید و یک صبح تا عصر، بازار های ولیعصر رو زیر رو کنید،حداکثر 35 تومن میتونید تخفیف بگیرید.
DSLR
04-05-11, 10:24
با سلام
ممنونم دوست عزيز.متاسفانه يا خوشبختانه :) تهران نيستم و به هر سايتي هم مي رم،قيمت هاي دلخواه خودش رو داره.سايت هاي شركت هاي گارانتي هم كه ماشاالله در حد اعلا راهنمايي مي كنن.مي خواستم قيمت حدودي مادربوردهاي زير رو در بيارم كه با مادربورد msi جايگزين كنم چون بيشتر بهشون اعتماد دارم ولي وقتي قيمت هر كدوم رو نمي دونم،شايد بدترين انتخاب رو انجام بدم.مادربوردهاي مورد نظر بنده اينها هستند،چون كمي امكانات بيشتري هم دارند مثل usb3 بيشتر هم در جلو و عقب كيس،sata6 بيشتر و nf200 و ...
ASUS P8P67 PRO
ASUS MAXIMUS IV EXTREME
مثلا اينجا اولي از دومي گرونتره !
Only the registered members can see the link 82%DB%8C%D9%85%D8%AA%20%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8 %A8%D8%B1%D8%AF
پردازنده هم فكر كنم همون 4.1 كفايت كنه ولي باز هم تفاوت قيمت سري k رو با معمولي پيدا نكردم
متشكرم
Over_Cracker
04-05-11, 10:46
خیلی متشکرم جناب اقای Over_Cracker شما مانند یک جواهر در این سایت هستید . توضیحاتی که شما دادید باعث شد من رو از خرید سی پی یو و مادربرد ای ام دی منصرف کنه و به طرف اینتل بکشونه. خیلی سطح اطلاعاتی شما گسترده هستش واقعا شما پر اهمیت ترین عضو در این سایت هستید خیلی متشکرم. راستی دوست عزیز یک مشکلی هم بنده دارم اینه که نمی دونم چه مادربرد و سی پی یو و رمی برای دو عدد کارت 460GTX که تهیه کردم خریداری کنم. فقط اینو بگم که برای کارهای گرافیک سنگین میخوام یک پشنهاد سیستم از جناب فردی با سطح معلومات بالا مانند شما داشته باشم بودجه تا 350 تومن
شما محبت دارید محمد جان،من کوچیکترین عضو جامعه شهر سخت افزار هستم.
با بودجه 350 برای 3 قطعه مذکور، نمیشه از پلتفرم سندی بریج انتخاب مناسبی داشت،در حال حاضر ارزون ترین مادربردی که قابلیت SLI داشته باشه تو سری چیپست P67 ،مادربرد ECS p67h2-a4 هستش که هنوز وارد ایران نشده... و قیمت پردازنده های سندی بریج هم خیلی بالا پایین داره و ثابت نشده. با پلتفرم AM3 هم که کانفیگ SLI مقدور نیست. پیشنهاد میکنم مدت کمی صبر کنید تا یک سری قطعات مناسب وارد بشن و قیمت های پردازنده تثبیت بشه.
Over_Cracker
04-05-11, 11:29
با سلام
ممنونم دوست عزيز.متاسفانه يا خوشبختانه :) تهران نيستم و به هر سايتي هم مي رم،قيمت هاي دلخواه خودش رو داره.سايت هاي شركت هاي گارانتي هم كه ماشاالله در حد اعلا راهنمايي مي كنن.مي خواستم قيمت حدودي مادربوردهاي زير رو در بيارم كه با مادربورد msi جايگزين كنم چون بيشتر بهشون اعتماد دارم ولي وقتي قيمت هر كدوم رو نمي دونم،شايد بدترين انتخاب رو انجام بدم.مادربوردهاي مورد نظر بنده اينها هستند،چون كمي امكانات بيشتري هم دارند مثل usb3 بيشتر هم در جلو و عقب كيس،sata6 بيشتر و nf200 و ...
ASUS P8P67 PRO
ASUS MAXIMUS IV EXTREME
مثلا اينجا اولي از دومي گرونتره !
Only the registered members can see the link 82%DB%8C%D9%85%D8%AA%20%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8 %A8%D8%B1%D8%AF
پردازنده هم فكر كنم همون 4.1 كفايت كنه ولي باز هم تفاوت قيمت سري k رو با معمولي پيدا نكردم
متشكرم
لیست قیمت جهانی پردازنده های سندی بریج:
در مورد مادربرد دقیق متوجه نشدم دنبال چی هستید، IV حدود 500 و PRO حدود 300 قیمت دارن. قابل قیاس با یه مادربرد 200 تومنی نیست.
NF 200 رو واسه چه گرافیکی میخواهید استفاده کنید؟
DSLR
04-05-11, 13:07
با سلام
فقط تو يه مجله اي كه مال اسفند سال پيش بود،قيمت p8p67 pro رو زده بود 190 تومان.براي همين با مقايسه اي كه انجام دادم گفتم شايد خريدش به صرفه تر از msi باشه ولي نمي دونم چرا اينقدر رفته بالا.قبلا هر چه قدر از زمان عرضه مي گذشت قيمت ها كمتر ميشد ولي حالا اولش بخري فكر كنم بهتر باشه.مي بخشيد كمي در مورد مادربورد و كل سيستم وسواس دارم كه بهترين گزينه رو انتخاب كنم ولي تو ايران كمي سخته.اميدوارم با كمك شما بتونم.
در ضمن ممنون ميشم مادربوردي معرفي كنيد كه 2 تا PCI-Ex16 داشته باشه و چند تا هم USB3 در جلو و عقب كيس
ارادتمندم
Over_Cracker
04-05-11, 20:57
P8p67 Pro هیچ زمانی 190 نبوده،احتمالا منظور شما P8p67 هستش.
در حال حاضر مادربرد P8P67 Pro با گارانتی دیجیتال میشه حدود 275 خرید...اما اگر قراره اینقدر هزینه بشه،مادربرد Asrock P67 Extreme 4 امکانات بهتری داره:
ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
Digi Power, Advanced V8 + 2 Power Phase Design
Supports Intel® K-Series unlocked CPU
Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)
Integrated PLX PEX8608 chip onboard to offer sufficient PCI-E lanes
Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
2 x Front USB 3.0 ports, 2 x Rear USB 3.0 ports, 4 x SATA3 connectors, 1 x eSATA3 connector, 2 x IEEE 1394 ports
Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
Supports ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), XFast USB, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger, SmartView
Combo Cooler Option (C.C.O.)
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™ and Premium Blu-ray audio support
Free Bundle : 1 x ASRock SLI_Bridge_2S Card , 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x Rear USB 3.0 Bracket
هم از آیسی جداگانه برای ارائه تعداد بیشتر SATA III استفاده میکنه و هم از چیپ PLX PEX8608 برای پهنای باند PCI-e 32x،تغذیه 10 فاز قدرتمندی هم داره که واسه اورکلاک سنگین پاسخگو هستش:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
قیمت این مادربرد در حال حاضر 260 تومن هستش.
DSLR
04-05-11, 21:50
سلام دوست عزيز
ممنونم.ميشه خواهش كنم مجموع قيمت قطعات زير رو به صورت متوسط بفرماييد.البته ممكنه موقع خريد قطعات ديگري جايگزين كنيم ولي براي دانستن قيمت مي تونه مسمرثمر باشه.در ضمن اگر جايگزين بهتري براي هر كدوم داريد،حتما بفرماييد
Core i5 2500K
Asrock P67 Extreme 4
King max 2*2 1600
Evga 460 GTX 1gb
Seagate barracuda 500GB 7200
Green GP530A-EU
Liteon ODD
Green x3 case
LG W2253TQ
Green Buffalo 100 cooler
نزديك هست با كمك شما روي هدف فيكس بشيم :)
ممنونم
Over_Cracker
04-05-11, 23:00
Core i5 2500K->285T
Asrock P67 Extreme 4->260T
King max Hercules 2*2GB 1600MHz->70
Evga 460 GTX 1gb->235T
Seagate barracuda 500GB 7200->47
Green GP530A-EU->70
Liteon ODD DVD/RW 24X SATA->25T
Green x3 case->75T
LG W2253TQ->200T